166745
  • [HUN]Crassus
    nevetségesen OP mindenkinek bejön:P
  • k O T T A
    legtutibb a dk még reroll pls még többen:)
    nevetségesen sok van
  • WiLDoR
    itt a deathstrike miatt sirt mindeki, gondoltam oszlatom egy kicsit a homályt, hogy "mitől olyan hűdeimba"
  • voloume
    geci ilyet se basztam még, 2 órája nem tudtam megölni egy retkes mobot stv-be, minden negyzetmeteren egy 5 szintel nagyobb hordas talahato persze a 80as haverjaval együtt... kajak több a 80as hordas mint dalaranba.. mi a faszom van már bsen ? valami event, hogy ki tudja legenkelni a legtöbb 50 szintel kisebbet ? vagy mi ??
  • diamond35
    szevsztok segitség kellene nem tudja valaki hogy hogy kell meg nyitni a realmlist-et mien programmal?
  • maniac001
    "szal' ha valaki úgy érzi, hogy ez a dk hűdedurván healeli magát, az a fenti cumók megléte miatt van.
    ezek 90%-ban nerfelve lesznek a köv. patch-ben."

A DS glyph lesz nerfelve, az összes heal cuccunk buffolva lesz. Milyen nerfről beszélsz?
  • Gumbo
    közben én is rájöttem :)
    Köszi azért
  • s0n1c
    Rég használtam már macrokat, de ez egy jó kiinduló pont:

Charge/Intercept Spammer (by Jimboe):
    /cast [nocombat,stance:1] Charge; [combat,nostance:3] Berserker Stance; [nocombat,nostance:1] Battle Stance; [combat,stance:3] Intercept

An example of multiple conditions having different actions assigned to each.
    1) If you are not in combat AND in Battle Stance cast Charge
    2) If you are in combat AND NOT in Berserker Stance cast Berserker Stance
    3) If you are not in combat AND NOT in Batte Stance cast Battle Stance
    4) If you are in combat AND in Berserker Stance cast Intercept

Plusz itt van egy macro guide.
  • Tatyla
    vagy egy hete kábé...
  • WiLDoR
    most kezdted el?
    én már exalted vagyok náluk vagy 2-3 hete :)))

amúgy szerintem az a sárkányos a bestof daily, amit eddig láttam.
  • WiLDoR
    nálunk az egyik legjobb dps most raid-be patchwerk-en is pl. az unholy dk, HA tudja használni a petjét is (sajna igen durván halandó jelenleg a pet), és HA tökéletes rotát tol mellé (amit eléggé nem egyszerű összehozni, ha szar rotát tolsz, keményen visszacsúszol a középmezőnybe, ha nem lejebb, szal' csak ennyire fontos).
    utóbbi momentumok igencsak fontosak.

blood speccel olyan felső-középmezőny, frost meg egy nagy szar kb.

deathstrike heal-hez kapcsolódoan annyit, hogy igaz, tud nagyot healelni, HA:
    1. glyphelve vagy hozzá
    2. ha qrva sok a runic powered (mivel a glyph-ből ezután kapsz extra healt, ennek köv. patch-tól byby)
    3. ha crit-el a deathstrike

ha ezek a feltételek nem teljesülnek, akkor sajna pvp-ben lóf*sz az a heal, amit a ds ad.

amivel a pl. melee ellen qrvajól tudja healelni magát az a deathstrike, rune tap és mark of blood (+ esetlegesen vampiric blood) együttese.

rám tegnap rámrakta bg-n egy blood-os dk a mark of blood-ot, későn vettem észre, s ütöttem közbe, mint a répát, többet healelt rajta, mint amennyit sebeztem belé.

szal' ha valaki úgy érzi, hogy ez a dk hűdedurván healeli magát, az a fenti cumók megléte miatt van.
    ezek 90%-ban nerfelve lesznek a köv. patch-ben.
  • kekksz
    hali
    rugóval illetve warriorral melyik talent ágak a legjobbak szintezésre?
  • WiLDoR
    "jelenleg mindenkinek a BS+JC a legjobb, BS +2x socket, JC +3x 9 Stat"

azért ez lehet jelenleg tényleg a nonplusultra, de ha megnézed, nincsenek akkora hűdenagy különbségek.

pl. JC-vel rakhatsz ugye 3 db spéci JC-s gemet.
    ez pl. egy STR-es gem esetén igy rakhatsz 3 db +27 STR-es gemet.
    JC nélkül 3 db +16 STR-est rakhatsz.

a difi 3x11 STR, ami pl. DK esetén 3x11 = 33x2 = 66 AP különbség.

namost ha pl. enchanter vagy, akko a 2 db gyűrűdre rakhatsz 2x32 = 64 AP-t.

