World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

panther112
Tankokból komoly hiány van.

Köszi.

Amúgy mindenkivel közlöm hogy EQ2-t untam meg, mivel ott csak "pick-up-raid"-elés megy összevissza, a legtöbb boss ölhetõ minimális skillel, kicsit siralmas :-\

Csak látom az eladási listákon még mindig elõkelõ helyet foglal el a WoW, ez a topik is pörög- gondoltam belekóstolok.
EQ2-ben is azért voltam illusionist-al, mert kevés volt belõle és "kellett", akkor felteszem úgy a kérdést: mi az ami lvl70-en nagyon hasznos, sok kell belõle a raidre, és nincs túljelentkezés?
tigeroo
amúgy olyat kezdesz amilyet akarsz😊
ragnaros jó, sok a magyar viszonylag.
de biztos van már valami elképzelésed. pl. varázsolni akarsz vagy egy nagy kardal ütni...?
próbálj ki mindent, lvl 10ig "próbaként" húzz fel egy-egy karaktert...
a puding próbája az evés..

<#idiota><#banplz><#lama><#taps>

Get a life!

tigeroo
még 1 hónap van iskolakezdésig...
biztos hogy kell ez neked?
Tatyla
<#wilting>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Újoncként milyen karaktert érdemes indítani, ha fõleg az endgame raid-tartalom érdekel, és nem healer akarok lenni?

(illetve a Ragnaros jó szerver-e ilyesmire?)
Vki aki naprakészebb segítsen picit, a warriornál a flurry és az enrage még mindig össze vannak kapcsolva úgy, hogy egyszerre csak az egyik lehet aktív? Kutakodtam, de semmi biztosat nem találtam.

Syron
töltsd ki web-form-ot oldalon, én is várok már rá h választ kapjak egy ideje

Calver
57-58-at meg aki trükkös - és hordás, ha alli pvp szerveren ez fájdalmas móka lehet - Outlanden csinálja zöld outlandes cuccokban Bonechewer orkokon... bár ha DK-val el lehet zuzni 57-ig kezdõhelyen akkor onnantól kezdve már játék lesz felmenni 58-ra sok-sok free xp küldivel... (AV, Zeldás bohózat, Stealing Knowledge és társai)

de mindenesetre outland+chopper+crusader strike+szürke DK oneshotolás=win.

"The trees move. Do you not see it?"

Barmilyen esely a feltort accom visszakapni a secret questionra valo valasz nelkul..? franc se emlekszik mar ra.. 1000eve volt..
Davidus
DK kezdõre senki nem tud bemenni. ott kb lvl57ig lehet eljutni aztán max utána gankelhetig õket EPLen. de akinek van agya ez elhúz másik zónába meglépni azt az utolsó szintet. az igazi gank outlanden kezdõdik😄

V9ykn8_TZL0

Miért nem tud válaszolni senki a kérdésemre? O.o
Csak annyi, h nem tudom felpatchelni. A patchlist rendben, 4 reinstall 4 repair sem segített...Nem tud valaki megoldást?
Calver
Strengths: Atlternative to Warrior, Paladin, or Bear Tank <#nyes>

de az alapján h mennyien fogják campelni a DK-kat, én inkább egy "leveling up to 56"-t írnék <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Davidus
amúgy az is esélyes hogy a következõ buildben már m,egint más talent lesz ott😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
a hivatalos oldalnak jobban hiszek. ráadásul azt tegnap frisstítették az mmochamipon féle kalkulátor meg 3 napos

V9ykn8_TZL0

Jól hangzik, csak egyik helyen nevén nevezik a spelleket, amire hat, a másik helyen meg nem<#idiota>
Na majd pár hét múlva biztos letisztulnak a dolgok.

Narxis
nekem se kell, így mindig önmagam árnyéka leszek

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

akkor jo szorakozast az 50 fokban (mondjuk nem most😄)

Shortstop
ki a ráknak hiányzik az árnyék. életben is utálom 😄

Davidus
szerintem az táp talent. 5 crit DW-el pillanatok alatt összejön és már nyomhatod is az instant healt

V9ykn8_TZL0

no para, shaman kurvajo lesz 😊

ÓÓ az zsír.
Ja wowhead-en kicsit ki van bõvítve az a malestrom weapon nevû talent<#smile>így már nem tûnik olyan rossznak<#idiota>

Magh
Tud valaki biztosat honor és arena pont resetrõl?

Magh
A Windfury totembõl +20% passzív melee haste totem lett, a RNG csökkentése érdekében.

