World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
és zet te honnan tudod?-.-

V9ykn8_TZL0

2 arénás cucca volt 2 varrott a többi meg ien natúr honoros

vagyis amikor elnyomta a frostboltot és én kijöttem polyból akkor nyomtam purget

hellfire és zangarmash határán leugrott elém egy gnome mage flying mountról frost nova én honor trinket polyzni akart earth shock elblinkelt felrakta az ice barriert úgy polyzott, egy frostbolt fire blast, odaértem WF procolt+stormstrike earth shock még 1x és meghalt kb így volt 😄

tigeroo
de van benne ráció
ha a mage neve afk-val kezdõdött...
[HUN]Crassus
nagyon santit ez a story....

4,5k hp vs 11k hp
0 resi vs cca400 resi
cca 300 spell dmg or 1000 ap vs 800-900 spell dmg....

hmm hmm

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Kicsit kiestem mostanában az eseményekbõl. A DK plate armoros lesz vagy mailes?
Count Adyn
Attól függ😄 Ha elszaladtál travel formban õ meg szart rád akkor neked szégyen hogy örülsz😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

picket
Azért álltak a dark portalnál 3 napig a gyépések. Akinek nem kocka volt a jele az oviban, azt vagy át kellett kísérni, vagy átidézni. Túloldalon meg már szent a béke, mert úgy dõl az ikszpé. /spit

ಥ_ಥ

5 man DK (lvl61-64) Blood Furnace run, healer nélkül

atombrutál, mage-ek, lock-ok mehetnek nyugdíjba x)

jah, forrás ofcoz FS!

antgecc
Ahogy ez BC kijövetelekor is volt. Le is gankeltek a Dark Portalnál...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

akkor örülök

XenHai
Eléggé!
ha egy 70 es, full pvp itemekben lévõ mage nem tud megölni egy 61 es outland questes cuccokban lévõ dual wieldes sámánt az szégyen?

10, innentõle ^^

s0n1c
akkor sorry 😄

grp buff, aoe cc, poly, burst dmg

stealtherek inkább solo karik szerintem, nem azt mondtam, hogy alkalmatlan a grp pvpre
Lynx_TWL
pörgess vissza ott a kép a gnóm dkmról

a dk armor designok egyenlõre jól néznek ki, semmi giccses szarság mint pala t6

๏̯͡๏﴿

Alább pve raidekrõl volt szó, de kifejtenéd grp pvpben miért jobb a mage? :-)

s0n1c
láttál már gnome dkt? 😄

- armor designokon változtattak e valamit? (értem ezalatt: plate még mindig úgy néz e ki mint egy latex)
- dk pvprõl bármilyen info? (azonkívül, hogy atm táp)
- norhtrendi pvp zóna/új bgk
mikor küldik már a beta key-eket?
ésénfogokekapni????? merazneed...

Ha valakinek kérdése van betaval kapcsolatban (ingame dolgok), ne fogja vissza magát :p

s0n1c
grp pvp szempontból egy mage jóval hasznosabb
Ha Tiszaújvárosi Camelot akkor én is közelben lakom. 20km-re van tõlem! 😊
Rajtam nem múlik, majd integess Zherum-nak<#worship>
Szerintem ez hülység (mage>rugo). Egy rugo soha nem fogy ki a manából, képes 10-15 secig stunban tartani, lassit, pár secig képes CCzni combatban (gouge, blind), sokáig combaton kívül (sap). Szerintem legalább annyira hasznos mint egy mage...

Melyik megye? Melyik Camelot?

Nincs mit, és sok sikert 😊 Legalább majd genkeljük egymást <#banplz>

Get a life!

AnarchoiD
mellesleg en hajnal 1-ota grindeltem mostanaig, es nemvolt 1db restart sem 😉 (EU@BS)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

most már van olyan is, hogy rolling server maintance vagymi, újrainditják a servereket egyszer, azt csá, megvolt a szerdai karbantartás...

Mi a franc van? Mennek a szerverek.

