166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
adammmmmmm #137159 Kösz ezt nem is tudtam. Akkor tudna valaki ajánlani egy quest helpert ami biztonságos és nem okoz gondokat a játékkal? -
#137158 A carbonite-ot letiltották, mert pénzes verziója is volt, illetve pénzért kuncsorogtak benne. -
adammmmmmm #137157 Nem tom itt szabad-e kérdezni ilyet de megkérdezem.
Most lett meg a Lich King és felraktam a patchet is. A játékhoz eddig carbonite-t használtam ami most nem működik. Letöltöttem megint és kitöröltem a játék mappájából a carbonite fájlokat újra bemásoltam azokat a fájlokat de még mindig nem működik. Nem tom itt ki használ de aki használ az elmondhatná hogyan lehet működésre bírni. -
#137156 Pont a Ragnaros állt le WÁÁ
Remélem hamarosan jó lessz -
hawkie22 #137155 Mások is leálltak. De akkor is. :D -
#137154 Honnan tudod, hogy más server nem áll akár holnap reggelig is? -
#137153 curse.com is eléggé le van terhelve :o -
hawkie22 #137152 Miért? Miért pont az a szerver esik ki fél 7ig, amin játszom? Egész nap melózik az ember, erre hazaér, leülne picit kikapcsolódni és nem, javítják a szerverét. De már csak fél óra (remélem). :) -
#137151 Nagyobb patcheknél ez már megszokott. Max 1-2 nap és visszazökken minden a régi kerékvágásba.
Karaktert nem törölnek. Servert is csak jó előre bejelentve szüntetnek meg. -
BlackWolf #137150 nalunk ki se irtak hogy csak feher feny -
hawkie22 #137149 Nálam az volt, nagyban ölöm a mobokat, erre hirtelen megáll minden, You are disconnected from the server, utána meg amikor vissza akarnék lépni, nem találom a realm-listában a szervert.
Egyszerűen nincs ott. Bronzebeard szerver.
Ha megszűnt, és törlődött a karakterem, én esküszöm szíven szúrom magam. Vagy valakit. Vagy a Blizzard összes emberét. :D -
Savmacska #137148 Vááámajdnem megvolt Voa uj bossa, és erre kiirja hogy Server shut down 15:00 erre rá 20mp-re kidob mindenkit és raggna off :@@@@@@@@@@@ -
xHeDex #137147 pusztán kíváncsiságból -
[SiX] Boci #137146 Bloodscalpon, miert? -
xHeDex #137145 Valaki esetleg ismeri Aggeust? Nem tudjátok melyik szerveren játszik? -
SlaCker #137144 Akkor te nyertél!! XD
Az én szerverem még kanyarba sincsen! XD
Szerintem én 17:00-nál előbb nem jutok fel. :) Ilyenkor van rollback?Hogyha ige akkor az mekkora? -
vidu01 #137143 Már csak 880an vannak előttem. xD -
#137142 arathoron 2400-as sor van :) -
#137141 Állnak fel a serverek. -
#137140 olvass vissza pár postot... -
Th0m #137139 18.4:p -
SlaCker #137138 Ki nyer?Akinek több vagy akinek kevesebb helyet foglal? XD
Az enyém 18 GB (3.1-el) -
#137137 Miért lesz imba a resto druid pvpre?Nemvettem észre semmi különösebb változást ami ezt okozná. -
vidu01 #137136 13,7 Gb de én most telepítettem 1 hete (mindennel együtt). -
#137135 Nálam csak 14.7GB úgy hogy már fennvan 3.1 is. -
hawkie22 #137134 Nem egy rossz ötlet a kiírás. Bár az nálam 4 DVD-t jelentene. Nem tudom, nektem mennyit foglal, nálam 16 GB helyet tüntet el a WoW a gépemről. :D -
SlaCker #137133 Remélem csak egyszer kellet letölteni! :D
Nem tom mennyivel jött,de a 20mb/s az a net sebessége. :)
Azért ez sebesség és így volt 17 óra. :(( -
Renátó1985 #137132 azért jön 20-al mert közben töltöd felfele
kapcsold ki a peer to peer-t és jönni fog 100-120-al -
#137131 Wowhead-en az okosok azt irjak, hogy osszeadodik a nightfall es a glyph.
