World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ioles
Sziasztok!

Azt hogy tudom beállítani hogy ne %-ban mutassa a mobok és playerek életét? Xpearl addont használok és máig arra gyanakodtam de kikapcsoltam és ugyanúgy %-ban jelzi az életüket, hiába kapcsolom be az interfaceben a "target" fület.

Davidus
ezen kár pörögni mert mindenkinek más tetszik. az én privát véleményem az hogy a wow sokkal jobban néz ki mint a who

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
WoWba jobbak azok az 1h healer macek pl amik földig érnek? Azok nem röhejesek? 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

látom, nem vágod.
egykezesnek elmenne.
kétkezesnek meg a röhej kategória.

(s de, pont a röhejes benne, hogy kétkezes az, ami a képen van -.-)

TDC Geronimo
Ezzel mi a probléma?

BEAST
miert ez szerinted egykezes? 😄

Nem vagyunk egyformak... en pl rosszul vagyok attol hogy a legtobb jatekban elnagyolt es ocsmany fegyvereket kapunk. WoW sem kivetel, az igazan szep fegyverek nagyon low levelen voltak, mert egyesek szerint egy fegyver attol "epic" hogy abszurd kulsot kap.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

itt pl.
ez most mi?
kétkezes kalapács akar lenni?
nane...ez még viccnek is rossz

egy fantasy game-ben a fegyver, fõleg egy kétkezes legyen nagy, brutális, és nézzen ki jól.
ne pedig egy nagyobbfajta fogpiszkáló legyen.
szerintem -.-

presence váltó ikonok.
blood:

frost:

unholy-t még nemtom, az lvl70

BEAST
az animok ratyik voltak, a fegyverek meg hol kicsik? xd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
ez mar nem az a fallout -.-

hát nemtom, nekem a war-ban még a 3 perces intrón kívûl sokminden még nem tetszett...
najó, spelleffektek még elmennek.
közelharci animok viszont qrva ratyik, spellcast animok detto.
armorok szépek, de ott is, ami szimpi az a chosen.
a hadakozzunk fogpiszkálókkal sem épp az esetem (értsd, baromi picik a fegyverek a karakterek kezében).

persze, mindenkinek más szimpi...

Davidus

V9ykn8_TZL0

TVelvet
Én human-t kezdek mindenképp, az Lore szempontjából is jó. 😊
Meg a racial miatt is jó, mivel kardal fogok rohangálni. 😊))
Na ez is úgy néz ki, mintha a pávörréndzsörsz rajzfilmbõl lépett volna elõ. Ha kard helyett vmi lézerpityut rajzolnának a kezébe kiváló lenne bármelyik "z" kategóriás scifibe...

TDC Geronimo
Szeptemberre WAR lesz ebbõl elõre látom... -.-

tauren qrva hülyén néz ki pl. a dk lovon.
olyan látvány kb. mikor amikor felpakolsz egy bazinagy krumpliszsákot egy átlag lóra, aztán lelóg róla mindenfelé...
röhejes látvány

Lacee
igazad van, azért írtam h ha nagyon akarom, akkor esetleg ork v dré.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Tatyla
drenáj DK nem hihetõ szerintem...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
áh dehogy kezdenek sokan DK-t...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lacee
human, be vagy ud szerintem a hihetõ DK, esetleg ork vagy draenei. mármint lore szempontból 😊
bár megnézném a taurent, az is jópofa lehet

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ja igen, a final küldiért választható két fegyver kimaradt:

én a kardot választottam 😊

leszarom,

ez a te velemenyed, az meg az enyem...

nemkeveset toltam BEt és tudom, hogy kurvara nem egyenes a tartasa,
vagy te nem tudod mi az az egyenes tartas*..

