166745
  • [HUN]Crassus
    "de nem zavarta őket hogy egy pala meg egy pap healel." ez pedig a BASIC pvp probléma....90% üti az első piros targetet ha esik ha fúj....az elmúlt fél-egy évben iszonyatos leépülés van horda oldalon....lehet csak blackout btlgrp-ban,de itt eszméletlenül nagy a ráta
  • [HUN]Crassus
    "megöltelek" ez így erős azért:P fogalmazd úgy,hogy megöltünk...;)

mondjuk alap probléma,hogy átlag 3-4 vagy 5 healerrel van az ally átlag 1:S /ami én vagyok/ szemben:S
  • Warden
    Nem én a miner-herb rugómmal voltam akit egy retri pala egy warrior meg egy dk kergetett az egész játék alatt de nem zavarta őket hogy egy pala meg egy pap healel.Pedíg még egy /hugh ot is nyomtam az eviscerate mellé mikor egyszer megöltelek.megcsinálom a napi bg t a palámmal is az kicsit dúrvább remélem összefutunk még
  • [HUN]Crassus
    igazából az is hátrány,hogy az összes bg 10 vs 2-3-al kezdődik....és megfigyeltem ha már 1-0 van az emebrek 90% a nem csinál semmit a továbbiakban
  • [HUN]Crassus
    azért a fleget jól elhoztam mi?:P értelme mondjuk nem sok volt ,mert 1 nyomorék DK-n kívűl az összes nyomi a temetőnk alatt ölette magát:S aztán meguntam és eldobtam a picsbe...te voltál a dud aki felvete?
  • [HUN]Crassus
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ GECÓÓÓÓ mi volt ez már??? komolyan szégyen:S az a poén 1 órája ez van........
  • Warden
    Szegény crassus kifogta a palájával a legidiótább wsg pugot horda oldalon mindjárt spawnol és szavakba önti érzelmeit.
  • picket
    Kezd fárasztani a dolog -.-'
  • hawkie22
    A WoD a Tauri mellett a másik nagy törtszerver, Warrior of Darkness, vagy valami ilyesmi. :) Szóval ne itt próbálj cserélni, mert itt nem fogsz találni senkit, pitbájkos.

Ennyi.
  • Lacee
    world of doom?
    és mire, netán vodkára?
  • pitbájkos
    HELLÓ!!! wodos accom cserélem!
  • picket
    Warezesekre meg ne reagáljatok, esetleg moderátor felé jelezzétek, amikor olvasom, akkor meg úgyis törlöm.
  • picket
    Kezeltesd magadat. Komolyan mondom. És egy MACIS bögrével így bánni!? O.O
  • picket
    "Én egyetértek kedves picket barátnőmmel..." - Ennyire azért nem vagyunk jóban te kis huncut :D
  • Warden
    Kapott egy enyhe nerfet és fordítottak is valamit a mechanikáján.Ezidáig a judgement volt az erősebb és a seal a nyengébb ugy 70-30% ban,most ugy 40-60% a judgement és a seal sebzése.Volt összvissz 2 raid napunk a patch óta amiből szerdán enyhén laggolt a szerver és többször le is állt ugy hogy kihajított mindenkit dalaranba.Messzemenő következtetéseket nem lehet levonni a saját tapasztalatból, de nagyon sok különbség most nincs a martyr és a command közt.Hosszútávon a martyr lesz a nagyobb dps elvégre az lenne a pve seal, ill annak a gliphje biztosít mégtöbb manát (mana gond amugy abszolute nincs a 0.25 re visszaálittott wisevel).Egy próbát azért a command is megér ráglyphelve meg a badges librammal de ehez menni kell legalább egy resetet.
  • [HUN]Crassus
    http://talent.mmo-champion.com/?paladin=053221503000132401000000000000000000000000000000000005230250223001322133000000&glyph=161710010406&version=9767
  • pantenanti
    hali a retri palának nerfelték a seal of martyrt?? vagy még mindig azt érdemes raiden használni?
  • cikasz
    be tudnád linkelni a pontos talentkiosztást?
    köszi.
  • antgecc
    Hányinger pala, jól elbaszták megint...
  • [HUN]Crassus
    nem ment:S nemtudom mi a rákkal akadhat...ma majd megnezem egyesevel az addonokat:S

