World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
ja, értem, oks!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

edios
Ha normálisan haladsz kb 10es szint környékén már el fogsz érni valami fõvárost, ott majd láthatod a tömegeket! Kezdõhelyen mindenki gyorsan túl van, azért nincs senki ott.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Kandurex
hehehehe 😊 azért na,

szal, mászkálok tök egyedül kezdésnél a Bloodscalpon, arra jön egy fazon, talán paladin...látom megáll matatni, köszönök, meg se mukkan...álldogálok egy darabig, közben a világ megváltó szöveget nyomom a közös chatbe:

"mond, hogy magyar vagy!"
"nem igaz,...ezen a rohadt szerveren csak ketten vagyunk?"
"valaki...!!"

ránézek a paladinra, mondom:

"Buzi e vagy?"

erre nem visszaszól

"Anyád!"

mondom na végre 😊 de pont akkor botlok egy magyarba amikor már nyüszögök 😞

Kandurex
hun chat? én csak ilyen közösségi chat funkciót látok, vannak szobák is vagy mi?

Tatyla
csak a Hun chat-et kerüld el messzire a BS-en.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

edios
Fõvárosokban, battlegroundokban és instákban szokott lenni a nép leszámítva a szintezõket. Utóbbiak meg ugye eléggé szét vannak szórva az óriási területek miatt.

Kandurex
oké, átmentem a Bloodscalpra, csak új karaktert kellett generálni 😞 persze kihalt az egész, vagyis legalábbis a kezdõ rész az teljesen üres,..azt hittem kicsit többen wowoznak, mint én egyedül xD szóval merre kolbászolnak a többiek? 😊vagyis merre érdemes menni tök kezdõként?

edios
Gyere Arathorra(normal) v Bloodscalpra(PVP), ezeken szoktak gyûlni a mádzsárok.

"Arena Points in Wintergrasp
Just to confirm the previous reply; this was only temporary during the beta. You will not be able to collect Arena points from Lake Wintergrasp."

+

"To coincide with the upcoming new talents and mechanic changes for classes in the next patch, we are making some adjustments in existing raid content to provide a smooth transition when the upcoming patch is released. The creatures and bosses in raid dungeons that were introduced in The Burning Crusade will have their health reduced, and most will have their standard melee damage output reduced as well, but their spell and ability damage are not being changed. These changes are being made in all raid dungeons from Karazhan to Sunwell Plateau as well as the outdoor encounters of Doom Lord Kazzak and Doomwalker. On top of this Illidan is also doing his part and will stop casting Shear on players."

Narxis
EU - Bloodscalp

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kandurex
van egy tíz napos accom, elkezdtem úgy kíváncsiságból, de eddig egy magyarral nem találkoztam 😞 Ti merre játszotok? Hova kell menni? (az utolsó momrpg amivel játszottam az az SW volt, ott volt kantin ahol gyûlt a nép 😞 )

#129971 , #129970 megelõztetek.. pont most jutottam el odáig hogy kilõjjem az xperles dolgokat😊 de köszi a segítséget

mint kiderült mégis csak az xperl volt 😊

PiszkosFred
XperlHUD-t lodd ki eloszor. Sanszos.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ezek alapjan az X-Perl HUD lesz a nyero, mivel ez egy HUD addon😄 es masikat nem latok.

Mighty
Akkor a jó öreg megoldás: Kikapcsolod a felét elõször. Ha nem javul, akkor a másik felében van. Kikapcsolod a másik felének a felét és így tovább...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

nem tom... ezek vannak fent.. és nem tom kitalálni mi lehet.. de nagyon idegesít

Az archud volt ilyen csak más formájú volt a kijelzõ, lehet hogy az ,csak megvariált design 😊.

"vessetek a mókusok közé" :)

PiszkosFred
Xperlt hasznalok amiota letezik, ilyet nem lattam meg benne. Bar van par funkcioja, amit alapbol letiltok es/vagy mas addonnal potolom, de szerintem sem XPerl okozza.

Xperl nem csinált régebben ilyet. Mondjuk vagy 1 éve nemhasználom , kitudja mit változtattak.

#129964 <- 😊😊😊

PiszkosFred
Egy hellokittybol megszokott yeti beletaposott a monitorodba

xperlre gyanakszom.. de nem találom hol lehetne eltûntetni.. fogalmam sincs hogy mi ez

Ez tök jó, mi a neve 😊

Ha olyanokat tettél fel amiket ismersz akkor töröld az addons mappából azt amit nem ismersz .

most ez mi ez ? mert felraktam pár addont, de olyanokat amiket ismerek, de ezt igy nem tom hogy micsoda , meg hogy hogyan lehet eltûntetni

Narxis
Erre gondolsz? 😄

bar mingya` jon Crassus, es elmondja ugyanezt a Horde oldalrol.
szoval mirol is beszelek? <#idiota>
z
😊

de valahol szanalmas azert hogy hatszamillio evvel a kiadas utan a Blackout BG group Alliance oldala alapveto dolgokkal sincs meg tisztaban...
Khabbas
Hehe <#nyes>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Narxis

hülyeség nekem is visa electronom van és még is feltom tölteni vele és semmi web számlám nincs . pontosan be kell írni minden a kártya számot kötöjellel elkel választani és alul kikell pipálni és ennyi

Tatyla
ugye ugye...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ok megvolt vmit szarúl írtam be lehet vagy nemtudom, mert tegnap is ezt írtam be de nem fogadta el, most elfogadta.

dikk ha' hogyne lenne

Tatyla
visa electronnal sehogy ha nincs hozzá virtuális web számlád...

Nem nehéz ha fél órás (volt) a reset rá. Liveon nem annyi lesz.

vki PM ben segítene hogy tudom feltölteni visa electronnal az accot mert nekem nem akar sikerülni ráadásul tegnap 24 órára le is tiltott mer túl sokszor próbálkoztam? 😄

zomgzerg
wotlk realmen, sztem wintergraspból szedett ennyit

We’re currently planning to end the fourth Arena season on October 14, 2008.

Tehát 2 hét múlva peccs ~

[HUN]Crassus
AV farm bot....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Fehercsoki
Valószínûleg mivel több honor kell a cuccokhoz így a honor is gyorsabban jön majd tehát többet kapunk killért meg több bonust is.

zomgzerg
nemtom mennyi idõ alatt csinálta, de láttam vkin 42k honort today részben, pár100 kill mellett.

[HUN]Crassus
az passz....ez a mostani állapot,3k az legalább 2óra...

[HUN]Crassus
az passz....ez a mostani állapot

picket
Nekem meg sok pénzem van, de inkább éhen halok. Ez van...

&#3237;_&#3237;

Csirke4
Wotlkban szerzel 3kt óránként?
Csirke4
Pedig nekem magas az IQ-m!
Csak nem használom<#idiota>
[HUN]Crassus
1-2 óra játékkal átlag 3000 körül tudok szerezni naponta/ha egyáltalán vagyok naponta/ szóval az ilyen 50-60K-s cuccok elég szép idõ alatt lesznek majd meg😛

[HUN]Crassus
már a mostani 40-nél is eretvágok:S😊

ahhoz élet kell. nekem nincs

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II