World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Itt üzenem annak a lock-rugó párosnak, hogy bekaphatják a jó édes ***** ***** és meg***** a jó édes /////+++!%/+. Gankeljétek a +++++!!!%%%%

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Csirke4
Gyere Stormrage-re! <#idiota>
Botond
Akkor? Hogyan tovább? Vagy bezárul móka misi mesetára?
Én meg se vettem WO-t, csak testvérem accával játszom néha.Mondjuk Grind of the Lich Kinget se fogom megvenni, nincs kedvem pve/pvpbe grindelni még 1 évet.
Mondjuk össze MMO a grindrõl szól, pedig 4 éve amikor a Daocról váltottunk wow-ra csak azt hallottam ez más mint az eddigi MMO-k. Itt nem lesz farm...erre 4 év után csak az van.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
Feladtad warhammert, vagy mi a pálya? Pedig én is gondolkoztam, hogy csatlakozok hozzád, hátha lehet megint okosítani vmit, mint anno daocban. 😊
Hát ha én jól látom a postodban azt írod 2200as ratinges druid/roguet megvertetek(mondjuk ebbõl se derül ki, hogy 1x bemákoltátok és 10x utána kikaptatok vagy simán várakozás trükközéssel ugymond dodgeoltátok õket utána)ergo ugymond a szavaiddal élve druid/roguenak "bemegyek nyomkodok 3 gombot agyatlanul" is elég 2200ig annyira op-k együtt.
Csak rá akartam mutatni a postodban az ellentmondásra.

Viktor99
Hello all.. Lenne egy kis problémám...
Telepitem a sima wowot, és fel is rakja. Viszon a BC-vel már más a helyzet. Telepitem és 39%-nál megáll és ezt adja ki...

Tudnátok segiteni? :S
Csak pár példát mondtam. Mondhtanám a s2 shaman huntert is, mert ismerek olyanokat is.
A másik, hogy hiába a setup, az kurvára nem elég. Vertünk meg mi is s4 vállasos druid/rugot, ami eléggé countere druid locknak.
Nyilván nem elég ilyenekre az, hogy bemegyek nyomkodok 3 gombot agyatlanul, és akkor nézem hogy miért nem nyerek.
Mindenki találhat magának olyan combot amiben simán behúzza 1700-at pl, és onnan megvehet gyakorlatilag mindent. Aztán lehet tovább menni.

Skill > Gear. Még mindíg.

Fehercsoki
Olyan 4 körül persze megfelelõ talentel.

Szerintem ez nem a gear vs skill-rõl szól, hanem arról, hogy rugo duelbe op. Szerinted 1 jól játszó rugo ellen, hány classnak van esélye nyerni duelben?

"Ezt mondd annak a druid lock párosnak, akik full s2ben húzták be a 2.2kt cycloneon.
Vagy mondd annak a druidnak, aki velem játszik full s2ben ugyanitt, jelenleg 1940-en. Vagy a full zöld rugonak aki éppenhogy meglépte 70-et és behúztuk neki egy este az 1700-at, de még rengeteg hasonló ilyen van.
Szóval ez egy nagy hülyeség."

Remélem ezt a hülyeséget az új arcoknak írtad, mert aki régóta játszik pvp/pve-t tudja hogy a leg OP-ed párosokat hozod itt fel példának mint druid/warlock,druid/rugo.. és még fényezed magad, hogy druida/rugoval szar cuccokba is meddig elmegy az ember símán. Mondjuk ez is csak azt mutatja, hogy druid mennyire op 2vs2 és 3vs3ba...

ja idõközben én is rájöttem csak tardmódon inkább kérdeztem 😊 miután megcsináltam az accot és belogoltam az oldalon egybõl ott volt

psychobilly?

TVelvet
Nem egy nagy eresztés már kb 6k forint az egész.
The Garrett
meg kell venned, mert a trial/guest acchoz is cd key kell hogy tovább tudd tolni.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

panther112
A gear fontos, de nem minden. PL. Sylvanas-on volt/van egy Cheat nevû human female rogue, kék gearben vert meg mindenkit IF elõtt duelben (s3 geares embereket). Soha nem láttam még élõben embert olyan jól játszani.

sziasztok, most kezdeném ezt a játékot és annyi kérdésem lenne, hogy a trial accountot( vagy guest pass nem tudom, egy barátom boltban vette és ahhoz kapta)szóval ezt utána fel lehet-e tölteni ilyne 60 napos kártyával vagy ha lejár a 10 nap meg kell majd vennem?

psychobilly?

Botond
Millióból 1? Ez valóban remek cáfolat, mint ahogy a pre BC idõkre is jó példa a te eseted a full t3ban, mert ez is teljesen általános volt, hiszen a 6 millió playerbõl több tucatnak szintén megvolt a full t3. 😄😄😄
tud valaki olyan addont amivel meg tudnam allapitani hogy egy ablak vagy progressbar melyik addonhoz tartozik?

