166745
  • Gumbo
    nem látom a dologban a sikert.
  • dartonita
    Vagy csak megszoktuk hogy nem nagyon erdekel mas kockometer-e.Guildchaten sem igazan szokas ilyesmiert gratulalni egymasnak,pedig kulfoldi guildrol van szo.Nem ettol tart ossze egy kozosseg hogy spamelik a gz-eket.
    Nem hurrog le senki,csak mindenki maganugye mivel tolti a jatekidejet amikor nem raidel.
    Egyebkent fogalmam sincs nehezek e ezek a dolgok amiket csinalsz,de egy ikont mindenkepp erdemel :)
  • s0n1c
    már nagyon régóta bedöglött, félévig nem toltam semmit sem mer meló pörgött, de már jönnek elő az elvonási tünetek úgyhogy aiont bepróbálom valszeg
  • WiLDoR
    neem, trabant :)

amúgy meg ti hogy kerültetek ide? "1000 éve" nem jártatok erre...
    mi történt?
    elmúlt a wow allergia?
    vagy döglik be a war? :D
  • WiLDoR
    aha ja, tartott is vagy kemény 2-3 óráig összevissza...
    (amúgy cca. 2 hete csinálgatom ilyen átlag 20 perces ciklusokban)

elismerést meg nem vártam, mert az a magyarok közt nem divat, hogy valakinek is annyit beköhögjenek, hogy "gz" vagy "grats", mert miköztünk magyarok között - sajnos - nagyobb divat az, hogy lehurrogjuk a másikat, ha csinált valami extrát.

érdekes módon külföldön ez másképp megy, ott általában örülnek a másik sikereinek, de nálunk ez a dolog valahogy qrvára nem fejlődött ki...
    elég szánalmas, hogy ilyenek vagyunk mi, magyarok.

összetartás nuku, inkább ott rúg bele mindenki a másikba, ahol csak tud...de hát ez jó nekünk, csináljuk csak, majdcsak lehúzhatjuk egy idő után magunkat a retyón, úgyse vagyunk már messze ettől -.-
  • antgecc
    Exalted Timbermawékkal? Biztos izgalmas volt kifarmolni és biztos nagyon hasznos is. Ráadásul mindenki elismer érte, mint látod...
  • s0n1c
    pussy wagon? :D
  • Bhalage
    detto :D
    cserébe szarrá dolgoztam magam és megvettem álmaim autóját :D (ez 1 cél volt)
    áldom az eget, hogy elkapott az irl gépszij és nem wowra baszom el az idom :D
    amúgy jó a wow, csak nem szabad sokat játszani
  • SlaCker
    Húúú,de lennék a 2009 Arena tournament győztes helyébe! :D

(Dell Ultrasharp 3007WFP-HC Monitor) Nem semmi "kis" monitor!

Valaki innen közüllünk vett már részt benne?
  • ShaiHulud
    ejj ez csak az uj konyvnek egy reklam :(
  • ShaiHulud
    http://us.blizzard.com/blizzcast/archive/episode9.xml

uj blizzcast
  • SlaCker
    Köszönöm a segítségeteket!
    Mostmár ezt is tudom. :)

Át lett módosítva az aqua form quest és ugye ezt mostmár trainer tanítja!Ez a küldi beleszámít az Ach. pontba?Vagy számolja ezt eggyáltalán valahol,ha mégis megcsinálom?

Amúgy szerintem is szórakoztató a Cooking,Fishing és bár még én nem tudom,de biztos hasznos is.Én viszem a First Aidet is.Mindent maxolni akarok. :)

YakHead ez a fishing quest ez felvehető? :) Vagy erre véletlen felfedezés során bukkanunk rá?

Wildor grat a Diplomatához!! :)
    Mégegyszer köszönöm a segítségeteket!
  • eLiXir
    http://www.mogulus.com/alysenw

elo kozvetites szereny guildunk ulduar raidjerol, enjoy
  • Mighty
    Mióta egy karival sem foglalkozom, zéró időt töltök wow-ozással :)
  • WiLDoR
    nem, ezek arra jók, hogy megakadályozzák, hogy kismillió altkarakterbe öljem bele az energiáimat 1 helyett, szétforgácsolva ezáltal az erőforrásokat...ergo jó dolog :)
    mellesleg mióta csak 1 karival foglalkozom, tizedannyit wow-ozok, mint régen.
  • [SiX] Boci
    Egyetértek. A skillt igénylő acsik még érnek is valamit, de csomóhoz zéró skill kell meg egy tonna szabadidő. Ha kivágnák az összes ilyet és csak az maradna amihez legalább jó sorrendben kell nyomkodni valamit(skill igény:) ) még lenne is értelme az egész rendszernek.
  • Looserke
    és úgy érzed ezáltal kiteljesedett az életed?

ezek az archievementek a legnagyobb time sink részei a wow-nak...
  • WiLDoR
    újabb mérföldkő...

• Sephi
    Hahh nekem rohan egy rugo. Holy vagyok. Valahogy elmenekulok, de mar elik van HP. Hulyeje eltunik. Atspec-elek Shadow-ra. visszamegyek, latom ott gyak egy mobot. Megolom.

