166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
WiLDoR #136786 biztos is lehetsz benne, hogy gyűjtenek statisztikai adatokat az egyes class-ok raid-beli teljesítőképességéről... -
maniac001 #136785 "Blood Boil range has been reduced from 20 yards to 10 yards."
Mééég DK nerfet mééég... -
#136784 nem ptr-en kéne tesztelni, hanem nekik kéne matematikusokkal kiszámoltatni a sok szart, hasraütéses változtatások helyett.
nem a Pista Bt.-röl van szo, hogy Pistabácsi reggel kiönti a bilit az ablakon, és ha eltalálja vele Morzsit, akkor +20% Death Strike Dmg lesz. -
#136783 Na laptopról nekem is gyors. Nem vágom mi lehet... Sry a puffogásért. -
ShaiHulud #136782 november-decemberben volt a 4th szal szamolj utana:P -
ShaiHulud #136781 nalam semmi gond nincsen. -
ShaiHulud #136780 eze ptr, hogy teszteljek. ezert se ertem a sok faszom sirast minden PTR build utan. majd akkro kell sirni amikor kijon a live. -
#136779 Most majd sokan reroll pala akinek dk-ja van, és a következő patchben a palák kapnak majd az arcukra a nerfbat-tel. -
#136778 Nem tudom mitől ilyen tetű lassú ez a topic, de vmit csinálni kéne már vele. Ha a brakott képek miatt volna, akkor legyetek már kedvesek szövegesen linkelni a képeket és nem ilyen buzinagybe berakni! Kicsit uncsi, hogy néha 10 mp-et kell várni a betöltésre, míg más sg-s topicot 2 mp alatt betölt. -
#136777 Death Strike damage has been increased and now deals 75% weapon damage (up from 60%) plus 222.75 (up from 178.4) for the max Rank.
nem tudnak vele mit kezdeni :D -
1Emese #136776 WoW's 5th Anniversary ez nem tudjátok, mikor lesz? -
#136775 Gondold át azt az elképzelésedet, hogy a Blizzard loggolja a sebzéseket :) -
WiLDoR #136774 bemész instába dps-ként a kivánt fegyverrel és insta végére maxos a skilled.
ennél gyorsabb és kényelmesebb megoldást nem tudok, én is igy csináltam, s teljesen jó volt...
akár tolhatod heroic-ban is, bossokra max. átváltod a fegyvered, a trashmobok meg bőven jók a skill húzásra. -
WiLDoR #136773 én meg úgy vagyok vele, hogy nem a kib***ott dmgmeter-nek akarok játszani, hanem a szórakozás kedvéért.
ha pedig lemegy a boss, akkor az se érdekel, hogy ha utolsó vagyok a listán...
most őszintén a dmgmeter a userek közti e-peen fényezésen kívűl mire jó még? van némi statisztikai adatszolgáltatási oldala (amit a blizzard a server-oldali logfile-okból 10x jobban lát) aztán ennyi. ezen kívűl kb. arra jó csak, hogy foglalja feleslegesen a memóriát.
aki ezek miatt a "nerfek" miatt elkezd jajveszékelni, és "omg, reroll"-t kiabálni, hát felőlem ámen, tegye, én aztán egy könnyet se fogok értük elhullatni. sőt, még örülni is fogok neki -.- -
Dr DeViLKiNG #136772 A 10 seces hb-val valószínűleg nem volt valami jó, azóta meg nem volt boss test amióta átrakták 8 secre. -
ShaiHulud #136771 enis azt hallottam hogy a frost az aszsag a ptr-n. de en nem tudom, nem probaltam. -
#136770 van olyan hely northrenden, ahol nyugodtan-könnyen fel lehet húzni egy weapon skillt? Outlanden a kapu környéke volt ilyen, a verekedő elitek mellett egyszerű volt ellövöldözni. -
vidu01 #136769 Egy RPPVP realmon vok allis lvl10 Dwarf.
És nem áll szándékomban másik karit indítani.:) -
#136768 Azóta már inditott egy huntert,maget,warriort,lockot és egy rugót is:) -
#136767 Fejlődésre retri.Melyik realmen vagy?És ally vagy horda? -
vidu01 #136766 Halihó! Most kezdtem wowozni első karinak egy palát indítottam. Visszaolvastam kicsit a topikba volt szó a paláról de nem egyértelmű számomra hogy melyik talentágat válasszam neki. Melyikre menjek rá így kezdőként?:) -
#136765 frost nem jobb most? -
#136764 Amelyikkel jobban szeretsz játszani. -
Dr DeViLKiNG #136763 Én nem ásnám el így rögtön a többi buildot sem.. -
Madmano #136762 Szevasztok.A véleményetek érdekelne:van egy 31es warriorom és egy 32es warlockom.Viszont nincs sem időm,sem kedvem mindkettőt húzni.Szal szerintetek melyiket érdemesebb továbbvinni? -
maniac001 #136761 Ezt írtam: "És nem feltétlenül úgy kell nerfelni hogy a 3 talentágból kettőt teljesen használhatatlanná tesznek. " -
Dr DeViLKiNG #136760 Ez a nerfelték a pve dmget ez annyira csak sírás, hogy az hihetetlen...
