166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Warden #137199 Indítsd újra a géped. -
HUmanHunter #137198 The file "\base\world\maps\Kalimdor\Kalimdor_33_37.adt" could not be opened. If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerFile::Open)
To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors.
csodálatos. a repair meg azt írja hogy telepítsem újra a gamet. valami ötlet hogy mit tehetnék az újratelepítésen kívül? -
#137197 Én egyetértek kedves picket barátnőmmel, lehetne mellőzni ezeket a szavakat azon felül is, hogy nem zavar senkit. -
#137196 Mi folyik itt Gyöngyösön?! -
#137195 úristen, 1 évig ide se tolom a képem, erre valami barom állat megtesz téged házigazdának... hát mi folyik ebben az országban? -
#137194 A time-loss drake elég kicsi esélyel spawnol, mert 3 lehetőség van még.
Van egy járkáló robot, és van még egy oriás is aszem és a drake és ezek 6 órás váltásban. -
#137193 oracles-nél összesen 8 féle napi quest van, ebből naponta háromfélét kapsz a rainspeaker canopynál levő településüknél, ezekből is egy mindig a drágakőgyűjtés.
én úgy tudom, hogy a time-lost proto drake körülbelül 10-12 óránként spawnol a leölésétől számítva, szóval nincs egy fix időpontja. -
#137192 *136 -
#137191 6-7 k irreális, de ügyes rugók tolnak annyit 1 targeten ahol nem kell cczniük/szakitaniuk.
nálunk a rugók 3k körül tolnak, razoron én voltam első 4.2k-val, ugy, hogy UB-t meg ghoult nem tudtam rendesen kezelni még.
Xt-n már olyan 4-5. helyen voltam csak, de pl. 3x kellett kifutnom.
Reput bármennyiszer lehet váltani.
Oraclesnél 3 napi q. van minden nap, FH-nál szintén.
wowhead.com a barátod. -
#137190 leviathan ilyen placeholder szintű, értsd arra van, hogy pistikéék 20 hét alatt kiüthessenek 10 conquest tokent ingyé'
razorscale 5-6.ra lement falábúakkal is akik képtelenek kiállni a kék tüzböl
suzuki bugos, senki nem erölteti fixig
tornázós robotnál ilyen "conflagrate-skill" kell, 5 healerrel nem sikerült, 6 healerrel sima ügy lesz.
mi eddig jutottunk tegnap ilyen 30p baszakodással 2 try között.
Esett a tankolós sigil, ami elég baba: Rune strike 156 dodge-ot ad 5 secre. -
Camouflage #137189 6-7k nekem poppet irrealisnak tunik barmilyen classhoz. Milyen addonnal szamoljatok? Tauren enhancementtel jatszom, es sokak szerint nagyon szep dps-em van (persze ahhoz kepest, hogy csak egy cement vagyok). Csak hogy fenyezzem magam ehh ehh :)
Recount szerint altalaban a masodik helyen vagyok - egy-egy guildes DK vagy hunter (jelzem, ok full naxx25 gearben vannak) meg szokott elozni. Szerintem azon mulik, hogy mennyire hasznalod ki az elementalban rejlo plusszt - nekem 16 (vagy 17?..) pont van rajta, es harc kozben nagyon jol jon az 5-6k-s instant chain lightning, magma totem allandoan lent van, es az ele talent (+15% dmg) is megvan hozza, plusz a 100% crit damage spellekre. Ha gondolod nezz ram armoryn: Baikhaal, The Venture Co.
Mas:
Frenzy(hide/tribe/heart/ize?) reput hanyszor lehet visszahuzni Oracles-ra? Es forditva. Tegnap megcsinaltam azt az
elites questet, mert mar csak az maradt Sholozaban, de a rossz embert mentettem meg es ugrott az Oracles repum (es vele egyutt a tojasom es a mountom is)
A masik, hogy Oraclesnel csak azzal az egy darab napi questtel lehet reput szerezni, amit a nagy totol eszakra levo faluban adnak?
Harmadik. Valakinek esett mar Time-Lost Proto Drake Storm Peaksben? Ha igen, meg tudja-e tippelni, hogy hany orakor a legvaloszinubb a spawn? Koszi.
-
#137188 Végre oda került a rugó, ahova való. -
#137187 ezt a kisebbséges témát hanyagoljuk már... köszi. :DDDD -
YakHead #137186 Srácok, tud valaki megbízható információt az Enhancement shamanok dps-éről? Azt tudom, hogy most a rugó van toronymagasan elől 6000-7000-es DPS-sel 25 fős raid környezetben, de érdekelne az ütögetős shaman is.
