World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hogy tudom beállítani hogy ne %-ban mutassa a mobok és playerek életét? Xpearl addont használok és máig arra gyanakodtam de kikapcsoltam és ugyanúgy %-ban jelzi az életüket, hiába kapcsolom be az interfaceben a "target" fület.
V9ykn8_TZL0
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
egykezesnek elmenne.
kétkezesnek meg a röhej kategória.
(s de, pont a röhejes benne, hogy kétkezes az, ami a képen van -.-)
Nem vagyunk egyformak... en pl rosszul vagyok attol hogy a legtobb jatekban elnagyolt es ocsmany fegyvereket kapunk. WoW sem kivetel, az igazan szep fegyverek nagyon low levelen voltak, mert egyesek szerint egy fegyver attol "epic" hogy abszurd kulsot kap.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ez most mi?
kétkezes kalapács akar lenni?
nane...ez még viccnek is rossz
egy fantasy game-ben a fegyver, fõleg egy kétkezes legyen nagy, brutális, és nézzen ki jól.
ne pedig egy nagyobbfajta fogpiszkáló legyen.
szerintem -.-
blood:
frost:
unholy-t még nemtom, az lvl70
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
najó, spelleffektek még elmennek.
közelharci animok viszont qrva ratyik, spellcast animok detto.
armorok szépek, de ott is, ami szimpi az a chosen.
a hadakozzunk fogpiszkálókkal sem épp az esetem (értsd, baromi picik a fegyverek a karakterek kezében).
persze, mindenkinek más szimpi...
V9ykn8_TZL0
Meg a racial miatt is jó, mivel kardal fogok rohangálni. 😊))
olyan látvány kb. mikor amikor felpakolsz egy bazinagy krumpliszsákot egy átlag lóra, aztán lelóg róla mindenfelé...
röhejes látvány
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
bár megnézném a taurent, az is jópofa lehet
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
én a kardot választottam 😊

ez a te velemenyed, az meg az enyem...
nemkeveset toltam BEt és tudom, hogy kurvara nem egyenes a tartasa,
vagy te nem tudod mi az az egyenes tartas*..
* ezesetben ajanlom a tancorakat
anti hero
resire is csak annyit kéne ráírni h only works in arenas és bg is élvezetesebb lehetne picit meg nem nyírná ki az egész szigetet egy s4 warrior druidhealerrel mint ahogy most megteszik
meg iyeln repülõ kárpit motor ugrálni tudó mammut hülyeségeket nem kéne... tiszta anakronisztikus lesz a végén az egész
ugráló mammut <#hehe>#hehe>
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
anti hero
apropo normalis emberek *human* mozgas, na azok a legsulyosabbak mindkozul :G
anti hero
buzi
anti hero
kicsit imbán néz ki x)
ez a lvl 58-ra összeszedhetõ kék kezdõ dk gear (kb. 3 óra questelés volt az 55-58), szóval nem kell sz*rozni azeroth-on lehet menni tovább kapásból outland-re...
tele van amúgy a game hasonló jófajta modellekkel.
a dk questek meg egyszerûen zseniálisak.
legjobban az ágyúzós tetszett, na ott a 100 musthave kill felett még jó 10 percet elszórakoztam 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ಥ_ಥ