World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az lenne a kérdésem hogy cat formban van-e valamilyne módszer arra hogy növelni lehessen a az energy regenerálódását
(clearcasting-ot ismerem😊
választ elõre is köszönöm
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
"vessetek a mókusok közé" :)
es meg finom voltam, mert a szuloket kihagytam...
az az enyém x)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
ಥ_ಥ
Amúgy a Tudjukmelyik szerveren van egy guild amelyiknek lecsengetsz 1000goldot és megmondod melyik t6 item kell és addig mennek veled amíg ki nem esik.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Persze eközben is lehet gazolni,bányászkodni,de gondolj bele ezt sokan teszik.
Már nem olyan jó biznisz.
Nézd meg BS-en a large prismatic shard árát,a béka segge alatt van.s miért,mert mindenki unatkozik és pénzt próbál farmolni a kiegre.
Én inkább a raid-et javaslom,jó társaságban könnyebb kifarmolni az epic itemet.
-Casual player aki napi 3-4 órát játszik. Nem heti 3-4 órát, hanem heti egy napot (ha alvást kivonod simán kijön). A többi 1. nem ember, 2. minek vesz játékot, 3. get off my internetz.
-Beloggolsz 2 percre, leszedsz egy virágot, elpostázod, és kerestél 100g-t. Aki ezt nem érti, nem tudja, és nincs altja 375 mininggal, 375 herbával és 375 enchantinggal, az még ehhez a 2 perchez is gyökér, és ne csodálkozzon, hogy neki nincs pénze.
-Receptekért körbe repülsz a 70-es mage altoddal (esetleg egyezhet az enchanterrel, akkor nem kell egy negyedik alt), és összeszeded a ritka recepteket. Ez sem több 2 percnél, mert az utazás is instant beszívott farmer barátainknál, és szintén napi szinten hozza a négyszámjegyû $$$-t.
-Menj raidelni! Most már tévét nézve, kávézva, füvet nyírva, gyereket pelenkázva, a száddal citerázva is lehet bt-t farmolni, esetleg az egy óra szabadidõdben hétfõ este kilenckor, majd a megértõ guilded úgyis elvisel, mint a többieket is, akik ezzel hencegnek.
-Arénában a megfelelõ setuppal 999999 lehet a ratinged, még ha béna vagy is 3 hét alatt felöltözöl a legújabb aréna setbe. Ha nem az aktuális op karakterrel rendelkezel, akkor húzz fel egyet, és bg-bõl öltöztesd fel, már amúgy is 3 nap played az egész, ami a fenti számítás szerint egy hónap alatt egy casualnak is összejön.
Ezek után nem értem mi a bajod te casualnak sem számító, gold kereséséhez hülye, farmolni lusta gyökér! Ezzel akarsz flame-elni? Gyenge vagy <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Akkor feldobok egy témát,amit tuti milliószor volt.
Addonok.
Mindig is akartam valami normális addoncsomagot,ami egy picit jól is néz ki,nemcsak az unalmas számok és szürkeségek.
Mutassatok olyan addoncsomagot,ami jó 1024*768-ra (Sajna a monitorom nem bír többet,a vidikártya vinné) és kifejezetten jól is néz ki,nopersze a hasznosságát se veszitse el.
Láttam ilyen szép druida csomagot,most megnemmondom mi a neve és egy wotlk UI-t valamint a nihilum addoncsomagja is jó nézett ki,bár azt nemtom frissitik-e.
Esetleg képeket is linkelhetnétek.😊
Na jó a téma?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ಥ_ಥ
(én elvileg hiányszakmában dolgozom egyébként. Gyõrött pályakezdõként 140-180k közötti bruttóról volt szó, amíg munkát kerestem, mivel a hiányszakmában helyben nagyon sok pályakezdõ van, akik szarér-hugyér elmennek "tapasztalatot szerezni", ami után majd "leakaszthatják a nagy pénzeket". szóval tessék vigyázni a hiányszakmákkal is, mert aztán majd kiderül, hogy nem pályakezdõkbõl van hiány a terepen, hanem húsz éves tapasztalattal rendelkezõ, fiatalos, lendületes tizenévesekbõl, akik tizenhárom nyelven beszélnek, és szabadidejükben balett-elõadásokat rendeznek hátrányos helyzetû nagymamák megsegítésére.)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Föld hívja Wildort! Atlag keresetrõl hallottál már? Mert az az átlag! omg hihetetlen, de a legtöbb ember annak a közelében van valahol a keresetével, és az az emlegetett összeg fele. És nagyon sok átlagos ember van ám ebben az unalmas országban, bár az átlag alattiak "üde" színfoltot jelentenek. Mert esetleg nem mindenki töltheti be a te állásodat, meg veheti fel a te munkatempódat, mert úgy látom eléggé éhen döglenénk :c
ಥ_ಥ