World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
5 k hp melle 2k critek. gecinagy skill volt

V9ykn8_TZL0

Jaja, az volt a skilles idõ, amikor full naxx gearben 2 hiteltem szinte mindenkit wsgn. Hiányzik is.

Sugam
fölöslegesen írod 😄 , Bc.. csak ennyit mondanék. azelött volt skill , meg volt miért küzdeni,nem 15khpja volt 1 karakternek uramég 😄... bc elötti wow volt a fanatizmus teteje

az alapallitas az volt, hogy bc elott skill > gear votl a felallas. holott ez nem igaz, azonos skillu jatekosoknal igenis szamitott a gear akkro is, csak talan nem annnyira, mint most a resilience miatt. de az alapallitas akkor sem igaz.

Fehercsoki
A föld nem gömb alakú hanem geoid.

Botond
Geforce2gts az már csak ilyen. -.-
Botond
Segítek. Az alapállítás az volt, hogy BC elõtt nem gear > all volt a felállás. Ettõl függetlenül valóban tényként elfogadhatjuk, hogy az ég kék, a föld gömbölyû, és sok funkcionális analfabéta jár ide, de ezek közül egyik sem cáfolja az alapkijelentést. Vagyis! BC elõtt nem volt ennyire hangsúlyos a gear, és pont.
Davidus
R14hez csak idõ kellett. nem volt rá garancia hogy a R14 emberke skilles is volt. énis vertem le T2 warrit shadowcraftben úgy hogy 0 hpm fogyott😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
amúgy az új effektek meg árnyékok tudják terhelni a gépet rendesen😛
PTRen org elött volt kb 20 FPSem 40+ duelezgetõ játékossal😄
pedig durotar kb harmad annyi poligon mint ami egy northrend zónában van egyszerre a képernyõn

V9ykn8_TZL0

TVelvet
Nahjo csak szélmalom harcot vivok azthiszem, abba is hagyom. (: Nem meggyözni akarok senkit csak leírtam, hogy más és én, hogyan láttam, tapasztaltam.
idezek magamtol "...midnig is szamitott a gear es a SKILL is..."

Az esti mese masik topic.

TVelvet
Ezért volt skill kérdése, lehet neked nem ment de én ismertem jopárat akinek ment.
Davidus
tudtam hogy valaki jóra fog gondolni-.-

V9ykn8_TZL0

persze ha eppen a kisocsuk/haverjuk/nojuk/szuleik/nagyapjuk/haziallatok,stb jatszott eppen a karival😄

Botond
Amúgy meg lehetett. Nem feltétlenül, de nem is volt annyire lehetetlen, mint manapság.
Botond
Csernobil miatt nõtt neked 3, vagy egyéb mutáció? <#idiota>
Davidus
én egyszerre hármat vertem

V9ykn8_TZL0

persze.

TVelvet
rank 14-es emebert full pucéran megvertél, vagy épp ha 0-hpn voltál, persze ezt duelbe. (rugoval 😊 )
jah igen akkor meg lelehetett olni t3ban vagy rank14 cuccban levo embereket szar kekekkel ugye?😛 midnig is szamitott a gear es a skill is, na meg a class es talent build is.

TVelvet
ez a skill > gear csak bc elött volt így, jó is volt. 😞((
Az viszont tetszik, hogy dk talent treeket nagyon ki tudták balanceolni. Pvp buildel dpsben semmi különbség nincs a 3 tree között. Egyedül annyi, hogy blood=több self heal, frost=több cc, unholy=több def spell.
Kimondottan tetszik, mint ahogy az is hogy lock 80-as "sl/sl" buildját is hazavágja a full affliction vagy full destruction.

Na jó. Beta copyra belépsz, majd a linken átírod a link végén a character-copy.html-t character-copy.html?_page=1&premade=true -re.
És direkt nem rakom be a teljes linket, mert megint az lesz, hogy "KEYLOGGER!!!!444".

Tatyla
adnál konkrét linket mert én nem találom?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Forolto
erre lehetne az a jó taktika bg-re,hogy ha már van itemlevel és látjuk kinek milyen cucca van akkor ennyi erõvel a játékban is össze lehetne válogatni.
nem kell ide szintfüggõ dolgok,hisz láttam én már lvl19es agyonbuffolt karit s azt hiszi istenkirály.Xar cuccosok egybe a jó cuccosok egybe.Nem hiszem,hogy ez olyan nehéz programozást igényelne

Narxis
Majd jövõre, azt mondták még korai.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

s0n1c
Patchwerk, yay!!!4
Lehet premade karit csinálni eu betara is. Akit érdekel, az utána keres a dolgoknak :p
(Nem, nem elég csak beta copy oldalra benézni.)