May the force serve you well!

[HUN]Crassus
Druid+lokk 2v2-ben elmegy a picsába😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

s0n1c
Nekem is sokkal jobb volt pre-BC, az, hogy miért nem érdekel, BC/resilence szétkúrta a pvpt teljesen.
Narxis
Az a baj, hogy ti csak azon gondolkoztak, hogy mi a jó a játéknak. a Béizzard emellett azt is figyelembe veszi, hogy mi jó a Blizzard nevû profitorientált cégnek és akkor már meg is találtuk a lényeget. Minél több idõt tölts a gép elõtt, addig is pörögjön az elõfizetésed.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

"hanem mondjuk a s4 be akarsz becsatalkozni egy uj karival. s2 gearrel bizony elmaradsz (mivel meg midnig szamit a gear is)"

"Ma már lehetetlen becsatlakozni kb."

Ezt mondd annak a druid lock párosnak, akik full s2ben húzták be a 2.2kt cycloneon.
Vagy mondd annak a druidnak, aki velem játszik full s2ben ugyanitt, jelenleg 1940-en. Vagy a full zöld rugonak aki éppenhogy meglépte 70-et és behúztuk neki egy este az 1700-at, de még rengeteg hasonló ilyen van.
Szóval ez egy nagy hülyeség.

Botond
Már többször mondtam, hogy inkább a szet itemekrõl egyszerûen le kéne venni a resit. Alacsonyabb lenne a resi cap csak kiegészítõkbõl összevadászva+lenne értelme pve szet itemeket is hajkurászni, mert kb ugyanazt tudnák statban, mint aréna/pvp cuccok. És akkor tényleg lenne választás hogy ki merre, és valóban változatos lenne a gém, mert lehetne többféle módon öltözködni, nem csak honorfarm, utána felmossák veled arénát egy szezonon keresztül, és majd a második szezonodban talán. Persze az is honorfarmmal indul.
k O T T A
resilience a felelõs miden szarért imo
rakjanak be egy talentet ami x%al csökkenti ugyanezeket a dologkat 5 pontos vmelyik build aljában és akkor nicns az h 490-meg 500resis healereket kell 6an püfölni h megdögöljenek
aztán time for fun mert ez a mostani nem az

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Tatyla
nem sokkal,és emlékszem BWL után elég nehéz is volt nekem nem is nagyon volt T3-as setem,söt mikor már 70-esen mentünk le akkor is oda kellett figyelni igaz még alap gearben.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Botond
Na pont erre alapozom:

"hanem mondjuk a s4 be akarsz becsatalkozni egy uj karival. s2 gearrel bizony elmaradsz (mivel meg midnig szamit a gear is)"

Ma már lehetetlen becsatlakozni kb. BC elõtt meg minden alttal lehetett nyomni.

Amúgy meg BC elõtt mennyi idõvel jött ki naxx? Mennyi t3 pörgött ki a népnek? Szóval inkább t1-t2 vs kék random a fair és reális összehasonlítás az emberek 90-95%-nak a szempontjából. Statban nem volt egetrengetõ különbség, most meg szezonról szezonra +10-20 statok vannak az aréna cuccokon, stb.

Most nem számolom ki pontosan, mert kár az idõért, de a statokat nézve szerintem BC elõtt olyan 10%on belüli volt a szórás a kicsik és a nagyok gearje között, ami jó eséllyel korrigálható skillel, mondhatni benne van a hibahatárba, manapság ez a szórás meghaladja a 100%-ot, az meg nem korrigálható.
Lynx_TWL
miközben moboztak

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
rugóval

Lynx_TWL
én mindenkit elvertem

Helyes.

Magh
Hát a HoT-nak rohadtul nem lesz...

[HUN]Crassus
nos a DOT/HOT korszaknak ideje már,hogy vége legyen.....

[HUN]Crassus
mindenkit kibaxott a gamma?

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Magh
PTR-en szvsz a lock messze a leggyengébb class jelenleg, mindenki veri. Én eddig azt hittem, ez csak a durván felerõsödött direct damage és burst miatt van (mindneki meghal 5-10 sec alatt).

[HUN]Crassus
2 éve megöltök mindenkit minden megerõltetés nélkül...most szopjatok ti is 2 évet😛

Na, azt hiszem ma mindent láttam.
36k hps feral druid bearben 2.5-5k kat vert rám. Pala akárhányszor elkapott nyomott egy 6-8k dmget belém, meg ilyenek.
A legviccesebb a 2 mage volt mirror imagel. Frenetikus ahogy látod hogy 8 mage castol rád egyszerre.
Ezek persze lockal.
Élmény látni ahogy mindenki ilyeneket sebez, nekem meg a corruption 250el többet tickel mint a mostani, úgy hogy full afflictionon vagyok (54/17/0).
Tudom nem balanced, de ennyire..

