166745
  • Lacee
    questhelper az addon neve, letölthető (sok más nagyon hasznos dolog mellett) innen: wow.curse.com

questhelper mellé, ha szeretnél instákba is járni, akkor ajánlott az atlasloot nevű addon is, ami tartalmazza mindegyik instance térképét és a várható lootot is.
  • ZFD
    Sziasztok!

Ez a játék nagyon király! :D Hallottam olyas valamit vele kapcsolatba, hogy van valami külön progi aminek segítségével a játék mutatja a térképen, hogy hol van a quest helye :D Ez nekem eléggé jó lenne mert igaz, hogy tudok angolul, de már az elején is elakadtam :( Taurennel kezdtem és van egy olyan küldi mikor valamilyen Kobo vagy milyen kőnél megkellene inni valamit. De azt egyáltalán nem találom. :( Mit kellene csinálnom? Valamint,ha tényleg létezik ez a progi akkor légyszí áruljátok el hogy mi a neve :D

Köszi előre is! :D
  • Savmacska
    De, volt 2is!

• capaszabi
    Recount Healing Done alapján nem volt rugó előtt dk, ami pedig esélyes, tehát nem volt :D
  • ShaiHulud
    es legalabb votl dk a raidben? mert az nem derult ki:D
  • Savmacska
    Azt már nem birtam elmenteni.... ezt irta,
    YES IM NINJA AND I LIVE IN CHINA ! és leave

#135769, Puggal mentem nem is figyeltem h master v nem, de lényegtelen, mert ő volt a leader...
  • ShaiHulud
    vagy lehet melle nyomott? velem is votl mar olyan, bar csak zold itemnel halisten:D
  • Zomil
    meg is érdemled ha master loot nélkül mész neki voa-nak :)
  • slime001
    Az ilyenektől szétvet az ideg. Nekem régen egy priest ninjázott el egy kardot. Másnap reggel egy GM elküldte levélbe! :O
  • Savmacska
    Még mindig vannak ragnaroon ninják....Voa10

• WiLDoR
    ha ez megnyugtat rampage battlegrp-ban is elfelejtette az alli, hogyan kell av-t nyerni. bc korszakban meg 90 win-re jutott 10 loss kb.
    fura ez...
  • wowfan
    Láttam pár account hirdetést az E-bay-en, úgyhogy szerintem simán lehet árulni ezek szerint.
    De ha már itt járok,
    Eladó egy wow account, Bloodscalp horda oldalon van egy 80-as ork warlockom, majdnem full epic. 280%-os flying mountja is van. 1500 arany van nála kb.
    Akit további információ érdekel, megtalál a [email protected] msn címen!
  • Lacee
    eddig sem lehetett hivatalosan. nem tudom milyen retorzióra számíthatnál ha észreveszik, szerintem egy próbát megér, legrosszabb esetben törlik az aukciót.
  • wowfan
    Azért szeretnék külföldi oldalon próbálkozni, mert tapasztalatok alapján jobban megfizetik az accot. Az E-bayen már tudtommal nem lehet ilyesmi eladni.
  • wowfan
    Esetleg a másik gépen mások a beállítások, vagy sok addont pakoltál bele, sőt, én még egy spyware és vírusirtással, és töredezettségmentesítővel is próbálkoznék.
  • 1Darton1
    Kerdezd meg a szervered foruman, itt az eredetivel jatszok vannak, es nem tudnak valaszolni.
  • Pyotr
    vaterán is megpróbálhatod!
  • inviciblealex
    Az 1ik szerver amin játszok új patchek jöttek, és a játékot fel kellett patchelni. Mind2 gépen felpatcheltem. Az 1ik gépen rengeden megy, de a másikon szaggat, pedig úgyan olyan teljesítményű. Valaki nem tudja mi a baj?
  • [HUN]Crassus
    tegnap pvp-tem 3 órát felváltva eos,strand,wsg,ab....nem nyertem egyetlen emccset sem...ma kb másfél órája tolom szintén egyetlen nyert meccs nélkül....
    mi a fasz battle group lett ebből?:S
  • wowfan
    Illetve esetleg tudtok-e olyan külföldi megbízható oldalt, ahol meg lehetne hirdetni. Ilyenekre gondolok pl. csak nem tudom, hogy mennyire megbízható.
  • wowfan
    Üdv!
    Lehet itt accountot hirdetni eladásra?
  • ZFD
    Köszi szépen!!! Akkor leszedem onnét és akkor regelek oda is! :D
  • ShaiHulud
    akkor te us triallal jatszol
    europai wow oldalon kene:P
  • ZFD
    Van itt valaki olyan aki trialt szedett le először, és utána megvette a gémet? Azt szeretném megkérdezni, hogy ha megveszem, akkor hova kell majd regelnem ahhoz, hogy EU-s szerókon tudjak játszani? Mert megnéztem a wow-europe-ra nem is jó az én account nevem :( Szerintem itt ronthattam el :(
  • ZFD
    Nálam olyan szerver sajnos nincs is :( Ez miért van? Boolean Tundra-n vagyok. Lehet, hogy azért így van mert a játék elején az US-t választottam? De Europe nem volt :(
  • ZFD
    Köszi szépen!
    Akkor az egészet újrakellene egyébként kezdenem?
    Egyébként melyik a legjobb szeró szerintetek? :D
  • WiLDoR
    más.
    ma délután volt 3 fölös órám raid elött, gondoltam megszerzem arcatraz key-t, ha már a quest megvan.
    s ha már lúd, legyen kövér, kapásból hc módban.
    az eredmény:

