166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#133812 Hát eddik tőrt szerveren játszottam de megtértem :)
Van quest helper em és annak segítségével tudom csinálni a küldetéseket.
Csak ennél sehogy sem jövök rá mit kéne csinálni.
(mondjuk a törpésnél kb 5percet szenvedtem mert utána éledtek és nekem jött vagy 3 ami nem vólt kellemes MANA hiányában :( -
#133811 hááát már nem azért hogy kötekedjek de ez a játék nem neked való.
ennél lesznek cifrább questek is (legalábbis ami a quest-log leírást illeti! szóval érdemes lefordítani és értelmezni hogy mit írnak 1-1 küldetéshez!)
szerintem ez az első szerepjáték amivel játszol, másképp nemtudom elképzelni hogy ezeket az egyszerű feladatokat netudd megoldani.
(de az nálam plusz pont, hogy taurennel kezdtél) -
#133810 Szia gondolom tauren vagy és bloodhoof village questjeit csinálod,Kyleosban van aza farkas ami ott rohangál körbe na meg kell ölni egy olyan strucc szerű madarat és dob húst azt kyle közelében lerakod a másikban pedig a törpök dobnak ilyen kis fegyvert vagy mit és a törpös rész nyugati részén van egy ilyen nagy fém valami annak a közelében ezeket el kell törnöd.Ennyi azthiszem.Ha törtös vagy akkor amiket írtam ne vedd figyelembe.Legközelebb használj quest helpert v thottbotot. -
#133809 Hello!
Elakadtam 2 quest nél. az egyik [Kyle's Gone Missing!] Itt egy farkasal kéne valamit csinálnom de nem tudom mit. Neten rákerestem de mivel alig értek angolul sokat nem tudtam meg.
A másik pedig ez: [Dwarven Digging] ennél megőltem a törpéket de nem dobtak semmit. bár lehet nem jól csináltam valamit. Remélem tudtok segíteni.
Üdv:Kabel15 -
#133808 Sziasztok nem tudjátok mi annak a zenének a címe ami ebben a videóban kb 3 percnél kezdődik? -
#133807 Hát azt nemtudom melyikben van W, de a carbonite quest nekem nagyon bejött:
carbonite -
#133806 Tegnap general chaten valaki emlitett egy addont, (volt benne W betu, erre emlekszem osszesen) amely a QuestHelpert hivatott helyettesiteni valamelyest, funkciojat tekintve. Nem tudja vki hogy melyik ez az addon, ha letezik ilyen alternativa egyaltalan? -
Lerstal #133805 pontosan :D egobaba:) -
Bhalage #133804 degonosz! -
#133803 Eltévesztetted a totyikot. :) -
#133802 pörögne a spit :)) -
ShaiHulud #133801 mer azthiszi akkora nagy celeb, hogy utana mindenki ot whisperelne. -
#133800 mér nem mondod már el a neved?:) -
Lerstal #133799 Nyugi. -
Zenszkij #133798 LOL Barbárnak, warriornak nah....ez a Diabló áááááááááááá utóhatása hehe. -
Zenszkij #133797 Barbárnak mit érdemes fejlesztenie, ha eleinte dps akar lenni? Gondolom a furyt, de azon belül? -
#133796 Aha, értem:)
Mondjuk pont erre lettem volna kíváncsi egyébként, hogy ha fejlődök a karimmal vagy mondjuk játszom egy dk-val és lejár a trial, de az előfizetésemből még van ugyebár, akkor mivan?:D Nem tudok majd belépni a dk-val meg a nagyobb karimmal vagy nem értem:) Nem tudom hogy ezt hogy oldották meg, azért is kérdeztem:)
Köszi a választ, mindenesetre kipróbálom szerintem most a szünetbe, mert máskor nem nagyon van időm már játszani, aztán gondoltam most szórakozok vele kicsit:) -
ShaiHulud #133795 azt mondjuk nem tudom ha meg aktiv accountot upgradelsz akkro milesz ha elered 71t es lejar a trial de meg van hatra az elofizetesedbol. szerintem jobban jarsz ha lejarta utan probalod ki:D -
ShaiHulud #133794 ha eddig van bc accod vagyis van 70es karid mondjuk, de meg nem vetted meg wotlkot, akkro most lehetoseget van a bc accodat "upgradelni" wotlk trialra, ezzel felhuzhatod a 70es karijaidat 71re, illetve kezdhetsz death knightot, mindezt northrend igenybevetelevel szal gyak 10 napig ingyen wotlkod van par megkotessel. ha lejar akkor marad ugy ahogy a trial vegen volt, deathknight amit huztal megmarad es a level 71 is megmarad. aztan amikor egyszer ugy dontesz megveszed wotlkot akkor siman upgradeled wotlkos accountra es folytathatod ott ahol abbahagytad a trial vegen. -
#133793 Szia!
