World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

(vagyis az Omen of Clarity kivan talentolva)
vki fizet visa electronnal? és ha igen tudna segíteni forintról hogy váltsam át euróra mert úgy nem akarja elfogadni?

Hali
az lenne a kérdésem hogy cat formban van-e valamilyne módszer arra hogy növelni lehessen a az energy regenerálódását
(clearcasting-ot ismerem😊
választ elõre is köszönöm
zomgzerg
újra

panther112
Sajnos én nem maradtam le róla, így láttam, hogyan ebédel egy fekalomán...

Tatyla
én is lemaradtam de gondolom megint be bizonyítottad milyen aberrált vagy...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

jó sok szabadidõd lehetett...

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Narxis
<#integet2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Fenébe, én is lemaradtam.

Lynx_TWL
na kellett hozzá pár év :d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Davidus
1 bünti? csalódtam a rendszerben<#gonosz1>

V9ykn8_TZL0

picket
Hidd el, ez nem olyasmi, amit 5-bõl 4 fogorvos ajánlana <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Szép a kis sárga háromszögben a felkiáltójeled. Ügyes vagy

&#3237;_&#3237;

affene és én megint lemaradtam róla -.-

Szinte közvetlen ebéd után sockolt ez a fantasztikus látvány . Köszönjük 😊

"vessetek a mókusok közé" :)

Lynx_TWL
<#gonosz1> bocs, linkbe akart menni :d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

takarodj mar a faxba, bazmeg.
es meg finom voltam, mert a szuloket kihagytam...
Most jártam itt utoljára. Eddig se volt egy nagy élmény ezt a topicot olvasgatni, de ez azért már mindennek a legalja. Gratulálok.
s0n1c
te egy kicsit mintha beteg lennél...
Forolto
Mi a xar ez?<#wow1><#banplz>

<#nemtudom><#wilting>

tévedsz.
az az enyém x)

PiszkosFred
Egyebkent, talan 2-3 olyan instance van ahol ki lehet hagyni bossokat, altaban a tovabbhaladas miatt ra van kenyszeritve a party, hogy olje le azokat is. Viszont a legtobb instance megoldhato ugy, hogy mob csoportokat kihagysz, "roviditeseket", surranopalyat hasznalsz, ezert van az, hogy a full clear kihangsulyozza, hogy ezen csoportokkal egyutt kapsz XY reput.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

edios
Full clear: minden mozgó dolgot szétcsaptok. Ebben az esetben a kiírt reput kapjátok meg. Ha nem öltök meg mindenkit, akkor értelmeszerûen annyival kevesebb reput kaptok.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

picket
capaszabi
fred leirta, hogy NEM.

hooah
Akkor csak nem csak az "all boss kill" a full clear?

PiszkosFred
Bossok altalaban 250 (hc) meg talan 125/150 (normal) reput ernek, vagyis a full clear altaban azt jelenti, hogy aki el es mozog annak fekudnie kell. 1-2 group maradhat, ha lusta a party, vagy nagyon nem esik utba, azon mar nem sok mulik.

Narxis
Asszem megszereztem a Master Flamer rangot. 😊

Amúgy a Tudjukmelyik szerveren van egy guild amelyiknek lecsengetsz 1000goldot és megmondod melyik t6 item kell és addig mennek veled amíg ki nem esik.

hooah
Hahó vki válaszolna a #129827. hozzászólásra?????

Forolto
Minek,ha a régi remekül mûködik?(alsó kopogtatás) Nem fényezésbõl,de ez az LG monitor a kõkorszak óta velem van és semmi baja,pedig a szemét kitapostam már,annyit ment.

Forolto
Vannak csak a fun kedvéért játszó casual játékosok is,akik beloggolnak és a fizetett chat-en (guild,hun és trade) élvezkednek. 😊 Esetleg ventrin ütik agyon az idõt.
Persze eközben is lehet gazolni,bányászkodni,de gondolj bele ezt sokan teszik.
Már nem olyan jó biznisz.
Nézd meg BS-en a large prismatic shard árát,a béka segge alatt van.s miért,mert mindenki unatkozik és pénzt próbál farmolni a kiegre.

Én inkább a raid-et javaslom,jó társaságban könnyebb kifarmolni az epic itemet.

picket
Vegyél monitort, havi 250 pengõ fixszel nem lehet gond <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Forolto
Öszintén mondom,keress inkább egy jó klánt és raid-elj,itt a visszanemtérõ alkalom a kiegben szinte mindenki nulláról indul és van esélyed be is kerülni,mint farmolni,mint a barom a goldot és megvenni.

picket
Ezer éve lerágott csont, és a következõ megállapításokat tették a nép nevében a fórumlakók:
-Casual player aki napi 3-4 órát játszik. Nem heti 3-4 órát, hanem heti egy napot (ha alvást kivonod simán kijön). A többi 1. nem ember, 2. minek vesz játékot, 3. get off my internetz.
-Beloggolsz 2 percre, leszedsz egy virágot, elpostázod, és kerestél 100g-t. Aki ezt nem érti, nem tudja, és nincs altja 375 mininggal, 375 herbával és 375 enchantinggal, az még ehhez a 2 perchez is gyökér, és ne csodálkozzon, hogy neki nincs pénze.
-Receptekért körbe repülsz a 70-es mage altoddal (esetleg egyezhet az enchanterrel, akkor nem kell egy negyedik alt), és összeszeded a ritka recepteket. Ez sem több 2 percnél, mert az utazás is instant beszívott farmer barátainknál, és szintén napi szinten hozza a négyszámjegyû $$$-t.
-Menj raidelni! Most már tévét nézve, kávézva, füvet nyírva, gyereket pelenkázva, a száddal citerázva is lehet bt-t farmolni, esetleg az egy óra szabadidõdben hétfõ este kilenckor, majd a megértõ guilded úgyis elvisel, mint a többieket is, akik ezzel hencegnek.
-Arénában a megfelelõ setuppal 999999 lehet a ratinged, még ha béna vagy is 3 hét alatt felöltözöl a legújabb aréna setbe. Ha nem az aktuális op karakterrel rendelkezel, akkor húzz fel egyet, és bg-bõl öltöztesd fel, már amúgy is 3 nap played az egész, ami a fenti számítás szerint egy hónap alatt egy casualnak is összejön.

