166745
  • [HUN]Crassus
    1690-en megbaszot egy lokk+sámán páros a dk+palás kombónkat...mondjuk megnézzük már miért kaptak értünk 25!! öt....NOS a sámán 2030on volt a múlt héten....most huzza a lokk haverját.....FASZA:S( és gratulálok a csodálatos systemnek
  • Count Adyn
    Még egy kis xdxdxdxd menjen hozzá:)
  • Lerstal
    hmmm pedig igazam van
  • ShaiHulud
    ujabb bizonyitek arra amit lentebb irtam.
  • Lerstal
    "nah megint a fantasztikus ertelmi szintedrol tettel tanubizonysagot. nem sirt, hanem irta hogy erdekes lehet a dual tankos arena, erre belekotottek abba is jol. pedig nem olyan rossz a tank dps wotlkban mar. healer meg elobb utobb kifogy manabol :) foleg majd 3.1 ben."

ebböl azt lehet kivenni, mivel az elsö mondatod nekem szól, hogy én kötöttem bele, csak elirtad, mert az 'L' és a 'K' egymás melett van a bilentyün :DD
  • ShaiHulud
    nah sikerult alulmulni magadat. nem azt irtam hogy te kotottel bele, hanem hogy belekotottek. tvelvet volt aki belekotott.

szerintem te valami gyengeelmeju lehetsz.
  • Lerstal
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nem kötöttem bele, csak irta h magasrol leszarja a pvp-t. ehhez szoltam hozzá, mi nem szarjuk le mit utál ő?

gratulálok h fel tudtad fogni :DDDD

" amúgy nem is tudom mit izgat ez engem, mikor tulajdonképpen magasról le**arom a wow pvp-t, úgy cakk-pakk az egészet -.-
    szerintem a wow baromira nem pvp game, s alapvetően nem is erre lett kitalálva... "
  • ShaiHulud
    gz akkor :) ha teheted(olyan class kombo) akkro probald azert ki a dupla tank specet ott 2k felett is, kitudja hatha jo :D
  • TVelvet
    Azt hittem, hogy nem funolásból akarod tolni az arénát, és ezért írod. :)

Shai, igen 2k fölött vagyok, nem légből kapott spekulációimat írom le. :D
  • picket
    Én is akartam írni, hogy már a flém sem a régi, de az alapanyag sem :p
  • ShaiHulud
    btw 2k folott vagy?
  • ShaiHulud
    nah megint a fantasztikus ertelmi szintedrol tettel tanubizonysagot. nem sirt, hanem irta hogy erdekes lehet a dual tankos arena, erre belekotottek abba is jol. pedig nem olyan rossz a tank dps wotlkban mar. healer meg elobb utobb kifogy manabol :) foleg majd 3.1 ben.
  • lbusa
    Szia!
    Érdekelne a Lich King!!!Mikor tudnánk talizni??Sürgős lenne!!
  • Lerstal
    ha cakkpakk leszarod miért sirsz? miért vagy itt? miért írsz? :D
    mindenki ezt mondja hogy a wow nem pvp game.. :) amikor épp sír és veszit:D
    jah meg vannak kifejezetten pvp guildek is és emberek akik csak pvp-znek.
    de hát aki n00b........ l2p
    wow 4-5 éve pvp és pve
    jah bocs, szerinted, nem akarsz inkább blizznek irni ?:-)

jah meg ha nem lenne pvp, ahogy devilking pr0g4m2r 0wn3r mondaná l2b :D
  • picket
    Ilyen lassú visszhang miatt sem fognak turisták ide csábulni
  • WiLDoR
    amúgy nem is tudom mit izgat ez engem, mikor tulajdonképpen magasról le**arom a wow pvp-t, úgy cakk-pakk az egészet -.-
    szerintem a wow baromira nem pvp game, s alapvetően nem is erre lett kitalálva...
  • WiLDoR
    birom ezt a "2k fölött" szöveget...és szerinted a wow community hány %-a van 2k fölött?
    1%? netán 2% is? csodálkoznék, ha több lenne...
    arról nem is beszélve, hogy odáig el is kell jutni valahogy...
  • rhazid
    quartz esetleg
  • TVelvet
    az alapvető probléma, a dps kiesés, tank gearbe, aminek minden cseppje számít, ha healert akarsz ölni 2k fölött, alatta már nem needes annyira.
    melee ellen a defed jólesz, viszont minden más kettétép, resi nélkül, sőt még a rugo is kettékép, ha skilles és hátulról kapod a stunokat.
  • Botond #135716
    Mivel már nem játszok, ezért nincsenek frissebb képek. :)
  • Botond #135715
    De, ez ugyanaz. :)
  • Zomil
    én blood talenten egy feral druiddal tolom arénában és jó tapasztalatom van erröl a talent ágról :)
    hát mit mondjak, blood nagyon ütös :D
    multkor gondoltam kilootolom gurubashi arénában a trinketet és rugo+dk+shaman nem birt lenyomni, egymás után 9 kill-t csináltam :D
  • [HUN]Crassus
    mondjatok egy jó enemy cast bart plx
  • WiLDoR
    tedd azért hozzá, hogy ez még bc-ben volt :)

