166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Dr DeViLKiNG #134291 10fősben* -
Dr DeViLKiNG #134290 Múltkori naxxban próbáltam ki pont frostot(0/51/20, valami ilyesmi volt). Annyira nem szar, lévén hogy bossokon a 3k+ dps megvolt.
Amúgy meg dw frost a mostani legmagasabb dps(persze normális gearben). Patch után meg mégdurvább lesz hb cd nélkül. -
#134289 DK-k frost talentje viszont kaphatna valami kis buffot, mert ez a mostani sztem semmire nem jó. Még tankolni is jobb az unholy. Nagyon szimpatikus volna a frost, szeretném is nagyon, ha használható lenne. Oké, van 1-2 jó dolog rajta, de az eltörpül az unholy dolgai mellett. -
Lerstal #134288 lol ? tudod valakinek most van ideje játszani.. -
Gumbo #134287 Legyen már vége a téliszünetnek.. Vagy minenki WoW-ot kapott Karácsonyra? -
#134286 Fasza. Ragnaros és Bloodscalp full-on van :D -
#134285 Eladó WOW karakter az Arathor szerveren! Részletek PM-ben! -
maniac001 #134284 Azért kíváncsi lennék frost mage ellen hogy harcosz mert fagyaszt, IB, blinkel, lassít folyamatosan. 1x használhatod a trinketet, ő folyamatosan lassít. Meg azt is meghallgatnám, BM hunterrel mit csinálsz a bűvös 18 mp alatt amikor olyan szép piros mint egy TSZ traktor. -
#134283 elvileg a streamelős verziót töltötted le, ennek a háttérben kéne leszednie a szükséges dolgokat míg te elkezdhetsz játszani. a kliens legalább 2-3GB méretű, valószínűleg ezért nem indul el, mert nincs elég adat a gépeden. ha ráérsz, akkor szerintem töltsd le a teljes kliensprogramot, azzal biztos nem lesz gond. -
#134282 Ok regisztráltam, letölttöme vmit, ami letöltött egy 80mb-s mappát, eliundul, vmi launcher és ott a ha rényomok a playre semmi. Gondoklom akkor kell hozzá egy játék is nem? -
#134281 Köszi -
#134280 trywarcraft.com -
#134279 Hello, van wow tört szerveres topic? Kiakarom próbálni a gamet de csak ezér nem fogok pénzt adni. Vgay van esetleg párnapos próbaverzió ami ingyenes? -
#134278 jelenleg mindenkinek a BS+JC a legjobb, BS +2x socket, JC +3x 9 Stat -
#134277 ja és pve talentes pvp-röl beszélek.
mellesleg ha 5 perces pompyro mage lelő, azt leszarom, ahhoz nem kell skill. kiröhögöm és 10x megölöm amikor nincs cd-je épp. -
#134276 hát 1v1ben, ha van pvp trinketem, akkor kb csak a papot nem tudom megverni, mert szalad mint a hülye shielddel és hiába szedem a hotokat is PS-sel, nem sérül :D, a másik necces a rugó, ha 0 RPn talál be, és nem tudok IBF-et tolni.
Pve-ben, meg trashen 1. vagyok, bossokon hunterek után, futkosós szarokon meg még 1-1 mage lock kerül elém. -
#134275 ha nem hátulról ütöd, akkor plusz parry dodge-ja van, és pw-n elég nagy kiesés még ha szmötyibe kell kibe menni a hpd miatt. -
maniac001 #134274 Olyan is lehet hogy többször van plusz töltésed. Patchwerk az meg egy training dummy raid buffokkal kb.
Amúgy a hunterek szép kis nerfet kapnak, kíváncsi vagyok mennyire 6 ki a dps-re. Főleg a pet ability nerf meg a volley. nem is helyes az, hogy a hunter odaver aoe-ben egy magenek vagy locknak. -
#134273 folyton rohangáltam, de tökmind1 melyik oldalon vagy, mert ugyan annyi a + dmg % ban ha jolemlékszem. -
#134272 az a baj, egyedül pecswörk az a fight ahol végig lehet ütni normálisan a boss, máshol mindenhol van dps kiesés. de majd most lemérem:P
-
maniac001 #134271 Ha többször vagy a pluszos oldalon akkor lehet 10K is. Nézz egy Patchwerket inkább. -
Warden #134270 Az nem rossz de nem is kimagasló.Thadius nem mérvadó amugy sem.Naxx egy este kitakarítható insta nézz egy all bosses-t és ha 3k felett vagy az jó ha 4k felett akkor kiváló ha 5k felett akkor pedíg huntered van -
maniac001 #134269 Nem azt írtam hogy dps királykodni akarok, szeretek a DK-val játszani, de akkor is el kell ismerni hogy pve-ben gengébb dps-t tol mint a többi kaszt (hasonló gearben).
