World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyilván, csak ugye azt hogy tesztelje az ember ha semmi sem megy...
EU beta ftw

BEAST
Azt hittem hogy ez mar megtortent 😄 <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Me0w
Nem teljesen rajta, mivel egy ilyen lepes utan minden pvp lelkuletu ember visszaadna az accountjat 😉

Together we'll fly someday...

picket
mert nem Blizzen múlik... -.-'

&#3237;_&#3237;

HunnernesKonge
9000 bg egy itemhez? <#hehe> és az nincs benne hogy bt-ben valahogy érvényesülni is kell ha el akarsz jutni az npchez
Me0w
Ha Blizzen mulna, akkor minden harmadik BG-ert kapnal 1 markot, amit BT-ben kell leadni egy npcnek, aki minden harmadik leadott utan adna egy tokent, amibol 100 darab kell, hogy kapj egy olyan tokent, amibol 10 kell 1 itemhez 😛

Together we'll fly someday...

picket
És epic banhammert lehet lootolni 😊

&#3237;_&#3237;

Narxis
Ja van egy trükk 2 70-es kell hozzá meg egy insta.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sephi
Amugy van valahol leirva, hogyan lehet a leghamarabb fejlodni ugy, hogy van ket imba 70-enes haver melletem? Jelenleg LVL 41 vagyok. Istakba rohangaljak veluk vagy questeljek veluk?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PiszkosFred
Kaptal a jatekhoz egy magyar nyelvu kis kezikonyvet, az sokat segit az alapokban. Utana mar csak annyi a dolgod, hogy a "spellbook"-ban talalhato "spelleket" hasznalod. Erdemes meg a kezdo zonaban kiprobalni oket, mi mire kepes, mit csinal. Ebben sokat segit nemi angol tudas, vagy egy szotar, magyar forditasrol nem nagyon tudok. wowhu-n volt anno ilyen magyaritott kifejezesekkel tarkitott leiras egy-egy kaszt kapcsan, de az inkabb volt vicces mint hasznos 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mighty
Ha elõször tetted fel a játékot, akkor alapból kapsz hinteket. Azokat olvasd el (angolul van) értelmezd és játssz.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sziasztok

Tegnap elõtt felraktam a gépemre a W.O.W.-ot. Csináltam benne karaktert, meg a játékban is bent voltam, szóval mûködik minden ahogyan kell... Körülbelül két hete kaptam kedvet a játékhoz, van egy jó barátom õ is "nyomja". Egy nagyon nagy gondom van a játékkal kapcsolatban. Lövésem sincs mit kell benne csinálni, hogyan, merre miképpen... A fent említett cimborám nem igazán tud segíteni, mert ritkán ér rá, de a magyarázataiból amúgy is csak a kötõszavakat, meg a névelõket értem. :o) Szóval a kérdeésem az, hogy nem tudtok valami Magyar leírást a játékhoz, ami eligazít, és elíndítja kezdõket?

Elõre is köszönöm
Mighty
Az apache az web server. A MySQL meg adatbázis kezelõ.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

picket
Nincs esélye nálam, bizonyos IQ alatt nem foglalkozom a "közeledõkkel" <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Sephi
😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

picket
Lehet, hogy többet is fogsz kapni 80-as bg-ért? Legalábbis ez lenne a normális módja...

&#3237;_&#3237;

Davidus
döntsék már el😛

V9ykn8_TZL0

Elõbb néztem, jelenleg közel 50-62k közötti honorba kerülnek betan a honor cuccok.

Ventura82
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy tud valaki valami jó raid tracker-t, ami nem add-on? Ki kellene helyezni honlapra. Elsõsorban olyan kellene amihez nem kell apache szerver, hanem elég a mysql is.

nerfshamanz! 😛

Botond
Na ne. 100 eos mark kell majd minden szarhoz? -.- Jó lesz.
We had hoped that the introduction of some new Honor rewards in the upcoming patch would give players a great opportunity to spend any of their remaining Honor. However, many players would still be surprised by an Honor and token reset as it isn’t something we’ve done in the past. As such, we've decided to not reset Honor or tokens upon the release of Wrath of the Lich King. Players who save their Honor will be able to spend it on level 80 rewards, although those rewards will be significantly more expensive than their level 70 counterparts.

Csirke4
Én továbbmegyek, Picketet akarom egy éjszakára! <#idiota>
(Lynx házában.)
És ha már itt tartunk, egy tengerparti nyaralót, egy ferrarit, és egy szõke cicababát.

Drága kocka társaim, tanácsotokra lenne szükségem. Human paladinomat bloodscalpon már csak 5 szint választja el a 70. -rõl de én úgy tervezem h lich king elõtt még megpróbálkozok egy orc warlockal. Csak azt nem tudom melyik serverre menjek, olyan jó lenne amin sok a magyar, ott biztos lesz köztük normális de jobb lenne az ahol a servernek csak a fele beszél magyarul. És szeretnék egy szeretõ társaságot is akik ellátnának 4 netherweave bagel, és 1 golddal, a késõbbiekben meg DM, SFK, WC boostokkal 😄😄 Elõre is köszi a tanácsokat.