Ja, tegnap meglepő módon ahány guilddal beszélgettünk (Deus EX, REVISED) mind azt mondta, hogy messzemenőkig meg vannak elégedve Ulduar nehéz körülményeivel és bossaival. Mondjuk ők nem arról híresek, hogy nerfért könyörögnének. -
#137185 Ne vidd már túlzásba légyszives! Kötve hiszem, hogy bárkit is zavarna az a szó, hogy picsa. -
#137184 igen apu......... -
#137183 Lehet, hogy egy kisebbség nevében beszélek, de megkérlek rá, hogy kicsit figyelj oda, és térj át enyhébb kifejezésekre. Csak tedd meg, hogy átolvasod a hozzászólásaidat mielőtt megnyomod a "mehet" gombot. Lehetett volna így is: "KI A FENE DOLGOZIK OTT??". Persze nem csak neked szól, hanem a többieknek is. Egyszerűen szúrja a szemem, és előbb-utóbb teszek a többség akaratára, és visszaélek a hatalommal, annak meg senki nem örül, ha elveszik a mondanivalója :D -
#137182 56-tól lesz a lock szar szal lépjn még egy szintet:) -
adammmmmmm #137181 Szerintetek a lockot anyira lebutították hogy szar ezzel a 3.1-es patchel vagy jó az? (haverommal erről vitázunk mert dobni akarja az 55-ös lockot ugyanis szerinte mostmár szar) -
#137180 kíváncsi leszek meddig maradhat az is így,hogy 39 pontot raktam ki a "DPS" ágon,hogy jobban tudjak healelni:P LOL -
#137179 na látod ezt a kérdést én is felteszem magamnak mindíg....KI A PICSA DOLGOZIK OTT??,hogy ilyen szarvas bakikat nem vesznek észre?? -
SlaCker #137178 Figyu már.Tettem zsét a Cib netkrtyára és ezt,hogy vonja le?Nekem kell valahogy kifizetni vagy majd mikor lejárna az idő akkor előtte vonja le a pénzt?Mert most még sárga.Valaki ha tudja mondja már el. :) -
#137177 elhiszem, de a blizzt is minősíti hogy a livera kerüléstől számítva 1 nappal nefelnek ilyesmit, nem pedig még a PTRen... -
WiLDoR #137176 frost ereje pont abban rejlik, szóval igen, mindenképp érdemes odáig lemenni.
akár tank-ként, akár dps-ként.
17/51/3 és 13/51/7, mindkettő elég jónak tűnik, bár mindenki a másikra esküszik, még nem tudni melyik spec a nonplusultra.
3.1 speccekről egy kis olvasnivaló -
#137175 Sztetek Howling Blastig érdemes lemenni? Nem tudom mire talenteljem a dk-m, ha már így nullázták a talenteket. Nem mintha sokat játszanék vele, de azért mégis érdekelne. Nem vagyok már képbe dk ügyileg. -
maniac001 #137174 Nincsenek még benne az új glyphek. A glyph of haunt sincs még. -
maniac001 #137173 PVE környezetre gondoltam. -
#137172 kurva szerveren senki nem tud meg holy shock glyphet...ettol kesz vagyok -
#137171 14k-s conflkrit 890-es resibe.....ateltem tegnap:)
azert remelem belattad,hogy az ugy nemvolt normalis.... -
#137170 fear dot dot dot fear...tényleg izgi -
maniac001 #137169 Tényleg no offense, de nem értem miért feszít mindenkit ez a destro ág. Szerintem a lockhoz jobban illik az affli. Én is jobban szeretem, és ezt használom. A destro olyan mint egy mage. Az affli nehezebb, érdekesebb és trükkösebb. -
#137168 reklámozd csak aztán majd kapod a nerfet mint mint az én destro lockom...
1 nap alatt nerfelték a conflag-ot -30%al..... -
#137167 annyira imba,hogy megújjazok vele bármilyen klasszt atm....
aztán majd meglátjuk később.... -
WiLDoR #137166 he? ez most mi? valami új imba pala spec? -
#137165 bartenderre kirakod a totemeket? o.O nekem 3 éve bevált dolog. -
#137164 sajnos nekem még nem sikerült se skillt, se tradeskillt, se itemet :S -
Camouflage #137163
FloTotemBar mukodik valakinek? Milyen alternativat ajanlotok, amig nem hozzak mukodokepes allapotba? -
Arwenke #137162 questhelper, curse keres ra -
#137161 egy röpke (és bocsánat ha láma) kérdés: lehet macroval linkelni valahogy? spellt, skillt... úgy értem chatre. -
#137160 32-0-39 'NYÁD