World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
igen, neked meg nem lesz ilyen sose

๏̯͡๏﴿

Davidus
ez a tiéd

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
Der LickKönig

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

dúrva !

anti hero

Lynx_TWL
jelentem a helyzet siralmas

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
így néz ki egy pro (én) Dkja.

๏̯͡๏﴿

amugy tehát most végülis annyi hogy kiköltöznek és mostantól végig azzal fogja csinálni tehát nem fogja válltogatni.. de gondolom ha valami problema lesz õ is kap egy levelet és gondolom ha elmondja mitörtént akkor nem lesz semmi belõle! na ty akkor mindent

értem és köszi.. szóval 1-2 nap.. az tökéletes (otp-s számlám van amugy)

Lynx_TWL
ez egy ötlet volt, nem poén

๏̯͡๏﴿

Ja még annyi, hogy a legalább 8 kari transzfert is mind másik bankkártyáról lett fizetve, de az nem érdekelte õket.

Én accomat kb 4szer töltötték fel külföldi bankkártyával (olasz, svéd, finn, orosz), 4. után kaptam egy levelet hogy magyarázzam meg mialófasz van különben bezárják az accom 😄

volt itt egy srác az sg fórumon vagy másfél éve, az volt a problémája, hogy egy accountot több bankkártyáról fizetett... egyszer az egyikrõl, aztán egyszercsak a másikról. Aztán bannolták, mert állítólag gyanús volt hogy eladta az accountot. Legalábbis ezt mondta hogy ezt mondták. Mindeközben emberek százai cserélnek bankot, bankkártyát, fizetési módot minden probléma nélkül.

Ha nem akarsz trükközni, vagy a haverod nem akar trükközni, akkor nincs semmi félnivalója. Ha bekövetkezik a legeslegrosszabb, és valaki csak azt figyeli a blizzardnál hogy ki mikor vált bankkártyát, és a játékba loggolós IP cím egyezik-e a bankkártyát kibocsátó bank országának IP tartományával, és bannolják, akkor is kb két telefon elintézni, elmagyarázni, és visszateszik.

A nemzetközi átutalásoknak, fõleg ha nem eurós a számlád, hanem még devizát is kell "venned". különbözõ kategóriái vannak. Minél jobban sietsz, annál nagyobb a kezelési költség. Én azt hiszem, hogy leggyorsabban holnapután reggel kaphatja meg, mert a megbízásodat már csak holnap fogja befogadni a bankod (általában 12-ig vagy 13-ig fogadnak nemzetközi megbízásokat), és azt másnap reggel küldik át a nemzetközi rendszeren.
De lehet hogy tévedek, és ha most berögzíted, akkor holnap délelõtt már átutalják, de szerintem erre kicsi az esély.

Hogyha csak sima netbankod van, az nem tudom milyen gyors nemzetközi átutalásnál. Talán a legegyszerûbb felhívnod a bankot, és megkérdezned.

Tatyla
ez hülyeség...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

sziasztok , lenne 2 kérdésem: ha pl ma este neten küldök németországa lóvét átutalással az kb mennyi idõ még megérkezik?
2. egyik haverom kimegy németországba és új bankkártyája lesz, nos nekem aztmondta vlaki hogy ha más nemzetiségû bnakkártyával fizeti hip-hopp banolják, ez igaz? 😮
idézek:
" mert a blizzard bannolhat ha észreveszi ,hogy más nemzetiségû bankártyával van töltögetve az acc és ez nem kitaláció vagy Kamu "
"volt 1 ismerösöm aki kiköltözött Németbe és Német kártyával töltötte fel az accját 2 napon belül kapta a bannt"

Okés köszi,már elindult.
Lacee
azért nem találod amit keresel, mert a listán levõ nevek battlegroupokat jelölnek, nem szervereket.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

StRucC555
miért csinálnák meg fizetsz a játékért ember ... gondolkodj mielõtt pötyögsz egy aggódó sort.

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Sziasztok!