PvP-ben az unholy (most még) oké. Patch után az unholy ág ütőkártyáit rommá nerfelik (IBF, bone shield). és a rune strike és jó nagy nerfet kap. pala ellen esélytelen (bubi után felhealeli magát ugye), mage-t utol se éred, BM huntert meg se tudod karcolni, pap kihealeli magát, sámán leszedi a disease-eidet és azért ver el. hangulatos a DK de gyengébb lett mnt vártam. -
#134268 csak mert az én gearembe 6183 dps-em volt thaddiuson, és az gözöm sincs mennyire jó normál viszonylatba Myshakal -
Warden #134267 5-6 k a masszívabb dps ek (cement sámán, mage stb) 7-8k.legalábbis a tegnapi wws szerint -
#134266 thaddiuson 25főbe, mennyi az a dps amit egy !átlag! 25főre gearelt karinak tudnia kell max létszám melett? -
Warden #134265 Vedd elő a huntardod ha dps királykodni akarsz azzal röhögve hozol 4K feletti dpst és nézegetheted hogy mekkora királyság raiden.A paladinommal ha vért izzadok akkor sem tudok 3,5k nál többet összehozni de nem is akkora gond ez adok annyi supportot a raidnek hogy megérje egy retri palát is berakni dps slotba.
vannak fightek amik 2-3 dk nélkül is ugyan meg lehet csinálni de jóval egyszerűbb ilyen malygos is az ötperces meg pláne.A blood ág nem rossz dps de ugye egy guildbe nem az a lényeg hogy ki mekkora dpst tol és aki nincs bent az első háromban azt kirugják.Jelenleg a bossfightok is a buffról-debuffról szólnak a setup is akkor jó ha jól körbe van buffolva mindenki.Próbáld ki a dps ed ugy hogy van meletted retri pala meg feral doroid és láss csodát.
a pvp része még nem kifort igy resi nélkül majd meglátjuk hogy alakul 600+ resivel de per pillanat messze a legerősebb class az unholy dk. Kb az a feeling lehet mint a 3.0 után 4 napig, az első palanerfig nagyjából mindent és mindenkit oneshotoltam korra fajra nemre való tekintet nélkül. -
#134264 ez természetes, de attol még nem kell fikázni egy kasztot sem, mert a tulajdonosa nem tudja használni :) -
#134263 dk-val amúgy még kevés ember bír jól játszani sztem és nem offenzeből írtam egyszerűen tény,hogy bele kell rázódni meg kell szokni...
én már reflexből tudom elméletben melyik klassz mikor sacc/kb mit fog nyomni amire nekem mit kéne nyomnom:D ,de a DK-nak még tanulni kell... -
#134262 pve rendben van....,de a pvp:S -
#134261 az a semmi az kb crit-nél 5-6k heal ami nem rossz egy olyan kasztnál amelyik szerinted nem tudja healelni magát...
amugy meg nem is értem miért sirnak egyesek itt, h szar a dk...
az tény h pve-ben nem a legdurvább 5k dps-t tolja, nem lehet egyszerre minden kaszt top dps...
pvp-ben meg kb. nyomi kite-olos frost mage-en kivül bármit elverek
amugy gondolom a haverjaid lehetnek inkább elég lámák, akik nem tudnak dk-val játszani, gondolom nem tudják mire való az anti magic shel,icebond fortitude vagy a anti magic zone :S -
voloume #134260 hát te kurvára nagy hülye vagy... istenem, elbírom képzelni a te guildedbe milyen dk-k lehetnek, ha aza véleményed, hogy pvp-be és pve-be is fos, kurvára de nem. geci istenem... ezt kurvara utalom az emberekben, hogy balancerol beszelnek, de csak arra birnak gondolni, hogyha egyik class veri a te classodat, akkor mar mekkora full táps, geci ez van és ha most te akkora ász vagy pve-be és pvp-be is, és még sose kaptál ki, akkor én kérek elnézést, de azért illene megnézni, hogy hány dk nélküli csapat van tök mind1 hányvhány, mert 2v2-be az első 20ból 15be van dk, 3v3ba talan 10be... és 5v5be meg ugyanugy vagy 15be.. szoval kurva nagy csapatjatekos kari lehet ez a dk vagy még se ?:OOOOO 1v1ről annyit, hogy én 74es dk-val full unholy és csak akkor kezdtem bloodra rakni, azthiszem ha 1etlen 1 rugo tudott megverni, na mostmár lehigadtam .... és elhiszem ,hogy szerinted szar , de szeretnek wws-t linkelnél kösz pusz peace
ui.: most perpill nekem nagyon tetszik a pve balance, mert mindegyik class tud nagy dps-t tolni, csak egy kis tudás és tapasztalat hiányzik és persze boss függő is -
#134259 Skinning, Leatherworking. -
#134258 sajnos az olyan embereknek minden szar ami nem 1shotol egy másikat......no komment hagyd... -
ShaiHulud #134257 ezt sem ertem te mit jatszol :D -
ShaiHulud #134256 mirol beszelsz? most a glyph-fel olyan 5-6k-s crit healek vannak deathstrike-kal egy kezdo 80as gearben, unholyn. -
#134255 Így van, fos, és mégis nerfelik, ugyhogy aki ezután szól hogy op az l2p :)) -
#134254 a death strike a "kb semmi" :)
platesen (pl pala) ráadásul sokkal kissebbet healel. (alt 700-800 azt kesz). Csepp a tengerben.
-
maniac001 #134253 Egyébként hiába healeli magát, face 2 face a DK egy fos pvp-ben. Kb. 1-2 melee kaszton kívül mindenki megveri. Pve-ben is fos a dps-e, csak tanknak jó. Sajnos másra nem. A nagy hero class a leggyengébb pvp-ben és pve-ben is (szerintem és a wws-ek szerint) -
#134252 hogyne healelné már...