[HUN]Crassus
Ashkandi's fullextra pvp gearben 4900-volt😄 szép idõk..😊

[HUN]Crassus
ez nem rossz!

Ennyi honor jön most egy 20 perces bgért.
Daily questek is 1300 honort érnek.

Sugam
ez igy van 😄 , a bwl aq nax runok goldért , azokvoltak a menõ idõk 😄 2000gold 1 szar epikért 😄

jah meg annyi, hogy a pvp es pve resze a wownak gyakorlatilag bc ota valt kulon, az addigi pvp gear annyiban votl mas, hogy a stamina javara votl budgetelve. bc ota bejott a kepbe a resilience. tehat nagyon remelem az osszehasonlitast azonos feltetelek kozt nezitek, tehat pvp gearrel pvp geares emberek ellen.

mire alapozod ezt a feltevesedet? (de a szemelyeskedes az megy neked is iq-bol latom.)

amit en mondtam az annyi, hogy a gear bc elott is szamitott, ez az OBJEKTIV resze a dolognak. az hogy esetleg kek gearben pvp-re talentelve megvertel egy t3 ban levo emberket aki full pve-re votl talentelve az meg mar a SZUBJEKTIV velemenyedet befolyasolta, foleg ha anticlass voltal neki.

tehat itt maris bejon a skill es gear melle ket masik tenyezo a class es a talentbuild.

es akkor most jon a csavar: kimondhatjuk, hogy bc ota fontosabb szerepet jatszik a skill a pvpben! felteve hogy a pvp-t az ARENARA ertjuk (es en bizony arra ertem a bg az csak bohockodas es ido eltoltes), amikro mar azonos szintu gearrel es pvpre talentelve vagnak neki az emberek. persze vegig kell jarni a szamarletrat itt is, ha nem haladtal a seasonokkal, hanem mondjuk a s4 be akarsz becsatalkozni egy uj karival. s2 gearrel bizony elmaradsz (mivel meg midnig szamit a gear is), de idovel gyulik az arena pont es meglesz a full s4, onnantol meg mar a skilled fog donteni(nem foghatod ra a gearkulonbsegre, hogy lama vagy). az meg hogy melyik class mennyire jo arenara nem erdekes, hisz minden classbol van 2200+on karakter valamelyik bracketben. (persze fontos tenyezo a class soot meg a faj is).

valojaban viszont semmi modon nem bizonyithato az, hogy melyik tenyezo mennyit szamitott bc elott, mert eleg nagy volt a szoras a 4+1 tenyezot osszevetve(gear,skill,class,talentbuild,+race) es nem volt ra igazan lehetoseg, hogy ezekbol a tenyezokbol vizsgalhassuk a skillt, ugy hogy a tobbi kozul legyen atfedes(erre most van arena).

szoval a lenyeg, hogy bc elott nem is votl igazabol PVP. esetleg csak pvp es gank.

az aranyaidat meg jo lenne ha bizonyitanad valami utonmodon, mert igy nem sokat ernek, de talan magadat megtudtad gyozni veluk.

Botond
70es az 60as ofc -.-
Botond
Hiába mondod nem értik. 2 féle kari volt BC elõtt a meztelen skilles meg a t3as nub, és ez utóbbi a pwn. Átmenet nincs, nem is volt, soha nem is lesz. Ez a nagy igazság. 😄😄😄
Botond
Pedig de. -.- Persze meztelenül t3as embereket nem vertél agyon, de random 70es kék már bõven elég volt, ha pro vagy. Persze a skilles t3 godmode volt, de akkor is BC elõtt meghatározóbb volt a karakter ismerete és a reflex vagy skill, mint a gear.

De hát mondjuk akik egy skálán csak a 0 és a 100as értéket ismerik azoknak hiába magyarázza az ember, hogy míg BC elõtt 60% skill és 40% gear az winwinwin volt, és BC után ez inkább 40% skill és 60% gear arányra fordult meg.

A számok fiktívek és komoly hasraütéssel születtek, mielõtt elkezdené valamelyik csökevény leelemezni, hogy nem is 60 csak 59,73....
Davidus
ebben a topicban nem lehet tudni. szerintem komolyan gondolta😄

V9ykn8_TZL0

TVelvet
nem volt akkora külömbség gearben mivel nem voltak akkora hp-k. most egy full kék meg egy s4-es ember között ÉG és föld a külömbség, fizikailag ha Überskillzor vagy a full s4-es emberke meg egy pistike, autohitel agyonver.
Khabbas
Szerintem felfedezhetõ volt az irónia 😊

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Botond
Mondom funkcionális analfabéták, akik a gömbölyût is gömbnek nézik olvasás közben. 😄