Nagyon sok szerver nem megy, pl a Ragnaros sem. De még az offline szerverlistában sincs benne. Lentebb olvastam, valaki írta hogy megszûnt. Ez most poén volt? Meg hogy szétszórták a karaktereket véletlenszerûen. Ugye ezt nem csinálják meg?
picket
Ez most gyenge volt. Még tõled is :p

ಥ_ಥ

egyre szarabbak a poénjaid x)

Lynx_TWL
WilDKor

๏̯͡๏﴿

nem.
deathlegolashun <#idiota>

grid a legjobb megoldas, csak ne felejtsd el bekapcsolni, hogy jelezze kulon, hogy kivan neked 40 yardon belul es igy elkerulheted a felesleges heal probalkozasokat.

ragi még mindig nemmegy így sose érem el a lvl 61 et

picket
Rossz a cd. Ha ismersz valakit, akinek megvan, akkor kérd el tõle, vagy töltsd le a trialt (az is teljes kliens).

&#3237;_&#3237;

Ioles
Ok, köszi

bowden
igen lehet

Ioles
Sziasztok!

Lenne 1 kérdésem. 1db bankkártyáról fellehet tölteni több accountot? Az én esetemben 2-rõl lenne szó.

torrente111
hahaha

The Garrett
na elég volt a trollkodásból, mennek a szerverek. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

torrente111
köszönöm

Me0w
http://www.wowwiki.com/Useful_macros/Hunter

Together we'll fly someday...

Me0w
Egyebkent nekem meg mindig nem megy csomo realm, azokon pedig, ahol karakterem is van, a "Retrieving characters list" dialognal meg is akad a belepes 😊

Me0w
En AG_UF-ot hasznalok, igaz, 25-os raideken en sem latok sokat a jatekbol, de legalabb lehet healelni rendesen 😉 Van benne kulon party / raid setup, kompakt, alig hasznal memoriat pluszban.

http://www.wowace.com/wiki/Ag_UnitFrames

torrente111
sziasztok pls valaki be tudná másolni azt a hunter macrot ami steady shot után,rögtön lõ 1 auto shotot.köszi

Davidus
HUNArthasHUN?<#idiota>

V9ykn8_TZL0

enyém meg, már le is foglaltam x)

TDC Geronimo
jaok :d

Davidus
meg. mind a 20

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
Megvan már DKd neve? <3

Valaki tudja, hogy miért van az, h fölrakom újból a WoW-ot, patchelném, fel de azt írja ki, hogy Data for the next patch is not available. Az miért van? A realmlist-ben ottvan pedig, hogy
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
Nem tudom mi lehet a baj. Van valakinek ötlete?
Igen, az uj szerver neve Noobland.

Davidus
nem. ragnaros scak simán megszûnt. de nézd a jó oldalát. kezdhetsz új karit

V9ykn8_TZL0

Most nem vágom mivan<#mf2><#fogmosas>

Get a life!

TDC Geronimo
<#idiota>

Akkor most megszünt Ragna és uj nevet kapott a szerver ?

Get a life!

Nem olvastátok? Technikai problémákra hivatkozva több realmet összevontak különbözõ low-pop realmekkel, véletlenszerûen osztották szét a megszûnõ realmek karaktereit az újak között.

hy all azt szeretném kérdezni hogy a wow ezt minek irja ki mikor ujra lett rakva az xp meg miden már 2-szor de mégse jo mindig ezt irja ki An error was detected while verifying the contents of the file "E:\World of Warcraft\Data\model.MPQ". There may be a problem with your system, or with the drive at E:\. You can attempt to install again. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support.

Én sem találom..

Get a life!

Nem effektive a playert kell betargetelned hanem a csikra kell csak koncentrálódnod.Van olyan healerünk a guildbe aki még mindíg eltéved bt-ben mert kb csak csíkokat lát az egész instából a 17 es monitorának köszönhetõen.A healbotban be tudod állitani hogy bg-raid-sima party legyen e a fõ skin.Pl aki nincs rangeben nem jelenik meg de látod hogy sérül, ugy hogy nem zavaró hogy pont három player halódik valahol a map tulsó felén viszont aki range-ben van azt kapásból aktivvá teszi.Nem kortsekedem melette próbálgasd ezt is a gridet is meg még más healer addont és válassz oylat ami megfelel neked.