166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#133852 Ezt hogy érted?Mit akarsz te az achievementeken a neved alá írni?:D Ha olyan achievementet szerzel ami titlet ad akkor azt ki lehet írni a neved mellé. -
#133851 Hát akkor nem farmolom ki:D Ha azt nézzük h 100 runból esne úgy 1 bár lehet elsőre kiesne:D -
roller1015 #133850 üdv.egy gyors kérdés.most probálom a trialt.a megszerzett achievementeket nem lehet a nevem alá biggyeszteni mint a lotroban?ha lehet hol?előre kössz a gyors választ.
-
#133849 Kőkemény 1% azt hiszem. :) -
#133848 Mennyi most a drop chance? -
Warden #133847 Az a tigris nem létezik.. pre bc elött abszolute nem láttam esni pedig akkor heti raidnap volt zg re a bc ben hétvégeken lejárkáltunk érte akkor sem esett soha és most sem.Mandokir a rusnya raptorát azt dobta vagy 7x-8x a kiba.. tigris viszont sehol.
Wildor mégis menyi run volt ill az urban legendákból mi igaz.A lóért mentem vagy 50-60 runt mindenféle néphiedelmes praktikát bevetve ( scarlet oldalról kezdve hogy a nyaklánc meglegyen-ud oldalról 10 percen belül halott baron-kiirtva minden egyes mob mindkét oldalon- unarmed stb de ló az nincs. -
ShaiHulud #133846 jah es halisten wotlkra noveltek a dropchancet a baron mountnak. -
Dr DeViLKiNG #133845 Nekem a retkes tigrist nem akarja kidobni thekal -.- -
#133844 prebc Stratholme drop mount? :D
Lehet ugyanolyan hülyék vagyunk de én is X napig jártam le érte, utána meglett a For The Alliance maci és valahogy már nem éreztem kényszert arra hogy menjek és menjek és menjek. De lehet azért kifarmolom még én is, ugyanezen indokból kifolyólag (DK mount >.< ) -
WiLDoR #133843 végre megszereztem az IGAZI dk mountot, hát baromira nem volt egyszerű történet, inkább le sem irom, hány napon át farmoltam folyamatosan a gazdáját, mire hajlandó volt lepattintatni nekem, mert komplett hülyének nézne szerintem azonnal mindenki
(de ezt muszáj volt megtenni, mert kellett hozzá, hogy a dk feeling teljes legyen)
-
WiLDoR #133842 nálunk is megvolt már, 2 napig regenerálódtam utána :D
"borzalmasan sz*r" volt :D -
Bhalage #133841 mer meg mindig nagyobb wowos r0xstar, mint amekkora a budos eletben te valaha lehetsz ? ;d
-
dannynet #133840 Köszönöm szépen! -
#133839 "a szeróra" című dologgal elbasztad... -
#133838 Én most pont onnan jöttem,hát valami borzalom.Látni azt a kollégát holt részegen,akivel ugy egész évben dolgozol.Inkább maradtam volna otthon raid-elni.:) -
#133837 céges party karácsonyi ajándék???:) -
#133836 Arathor, Bloodscalp, és talán Ragnaros -
dannynet #133835 Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Kollégám kisfia megkapta a WoW+BC+WOTLK-ot és megkért hogy javasoljak neki olyan pvp és pve szervereket, ahol magyar játékosokkal is találkozhat. :)
Tudnátok segíteni, hogy melyik szeróra menjen? (én már túl régen voltam fent és csak az Arathor-ra (PVE) valamint a Bloodscalp-ra (PVP) emlékszem. -
#133834 Koszi, este kiprobaltam, pofasnak tunik. Memoriat sem zabalja annyira, es talan teljsebb, mint a QH. Viszont ez a "sajat map" megoldas nagyon zavar, nem lehet megoldani vhogy, hogy a worldmapra legyenek kirakva a "jelek", es ne a sajat beepitett mapra? (egyszeruen nem tetszik a beepitett mapja, pedig fullos, skalazhato meg minden, de valahogy idegenkedek tole, es ha nem muszaj, nem akarom megszokni) -
WiLDoR #133833 téged ez a topic miért is érdekel? ^.^ -
WiLDoR #133832 miért, számít valamit is?