Pfúúú...háááát elég hiányos a Sámán kaszt enhancement ága még, illetve van egy kis kavarodás a mélyebb szekcióban. Pl. nem értem, hogy mit keres ez a Malestrom Weapon nevû - szerintem enha ágon totál felesleges - talent ilyen mélyen ennyi pontért ezen az ágon?
Tudom, hogy nem kell aggódni, még sokminden fog változni csak furának találtam így elsõ ránézésre<#idiota>

omg...
Kérdés: Blizzard oldalon a WoTLK talentkalkulátoron, sámánnál enhancement ágon van az az improved windfury totem, amit ha kirak az ember akkor 4% mele haste-t ad. Na most akkor a trainernél tanult windfury totem már nem plusz egy ütést fog adni extra attack powerrel a melee party/raid tagoknak, hanem haste-t? Vagy a windfury totem marad a régi, csak ezzel a talenttel még egy kicsit fel is lehet turbózni? Vagyis az extra egy ütés mellé még haste-t is fog adni?
(Istenem, egy rövid kérdést akartam feltenni, erre tessék...<#wilting>)

Lynx_TWL
egy két modellen van már öv mesh. lehet eltérnek végre a régi megoldástól és a páncélzat valóban páncél lesz nem pedig egy textúra a modellen.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Davidus
Davidus

V9ykn8_TZL0

LeWyTy
Csak akkor ha druid csinál valami qestet?Mer én aztis hallottam.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

- guild member írta július 7.-én :

Blizz lezarta az accomat. Azaz lezarta azt a reszt ahol fizethetnek.

Azt mondtak masok, hogy azert zartak le es lett Challanged Account, mert az acc nem HU-n volt regizve de en most magyar bankkartyaval akartam fizetni.

Tehat most en irtam a Blizz-nek levelet... de addig pause Sad 😞

Meg Game Cardot sem tudok ADD-olni Sad

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

http://www.worldofwarcraft.com/info/

picket
Az írásjeleket azért találták fel, hogy megértsük az írott szöveg mondanivalóját. Használd õket, vagy számolj azzal, hogy nem tudjuk mit gépelgetsz össze. (3 sor, a végén 3 felkiáltójel. Szép statisztikák.)

&#3237;_&#3237;

picket
Átutalás sima számlára drága, és lassú. Számolj egy rakás költséggel (fõleg otp-nél), és kb egy héttel mire megérkezik a pénz. A helyzet csak akkor más, ha iban számláról van szó. Akkor jóval olcsóbb, és 1-2 nap.
wow-ot meg arról fizeted, amirõl kedved van, Blizzardnak semmi köze hozzá, és ha rinyálnak, akkor meg is lehet mondani nekik.

&#3237;_&#3237;

Nyami<#idiota>
Húúú mennyit fogok én itt lógni, míg megint kiókumlálom a "legjobb" elosztást<#taps><#idiota>

ejj maskor frissitek mielott pastezek😄D

Re: Lowered 60-70 exp a permanent change? 07/21/2008 08:42:40 PM PDT

Yes, we're planning on speeding up leveling in the 60-70 range. Keep the feedback coming. We are still adjusting it. Let us know what levels you are in what areas in this bracket.

Davidus
hc sethekk halls végén megidézed a bosst, ami a drood questhez kell, levered, és reménykedsz, hogy kiesik (meg hogy te dobod rá a legnagyobbat, miután kiesett)
bodesz
hát nézegettem a dk kat hogy milyenek lesznek tankolásra videókból és a mostani talentból sztem nemnagyon jön le az h jó lesz és sztem 1 warri v 1 droid ill pala is jobb lesz bár ez majd kialakul amúgy dd re és pvp re fullos nagyon legalábbis nekem bejövõs.amúgymeg tetszik hogy dk hasonló cuccot fog hordani mint 1 pala (pala tank/dd powa 😛) spellhit meg ezek miatt.több cuccot paláknak!!!

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

LeWyTy
A videó legelején lévõ madarat hogytom beszerezni?
Valaki léci mondja el részletesen.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lynx_TWL
grand theft palonimo kveszt, dk kezdõn

Lacee
ezmiez? lehet nyerni ünnepi zsebDKt valahol?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ne vegyél mérget az 1-2 napra, az a legjobb eset variáció. Olyankor többe kerül az utalás, és közel sem biztos hogy a netbankban az a default. Legegyszerûbb ha felhívod az OTP-t

Lynx_TWL
lehet frost wyrmen repkedni hihi

Syron
hopp hivatalos oldalon, lich king talent calculatorok 😮
ittene

tigeroo
epic póniló?<#idiota>
valaki tudna nekem segiteni hogy ha valakinek van egy paypall accja és arra szeretnék befizetni lóvét akkor azt hogyan tom? meg egyáltalán mennyi idõ ez? gyorsabb mint az átualás?

nekem is van paypall accom de nem igazán vágom az ilyen accrol accra dolgot :/