Ezek után nem értem mi a bajod te casualnak sem számító, gold kereséséhez hülye, farmolni lusta gyökér! Ezzel akarsz flame-elni? Gyenge vagy <#idiota>

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
Hja, SWP badge itemekhez 4-5 oras raid kell, igaz...

The Garrett
körzõvel meg vonalzóval sem lehetne jobb flamepostot szerkeszteni<#hehe><#eljen>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Forolto
Akkor ha jól látom leült a wow-os téma.
Akkor feldobok egy témát,amit tuti milliószor volt.
Addonok.

Mindig is akartam valami normális addoncsomagot,ami egy picit jól is néz ki,nemcsak az unalmas számok és szürkeségek.
Mutassatok olyan addoncsomagot,ami jó 1024*768-ra (Sajna a monitorom nem bír többet,a vidikártya vinné) és kifejezetten jól is néz ki,nopersze a hasznosságát se veszitse el.

Láttam ilyen szép druida csomagot,most megnemmondom mi a neve és egy wotlk UI-t valamint a nihilum addoncsomagja is jó nézett ki,bár azt nemtom frissitik-e.
Esetleg képeket is linkelhetnétek.😊

Na jó a téma?

Narxis
Remélem a kiegben már lehet mondjuk 1000g/db áron epicet venni mert ha belegondoltok jelenleg csak azok tudnak epicet szerezni akik az egész életüket a wowal töltik(s2 nem számít) és így azok akik dolgoznak tanulnak csak éjszaka tudnak játszani ami nem nyújt teljes játékélményt.

Forolto
Ez nem igaz.A Pala szar.

Na nézd csak. Önélzetes a kis latol...

Mighty
Akkor megyek Dublinba sámánt lapátolni.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

capaszabi
nesze téma:

Szar a sámán ! <#taps>

capaszabi
és az ugye közel sem 250k...

picket
Kérünk egy wowos témát, és akkor mehet arra a fléjm <#idiota> Monjuk Crassus linkeljen egy damage done-t, vagy a bicepsz méretét, esetleg a bmw-je slusszkulcsáról screenshotot, Wildortól nem merek kérni semmit, Kryn meg szóljon be mondjuk nekem, mert az úgyis megy neki. Egyszóval: nem értem mi a baj a fizetéses flame-el, épp annyira ide vág, mint bármi más, amirõl az elmúlt fél évben ment a vita.

&#3237;_&#3237;

capaszabi
br 350k az 167k netto. tapasztalatbol mondom 😄D

Forolto
Szépen elterelõdött a téma.Szvsz nem lenne jó vége a fizetések témában ugyis az én apukám fizetése a legjobb. 😄

QuippeR
pályakezdõ magyar átlagfizetésekrõl beszélek. a te példáidban gyakorlattal rendelkezõ emberek szerencsés munkahely- és/vagy lakóhely-választását látom csak.

(én elvileg hiányszakmában dolgozom egyébként. Gyõrött pályakezdõként 140-180k közötti bruttóról volt szó, amíg munkát kerestem, mivel a hiányszakmában helyben nagyon sok pályakezdõ van, akik szarér-hugyér elmennek "tapasztalatot szerezni", ami után majd "leakaszthatják a nagy pénzeket". szóval tessék vigyázni a hiányszakmákkal is, mert aztán majd kiderül, hogy nem pályakezdõkbõl van hiány a terepen, hanem húsz éves tapasztalattal rendelkezõ, fiatalos, lendületes tizenévesekbõl, akik tizenhárom nyelven beszélnek, és szabadidejükben balett-elõadásokat rendeznek hátrányos helyzetû nagymamák megsegítésére.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

picket
Én meg földkupacoknak ások gödröt itthon, és ugyan kevesebbet keresek, de megelégedéssel tölt el a munka, hogy létrehoztam valamit! És minden nap van mit tenni, ha mást nem, akkor a tegnap kiásott gödör földjének ások újra gödröt. A Sanyi a mûszakvezetõ meg kitalálta, hogy két csapatra oszt minket, és amelyik csapat többet ás, az kap söröskupakokat, amiket be lehet váltani epik ásóra! Te meg csak hordd a fost, mi itt ríl lájf wowozunk, elõ se kell fizetni, és a grafikája is jobb! <#idiota>

Föld hívja Wildort! Atlag keresetrõl hallottál már? Mert az az átlag! omg hihetetlen, de a legtöbb ember annak a közelében van valahol a keresetével, és az az emlegetett összeg fele. És nagyon sok átlagos ember van ám ebben az unalmas országban, bár az átlag alattiak "üde" színfoltot jelentenek. Mert esetleg nem mindenki töltheti be a te állásodat, meg veheti fel a te munkatempódat, mert úgy látom eléggé éhen döglenénk :c

&#3237;_&#3237;

s0n1c
😄D