szerintem gyakorlatilag semmit... -
#133831 Nem az a megoldás? Mutyisztánban? Figyu, megoldjuk okosba, jó? -.- -
#133830 Na igen ez meg a másik h honnan tudjuk h milyen bug okozza törtön h megha la pet... -
#133829 Hát azért az a mozi+üdítő szerintem jobban megéri mint a wow
(nem a mozira kell gondolni) -
#133828 pontosítsunk: sóher az, aki sajnálja a pénzt bizonyos dolgokra (gyk fukar), így például az is, aki törtön játszik. szerintem te irigyet akartál írni, vagy valami mást, mindegy is...
mindenesetre az itt a lényeg, hogy nyugodtan lehet tört szerveren játszani, csak akkor ne ide írogassanak, hogy mi nem megy és mi nem úgy működik ahogy kéne, mert ezen mi egész egyszerűen nem tudunk segíteni, még ha akarnánk sem. egyébként erre hívja fel a figyelmet a bazi nagy piros felirat is.
ha ezt képtelen valaki belátni akkor IJB.
(nagyon mellékesen, inkább 6500 körül van az a két hónap, havi 3000 forint kábé mozi a csajoddal + üdítő, és azért 2 óra szórakozást kapsz, WoW esetében pedig ugye sokkal többet, ergo nem olyan rossz üzlet ez.
másképp: ha nekem nincs pénzem mondjuk egy autót fenntartani, akkor nem az a megoldás, hogy lopok valahonnan benzint, de lehet hogy én vagyok a hülye.) -
GXR #133827 nekem van rá pénzem, de sokaknak nincs szal ne legyetek özöek és segitsetek nekik:P -
#133826 crysis solved. phew -
HUmanHunter #133825 szerintem is. -
#133824 Itt most megint ki fog bontakozni egy vita amiben ki fog jönni hogy 2hónap 8.000 törtön meg ingyen van és nincs mindenkinek pénze töltögetni az ACC-ot. Szerintem ezen lépjünk gyórsan túl! -
GXR #133823 mekkora egy sóher vagy fehercsoki... -
HUmanHunter #133822 iigen és a piros szöveget leszámítva a törtösök leprások és a közelükbe se szabad menni -
#133821 Ne segíts neki törtös... -
GXR #133820 jah ez a gond h csak akkor van spellbookja ha már megvan idézve..:S -
#133819 Báááár. Ez húzós. Pet spell book csak akkor van, ha van elöl pet. Ha elöl van a voidwalker, akkor meg automatikusan áldozza, mert folyamatos használaton van a spell. Esetleg nyiss ticketet. -
#133818 Húzzál innen büdös törtös!Eredetin a sacrificet nemlehet engedélyezni voidnak!Vannak olyan spellek amiket a pet magától SOHA nem nyomna... -
#133817 Hopp már értem. A spell bookban a pet varázslatoknál nyomj jobb gombot a spellen és nem fog automatikusan feláldozódni :) -
#133816 Azt csak végszükség esetén használd. A feláldozás hatására kapsz egy pajzsot, ami felfog x mennyiségű sebzést. -
GXR #133815 Sziasztok!
van 1 problémám!
Gimoire of sacrifice a magic neve, és amikor megkaptam a voidwalker demont akkor jobb klikket nyomtam a sacrifice-ra, tehát automatikusan elindítja ha csinálok 1 voidot... magyarul ha csinálni akarok egyet rögtön eltünik a sacrifice hatására.
Vajon van rá megoldás?
köszi -
#133814 druida -
#133813 Sámán v druid v hunti vagy?