viszont abban van valami, amit crassus mond.
    bár én nem arénáztam még a dk-val sose (még mielött valaki megkérdezné: nem, egyáltalán nem hiányzik), de full tank gear-ben, 31k hp-val, deep blood speccel, ~60% avoidance és 60+% dmg reduction mellett melee-t simán-lazán péppé verem, healereket is ki lehet végezni szép komótosan, elöbb-utóbb úgyis elfogy a manája, megölni meg úgyse tud (ellenben akkor jó eséllyel, ha dps gearben vagyok), ami szivatós lehet, az a frost mage csak a sok root-ja miatt...szóval nagyon is el birom képzelni, hogy 2v2-ben két tank beállítottságú karakter némi selfheal-lel és resiliance-el megspékelve képes lehet szép eredményeket elérni, pláne mióta a dps-ét is megtolták elég szépen ezeknek a specceknek, s főleg melee bázisú ellenfelek ellen (s ugye, elég sok csapatban van legalább 1 db melee, ami két tank beállítottságú ellenfél ellen szerintem kapásból sírógörcsöt kap, mikor mást se lát, mint: dodge, miss, parry, block, miss, dodge, dodge, dodge, parry, block, block, parry, stb.)
    bár ilyen setup-pal, biztos hogy nem pörgős és gyors meccsekre kell számítani :)
  • WiLDoR
    én is egyre inkább ezen filózom mostanában -.-
  • WiLDoR
    jól összefoglaltad a lényeget
  • WiLDoR
    fikázni azt tud, de felmutatni még nem mutatott fel semmit sem...
    az ő "haveri körének" megvan ez a jó szokása, egymást okítják a "jóra".
    még szerencse, hogy neki vannak barátai, legalább van kiről példát vennünk -.-

/sarcasm off
  • ShaiHulud
    ok nyertek, vagyis az ellenfel lett "2shotolva" es ez a kep amit te linkeltel nem bc-s kep? ott remlik meg hogy linkeltel ilyesmit.
  • Botond #135707
    10 perc? Ilyen villám játékok? Szerezzetek vmi geart, hogy ne legyetek 2 shotolva szerintem. 46 perc az mán vmi. :)
  • Mighty
    Ha bukta is a "tornyot", 4 allyst ott tartott. Nem tudtak menni a többi toronyhoz, zászlóhoz, akárhova.
  • picket
    Na látod ezek pont azok a dolgok, amiket én sosem tennék, és nem is értem meg, hogy mások miért teszik. Ha nem tudnék aludni hajnalban, vagy nem lenne raid, vagy kevesen vannak ahhoz online, hogy bármit is kezdeni lehetne, akkor nagy piros RL feliratú gomb, vagy másik játék (ami single-playerre van tervezve, és úgy sem unalmas), esetleg egy könyv. És achievmentért, meg farmolásért sem csinálnám, mert ahhoz túl macerás (osztozni > solozni). Már jobban értem, hogy mi motivál erre, és el is lehetett mondani rendesen, egy kicsit kilépve az alap wowtopik stílusból :)
  • picket
    És ha megölted volna őket, akkor tényleg feltartottad volna őket (respawn, út, stb). Így meg csak eljátszottad az utolsó szamurájos tomkrúzos lándzsalengetéses haláltáncot wow-ban, és még csak nem is frepszelted, meg gondolom a tornyot is buktátok. Ettől még persze bemesélheted magadnak, hogy mekkora király voltál... :D
  • Lerstal
    20k-ért veszek két 80ast
  • sioux
    hi!
    eladó egy wow account. az alap és a lich king sima, a burning collector kiadás.az accon van egy 65-ös törpe/heal/pala,150 arannyal. irányár.:18.000 Ft. érdeklödni: [email protected],06-70-600-46-79
  • [HUN]Crassus
    áááá ha jó a játék leszarom ha vesztek...főleg a warrival szeretem "húzni az időt" ameddig csak lehet...az se érdekel ha nem ölök meg senkit,de azt nagyon élvezem,hogy percekig feltarok 2-3-4 embert:)
    tegnapi ESO-ban pl. Draneinél 6 percig bírtam 4 allyssal szemben pvp zászló lerak 40k hp 760-as resi,shield wall 2x:P last stand 2x,2x berserk regeneráció,stunok,fear, melee kiröhögése,silence+reflect hegyek a kaszeterkre ide-oda charge/intercept:P elvagyok én mint a befőtt:D
  • [HUN]Crassus
    :)
  • Lerstal
    csak mert nyertél:)
  • TVelvet
    ez szép és jó, elméletben :)
  • [HUN]Crassus
    hülye vagy?:D akkora FUN,hogy még!
    a héten kicsit megnézzük keményebben mire jutunk:P:)

az ellenfelek arcát azért megnézném,hogyan grimaszolnak csata közben:P

melee dps+heal vagy dupla melee FIXEN halott....
    kaszter dps lesz neccesebb,de annyi a silence+stun+ party spell reflect,hogy azok is hajat fognak tépni ha ráérzünk:)
  • [HUN]Crassus
    Őőőő nemtudom mikor harcoltal warrival prot warri ellen,de maximum 20-25%hp-t vesztek mire akármilyen dupla harbringeres überfasza warrior bedől:P:)