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Belton
Hali...
Ragnaros serveren keresek aktiv clant lvl42 warlock
/w Hsif
Vagy itt forumon pm be.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Botond
Elõre altok! Már kulcs küldiért se kell fizetni. ^^
Csirke4
Te hüjemocskosbuzigeci! (Küldd el priviben 😄D)
The only thing that is close to an attuned in Wrath of the Lich King is the Malygos encounter. For that encounter, you need one person who has completed the quest to call him into the fight. It's very similar to the Nightbane requirement from Karazhan in TBC.

There aren't any other attunements.

Sziasztok!
Tud valaki ajánlani nekem egy hunter PvP talentet? Az ok, hogy Survival, de a BM-en és a Markmanon mi legyen feltétlenül benne.

Thx
[HUN]Crassus
jól hangzik!

Igazából a shokadin-t csak unalomból próbáltam ki,de jópofa és a nagy unalomban ez most elszórakoztat....
Még azt sem tudom a warri vagy ez lesz elõbb 80-as...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

neeekem nem akarja átváltani,vagyis haver megkért hogy fizessem be neki bankkártyával a 13 eurót, van 7k huf a bankszámlán de nem engedi.

The current arena season will end in respect to the ladder upon the release of our next major patch.

Sietni kell. ~~

Botond
Én "nem" tapasztalatból mondom...
Botond
Melyik országban? Mert itthon 350 bruttó az 190 nettó. 😊 Én tapasztalatból mondom, csak hallottam a beosztottaktól. -.-
Davidus
ami 3.0tól meg fog szûnni. berserk viszont ad +50% energy regent

V9ykn8_TZL0

amugymeg 0->40 energy 4 sec alapbol, powershifttel meg 1.5 sec😊 szal imo megeri😛

igen ezaz amirol beszeltem.

@ #129892
ezert kell macrobol shiftelni(powershift)

k O T T A
mire te kitalálod mire jók az új palaspellek én vígan gankelem egész azerothot😊
az új holypala és ret talentekkel +13%spellcrit lehet +6%holy lightra és 6% holy shockra 30yardos judgementekkel szóval a lehetõség egy jó kis shockadinra még inkább adott
majd kiváncsi leszek maradsz-e shockadin patch után

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

na megvan kösz a választ megtaláltam a macrot
Lynx_TWL
bókolsz, komolyan 😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

k O T T A
druid energy problem fixed teszteltem nagyon jó a king of the jungle és berserk talent két ma már fosnak számító t4el vegyítve

amúgy azt írja h formváltáskor talent miatt instant 40 energyvel indulsz tehát ha nullán vag akkor elvileg 40et csinálsz csak gc miatt nem hinném h megérné ezt spammelni
és már amúgy az új patchben kijön ez nem csak wotlk ptr-en legalábbis már így megy

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Powershifting
Many people ask what powershifting is. The basics: Furor gives the player 40 energy when they switch out of form and back in. This means you can shift out and in for a net gain of 40 energy, every time. This is essentially a conversion of Mana to Energy, as it will always cost you mana to shift. By timing the shift you can make it so you lose as little energy as possible (from the residual energy in your bar when you shift and the energy you lose while out of form), and this is essentially the skill of Powershifting. By doing it correctly you should be able to gain about 30-35 energy, and even doing it badly the gains should be in the region of 20 energy or so, although it is possible to gain no energy or even lose energy if you do it badly. By doing this you can gain a decent amount of DPS, a general analysis of the DPS gain you can expect follows:

Over the course of two minutes or so, you should easily get around 125 energy (5 shifts worth, minus a few per shift for "imperfect" shifts) if you pay attention. 125/42 = ~3 extra shreds (126). 3 shreds at around 1500 damage each = 4500 extra damage without crits, or ~10000 damage with (40-80 DPS or so), plus 3-6 combo points (probably another 20-30 dps on it's own). Total DPS gain of around 70-80 or so, which is pretty nice.

ezt találtam de nem tudok angolul😄
vki aki vágja az angolt röviden tömören le tudná fordítani? nagyon megköszönném
Fehercsoki
Energy regenerates at a fixed rate of 20 energy every 2 seconds, in and out of combat (this will be changed to 1 energy every 0.1 seconds after Wrath of the Lich King).

Fehercsoki
Energy regent nemlehet növelni mindig az energyd 20%át tölti asszem 2 secenként vagy 3,de a WotLK-be ez folyamatosan lesz tehát 1enként tölti majd.

bocs a noobságomért az a furor talent resto ágon amire gondoltam..
szoval a powershifting-et hogy lehet megszerezni, elsajátítani
mert nem tudom miaz
de az csak akkor ad energyt ha bemegyek cat formba utána már nem

http://www.youtube.com/watch?v=unj1S4JBhE8

ebben a videoban a druid nyomja a spelleket macskában és nagyon hamar visszatöltödiik az energy-je. meg asszem beszél 3:57-nél(annyira nemtudok jól angolul) a videoban energy regenerációrol ha van ilyen (vagy nincs és én nagyon hüle vagyok) akkor azt vki tudassa velem pls
Fehercsoki
Én azzal fizetek magától átváltja.

asszem a powershifting furorral ezt a celt szolgalta.