World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
amúgy tök fölöslegessé válik a jelszó, szóval leszedhetnék az olyan accountokról, amihez kulcsot rendeltek.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Miért van az,hogy leszedem az US 2.0-ás kliens-t,elindítom mûködik,aztán rárakom WoW-2.4.0-enUS-patch.exe-t,és meghal a hang a játékba.Se zene se semmi,még az avi-s intro-nál sincs hang.Hol rontom el ? A sound menü-ben is már mindet állítgatok,de akkor se jön vissza a hang.Amúgy minden rendben,csak éppen nincs hang.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
bloodscalp
Hunbalee horda
A vírust/wormot/keyloggert meg szedd le elõbb
biztosan van egy olyan réteg, aki úgy általában gondosan jár el az életben, és odafigyel a dolgokra, de valahogy az informatika nem az erõssége, és egy ilyen segít neki...
de én inkább azt hiszem, hogy a népek most jól bevédik magukat a tokennel, mert a szomszéd is megmondta milyen jó, majd kb három hónap múlva kezdhetünk röhögni azon, hogy megette a kutya, elhagytam, véletlen összekevertem a sanyiéval, elromlott, anyu eldugta büntibõl mert nem tanulok, stb
és akkor indul ugyanaz a szokásos procedúra az account visszaadással - küldd el a személyit, az ujjlenyomatod, a nõvéred meztelen fotóját, stb stb
(míg ha ellopják az accountodat, akkor ha ügyes vagy, simán tolsz egy új jelszót a titkos kérdés válasszal, és már játszol is, és farmolgatsz amig peticiózól... itt meg még be se tudsz loggolni hogy a haverokkal bohóckodjál addigis)
nem mondom hogy nem hasznos, mert de, és igen, adják csak minden játék mellé a jövõben, sõt, csinálhatnak hardverkulcsot, meg mindenfélét, ekkora tételben bármit ki lehet fejleszteni/legyártatni, az olcsó lesz... de hogy minden ellen védene... na azt nem hiszem... a felhasználó legnagyobb ellensége önmaga...
The proxy server received an invalid response from an upstream server."
amúgy milyen e-mailre lehetne írni, vagy mi a 100%os megoldás? mert most kicsit tanácstalan vagyok.. :S
ne legyél teljesen szerencsétlen
ha komolyan szeretnél baget, akkor ird le a karaktered nevét, meg azt hogy még mindig outlanden maszatolsz-e, vagy már máshol indítottál rugót, és hogy horda-e vagy ally
ha csak szemetelni szeretnél a fórumba, akkor inkább hagyd abba
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A processzor füsttel működik. Ha kimegy belőle a füst, nem működik tovább. Nefertiri - NE warrior lvl69 - Bloodscalp - Fury Vala - Mage - Frost
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
gyakorlatilag leirtad a lényeget.
aki megveszi a tokent, az gyakorlatilag minden ellen bebiztosította magát, mert hiába szerzi meg a keylogger az accod adatait, nem fognak tudni belépni, mivel a token által generált kódot csak te és a blizz server fogjátok tudni, s azok semmilyen szinten nem kapcsolódnak hozzá a rendszeredhez, amibõl lenyúlták az adatokat.
ergo ez tényleg egy hülyebiztos módszer.
s azért most lett ez csak megcsinálva, mert kellett, kész.
én is rendeltem már tõlük.
s nem lennék meglepõdve azon sem, ha a köv. generációs mmo-jukhoz alapban kapna mindenkit egy ilyen kütyüt.
wow-nál ez még nem volt kitalálva, igy utólag kellett megcsinálni, azt meg ne várja senki, hogy még az alapanyag költséget is neked adják ingyé, mert gyakorlatilag csak azt kell kifizetned érte, annyira olcsón adják. (vagy aki szerinte ~1500-1800 huf /ma pénz, az gondolkozzon el egy kicsit azon, hogy miért mit fizet ki nap-mint-nap)
(mondjuk nem tippeket akarok adni, de ha pl. a cdgalaxis-osoknak lesz egy kis agyuk, akkor behozatnak ebbõl 3 raklapnyit, aztán 3k huf-ért szerintem vinni fogják majd, mint a cukrot. aztán mindenki jól jár)
opcionális. Az esetek 99%ában a user hibája miatt történik a lopás. Namost senki ne várja el hogy ilyen védelmeket építsenek a játékba alapból (ráadásul amikor kijött még blizz se gondolta hogy ilyen sikere lesz). Tettek egy lépést amivel "hülyebiztossá" lehet tenni az accod gyakorlatilag szinte semmi pénzért. Nem tudom mit kell ilyeneken felháborodni. Nem muszáj megvenni, de akkor nem is kell goldseller meg hasonló oldalakat nézni, .exe-s addonokat letölteni, és nem elhanyagolni a win frissitéseket/firewallt/virusirtót.
Akinek meg "véletlen" mégis ellopják az accját, az meg visszakapja miután a blizz kivizsgálta az ügyet.
A processzor füsttel működik. Ha kimegy belőle a füst, nem működik tovább. Nefertiri - NE warrior lvl69 - Bloodscalp - Fury Vala - Mage - Frost
- <url=http://blackravens.net/index.php/2008/07/12/tokenhirek/>FS</URL> cikke alapján legalábbis így értettem
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM