166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
SlaCker #137323 OMG! Ez nagyon ütős sárkány!Gratulálok hozzá! -
[SiX] Boci #137322 Gratula! -
WiLDoR #137321 gratula, qrvajól néz ki -
#137320 EINSTAND! -
#137319 gief!:)
nagyon jól néz ki:) -
Dr DeViLKiNG #137318 végre ;)
-
#137317 nah tessék Wildor hülye acsívmentjének gratuláltok a guildem Magyar szinten elég szép sikerére meg nem! pffff nubok vagytok:P -
WiLDoR #137316 "Ráadás: "összetartás nuku, inkább ott rúg bele mindenki a másikba, ahol csak tud..." - "neem, trabant :)" - Bort iszol, és vizet prédikálsz-e?"
wts humorérzék 4 u :)
de amúgy látszik, hogy baromira unjátok magatok. belinkelek egy képet, meg irok egy kommentet és ezen rágódik a banda már 3 napja :)
s úgy néz ki, megint lemaradtam lynx imba fotójáról -.- -
#137315 Menj be a Bloodscalpra és megtudod :) -
ShaiHulud #137314 deleteltek a postot amire ment a grats ;) -
SlaCker #137313 Ejnye már Blizzard!! Legalább Éjféltájt hagynád a játékosokat játszódni! XD
00:30 és restart-t nyom a szerver. :(( -
#137312 http://www.wowprogress.com/pve/eu/arathor/rating.ach
nemszar:P -
SlaCker #137311 Értem én! :)) Hogyha nem érteném nem vigyorognék agyba főbe. :))
Az a vö az mi lenne? :DD -
#137310 és felteszem nem látod az iróniát, ugye? :)
(vö. mire megy a GZ, mire nem) -
SlaCker #137309 Aham.Értem.nekem nem így jött le,de persze különbözünk és ez így van rendjén. :) (szerintem) :)
#137299->137303ig mindenki csak köszönget! XD (de,hogy mit az már rejtély) :D Szerintem meglett a mai napi tanácskozás eredménye. -
#137308 Senkinek nem volt baja, hogy a másik gratulált. Az vágta ki a biztosítékot, hogy ez valakik szerint kötelező lenne. -
#137307 piros -
#137306 igen, béna vagy, rossz patchet akarsz feltenni. olyat tegyél fel ami 2.4.3-ról patchel x-re. -
Misiike #137305 Szevasztok az a bajom lehet h nagyon béna vagyok mind1 xD
petchelném a wowot és ezt irja ki:This update requires "WoW.exe" version 3.0.2.9056. You have an older version, 2.4.3.8606. -
#137304 kaki.hu-ra rakj képet!
meg büntitopikba:) -
voloume #137303 GZ! -
#137302 bazinagy gz :) -
eLiXir #137301 Minden elismerésem! Szép volt! -
SlaCker #137300 GRATULÁLOK!!!
(apróbetű)kivillant az intelligencia.! -
ShaiHulud #137299 grat!! -
SlaCker #137297 Szerintem,ha valaki gratulál valakinek ne azon legyünk,hogy mé kell meg nem kell mindenért gratulálni.
Bár ha valaki belinkelt volna egy kétkezes kardot és "sikerült megszerezni" már megvan vagy 20 embernek az a kard én akkor is gratuláltam volna annak a személynek. :)) Mert ez időbe volt neki és munkába. -
#137296 Jajjmár cuncimókus nekéresd magad megint!
-
#137295 Úgy éreztem, hogy valami kirántotta alólam a teret és a fekete semmiben óriási sebességgel repültem majd nullák és egyesek jelentek meg körülöttem és hirtelen idespawnoltam, úgy látszik ez a téma triggerel engem.
Stormrage-en játszok ugyebár, és ott a jelenlegi aktív magyarok száma körülbelül kettő darab. Namost ugye így nem magyar guildben vagyok, és voltam olyanban amelynek a tagjai többnyire britt úriemberek voltak, és mellékesen akkora bunkók, hogy nagyon.
"érdekes módon külföldön ez másképp megy, ott általában örülnek a másik sikereinek, de nálunk ez a dolog valahogy qrvára nem fejlődött ki..."
Ne felejtsük el, hogy a külföldiek többnyire nem a volt Szovjetunó tagállamai voltak, pl a Stormragen is rengeteg skandináv és benelux játékos található melyek nem olyan rendszerben növögettek, fel ahol minden ember "egyenlő" és ha valaki többet ért el mint a másik, az rohattköcsög rendszerellenség égessükel mostazonnal.
És elképzelhető, hogy belenevelődött az emberekbe ez.
Most kalkulálok azzal is, hogy kurvanagy baromságot írtam le, de kifolyt belőlem. :C
Viszont a lényeges dolog, hogy általánosítani nem lehet semmit, mert külföldön is vannak bunkók meg itthon is de nem mindenki az.
