166745
  • picket
    törölte a 23 darab 70-est, mert nehéz volt gyorsan beállni a sorba tőlük -.-'
  • Tatyla
    péntek este megdöntöttem az egyfolytában wowozás egyéni rekordomat 19.30-tol 04.45-ig...
  • Tatyla
    másik accodat eladtad vagy mi történt?
  • s0n1c
    eladtad?
  • WiLDoR
    hát az szar ügy lenne rám nézve, mert van 1 db 80-as kari az acc-omon, meg 1 db lvl1-es bankalt, azt hello.
    szar lenne a sor végén kullogni :))
  • WiLDoR
    ez tény :)
  • antgecc
    Nekem tankom és healerem van. Én azt élvezem, hogy segítem a csapatot, hogy szükség van rám és "nélkülem megáll az élet".
  • Bhalage
    sima ügy, hozzaallas kerdese, porogni akar, csapatjatszani, vagy egesz nap spammolni az lfg csatit tankot keresven..
    rakenyszeriteni barki olyat amit nem szeretne = valoban ez nagyon nemjo. en sajnos olyan beteg vagyok, hogy bejon a gyogyizas - nekem ez adrenalin... sajnalom hogy jelen esetben a tankolas kevesbe vonzo az emberek szamara...
  • k O T T A
    a különbség csak annyi h dkból most sztem simán a 10%helyett van kb 15-20% pvere, pvp-t nemsimerem mert kurvaidegesítő és leszarom.
    a paladin se op csak egyeseknek szúrja a szemét h fel lett tuningolva kicsit a többiek szintjére(megint nem pvpről beszélek)
    lehet h új dolog de akkor is az ember használja már az agyát
  • picket
    Maxra szintezett karakterek száma szerinti sorban állást követelünk Wildor megsegítésére!!!!
  • picket
    Érdekes, én is healeltem instákat bc-ben feral druidával, és heal gearem is volt, meg ami ott esett, azt is elraktam, mégis
    1. én vért vizeltem mire végeztünk,
    2. kétszer annyi ideig tartott,
    3. néhány wipe is befigyelt.

Tudom, hogy ez azért van, mert én béna vagyok, mások meg p0k (szájhősök). Utána 70-en retalent restora, és láss csodát, félálomban kihealeltem akiket rámbíztak raiden. Biztos a sok gyakorlás hozta meg a gyümölcsét
    Eccómitszáz, healer healeljen. Aki instance-ben akar szintezni a hibridjével, az talenteljen tankolásra meg healelésre, a többi meg rinyálni fog tankért meg healerért, te meg használd a blizz adta lehetőséget, hogy ignorolj meg /leavelj.

Egyébként engem a wow kigyógyított abból a kényszerből, hogy mindent elolvassak ami a képernyőn megjelenik
  • Dr DeViLKiNG
    Ők is ugyanannyit fizetnek mint te. Azt csinálnak amit akarnak.
  • antgecc
    Csatlakozom ide.
  • alex88
    köszönöm
  • WiLDoR
    nem az a durva, hogy öt órát játszik, s nincs agya, amivel fel tudná fogni, hogy a class-ának mi a main prio-ja, hanem az, hogy az ilyen skillface-ek miatt lagzanak a serverek mint állat, mert atomdurván túl vannak terhelve mostanában.
    ragna-n pl. minden este 300+ sor van (+10 seces lagok dalaranban és naxxramas-ban szinte minden nap), de tegnap este néztem bloodscalp-ot is, ott is 245-ös sor volt, neptulon meg csak simán le volt halva :D

azon meg már csak sírva röhögtem, mikor puggal lementem 5 fős heroic naxx-ba, s egymagam több dps-t meg dmg-et csináltam egy tank-dps hibrid speccel, mint a másik 2 dps (mage + rugó) összesen.
  • PSAV
    recount violation
  • flashpointer
    recount

• s0n1c
    Attól, hogy 5 órát játszik még agya azért lehetne.
  • alex88
    hello!

damagemeterre lenne szükségem, de nem találom ezen a néven curse-n.nem tudjétok milyen néven van fent?
  • Warden
    Miért vagy ezen meglepve?Van olyan achivement ami az aoe-re van kihegyezve.Pl a pók szárny ugye ott öld meg maxxenát 20 percen belül.