HC Mechanar
    - 0. trash: a gólem elementálok nagyon gázosak, hatalmasakat ütnek, a charged fury-t, amint lehet szakítani kell, különben képesek 1 ütéssel eltüntetni 70% hp-t is akár.
    - 1. miniboss-ok (gatekeeper akárkik, akik a cache of the legion-höz dobják a köveket): elég szépeket ütnek, mikor shadow fury-t, vagy mit castolnak, s enrage-elnek egy rövid időre kell a mentő (icebound f., lichborne, stb.), különben pikk-pakk szétkapják a karaktert.
    - 2. boss (mechano lord capacitus): atomgáz, immunis minden disease-re. de leverhető, bár egy army of dead-et + petsummon-t el kellett tolnom, mert első try-nál enrage-elt kb. 10% hp-nál a mocsok cca. 5 perc után, s agyonvágott :) (túl kevés volt a dps rá)
    - 3. boss (nethermancer sepethrea): easymode. bele kell vágni a 2 disease-t, s kite-olni kell, s hátraforogva ütni. simán ölhető.
    - 4. boss (endboss, pathaleon the calculator): easymode. simán ölhető, semmi extra. nem dobta a kardot a mocsok, pedig az tök kúúl x)

HC Botanica
    - 0. trash: semmi extra. egyedül a stewardok gázosak, azokat ölni kell mindennel ami csak van, mert ha elkezdenek arcane fury-t vagy mit kasztolni szédületes sebességgel fogyasztják a hp-t.
    - 1. boss: (captain sarannis): semmi extra. pet + én simán levertük, 10% hp-n idézett kb. addokat, de azoknak kb. 15k hp-juk van, ami nudli.
    - 2. boss: (high botanis freywinn): a szokásos fal mögé búvós taktika itt is müxik, ha átváltozik le kell ölni a kis fákat, s ennyi. sima ügy.
    - 3. boss (thorgrinn the tender): sima ügy, úgy üt, mint egy lány, hellfire-t is jó eséllyel lehet resistelni.
    - 4. boss (laj): kis fákkal nem kell foglalkozni, ütni kell a boss-t, mint a répát, pet + én levertük.
    - 5. boss (endboss, warp splinter): na ez gázos volt, s nem amiatt, mert nagyokat üt, hanem mert az addok állandóan healelgetik. elég hosszú fight volt, de szerencsére annyi healt nem kap, mint amennyit 2 wave között le lehet verni belőle.