* ezesetben ajanlom a tancorakat

anti hero

k O T T A
a legjobb lett volna ha nem csak egy hero class lesz mert így ténylegesen a játékosok igen nagy százaléka vagy rerollol vagy dkval bohóckodik majd az elején
resire is csak annyit kéne ráírni h only works in arenas és bg is élvezetesebb lehetne picit meg nem nyírná ki az egész szigetet egy s4 warrior druidhealerrel mint ahogy most megteszik
meg iyeln repülõ kárpit motor ugrálni tudó mammut hülyeségeket nem kéne... tiszta anakronisztikus lesz a végén az egész
ugráló mammut <#hehe>

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

antgecc
Ja, és még csajom szerint is jól néz ki, pedig õ aztán tényleg undorodik a gizda kis buzzancs srácoktól.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Davidus
én UD DKt indítanék de inkább marad a druida😛
feral > all

V9ykn8_TZL0

azt en vagom, csak feluletesen olvastam es a kep alapjan csak a deathknight-ra gondoltam es annak tenyere, hogy majd jo sokan fognak ra rollolni (legalabb kiprobalas erejeig).

antgecc
Semmi homi nincs benne szerintem. Normális, egyenes tartás. Nézd meg a 3. képet. Mi abban a seggbekúrt már bocsánat? Én abszolút igényesnek látom a be karaktert, aminek még a feje is jól áll.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

lovon jol nez ki, jol nez ki ez a fekete paci a feherkekes labakkal, a tobbi az homie, ahogy boti mondja -.-

anti hero

UDk UDk, vagod, megfaradtak az idok soran, de miert nem allhat a tobbi modell ugy mint egy normalis ember... :G
apropo normalis emberek *human* mozgas, na azok a legsulyosabbak mindkozul :G

anti hero

Botond
Bazsival értek egyet, ez nagyon homi fíling. -.-
még mindig 1000x jobb, mint egy ud, aki úgy megy, mint gyomorszájon rúgtak, aztán úgy is maradt 😊)

lol ahogy kinyomja a mellkasat olyan mintha seggbekurtak volna egy karoval.
buzi

anti hero

ezért!

kicsit imbán néz ki x)
ez a lvl 58-ra összeszedhetõ kék kezdõ dk gear (kb. 3 óra questelés volt az 55-58), szóval nem kell sz*rozni azeroth-on lehet menni tovább kapásból outland-re...

TVelvet
Blád mean Blood, Genyó mean elf. 😊
jah en valahogy a bladgenyonak kapasbol deathknightot ertettem es nem a blood elfet😄

Csirke4
Különleges barát.
;D

antgecc
Vagy úgy értetted, hogy dkgenyót?

antgecc
Már egyáltalán nem új a be. Egyébként gondolom azért, mert az néz ki jól. Annak van tartása és valamirevaló feje. Jól néz ki rajta a plate, stb. Meg aztán egy kicsi lore: palákból lettek a dk-k, akik aztán visszaálltak. És ki látott már orc vagy tauren palát?

TVelvet
BC kijövetele elött is ezt hallgattam folyont... ( Mindenki Blood Elfet fog indítani, mindenhol csak bládelfek fognak rohangálni ) Na most ugyanezt hallgatom Death Knight-ba... Csak hogy most én is DK-t fogok indítani 😄
mer az az uj😛 majd elmulik😊

TVelvet
mééér mindenki bládgenyót indít ???😞 vki aggyon betakulcsot. ^^
kutyi

tele van amúgy a game hasonló jófajta modellekkel.
a dk questek meg egyszerûen zseniálisak.
legjobban az ágyúzós tetszett, na ott a 100 musthave kill felett még jó 10 percet elszórakoztam 😄

hát remélem 😄

Narxis
Ha lesznek realmok majd ott folytatják. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

picket
Szerda nem lehet nemzeti ünnep, mert akkor karbantartás van. Mindenki aki kitalálta, hogy ma van huszadika, az monnyon le <#idiota>

&#3237;_&#3237;

felkelek és mit látok ? a realmok nem mennek itt meg má egymást gyilkolnátok 😄

TDC Geronimo
😄sdff

antgecc
Hátha tanul belõle. Reméljük igen és akkor már megérte.

panther112
/agree csak kár az egészet ilyen komolyan venni.