Glyph of Corruption -
#137130 A jelenleg feltelepitett jatekot konyvtarastol mindenestol kimasolhatod DVD-re es op rendszer telepitest kovetoen siman visszamasolod.
Biztos h mukodik a dolog, anno haverom a vinyomra telepitett peldanyomat masolta le maganak es azota is azt hasznalja. -
SlaCker #137129 Oksa.Köszi!Mikor nézegetem,hogy működik-e,de mégsem,attól nem lesz gondja az acountnak? "tom,hogy hülye kérdés,de mit lehet tudni:) ) -
maniac001 #137128 Pfff... akkor nem húzom fel az inscription-t. Pedig nény major glyph kéne...eh... -
#137127 nem, inscriptionnek epik vállasencsa jár repu nélkül
-
maniac001 #137126 Volna ám 2 kérdésem:
1. Glyph of the corruption. Ez ugye 4% eséllyel ad egy instant shadowboltot. De... Ha a nightfall ki van talentelve akkor együtt 8%, vagy akkor is marad a 4%?
2. Az inscriptoroknak jár a 4. major glyph hely? Ha igen, akkor elég lvl80-asként felvenni az inscriptiont vagy fel is kell húzni a skillt? -
#137125 Hello!
Szeretnék oprendszert cserélni, de sajna a wow patchelés akár egy napot is elvihet(2,5M net).
Ezért kerestem letölthető patcheket(dvd-re kiírva hosszú órákat spórolnék meg) újratelepítéshez/felpatcheléshez.
Találtam egy "World of Warcraft TBC Patch v3.0.9 MegaPack"-et.
Ez szerintetek jó megoldás, fog "múkodni"? (alap+tBC)
link -
Dr DeViLKiNG #137124 Jaj azt mennyire imádtam..
priest lock vs druid warri
Okos warri mit csinált? Odamegy a priesthez, üt 3at, majd ahogy meglátja hogy rohanok a druid felé már kapom is a hamstringet, ő meg megy ölelgetni a druidját, aki 40 yardon mókázgat magában.
Esélyes volt megnyerni az ilyeneket.. -
#137123 Netes realm nézők szerint tényleg online a server, de ingame realm választónál nincs semmi, és még nem is lesz egy ideig. -
SlaCker #137122 ÁÁÁ te vagy az én emberem! :))
Valószínű,hogy az lesz,mert be van kapcsolva!
Köszönöm a segítséged. :)
A másik.Tegnap lejött a patch és mikor lejött elkezdte updatelni.Ezt be is fejezte,de mikor elindítottam még mindíg 3.0.9... volt.Remélem nem kell újra leszedni mert 17 óráig jött a 20mb/s-os net mellett.Kicsit sem bosszantott!Most már lehet menni a szerverekre?Mert ahogy látom a szerverek működnek! -
1Darton1 #137121 Az arena az olyan, hogy erdemes kiprobalni mindent (pl a targetvaltas eleg regi trukk, megis alig ismerik paran). Regen a warrior+druid teamek a meccseik felet azon buktak el, hogy a warrior meghalt, mert kihuztak los-bol, vagy cc-ztek a druidat.
Ha esszel csinalod, nem tud teged cc-zni a druid (kis los abuse). Illetve cyclone castolasra elnyomhatod az ams-t, ha kritikus a szituacio, rootot lehet dispellezni. A warriort eleve nem kell kozel engedni a palahoz, es akkor nem lesz mortal effekt (los-olni kell, freedom, lassitas, visszarangatas).
Par evet gyakorolsz, es Te is rajossz ezekre. Vagy utanaolvasol, es megsporolsz nemi idot es nyavogast. -
1Darton1 #137120 Mi 2 holy priest + 1 holy paladinnal csinaltuk a Nighfallt meg tavaly, szoval elegge fura teoria, hogy nem jo a priest. (Raadasul azota nerfeltek Sarthariont.)
A 6 perces Malygos pedig barmilyen setuppal megcsinalhato, de lehetoleg 2 healernel ne legyen tobb. Nem art, ha van shaman, de viszonylag konnyu anelkul is, ha ugyesek a dps-ek. (A regi 5 perces valamivel izgalmasabb volt.)