World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b4rc4
sziasztok.
Azt szeretném kérdezni,hogy Account eladást,hol tudok hírdetni SG-n kívül?

The Garrett
esc -> key bindingings.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

sziasztok valaki tudna segiteni, hogy druidnak hogy lehet beallitani hogy pl a stancebaros cuccokat " a formákat" hogy pl maci ctrl+1 stb

[HUN]Crassus
kicsit Off vagyok AOC ról bementem WSG-re
mondom:

Ally healing done 1.350.000
Horda healing done 49000!!! ebbõl én retriként 13k:S MI A FASZ VAN???????

jah kikaptunk😛😊 3-0 15 perc

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

cserélnék egy tesco-s mosogato gépet egy 68as human paladin-ra.

BEAST
ajanlom hogy nezz egy kicsit magadba mielott butasagokat irogatsz ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Pontosan errõl, és a hasonló megnyilvánulásokról beszélek.

núbok vagytok, mer csak veszekedtek, ezért veszekedjetek tovább, h núbok maradhassatok <#idiota>

BEAST
Koszonjuk hogy ezzel is emeled a topic szinvonalat <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Amióta ennyire lecsökkent itt a színvonal, próbálok inkább nem írni semmit <#circling>

Lynx_TWL
2-3 év te ratyi

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Öööö...DeVilKing-el meg Crassus-szal mi van? Baromi régen nem "találkoztam" itt velük. Már nem játszanak? Kénytelen vagyok a két évvel ezelõtti post-jaikból csemegézni<#finom>. Hiába na, a nagy öregek kihullanak<#banplz>

Narxis
Az egész WoW nem a színvonaláról híres...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

picket
Megataláltam az örök élet, az örök boldogság, és a kifogyhatatlan ingyen energia titkát. De nem osztom meg veletek <#schmoll2>

&#3237;_&#3237;

panther112
Ez a fórum mindig is a kiemelkedõen sötét posztokról volt híres. Utóbbi 2-3 hónap... Aki színvonalasabb wow fórumot akar járjon, a Nem, inkább nem írom ide...

Nézd meg ezen a linken hogy van-e mûködõ accountod az account managerben. Ha nincs, csinálj egy új regisztrációt. És nézd meg az emiledet is, mert azt hiszem jönni fog egy megerõsítõ emil amit igazolnod kell.
The file "C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\World of Warcraft\World of Warcraft.lnk.Temporary" could not be created. If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerFile::Create)

nemrég írtam, hogy a patch telepítése során ez a hibaüzenet fogad, megtaláltam a megoldást fórumon ha esetleg vista alatt másnak is eljönne ez a gondja, akkor tudja, hogy a wow.exe-t "rendszergazda" módba nkell indítania, jobb klikk és run as adminsitrator vagy rendszergazda kinek milyen nyelvû az op rendszere.

bb
Pls valaki help. Megvásároltam a TECSÓBAN jutányos áron a World of Warcraft packet (sima WOW és BC kiegészítõ).
Feltelepítettem a gépemre, a loader.exe felpatchelte a legújabb elérhetõ verzióra (2.4).
Regisztráltam a Blizzard oldalán egy felhasználót a szükséges információkkal ...
Ezután elindítom a WoW-ot és amikor be akarok jelentkezni a létrehozott felhasználónévvel valami "Username Not Valid" féle üzenetet ír.
A Ragnarok európai szerverre szeretnék felmenni, mert láttam egy Gamestaros videót, ami nagyon élvezetesnek tûnt, mivel kb 200 ember ment az emberek fõvárosa felé támadni. Ezért is vásároltam meg a gamet, hogy tudjak az eredeti szerveren játszani.
Valaki leírná részletesen, hogy mit kell csinálni? Mert nem lép fel a szerverre az eredeti játékkal sem.
Lécci help!!
Narxis
Helyes, akkor most már nem fogsz ide írogatni?

Fehercsoki
Miután megcsináltad a karaktered már nem.

picket
nem, az én apukám erõsebb! :i

&#3237;_&#3237;

Kis butus, a szövegértés a burkodon kívül nem tudomány, hanem alapkövetelmény ebben a nagy sáros gumicsizmás világban. 😄

picket
"Az MMORPG-k hatása az emberi külsõre, és vendéglátóipari egységekben való megjelenésére, bõrének pigmentáltságára (barnult-e a naptól valaha-e), és szellemi színvonalának (vissza)fejlõdésére a szekta-jellegû vallások terjedésének fényében" címmel fogok tanulmányt megjeleníteni, ha egyszer lesz 20 szabad munkanapom, amely alatt az emberi elme eme mélységeit behatóan tanulmányozhatom, és a maradék józan eszemet (amibõl tudva levõleg amúgy sem sokkal rendelkezem) is elvesztem. Tehát soha. De a lényeg, hogy rondák vagytok, mert wowoztok. Én meg szép vagyok. Böbõõõ!