Ez hogy megy? Kipróbálom a wotlk trialt, aztán játszom vele 10 napig és utána mi lesz? Akkor már kötelező lenne megvennem a kieget, nem? Mert ha a elkezdgetek fejlődgetni a 70eseimmel akkor miután lejár a trial akkor azokkal mi lesz, vagy nem értem, bocsánat ha értetlen vagyok, csak ez nekem nem teljesen világos hogy hogyan oldották ezt meg, mert január közepéig még aktív az accountom aztán most a másfél hétig amíg lesz a szünet és nem kell dolgoznom szívesen kipróbálnám 10 napra, de már megvenni nem akarom, meg valószínűleg az előfizetést is lemondom egy időre.
Választ előre is köszönöm. -
#133792 mondjuk nekem a rogue set tetszik. még az is megfordult a fejemben hogy rerollolok:D -
maniac001 #133791 Olyan mint a Lego Batman csak ebben több a piros. -
#133790 Igen, ezt nem érted. -
Fasiszta #133789 Ezt nem értem? -
ShaiHulud #133788 beszarszbehugyozol -
Fasiszta #133787 Nagyon jójáték a WOW Érdemes játszani vele? -
ShaiHulud #133786 "Serious security flaw found in IE
A vulnerability has been discovered and the 27% of users of this site using Internet Explorer should probably install this hotfix as soon as possible.
From BBC.co.uk
The flaw in Microsoft's Internet Explorer could allow criminals to take control of people's computers and steal their passwords, internet experts say.
Microsoft urged people to be vigilant while it investigated and prepared an emergency patch to resolve it. Internet Explorer is used by the vast majority of the world's computer users.
"Microsoft is continuing its investigation of public reports of attacks against a new vulnerability in Internet Explorer," said the firm in a security advisory alert about the flaw.
Microsoft says it has detected attacks against IE 7.0 but said the "underlying vulnerability" was present in all versions of the browser. Other browsers, such as Firefox, Opera, Chrome, Safari, are not vulnerable to the flaw Microsoft has identified.
Browser bait
"In this case, hackers found the hole before Microsoft did," said Rick Ferguson, senior security advisor at Trend Micro. "This is never a good thing."
As many as 10,000 websites have been compromised since the vulnerability was discovered, he said.
"What we've seen from the exploit so far is it stealing game passwords, but it's inevitable that it will be adapted by criminals," he said. "It's just a question of modifying the payload the trojan installs."
"The message needs to get out that this malicious code can be planted on any web site, so simple careful browsing isn't enough.""
a hotfix itt erheto el: http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/ms08-078.mspx -
ShaiHulud #133785 "PvP Gear Models
The look of the sets will improve as the seasons continue. If we started the first sets of PvP gear with asteroids orbiting the shoulders, in a couple seasons you'd be wearing Thrall on your head.
Under the current design philosophy, the idea is that in PvE you're killing very rare and challenging creatures of Azeroth, while in PvP you're receiving gear from the crafters (so to speak) of your faction to get you battle-ready. Chances are you're going to be given the gear that'll get the job done rather than the gear that has to be constructed entirely out of the nipples of a 7,000 year-old dragon."
rofl ez tetszik :D -
#133784 Paladinkent nem art ebonhoz es argenthez repuznod,szoval en Zul Drakot es Icecrownt javasolnam Dblight utan. -
#133783 Mining+jc sztem. -
WiLDoR #133782 üdv crassus :)
7 perc volt még a bosstimer-ből, mielött eltávozott volna x)
-
ShaiHulud #133781 nah megjott a 10 napos free trial wotlkhoz. kell hozza bc acc.
http://media.wow-europe.com/wrath/trial/index_en.html -
#133780 Dragonblight, aztán Grizzly. -
#133779 kivégeztem borean tundrát, most vagyok kb a howling yord felénél.. de 68on kezdtem el mindent. -
#133778 Kérdés hol vagy most?
Én pl. kivégeztem sorban a Borean Tundrai, majd a Howling Fjordi questeket teljesen. Aztán Grizzly Hills, majd Dragonblight és Sholazar Basinon lettem lvl 80. A maradék 3 területen még egyetlen questet sem csináltam meg. -
#133777 72ik szint után majd hova érdemes menni fejlődni?
-
#133776 mér van Bush 1k needles-be?:O -
#133775 boss! (csak szar az ai) -
#133774 ja bocs asztem divat-dékát :D -
geristar #133773 Nagyon komoly!!!!!! XDXDXD
Még hogy Bush elit??