ergo a JC és az enchant között a különbség kőkemény 2 AP.
  • Gumbo
    Ő nem vagyok ilyen téren túl okos, de ez így szerintem nem azt csinálja amit szeretnék. Azt szeretném, hogy a macroval ide oda lehessen váltogatni a stancet. Pl. ha bindelem ezt a macrot mondjuk az "F"-re, akkor ha megnyomom akkor átvált Berserkerbe, ha még egyszer megnyomom, akkor visszavált Battle-be. Ilyen lehetséges-e?
  • s0n1c
    For abilities in Battle Stance:
    /cast [stance:1] SKILL NAME; Battle Stance
    /stopcasting

For abilities in Defensive Stance:
    /cast [stance:2] SKILL NAME; Defensive Stance
    /stopcasting

For abilities in Berserker Stance:
    /cast [stance:3] SKILL NAME; Berserker Stance
    /stopcasting
  • capaszabi
    az AP stackelés nem tesz jó játékossá. NEM TIPP
  • capaszabi
    piroska->IBF
  • voloume
    nézd végig a világ legjobb huntereit... és utána nézd meg újra deify-t :)
  • capaszabi
    tök fölösleges talent. annyira.
  • capaszabi
    mit kéne reagálni erre?
  • capaszabi
    hát AMS, IBF, deathgrip, lefagyasztás, silence, szakitás, ha unholyn vagy akkor fincsi AMZ, ha bloodon akkor pedig még ott van a "gyogyulom a sebzése 40%át" és a rune tap is habnak a tortára. emellé ugye ott a pvp trinket +pet ami stunolhat, +gargojl, ami akkoris lövi ha én nézem esetleg cczve. szoval "DKs are fine, l2p". Ellenben a sámánnal, ami még mindig 1 rakat fos.
  • TVelvet
    szerintem felesleges cuccli, tankoláshoz nemrossz, ha olyan mob ellen harcolsz
  • antgecc
    Vkinek van tapasztalata abban, hogy frost dk-nak az acclimation mennyire proccol?
  • rhazid
    hiányzik az egyik fülbevalója :o
  • voloume
    http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Sylvanas&n=Deify

kérek hozzászólásokat.. na neki látjátok van egy ub ap-e
  • [HUN]Crassus
    és ha nemakarod,hogy szétharapjon a sárki a 2-est se feledd:)
  • [HUN]Crassus
    csak apróság nekem def talenten +10% és még +2% armor növelőkkel fog a cuccom 60.59%-ot havernak unholy DK-ja kétkezes imba dps fegyóval 59,8%! LOL?? hát szopó az biztos....és még sok ilyen kis apróság teszi kegyetlenül durvává a DK-t...
  • [HUN]Crassus
    egyértelműen kegyetlenül odabasz! csak mint mondottam sokan még csak nyomogatják a skilleket agyatlanul és néznek ha kiszopnak olyanok ellen mint akik 2-3 éve ugyanazzal a klasszal nyomják a pvp-t!
  • voloume
    es nezd meg akar , 3v3 vagy 5v5be...
    2v2: első 10-ben: 7dk
    3v3: első 10: 10dk
    5v5: első 10: 7dk

nem tudom hogy ez neked szarnak számít, de szerintem igenis ott a helye a dk-knak pvp-ben és pve-ben is
  • voloume
    "A nagy hero class a leggyengébb pvp-ben"

http://www.arenajunkies.com/rankings/2v2/
  • TVelvet
    pedig leszedik
  • Tatyla
    köszi időközben meglett,500 repu nem elhanyagolható
  • Warden
    Spamolod az egyes meg hármas gombot ill néha a négyesre is rányomsz kb ennyi.
  • Gumbo
    Lehet olyan macrot írni hogy, ha battle stanceben vagyok akkor berserker-re váltson, ha berserker-ben akkor battle-ra?
  • Tatyla
    Sons of Hodir napi questben hogy kell megölni a wild wirmet hogy ne dobjon le magáról,vagy hogy ne kapjon fel?
  • Adler
    kösz
    érdemben valaki, aki tudja miről irok.........
  • Kicsikiraly
    Menjetek kisebb szeróra :D Én is német szerón tolom, mert ott játszik egyik haverom, egyáltalán nem tudok németül mégis egész jól megvagyok :D
  • Gumbo
    Igen, tudom, például nekem is és játszani szeretnék nem sorban állni.
  • antgecc
    wowheaden néztem mi lesz 308-as patchben, de nem láttam olyat, hogy törölnék HB-ról a cd-t.
  • TVelvet
    jaja, én már szedem a geart hozzá 25fősökből, mire kijön a peccs meg is lesz a hitcam, éssatöbbi :)