picket
ovi ->

&#3237;_&#3237;

picket
Ha olyan egyszerû lenne, hogy mindenki könnyedén eljátszogat! De nem így van, mert a pistike kifarmolja a cuccokat, és felmossa veled a bg-t, arénát, akármit, méghozzá teljesen skill nélkül, mert csak akik hisznek a mesékben, azok gondolják, hogy skill > gear.
Vagy kifarmolod, és utána megpróbálsz jól szórakozni (akár csapatban, akár egyedül), vagy csetnek használod a játékot, vagy bosszankodsz bg-n, arénán, outdoor ganken.
Itt nincs jótündér. A gonosz mostoha megparancsolta, hogy válogasd ki a lencsét. Ha nem teszed, akkor otthon nézhetsz ki a fejedbõl, míg a mostohatestvéreid szórakoznak a bálban.

&#3237;_&#3237;

Davidus
akinek megvan a full s2 annak már nincs mire költeni aki meg elköltötte anank max jobb cuccai lesznek és késõbb kell neki átöltözni northrenden.
arról nem is beszélve hogy 1,5 hónap alatt még vak öreganyám is összeszed 75k honort

V9ykn8_TZL0

Narxis
Neeeeeeeeeeeeeeeee, én akartam. 😛

Forolto
lol enyém a 130000 HSZ. 😛 nyenyenyenye

Forolto
Bírom az ilyen dolgot,hogy hajtasz,mint a barom az xy cuccért PvP-zel a cuccért kileheled a lelked és nem látod a fától az erdõt,hogy hoppá nem ez a lényege,hanem maga a játék,az idõtöltés.Egy társaságban agyonütni az idõt,hamár nincs kedved a kényelmes fotelbõl kimászni és elmenni RL szórakozni...aki nem igy fogja fel a játékot azért arra kiváncsi vagyok mi a francnak játszik?

s0n1c
Nem is magamról beszéltem, hanem arról a sok ezer szerencsétlenrõl aki elköltötte az honor pontjait, most farmolhatja ki megint 😊
Forolto
Lehet igy is felfogni a dolgot és lehet úgy is,hogy beloggolsz játszol egy kicsit,ha megunod kiloggolsz.Nincs kényszer,mert ha annak érzed minek játszol vele?S még fizetsz is érte...

Senki nem kényszerít semmire. Kicsit el vagy tévedve.

s0n1c
Haha, minden elismerésem a Blizz felé, ekkora gennyláda módon farmra kényszeríteni a playereket 😄 /bow
Szerintetek endgame környezetben mennyire számít a draenei +1% hit buffja (heroic presence)? csak azért érdekel hogy emiatt érdemes-e fajt választani.
Davidus
"we have plans to keep a persistent “under-the-hood” rating for all characters that is used for determining matchmaking, so that even if a highly rated player starts a new team (or joins another low-rated team), the system will know what opponents that team should really be playing against."

V9ykn8_TZL0

jazzy
Kevés.. Ebben a battlegroupban hordásként max al'akiron élsz meg mert ott mindig megy 1-2-3 40 fõs av premade..
Kandurex
ez egy általános leírás 😊 de, jó

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Narxis
Szerintem megint ki van bannolva mindenki, hordás taplók szoktak átjönni és valahogy megszerzik a jogokat. Amíg normális moderálás ment voltunk esténként 200-an is, vagy még többen. Aztán Dorve megunta és szanatóriumba vonult vagy nem tom, egy klán vette át a moderálást, egymásnak adogatják a jogokat, tizenévesek és mindenkit bannolnak aki megszólal. Én csak olvasni jártam fel oda, mert jókat lehetett röhögni, meg néha jó volt a hangulat de ma már semmi pénzért nem néznék rá arra a csetre.<#shakehead>

Narxis

amúgy Arathoron horda oldalról 70en mennyi az AV-nyerések aránya?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

mert midnenki kerüli...

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Kandurex
illetve beszélnek, de mintha engem nem látnának, vagy mi, nem tudom, van valami site, ahol az ilyen láma gépeknek van FAQ?

Kandurex
õõõ asszem igen, human varázsló, egyébként kipróbáltam a /join hun dolgot, ki is írta, hogy csatlakoztam, de mintha üres lenne, semmi, senki :/

Narxis
Legalább allis vagy? 😄

Ja, huncsetet kerüld, amióta nem Dorve moderálja azóta eléggé gáz.
Egyébként nyomsz egy entert és /join hun ha pedig el akarod hagyni /leave hun.