Elméletileg ulduarral visszatér a cc a játékban de most valóban arról szól minden hogy huzz be egy pakkor piff-paff aoezd le és mehetsz a másik pakkért.Utoljára cc azthiszem szintezéskor volt mikor 3-4 szintel magasabb instákba mászkáltunk.
  • WiLDoR
    hát jah, a mostani heroix-ok köszönőviszonyban sincsenek a régi bc-s hc instákkal.
    ami egyrészről jó, egyrészről annyira nem.

bc-ben még az volt a divat, hogy végy 3 cc kasztot, meg tankot és healert, és akkor lehet gyorsba nyomni wipe nélkül, most meg az van, hogy cc az minek, go be, aztán szarrá aoe-zünk mindent (beleértve naxx10-25-öt is).

kicsit vicc kategória a mostani heroix mód a bc-shez képest :)
  • Botond #134350
    Ha neki az szórakozás, hogy másfél órát spammolja lfg csatit akkor hajrá. És ne felejtsük el, hogy én még wotlk előtti időkről beszéltem, amikor 70en volt normál insta nem minden friss 70es go heroix, ahogy most nyomják az emberek friss 80asként. :)
  • Dr DeViLKiNG
    "group szukseglet > egyeni szanalmas kis szukseglet"
    De pistike(kb játékosok 90%) aki 5 órát játszik egy héten ezt nagyon magasról leszarja, mert ő szórakozni akar. Nincs miről vitatkozni, ez van ezzel kell együtt élni.
  • Bhalage
    nem tudom miert kene jozan paraszti esszel gondolkozni, es belatni, hogy a group szukseglet > egyeni szanalmas kis szukseglet... ja tenyleg ez a wow, itt ÉN >>>all mindig elfelejtem... geez.
    mert tudod hiaba van rajtam kivul a grpban 3 tankolasra kepes egyen, ha nem hajlando, megmondom ennek mi a vege - en kilepek es lolbaszhatjatokszajbabaszottnubok.
    the end.
    ennyi :D

en megertelek teged is, te biztos "dps" dk vagy stbstb, mondom, lattam mar dps dkt, de a random emberek azok még dps kategoriaban is viccesek.. szal na mind1 guilddel kell menni mindenhova azt csá, mióta fullepix lettem (ez most nem epeen++ hanem ez számomra, a casual noobnak egy mérföldkő) azóta nem is idegelem magam -általában alulgearelt de ez nem is lenne ori
    si baj, de játszani nem tudó - idiótákkal.
  • Dr DeViLKiNG
    Nem tudom minek kéne rákényszeríteni arre, amit nyilván nem akar.
    Ez még mindíg egy játék, amit a legtöbben kikapcsolódás miatt űzik. Ha a tankolás/healelés nem nyújta neki azt, akkor nem csinálja. 80 előtt le se kell menni instába, ha nem akar. Heroicot meg ahogy te is mondtad nem fogja még csak bepróbálni se, ha nincs hozzá cucca(és mégis honnan lenne, questekből biztos nem lesz elég).
  • Zomil
    én akkor dobom le magam a székröl mikor a "dps" wari kemény 700-800dps-t kiprésel magábol :S
  • Botond #134345
    Ennél már csak az a viccesebb, amikor druid/pala/pap nem volt képes heal geart tartani, hogy normal instát lehealeljen, csak mert retri/feral/balance/shadow spec. :) Én feral druiddal 70ig végighealeltem mindent ha arról volt szó, hogy nincs healer, mert volt vmi alap healgear. :) Heroicot aztán már én sem vállaltam be,de az sosem derült ki számomra, hogy a sok fogyatékos miért ül inkább orgri közepén sopánkodva ahelyett, hogy előkapna a heal/tankgear azt hadd szóljon.
  • antgecc
    Hát ja, ez valóban szánalmas. De ez eddig is megvolt. Ugyan ilyen nevetséges volt, mikor ott a warri a grp-ban és tankot keresnek. Mert Pista dmg-elni akar, tankoláshoz már nincs esze. Én anno a warrimat 70-ig arms és fury talenten vittem fel úgy, hogy az összes instát megjártam vele tankként, rfc-től a bc-s 70-es isntákig mindent és soha semmilyen gondom nem volt a tankolással.
  • kabel15
    Hello!

