166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
maniac001 #136746 havernak van egy GM ismerőse a finneknél és kérdezte hogy komolyan gondolják-e ezt a durva DK nerfet. Azt mondta igen, de titok még hogy a DK base statokat feljebb tolják. Nem tudom ez mennyire kompenzálja a nerfeket... -
#136745 igen -
Yepp #136744 szerintem bunchofBars lesz talán, rég wowoztam de az volt kb ilyen -
LouisWu #136743 üdv!
ilyen gépen:
Dual Core E5200 2,5 GHz
2 GB ram
Radeon HD 4670
jól futna a wow 1680x1050 felbontásban?
köszi, -
#136742 Vki próbálta már úgy a warrit, hogy Titan's Grip-el 2h+shield? Menő? Azon agyalok, hogy kipróbálnám, de cancel-en van az accom és egyelőre nem fizetem be. De kiváncsi vagyok :) -
WarCow #136741 Üdv!
Valami Wow guru meg tudná mondani mi a képen az addonnak a neve ami bal oldalt a raid membereket egymás alá listázza?
Köszi
-
lalinov #136740 Hellósztok van 1 70es hunterem , 1 70es druidom és 1 70 es palám melyiket húzzam fel szerintetek 80ra legelőször, ha figyelembevesszük hogy pvp kari elsz ( arena, bg brümmögtetésével) ( ja és msot szereztem be a wotlkot , mert eddig untam , de msot emgitn megjött a kedvem a wowhoz) -
#136739 tud vki segiteni az előző postomra?
Sziasztok! egy olyan addont keresnék ami kiirja ha vmelyik guild tag belép a játékba vagy lvluppol, és erre autó üzit lehet e küldeni. van ilyen addon? ha igen megköszönném ha beirnátok ide :-) -
voloume #136738 na, jól sikerült az este, mivel gondoltuk megcsináljuk a 8fős naxxot, de ha már 8an voltunk sikerült, az undying is :)
-
Dr DeViLKiNG #136737 Disc/ret/dk nem éppen a legjobb. A gyenge pont a priest, mert nem a legjobb healer most, és nagyon könnyen meg lehet ölni MS mellett. De ugye azzal megyünk ami van, és másik jó holy pala éppen nincs.
-
Mester01 #136736 milyen a setup? -
ShaiHulud #136735 nem kamu, es nem kell megerositeni semmit, annyit ir hogy aprilis 19-tol mas neven fog futni az eu blizzes reszleg es ha neked ez nem tetszik akkro canceleled accodat, ha meg fizeted tovabb a penzt, akkor ugyveszik hogy beleegyeztel. -
#136734 én is kaptam :O -
Zwiebel #136733 Köszi! :) -
#136732 Ilyenekre ne írj semmit, jelszavadat account nevedet SOHA nem kérdezi a blizzard. Ez ilyen kamu account lopós szar. -
Zwiebel #136731 Sziasztok!
Kaptam egy World of Warcraft Update című levelet a Blizzardtól. Mintha valami olyat olvastam volna benne, hogy valamit megkell erősíteni az accountomon. De nem tudom, hogy így van-e. Légyszíves válaszoljatok. Köszi! -
#136730 Divinumban jelenleg 2 retri pala is van. -
Dr DeViLKiNG #136729 Sehol sem nehezebb megszerezni. -
#136728 mondjuk ahogy elnézem a ti battlegroupotok-ba könnyebb gladit szerezni :( -
#136727 hát mi is felmentünk már 2208-ra 3v3-ba de 1x lossolsz buksz 15-18 pontot... gecire idegölő -
#136726 annyira OP class a feral druid hogy ennyit nerfelnek rajta 3.1-ben???
1. Bear Armor nerfed
2. Bear HP nerfed
3. +20% shred glyph nerfed
4. SR dispalable - nerfed
5. FB -25% Crit - nerfed
6. No 30% DR for Caster Form and Bear Form while stunned - huge nerf
7. Maim - huge nerf
8. LB for ferals - nerfed
-
SlaCker #136725 Hát csatlakozok énis hozzátok! Itt idézném magamat másik topicból. "Következő történik:-elindítok játékot (Wow)és megyeget majd egyszer csak kifagy!
Ez a kifagyás véletlenszerű.( van hogy azonnal van mikor 2erc után,de van mikor 10 perc stb.)A kifagyás az úgy történik hogy kimered a kép majd az egérmutató még egy pici ideig mozog majd az is kifagy,de a zene az megy a fagyás alatt is.Nem tudok mit csinálni mert van egy kimeredt képem és alatta meg megy a zene!Restart majd mikor ismét elindítom kifagy megint.Néha elkapja és akkor semmi gond.Amúgy az érdekesség hogy Counter Strike-nál nem fagy ki!Van játék aminél fagy,de van aminél nem.Szerintem ez videókártya gyanús,de nagyon!
És ez sajnos nagyon bosszantó hogy nem tok fejlődni! :(( -
WiLDoR #136724 na ilyenem se volt még soha...eddig.
(de mondjuk olyan se, amit devil linkelt :D) -
bazsi123 #136723 ja, és van, amikor 5 perc után előjön a hiba, van, amikor 3 óra után se. alt+tab nálam is megoldja :-) -
bazsi123 #136722 nálam is csinál ilyeneket, de kizárólag a wow alatt. egyéb játékok hiba nélkül futnak. próbálkoztam már mindennel, más driver-t raktam, állítgattam a grafikai beállításokat, a vga órajelét, stb, de semmi. a vga egy 9600gt, kb 2 hónapos. -
#136721 vga memória hiba sztem -
voloume #136720 akkor szokott neha ilyen lenni, amikor sokat valtogatok alttabbal.. es amikor betölt pl egy instát és akkor hirtelen ezvan.. kilépek meg vissza és jó is lesz.. nem vágom -
#136719 az is lehet, h behalt a vga-d :S -
voloume #136718 most akkor lehet kéne valami drivert frissíteni vagy mi ?:D
-
Dr DeViLKiNG #136717 Csak meglett ez is 6 óra szenvedés után, nem fotm setuppal :D
Faszán 2.1k felett ilyen +3 +4 +5 +2 -17 -17 szerencsétlenkedés van...
-
Dr DeViLKiNG #136716 Full pvp gear, 2 t7 meg egy pve ring. KT10 axeal. -
#136715 mindezt pve gearbe ?:) -
#136714 De meg jobb ha egy f-et irsz: Lie of hands, kezek hazugsaga... :S -
Dr DeViLKiNG #136713 Dmg szempontjából kicsit tesztelgettem. Ha frost mellé kirakja az ember a perma ghoult, az azt jelenti hogy a 7k critelős(51 frostal) frost strike csak 4.6kt critel. Cserébe van egy 30 sec cds stun. Simán megéri...
Unholy viszont még mindíg nagyon durva. Van ghoul, van amz, erős dotok, passzív snare, aktív snare ami felrakja frost fevert is, mellé 9kt critelő ss (0/17/54). És akkor ez helyett válasszam a frostot?! -
#136712 én sem örülök ennek a modositásnak :S -
#136711 Az lie off hands lenne, de az sem rossz. -
#136710 lehazudom a kezeimet esetleg :) -
#136709 Nekem a "kéz fekvése" jobban tetszik -
Dant0r #136708 3% crit valóban 1 target, de a 3% haste és 3% damage az a ret aurából fakad és mindenki kapja. -
#136707 pontosan.
a másik probléma, hog IT-t olyan szintre nerfelték, hogy RP termelésre lehet csak használni (mivel impurity és frostos szarok kizárják egymást). legalábbis EJn ezt mondják.