Basszus ez a 32-0-39 nagyon gyilkos! tegnap nem hazudok,de masfel oran keresztul folyamatosan dueleztem Orgri elott es egyetlen klassz sem birt leverni....meg megszorongatni is csak 1-2 rugo tudott....nemtudom arenaban eleg lesz-e ez,de BG-n atomgyilkos es ezek a duelek is eleg EZ mode-ok voltak vele.
    destro lokk,mage/rakott slow-ot meg living bomb-ot nemtudom az milyen sepcc/ frost mage,puffogtatos hunter, arms+fury warri/a szerver legjobb egyik legjobb pvp warrijat 10x!!! vertem be ,ismerem a sracot jo arc a 3.4. meccs utan folyamatosan mondta,hogy "mindjart meglesz ez":)/ ,moonkin dudu,healer dudu,shadow pap,elemental samli...ezek voltak valaki tobbszor is.
    Arena mas kaliber kivancsian varom....lehet oda nemlesz eleg a heal,de majd meglatjuk...ja es holy shock glyp meg nem is volt! az meg 1 nagy tap lesz.

3.1-es egyebb klasszok tapasztalatait szivesen olvasnam!
  • ShaiHulud
    probald atallitani masikra aztan okezd le, majd ujra menj be az optionsbe es ujra smartra.
  • ShaiHulud
    "There have been some hotfixes implemented to remedy this issue. Players that have dual spec should be able to switch their spec's and spend all of their talent points correctly. Players without dual spec may need to unlearn their talents if they continue to experience this issue. If you continue to have issues with losing your talents when switching spec's, please post in this thread."

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=16417022406&sid=1&pageNo=10#189

• [HUN]Crassus
    nem tudja valaki,hogy a CAMERA FOLLOWING melyik addonnal akadhat? nem forog vissza a kamera hátsó nézetbe:S pedig "smart" on van...
  • Zsoltika 007
    Hja! Nekem dual talentnél mikor váltottam shadowról holy-ra lenullázódott a holy ág. :) De az a fura hogya disc-re is volt 5 rakva az érdekes módon megmaradt.
  • rotator
    30-ra lépett a holy priestem, ennek örömére eltűnt 5 talent pontja. A Holy Specialization kinullázódott. Most van 0/15/0/+1 talent pontom. Valaki járt már így?
  • Big Bad Ryder
    Köszi.
    Meg kekksznek is köszi.
  • piccolo555
    elolvastam, bocsi, hogy ide merészeltem tolni a büdös képemet...
  • werkfilm
    miaz hogy HA nem ide tartozik?
    sry de félbeszelek egy ceruzát és a szálkás oldalával addig reszelem a nyakad amíg nem fröcsköl elég vér a macis bögrémbe HA nem tudsz olvasni fent piros betűket
  • capaszabi
    DS-t halálra nerfelték, 900 normál és 2800 crit heal 4000 APnél...
    igy azt a kis utility-t amit adott azUH-val szemben el is vették, igy lehet mindenki egységesen unholy. ty blizz.
  • capaszabi
    /console CameraDistanceMaxFactor 4
  • ShaiHulud
    reinstall oszt jovan.
  • kekksz
    /console CameraDistanceMax 50

Ezt írd be és kész.
  • HUmanHunter
    vki #137198
  • Big Bad Ryder
    Üdv, mi az a makró amivel annyira ki lehet zoomolni a képet hogy belefér az egész raid, a boss, meg még a terem is? :) Mostanában divat igy frapsolni. Multkor láttam itt valahol egy olyan makrót de most nem találom, légyszi segítsetek, köszönöm :)
  • ShaiHulud
    remelem single targetre azert nem chain lightningot szorsz. lb nagyobbat sebez ~1800 spellpowertol single targetbe. naxx gearben, raidben pedig siman 2000+ spellpowered van.
  • plu604
    pancser :D
  • SlaCker
    Nem akarlak megbántani,de te vagy még egy értelmiség!
    Egy.Ez egy World of Warcraft topik.Kettő.Még véletlenül sincsen köze a kettőnek egymáshoz.Három.Ez a forum nem foglalkozik semmi törtel!

"!!A tört verzióról ne itt keress infót!
    Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog tudni segíteni!!!"

Egy kis segítséget tudok adni. SG.hu/forum/felhasználóprogramok
    Amúgy meg a google a barátod!
  • HUmanHunter
    Ön a leggyengébb láncszem. viszlát! :D
  • PiszkosFred
    bb
  • HUmanHunter
    újraindítottma 3x