LOLER

:DDDD
  • [HUN]Crassus
    sztem nerf gyanus soon.....nagyon bejön
    Unlimited mana,a heal elégnek tűnik és iszonyat bürst ezek a jellemzők.
    egyetlen gyenge pont a STUNLOCK-olhatóság:P/deszépszó/
  • Tafaya
    Heh, amikor elköltöztünk Neptulonról azt hittem magam mögött hagyhatom a legbénább horda bandát, de visszavágyom a Misery-ből, eszméletlen ami itt folyik. Neptulonon legalább av-ket nyertünk, itt azt se nagyon.
  • bAguziB2
    crassus, jól látom h egykezes+shieldel tolod? (láttam h kihagytad buildből two handos talenteket ebből következtetek) mennyire imba a cucc? :)
  • [HUN]Crassus
    nem réjdelek,nem kell pénz, nem fogok pöcsölni vele órákat:P ennyi
  • WiLDoR
    lááááma :P
    cooking és fishing a két bestofever cucc a játékban :D
    arról nem is beszélve, hogy mi pénzt meg lehet vele pórolni raid-re. másrészről meg nagyon fun mindkettő. harmadrészt meg húzd fel őket, hidd el, megéri ;)
    nem kicsit, nagyon...
  • [negativ] Cirek
    jaja, Blackout horda oldal vmi kegyetlenül noob lett, már nincs is kedvem bemenni bg-re mert mindig csak felidegesítem magam. így viszont veled/veletek sem találkozok :P
  • YakHead
    Ehhh, megelőztél
    Az semmi, én patch előtti nap éjszaka csináltam meg a fishing qestet, amikor a négy halat kell összehalászni Azeroth négy távoli sarkából. Mikor kész lettem a kveszttel kiváncsiságból elolvastam a patchnotes-ot...hát azt hittem lefordulok a székről
  • Dr DeViLKiNG
    3.1 óta nem kell könyv. Trainer tanítja.
  • Tusy
    - a /hug-os achi.-hoz az is kell, hogy a játékos még ne kelljen fel addig a spirit healernél amig beírod
    - a könyv azt hiszem 225-ig tanítana ha legalább 125-ös a cooking skilled. A könyv mindig van az árusnál, legfeljebb nem az első oldalon árulja ...
  • [HUN]Crassus
    passz nem főztem soha wowban
  • SlaCker
    Oksa köszöntem! :)

A könyvre esetleg tudnál valami megoldást vagy ötletet?
  • [HUN]Crassus
    kitargetelsz egy ellenséges hullát és beírod /hug és örülsz
  • SlaCker
    Warden ez a /hugh ez hogyan működik?Mert láttam,hogy ez archivement pontnak is számít,de nem tom értelmezni teljesen mert nem sokat tudok angolul. :(( Valamit az ellenég hullájával kell csinálni nem?

Meg van még egy gondom.Megnéztem Wowheaden,hogy hol lehet venni cooking skill könyvet. (Horda oldal) Desolac-ban lehet nem tom milyen faluban a cooking suplise árusnál.Ezt meg is találtam,de nincsen nála az a könyv. :( Pedig már 31-es vagyok és a könyv 30-as szintet követel. Valaki tudja,hogy miértnem adja meg?
  • WiLDoR
    btw ez a hot remove a plauge strike-ról nem volt egy túl jó ötlet szvsz.
    tegnap 2 percen át csapkodtam egy kcsg svéd fatípusú druidát, de lazán overhealelte a kiosztott dmg-et (hozzátenném, hogy ő támadott be).
    aztán jött egy lock 2 perc múlva (gondolom megunta a bámészkodást) és megcsócsáltak a dot-jai.
    hmm...hmmm...hmm...valami healdebuff nagyon nem jönne rosszul -.-
    asszem...
  • [HUN]Crassus
    squzi:P
  • WiLDoR
    oemgé, nálad az még be van kapcsolva? :D
  • WiLDoR
    engem se zavar, sőt kifejezetten jó dolognak tartom :D
  • Warden
    Nyugi alli oldalon is van bőven idióta.A rugómmal simán elsőre meglett a paladinnal 3. ra sikeredett csak a napi.Kár hogy azzal nem sorsolt össze most meg már indulnom kell dolgozódni, majd talán holnap.
  • [HUN]Crassus
    premade vs pug az más történet...én azt szeretném ha bemegyek egy szájbarakott bg-re akkor ne 2 óránként 1x találkozzam 1 vagy 2 arccal akikkel lehet is együtt játszani....
    2 órája próbálom lenyomni a napi wsg-t,de agyatlan barmok gyülekezete van reggel óta...
    ha 4 hordás ráugrik 4 allysra akkor a 4 hordásból 4 különböző targetet fog ütni,de ebből a 4 allysból/full idegenek egymásnak/ kb 1-2 sec alatt midenki fontossági sorrendben assistolva simán beüti ezt a 4 hordást.....egyszerűen értetlenül állok a dolog előtt nem tudom megérteni,hogy 10 ezer random allys és 10 ezer random hordás közül abból a 10k allysból 8 és fél ezer tudja ,hogyan játszon és csak 1500 van ezzel így horda oldalon.....pofám leszakad
    az előbb veszekdtem egy warrival,mert rámugrott 2melee és éppenhogy elbírtam osonni,de szarrá püföltek közben írtam a warrira leglább disramoljon azzal nyerek pár sece-t...mire visszaírt,hogy lol nub a disarm-hoz def stance kell és ő nemfog def stance ben menni:S no komment....és 10 arból 9 ilyen
  • MrStokes
    Nalam is ez tortent, legtobb pontot az arcane agra koltottem el a mage karimnal es 1x csak fogta magat es kinullazodott a teljes arcane ag. Az arcane altal adott spellek megmaradtak, minden latszolag jol mukodik, olyba tunik, hogy csak a kijelzessel van gondja.

Froston van 11 pont, fire-en 3, erdekes modon ezeket jol jelzi ki.
  • k O T T A
    menj premade-el
    pvp guildes arcok elég kemény szinten tudják ynomni