HC Arcatraz
    - 0. trash: atomgáz kategória minden téren. baromi nagyokat ütnek, főleg azok mászkáló akármilyen beazonosíthatatlan förmedvények, plusz rádrak egy mérget, amiből kikel egy csomó kis kukac, akik elég szépeket ütnek beléd plusz csökkentik az armort is. aztán ott vannak a kedvenceim, az endboss elött lévő tűzelementálok, na az szopatás 1000L, ott mindent el kellett tolnom, blade edges hs-t, runic hp potit, army of dead-et, pet idézés + heal-t, szal mindent. meteor-nál kell mindenképp tolni a mentőket, valahogy úgy, hogy anti-magic shell, icebound forti, hp potik, anti-magic shell újra, ha eddigre nem hal meg, akkor konyec. az a gáz velük, hogy bazi nagyokat ütnek, full fire alapon sebeznek + meteor + van egy jópofa tűzaurájuk is, ami 3 secenként kb. 600-akat sebez csak úgy grátisz. majd be**artam, mire leöltem őket, 100k hp-juk van...
    1. boss (zereketh the unbound): elég gyorsan pakolgatja a shadow köröket az ember lába alá, nagyon kell rá figyelni, mert 3k-kat tick-elget shadow alapon, ölhető boss, de cinkes, 30% hp felett ritkán jártam...
    2. boss (dalliah the doomsayer): semmi extra, ütni kell, ww-ben simán benne lehet állni, nem vészes a sebzése, utána a heal-jét kapásból szakítani kell. easymode.
    3. boss (wrath-scryer soccothrates): szintén semmi extra, eldobál, tűzcsóvát húz maga után, ebből ki kell állni, ennyi. melee sebzése szinte alig van.
    4. boss (endboss, harbringer skyriss): elfelejtettem, hogy mc-zik a mocsok, igy szétvertem a saját army of dead-emet, meg petemet, de amúgy egyáltalán nem para a boss, meg az elötte lévő pár mob is könnyű. a kis gnóm még segít is, a szopás az, hogy mivel senki más sincs, igy öli is elég szépen a gnómot, nálam a szerencsétlen pára valami 2% bosshp-nál nyúlt ki. achi meglett, quest nem, majd next time. jah, meg bossfight végén vettem észre, hogy végig unholy presence-ben öltem, lál -.-

tk insták is kipipálva.
  • ShaiHulud
    korrupcio!
  • Lerstal
    oksa moksaaaaa

• Fehercsoki
    Ha átjössz a Bloodscalp nevű szerverre én segítek szívesen és még adok 10gt is.
  • WiLDoR
    senki sem sírt semmi miatt, félreértelmezed simán a dolgokat -.-
    nekem nem szimplán - már - nem jön be a wow pvp rendszere (a who-ban azért láttam, hogy lehet ezt másképp is), de ha nektek szimpi, akkor áldásom rátok, jó szórakozást hozzá.
    részemről a téma lezárva.
  • ZFD
    XD Na ok bocs, nem úgy gondoltam :D Tényleg sok volt a smiley szerűség . Eddig amit gémeltem vele nagyon tetszik! Csinálom a questeket és fejlődök is rendesen. Valaki nem tudna segíteni a játékban elmagyarázni nekem dolgokat? Legalább, hogy magyarral is találkozzak? XD
  • HunnernesKonge
  • Gumbo
    :D :D :D Ha akarod :D vedd :D meg :D :D. Ha külön :D veszed meg:D a kettőt, :D lehet :D :D hogy olcsóbban:D jössz:D ki :D
  • ZFD
    Sziasztok!

Még új vagyok a WoW-ban :D Pontosabban ma kezdtem :D Leszedtem a 10 napos trialt, és elkezdtem a játékot az úgymond új szerveren :D Hosszú neve van :D Nem tudom pontosan mi a neve :D Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek érdemes lenne-e megvennem a játékot ? :D Úgy gondoltam, hogy először csak a Battlechest-et venném meg és a gamecardot :D Az úgy jó lenne? :D Valamint még az lenne a kérdésem, hogy tudnátok nekem segíteni megismerni a játékot? :D

Válaszotokat előre is köszönöm!

Üdv! :D
  • [SiX] Boci
    A pontokat a csapatrating alapján adja, nem nézi a hidden ratinget. A hidden rating csak az ellenfél kiválasztásánál számít.
  • Dr DeViLKiNG
    Hiába mert gondolom átlagolja a 2 játékos pr-ét. Úgy meg simán lehet, bár ilyet én még nem láttam.
  • [HUN]Crassus
    laikusként nem kellett volna annak a sámánnak atomnagy hiddennek lennie? nah mindegy 11-4-et játszottunk most szedhetek ki 130k honort a kiegekre:P elég ez így...nem vagyok telhetetlen
    /healer geart gyűjtök hehe/
  • [HUN]Crassus
    12
  • Dr DeViLKiNG
    25öt kaptak, és ti mennyit vesztettetek? 4-et kb tippre.