Az orosz kapcsolatok néha nagyon jól jönnek <#buck>

Mighty
Lesznek paran, akik nem akarjak/tudjak megvenni a megjeleneskor a kieget. Ezek kozul szep szammal akadhat majd, aki ebben eli majd ki perverzioit.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

TDC Geronimo
Mekkora nagy hordás pala gankeket ígértek azt nem volt abból se semmi :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

The Garrett
aki nem veszi meg elso nap a kieget az ott fog gankelni ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

flurry és enrage egyszerre is lehet aktiv.
egyik plusz attackspeed, másik pluszdmg.
ami már nem stack-el az a deathwish + enrage, ez a kettõ már nem adódik össze...

"DK kezdõre senki nem tud bemenni. ott kb lvl57ig lehet eljutni aztán max utána gankelhetig õket EPLen. de akinek van agya ez elhúz másik zónába meglépni azt az utolsó szintet. az igazi gank outlanden kezdõdik😄"

nem lesz itt semmilyen gank. aki nem rerollol, az tuti, hogy megy felfedezni az új zónákat, meg ott fog bóklászni, questelni, ahelyett, hogy azzal szúrná el az értékes, felfedezésre váró idõt, hogy gankelgessen.

túl nagy lesz az újdonság élménye ahhoz, hogy az emberek azzal szórakozzanak, hogy gankelik a kicsiket (bár 1-2 qrvára retardált tuti, hogy lesz, de azokat könnyen el lehet majd kerülni).

aki meg speeduplvl-ezi a dk-ját, úgyis beéri alig valamivel késõbb a friss 80-asokat is, max. 1-2 nappal...

tigeroo
what an excellent choice
(bár nekem az ork racialja jön be a legjobban ha közelharci karakterrõl van szó)
Thankyouthankyou😊
Troll Warrior lettem a Ragnaroson.
Ok köszi.

panther112
Amit te beszólásnak neveztél, az BT clear-ig tartó személyes raid tapasztalat. Iszonyat nehéz mage-ként bejutni egy realm top 5-10 guild-jébe. Ha nem értesz kimagasló szinten a mage-hez, pár raid után megköszönik a részvételt, és kiraknak... Ez a többi class-ra nem jellemzõ (szintén személyes tapasztalat). Bár biztos attól is függ, ki hol játszik, én a Method-dal voltam egy realm-en, ally oldalon... szóval a lecke fel volt adva.

szerintem sosem volt igy. deathwish es enrage nem lehet egyszerre, az elvielg most sem lehet.

"Talent calculator stats may differ from those seen in the Wrath of the Lich King beta, as they may reflect more current information."

marmitn a wow.comos szoval elvileg az frissebb mint az aktualis beta verzio.

Tatyla
az kár...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tigeroo
😄D!

hátt sajna akit ismerek személyesen az mind törtön nyomja..😞
Tank, ez fõként warrior vagy pala tank , holy pala, resto drood, és resto shaman, bár ha úgy nézed tank és healer mindig kell és mindig hiány van belõle, panther112 a beszólásod: annyi van mint a szemét ez nem igaz... a rugoból nincs több egyik kasztnál sem, a mage nem haszontalan mint egy rugo kaja/pia raid buffok, és végtelen idõkig bír cc-zni, hisz a rugo csak sapolni tud azt is csak 1x még nem kerül combat-ba, se raid se party buff semmi, tehát mage midnig is fog kelleni, és elég kevés skilles mage van sajnos, aki tudja mikor mit kell tenni...off

Get a life!

Tatyla
te nem is laksz messze tõlem,lehetne már valami WoW találkozó itt a megyében,igaz vagy 2 éve volt a Camelotban keményen voltunk 7-en <#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tigeroo
-reklám-

éééés ha érdekel eladó account akkor vegyük fel a kapcsolatot...<#nezze>
tigeroo
jó tank mindíg kell.
(warrior-pala-druid)

amúgy az EQ2 után olyan egyszerû lesz a WOW mint egy százas szög, hamar belefogsz jönni :-D
panther112
lol annyi van belõle, mint a szemét

Tatyla
mage