&#3237;_&#3237;

ÁÁ hagyd... már 3 is probálkozott. Visítva rohantak ki a rendelõbõl és azt üvöltözték, "NEM AKAROK FELÉBREDNI JÓ NEKEM EZ A VILÁG!!!"

picket
Egy újabb tudomány, melynek mély ismeretét feltüntetheted a szakmai önéletrajzodban <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Vagy vak vagy, vagy valami veszett vadkörte vilmost vedeltél vödörbõl. Itt senki sem normális (te sem, mielõtt felsõbbrendûségedre vonatkozó kapmányba kezdenél).
Fogjuk meg egymás kezét: <#idiota> <#idiota> <#idiota> és béküljünk ki...

&#3237;_&#3237;

The Garrett
szerinte mszines foltot visznek az életükbe...<#zavart1>...de<#zavart1>... en nem ismerek ilyen embereket <#zavart1>... csak hallottam, egy barátomtól...<#zavart1><#ravasz1>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Nem vettem magamra, csak olyan volt, mintha most ébredtél volna 2-3 éves csipkerózsika álmodból.

Na már kezdheted is az önmagadról készített hatástanulmánnyal. Bármely pszichológus megnyalná mind a 21 ujját a jellemváltozásod elemzése láttán. 😄

ThisZip
régen tök faxa írásiad voltak, bár az is igaz, h magadban nem beszélgethetsz. 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

ne vedd magadra, konkrétan nem rád gondoltam, mikor az egyel elöbbi post-omat leirtam.
amúgy kb. a lényeget jól összefoglaltad.
az utóbbi 2-3 hónapban a fórum színvonala kb. a béka segge alá süllyedt két szinttel -.-

Szerintem arról kellene inkább beszélnünk, hogy milyen hatással vannak az MMORPG-k (elterjedése miatt legfõképpen a WoW) a szürke hétköznapokat élõk lelkivilágára. <#zavart2>

Jaj micsoda mesteri felülemelkedés a magasröptû beszélgetésen!
Mégis mikor és mi alapján hitted ezt? "Törtszeró, xyegyfaszmertvmitalkotott, ittaképa34killingblowmról, bsszerverüberalles, stb." vagy a hasonló mélyenszántó gondolatok voltak rád ilyen hatással?

ez az utolsó 50 post maga volt a tömény szánalom...
én azt hittem, hogy ide értelmes emberek járnak fórumozni.
azt hiszem, elég nagyot tévedtem -.-

Jaj ne légy ilyen kis naiv, hidegen hagy a véleményed, csak gáz.

quad
hát itt is mindenrõl megy a szó csak a wow-rol nem ... najó megbocsájtok nektek...

Lynx_TWL
szép vagyok

Lynx_TWL
nem ismered a festõt?

a karakter nemét meglehet változtatattni ?
Tatyla
<#lookaround><#pardon1>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

áh, belezavarodtam, hiszen a névtelen akinek névtelenül szóltál be, az úgy szólt be az ismeretleneknek, hogy látta õket!

várj, tehát ja jól értem, beszóltál névtelenül egy névtelennek, hogy miért szól be ismeretleneknek látatlanban? ^^

Jaja.. Öregek vagyunk és csúnyák, de dícséretünkre legyen mondva, legalább nem tûnödünk számunkra vadidegen férfiak szépségén. Azért ez is valami. Persze azért fáj, hogy nem jövök be Wardennek, de valahogy csak el leszek valahogy. 😄 😄
TDC Geronimo
<#eljen><#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Narxis
+érzékem, sráj, hogy lemaradt. Még buta is vagyok.<#szomoru1>

Narxis
Nincs humorom.<#szomoru1>

Tatyla
látod milyen buta vagy? olyan dolgokat mondasz amit ö állított magáról poénból szó szerint.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Count Adyn
Meg még öregek is<#nezze><#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Narxis
Csúnyák vagytok.<#wow3>

Narxis
Hancu nem jó arc, kiöregedett grammarnácigeci.<#szomoru1>

És miért ilyen buzis logod?