Kéremkapcsojjaki.
jaés gratz. :D -
Kyrus #137294 Dehogynem, az ember mindig hajt az újabb kihívásokra és akkor mi újra elismerjük:D
Egyébként aki csak azért játszik hogy elismerjék az is egy kategória:)
Ettől függetlenül egy kis elismerés mindenkinek felhajtóerő, üzemanyag,lendület keltő, szóval csak ismerjétek el egymás eredményeit, ez (is) hajt előre:)
Hínnnye ez milyen szépen hangzik
Egyébként ha vita helyett minden hozzászóló nyomott volna egy grat-ot, már túl lennénk a témán.
Arról nem beszélve, hogy ezen tényleg lehet vitatkozni?:DD
Inkább öleljétek meg egymást szépen, mindenki gratuláljon keresztbe-hosszába az eddig elért WOW-os eredményekhez, aztán haladjunk:)
-
#137293 igen? mennyivel megerőltetőbb odaböfögni valakinek hogy "gratula"?
adj egy mértékegységet, hamár "hugyozásban" méred (én 1 könnyeztetésre tippelek)
én gratulálok wildornak, újabb értékekkel bővült a karaktere...ha eladná jó nagy összegért a karakterét és csomó pénzt keresne vele sztem ti akkorsem gratulálnátok neki. -
#137292 én ehhez a kellemesen antimagyar hozzálláshoz tudnék gratulálni. Csak tudnám hogyan kapcsolódik a "magyar mentalitás" a World of Warcraft nevű játékhoz? Nem hinném hogy népe, inkább embere válogatja hogy ki örül a másik "sikerének", vagy kit hagy hidegen hogy te exalted lettél három noname frakcióval. Igen, én az utóbbiba tartozom -
#137291 P = W/t ezért ha W->0 és t->végtelen, akkor tudod hova tedd a P-det.
Nem hiszem, hogy magyarnak kell ahhoz lenni, hogy őszintén a véleményedet egy fórumon -> a hócipőm tele van a magyarok magyar-fóbiájával.
Ráadás: "összetartás nuku, inkább ott rúg bele mindenki a másikba, ahol csak tud..." - "neem, trabant :)" - Bort iszol, és vizet prédikálsz-e? -
ShaiHulud #137290 de ha kis szarokert gratulalsz neki, akkor megelegszik annyival es nem hajt majd a nagyobb kihivasokra, hogy vegre elismerjek :D -
#137289 Elismerest nem vartal, a negativ kommentek meg ugyehogy nem tetszenek. A gond az, hogy ez egy forum, nem blog :) Ha csak magadnak akarsz irosgatni, akkor csinalj blogot, ott kiirhatod magadbol az ilyen dolgokat. De egy forumon mindez reakciokkal jar, de ha mar eleve tudod hogy mi fog kovetkezni, akkor miert is jo ez? Reszemrol grat, mert tudom, hogy en lusta es akaratgyenge vagyok arra, hogy ilyen farmolgatos cuccokat megcsinaljak, vagy akar belekezdjek, vagyis elismerendo reszemrol ha mas nem ilyen. Leszarom mennyi idobe kerult es mekkora a kihivas, megcsinaltad, grat. Csak ezek bejelentese miatt inkabb blogolj :) A nagymesternek nem merem javasolni, mert megver. -
Vincentcloud #137288 Pontosan, idő és türelem, semmi egyéb. -
Vincentcloud #137287 Már elnézést mindenkitől, de ez a diplomat személy szerint nem nagy cucc, Mag'har kell a talbuk miatt, Sporeggar csak egy kis farm, Timbremaw meg mióta reveredig dobálja a reput, szintén nem nagy kihívás, csak arra kell figyelni hogy reveredig nem szabad beváltani a repucuccokat.
De ezen kívül nagy-nagy GZ -
Kyrus #137286 Egyetértek. Szerintem mindegy mi sikerült a másiknak, semmiből nem tart gratulálni neki, egyszerűen csak azért mert megcsinálta, és mert jólesik:)
Mennyivel több energiát fektetnek páran más szapulásába, hátráltatásába, stb.. Ugyan ezzel az energiával örülni is lehet a másiknak, mert csak. Igen, ebben még változni kéne fejben idehaza.
Szóval grat Wildor:) -
Arwenke #137285 Idot es turelem kell hozza, es ha neki van az miert faj masnak.
Reszemrol grat Wildor.:)
-
SlaCker #137284 Nem tudom,de úgy látom,hogy én vagyok a különc amiért gratuláltam neki.
Gondoltam linkelte a képet és ez is megvan neki így hát nem volt nehéz odaírni azt a pár betűt.Nem tudom,hogy mennyi idő a diplomat,de időbe telt neki az biztos.
Játékban mikor valakire ráhajítok buffot és nem köszöni meg arra nagyon haragszom.Erre mindíg azt írjátok "töbsége",hogy nem kell mindent és mindíg megköszönni.Lehet,hogy itt a gond!? -
#137283 Hát kedves cimbora, gratulálnék is neked égbe-világba, hidd el, ha volna miért! De ugye az életbe se gratulálunk valakinek, ha elmegy hugyozni egyet. Mert ez az exalted kigyúrás kb. akkora megpróbáltatást igényel. De az életben sztem minden magyar gratulál annak, aki pl. megnyer egy megyei boxmeccset. Mi is gratulálnánk neked, ha valami megerőltetőt, nehéz, skilles dolgot vittél volna véghez!