Tudna nekem valaki segíteni? Nagynehezen sikerült felküzdenem a játékot a gépre a baj csak az hogy a latancy-m vagy micsodám 10perc után 500 fölé megy és növekszik. Ezért iszonyatosan lagolok. Router em van milyen portokat kell megnyitnom hozzá?

Üdv:Kabel15
  • Bhalage
    nálam az baszta ki a biztositékot, amikor a tipikus 3DK+healer keres tankot nub instancekbe. raadasul ez a 3DK igen nagy valoszinuseggel olyan lofasznulla damaget tol, hogy sirok. nekem itt jott meg a hanyingerem kb.
    (mer ne mondja mar senki, hogy ha questekbol elrak defes rucikat stb, akkor nem bir tankolni.. - nem raidkornyezetrol beszelek..)

most tenyleg nem azert, de guildes dk tenyleg olyan dmgt tol, hogy azt mondom van helye, de az ilyen toltelek emberek menjenek mar el a picsaba, vagy geareljek fel/talentezzek fel rendesen a karijaikat :GGG
  • [HUN]Crassus
    ebben is lehet igazság...az ujdonság varázsa meg hasonlók,de páran nálunk azért rerolloltak,mert imba:P
  • Warden
    Most kb több allis sámán van mint hordás és több hordás pala mint allis.
  • Kicsikiraly
    igen, mert ezek a bc előtt exkluzív kasztok voltak allynak a pala és hordának a sámán, a történet miatt, de aztán a pléjerek nyavalyogtak úgyhogy kijött a bc a két új fajjal amik átvitték hordának a palát és allynak a sámánt.
  • capaszabi
    ally sámán és horda pala csak 1 faj lehet. itt baszták el, dk-nál lehet bármi.
  • capaszabi
    a különbség az, hogy JCként azt a statot rakod bele ami kell, és scale-el a buffokkal, mig encsa ap-t/ manát ad, ami nem scale-el
  • antgecc
    Btw hidd el sokan azért dk-znak, mert nagyon jó a role-ja, valamint teljesen új kari, amit még ki kell ismerni és nem a 4 éve megszokott sinister, sinister, evisceratet kell tolni.
  • antgecc
    Mert a pala nem op? És a shadow priest nem volt az még kurva régen? A druid bc-ben? Majdnem minden kari volt már op és már nem az. Majd egyszer a dk is lesz nem op.
  • voloume
    de nem az... én már megszoktam ezt.. de komolyan ami tegnap lement... megölt 4 hordás.. az egyik 36, másik 60, másik 70+, a másik meg 80... jó mondom akkor kis szünet.. 2 óra mulva visszamentem és feléledtem ÉS MÉG MINDIG OTT VOLT AZ ÖSSZES! nem tom hogy nincs jobb dolguk e vagy valami, de ez azért kicsit sok volt.. 1 óra alatt asszem 30 valahányszor haltam meg
  • Fehercsoki
    Hát igen STV-be a min lvl a 80:)
  • Pyotr
    Valószinüleg ez egy napra előrébb nyúlik vissza amikor ugyanezt csinálták az allysok a hordával vagy még aznap!:)
    STV-ben sajnos ez van