Raideltetek már ptren, hogy ennyire vágjátok? Mert én igen, és egyelőre igencsak úgy tűnik, hogy unholy dpse odabasz mindenkit. -
maniac001 #136759 Na igen, a pvp "balance" megint. Ha a game 70%-ban pvp lenne mint pl. a warhammer online akkor ok hogy erre kell gyúrni a deveknek. De egy pve orientált játéknál a pvp-re balanszolni...hááát.... -
#136758 Személy szerint nem is a dk-t tartom igazán opnak jelenleg, inkább a retri palát. Mainem priest, altom hunter, mindkettővel ha ügyes az ember meg lehet verni egy dk-t.
Na de egy palát már sokkal sokkal nehezebb.., vagy csak én vagyok balfasz.
Mondjuk jelenleg amitől kiráz a hideg az a feral druid. Érdekes, hogy egy rogue nem tud megölni stunlockban de egy feral igen -.- -
maniac001 #136757 Én meg nem örülök a nerfnek. Lehet hogy a sok noskill DK eltűnik (amúgy szerintem nem fog), de mi is jól lent leszünk a dps listán. Mivel az én feladatom a raidben a dps, ezt szeretem a maximális szinten hozni is. És egy elbaszott átgondolatlan nerfdömping miatt nem akarom azt érezni hogy csak töltelék vagyok a raidben mert egy más pure dps-el jobban jártak volna, csak levittek menrt szegényke hagy jöjjön már, elfér. Hm? -
ShaiHulud #136756 de nem lesz healdebuff. -
WiLDoR #136755 ja azt még mindig nem értem, hogy egy olyan kasztnak, amelyik 12 secre mindenre immunissá tudja magát tenni, 2 teljes értékű cc-je van, qrvajó antistun ability-vel, s emellé még pi**adurva burst dmg-et is tud magából kitolni gyakorlatilag 0 sec alatt, annak minek még healdebuff is?
mert nem tudja leverni a healereket, pláne egy holy palát?
omg, és melyik melee az, amelyiknek 1v1-ben nem kell perceken át ütnie egy healert ahhoz, hogy végre oom legyen és hajlandó legyen megdögölni? :D -
WiLDoR #136754 nem vágod a lényeget.
nem azért vannak a dk-k a top-on 2v2-ben, mert olyan hűdeimbák, hanem azért mert a dk+pala setup az, ami együtt qrva imba. (akárcsak 3v3-ben a rogue-mage-prist, vagy mondjuk tbc szezonban volt a warlock+druid, warrior+druid, rogue+priest)
de ez mindig is igy volt, mindig is igy lesz. mindig is lesz egy setup minden bracket-ben, ami 10x jobb lesz, mint a többi, s ezt sose fogja tudni megszüntetni a blizzard, mert az emberek mindig meg fogják találni a módját annak, hogy valamiből összerakják a legjobb választást.
akkor lehetne ezt az egészet balance-olni, ha minden class ugyanazt a 10 skillt használhatná arénában.
ennyi.
én nem agonizálok a dk nerf miatt, kb. leszarom, sőt valahol még örülök is neki, legalább a sok noskill dk eltünik végre...
most meg úgyis az lesz, hogy majd jól lenerfelik a vérbe a dk-kat a 3.1-gyel a sok sírás-rívás miatt, aztán mikor majd eltűnnek az arénákból, meg pve környezetben a bossok 2 hitelik majd a dk tankokat, a dps dk-k meg béka segge alatt lesznek, akkor majd vagy újra kap egy hatalmas buffot a következő utáni patch-ben (amit kétlek), vagy pedig patch-ről patch-re szép fokozaton visszaerősítik a jelenlegi szintjére... -
#136753 Persze, hogy nincs rendben. De mivel te csak a dk-ról beszéltél, ezért én csak a dk-ra reagáltam. -
Dr DeViLKiNG #136752 GM-eknek köze nincs a fejlesztéshez, így nem is tudhatnak róla semmit. -
maniac001 #136751 És a 3v3 top meg pap, mage, rugó. Azokat nem kell nerfelni? Vagy csak a 2v2 számít?
A wow nagyobb része pve, mégis a pvp-re próbálnak balanszolni és többnyire sikertelenül. Nem? -
maniac001 #136750 Ja igen.. Akkor a palákat miért buffolják még? bazz egy raid kell hogy megölj egyet. Az szerinted rendben van? -
maniac001 #136749 Jó lehet hogy kellett a nerf de ezzel a pve DK-t is tönkretették. És nem feltétlenül úgy kell nerfelni hogy a 3 talentágból kettőt teljesen használhatatlanná tesznek. -
#136748 Nem is baj, hogy nerfet kap. Nézzük csak meg a 2v2 rankinget, szinte az összes top team dk+pala. Biztos csak véletlen. -
#136747 Iszonyat lassan tölti be ezt a topicot a többi sg-s topichoz képest. nem lehetne vmit csinálni vele? Gondolom nem csak engem idegesít.