World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

esc-->key bindings menu és beállítod.

V43 1105
Irjál Blizzardnak.. 😊 Havernak is ez volt, segitettek rajta .. 😊)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Syron
enyémet épp most törték fel... 2 napja még játszottam, tegnap már nemtudtam belépni és armory-n is ltszott h összes 70esem pucér volt, kellemetlen, úgyhogy most azon vagyok hogyan tudnám visszaszerezni..

ejudith
Hmmm...köszi az infót! 😊
Viszont nem sok értelmét látom a dolognak. Azért szerintem nem törnek fel annyi accot. Esetleg vki tud errõl statisztikát?

A processzor füsttel működik. Ha kimegy belőle a füst, nem működik tovább. Nefertiri - NE warrior lvl69 - Bloodscalp - Fury Vala - Mage - Frost

Randelz
Van egy shaman karakterem meglehet azt csinálni macroval vagy keyblindel hogy az egér felfelé görgetésével lightning shield-et, lefele pedig water shield-et rakjon?

"ui.: igen írjátok csak leszarom" Ebben biztos vagyok.
Narxis
Hát igen, enyhe pénzlenyúlás szag érzékelhetõ. Még nem biztos, hogy megveszem csak kérdezõsködök, hogy ki akar nagyobb tételben hozni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Bloodscalpon eladó lvl 70 Nightelf Druid

Professions: Alchemy 375/ Herbalism 375
Klucsok: minden hc
Mountok:netherwing drake (280%)

Pvp settjébe 300 resije van. Pve gearjei: resto 3/8 t6 , bt és hyalból csak 2 cucc kell illidianig.
Ezenkívûl van dd gearje ami pár hyalos és karás cuccból áll. Van 1000 valamennyi arena pontja és asszem 8k honorja.

Az acchoz van minden ami kell!

ha érdekel írj privit !

ui.: igen írjátok csak leszarom
Botond
Minden más normális gémnél meg tudták oldani ingyen, hogy külön legyen jelszó az acc man. oldalnak és a gémnek ugyanarra a loginre, csak itt nem. Ez azért vicces vhol. 😊
Narxis

tigeroo
amióta wow accountal nõzök 10kilót fogytam!
<#worship>én is rogut kezdtem de tudtam sokat tolni eddig de majd este 😛

Mighty
Nos, egy 30 evesnek talan tobb penze van, mint egy 13 evesnek 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Shortstop
pala vagy rogue? melyik miért?

Ott volt a "😊" és a "😛" szmájli, tessék értelmezni. Igaz felmérést nem láttam - gondolom nem is készült - de azért azt jobban eltudom képzelni egy 13 éves nethuszárról, hogy accot vesz és vagizik, mint egy 30 évesrõl. Persze kivételek mindenhol vannak.
HunnernesKonge
Köszönöm szépen minden normális 18-30év közötti wowos nevében <#miaz>
Csak azt akartam mondani, hogy nem az határozza meg milyen ember vagy, hogy melyik olfalon játszol😊 Mióta olvastam itt, hogy vesznek accountokat, 70-es karikat azóta ha látok egye a játékban nem nagyon tisztelem õket. Ki tudja, hogy valóban Õ küzdött meg a 70-es szintért vagy csak vett egy accot vagizásból. Ezek a tizenéves pattanásos pöcsök minden játékot szétcsesznek😊 Én csak 30 felettieket engednék be a WoW szerverekre sz.igazolvánnyal😛
ejudith
Nekünk se romlott volna, de akkor mikor kezdtem nem volt senki más eredetin ismik közül. Aztán jött utánnunk majd az egész társaság Revolról <#taps>

A processzor füsttel működik. Ha kimegy belőle a füst, nem működik tovább. Nefertiri - NE warrior lvl69 - Bloodscalp - Fury Vala - Mage - Frost

ejudith
<#worship><#hehe>

Narxis
Majd ha meztelen draneiek gankelnek és táncolnak a hulládon máshogy fogsz nézni a barátnõdre.<#idiota>

Az én barátnõm Allis - Dranei vagymi - én meg hordás (Blood elves)...nem hiszem, hogy romlott volna a kapcsolatunk😄
Ja értem..basszus mit ösze szenvedtem,mire feleslegesen kinyírtam miatta a két szinttel nagyobb szörnyeket😊)))
Narxis
Alap, hogy Alliance.

ejudith
Szerintem azt már magadnak kell eldönteni. Véleményem szerint mindkét oldal ugyanolyan jó lehet, ha találsz magadnak megfelelõ társaságot. Én ally vok, és nagy sajnálatomra sok régi haverom horda lett. De igazából az én szívem is odahúzott...<#rinya> Viszont párom meg szintén allys, így maradtam ezen az oldalon. 😉

Fehercsoki
Alap hogy horda.

és ali vagy horda ??
kezdek akkor a bloodscalp-on egyet

Szia Bali, üdv a fórumon! Ha nem muszáj, a szeró kifejezést inkább mellõzd kérlek, a legtöbbünknek a hideg futkos a hátán tõle. Annak ugyan nem volt értelme, hogy elõbb kérdezted meg hogy hol van sok magyar, és utána közölted hogy melyik szerveren indultál, de hát ez van. Az Outlanden sok magyarral nem fogsz találkozni, ha magyar közösségben szeretnél játszani, célszerû még most újrakezdeni a lentebb felsorolt realmek egyikén.

azok arra valóak, hogy ha rugóval játszol, akkor felhúzd rajta a lockpick skilled. Ha nem rugóval játszol, nem kell foglalkozni velük

lol rilmre gondoltam 😄

ejudith
sztem Hunbalee realm-re gondolt, nem a területre <#beka3>

Lacee
jött már oda 17es mage shattrahban hozzám, hogy vigyem questelni... 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Tatyla
egybõl outlanden kezdtél az szép?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

outlanden van vkik??? mert most kezdtem hordás rugot ott

ejudith
Lemaradtam valamirõl? 😄 😛

Fehercsoki
A Bloodscalpon és Ragnaroson,ezek PvP szerverek illetve az Arathoron az viszont PvE.

ejudith
pl. én ajánlom a Bloodscalp-ot (én is ott nyomom) vagy a Ragnaros-t

meik szeron van sok magyar?

Burial Chesteket hogy tudom nyitni, ha zárva vannak?
Tatyla
guild szinten én...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Van benne valami<#idiota>

Get a life!

Narxis
Tervezi itt valaki, hogy token-t rendel?

Magh
Mr. Pinchy (~0.2% drop max skillen) az egyetlen valódi "hasznos" drop, ami adhat kis rák petet (nekem a második dobta). Meg a Goldscale Vendorfish, de túl ritka.

Ha jól tudom, van olyan hal, amit ha kifogsz, "kívánhatsz" tõle. 😊

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

Néha tekercseket is, vagy ládákat benne különbözõ cuccokkal (cloth vagy bolt, bõrök, engineer cuccok, de sokszor volt zöld is ládában)
lehet tárgyakat is, de semmi hasznosat
pár réz/ezüst értékû szürke cuccok

Sziasztok. Kérdésem a fishing-gel lennen kapcsolatos. Lehet tárgyakat is "kifogni"? Jól értelmezem a totthboton, a fishingnél feljövõ dolgokat?
Davidus

V9ykn8_TZL0

Shortstop
nem. 70-esen macskával állj vissza. az mégjobban fog tetszeni

Hm, 60-tól érdemes volt átállni BM-rõl MM-re? GYK: huntáról van szó.
Nekem tetszik az eredmény, az biztos...

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

tigeroo
gyere a nagyecsedi piacra<#idiota>