166745
  • k O T T A
    3.2 ptr mennyit szokott online lenni?
    este 8kor raktam fel azóta login server down...
  • Lacee
    #138917 - 21
  • XenHai
    Csak engem nem enged fel a PTR?The login server in currently busy erro-ral?
  • eLiXir
    attól függ mit akarsz tankolni es hogyan
  • voloume
    találtam még egy fajtát:
    Kkbelgarath @ Refuge
  • voloume
    most ezt komolyan mondom, hogy nem fogsz találni 2 ugyan olyat, én nézegettem sokat, de itt van:
    1: Melnazar @ Deus Ex
    2: Zkygge @ Ensidia

érdekes módon most többet nem találtam, mert nagyobb guildekben az összes dk dps talenten van:S , de szerintem kezdésnek elég!
  • Pyotr
    Clozern
    csak sajnos nem tank gearben loggolt ki de ő a elég fullos:)
  • bAguziB2
    sziasztok.

Meg tudnátok dobni 1 fullos tank dk armory linkkel? köszi előre is

azt szeretném kérdezni még, hogy melyik ág a legalkalmasabb tankolásra.

köszi előre is
  • Lacee
    ha megnyitod a linket, az elején ajánlja addonként is, de azt nem ismerem, mennyire hatékony. Én úgy használtam, hogy a WoW ment windowed mode-ban, és mikor valami kellett, akkor egyszerűen átváltottam a böngésző ablakára. Megy full screen plusz alt-tabbal is, csak akkor kell egy kicsit várni, ablak módban nem töltöget.
    Ha van fölösleges papírod-tintád akkor ki is lehet nyomtatni, de szerintem egyszerűbb a játék mellé nézni :)
  • Yepp
    köszi :)
    és ezek "manuálisan" müködnek, tehát kinyomtatod és nézed a lapot h hova merre, vagy van ehhez vmi addon?
    (még nem haszánltam ilyeneket:)
  • eLiXir
    en
  • picket
    Választási lehetőségek? :P
  • Lacee
    legjobb szerintem, ráadásul nem is fizetős:

alliance

horde
  • Yepp
    tudnátok valami jo kis leveling guide-ot ajánlani?
    ilyeneket látok, hogy pl 1 day played alatt felszintezett 35-40-re (én rugommal 20 h alatt még csak 22-nél járok..), meg hasonló kaliberű számok, és érdelne, hogy csinálják :)
  • eLiXir
    uj hazigazdara
  • picket
    Miről szavazzunk? :P
  • kakaoskalacs
    jah azt nem irtam le de nekem WOW Battle Chest van meg :DD kösz a segicséget
  • antgecc
    Mé' nincs heti szavazás?
  • Mighty
    Meg kell venni magát a játékot is. A játékhoz kapott key-jel upgradeled a trial accot és már folytathatod is a játékot.

Egyébként banner alatt ott a GYIK.
  • Gumbo
    a játékot is meg kell venni
  • Sorbon
    Köszi a választ.
  • Akranor
    battlenet accounttal rendelkezők még mindig nem bírnak belépni a PTR-re...:(
  • kakaoskalacs
    üdv gondolom ezt a kérdést 120-an ellövik egy nap elore is bocs :D

Szoval volt trial key-es karakterem 2 hete járt le ha én most veszek egy gamecard-ot (60 napos) akkor ugyebár ott folytatom ahol abbahagytam?
  • WiLDoR
    lehetséges az is, hogy valami addon probléma.
    wts, wtf mappák tartalmát copy-zd át valami ideiglenes mappába, addonokat tiltsd le és úgy próbálj meg belépni.
    ha igy is kidobál, akkor tényleg lehet, hogy valami netgubanc.
  • gta04
    már nekem ott sem írja az a baj, ám a nettel semmi baj sincs jelenleg, de köszi a válaszokat... Remélem gyorsan megoldják
  • Lacee
    tegnap este óta szórakoznak a szerverek, írják a beléptető képernyőnél is hogy dolgoznak a problémán.
  • werkfilm
    szar a neted
  • gta04
    Emberek az lenne a problémám, hogy amikor belépek az accra a WoW-ba akkor 1. nagyon lassan lép már be az nem tetszik és utána még amikor a karakterrel is belépek akkor meg kidob és ezt írja ki: You have been disconnected from the server. Valaki nem tudja mi lehet a baj, és hogy mit lehetne vele csinálni? :S ma eddig egész nap ez volt a probléma nekem :S
  • Akranor
    Nekem az van akkor ezért szívok?! Rolf..
  • eLiXir
    battlenet accountoknal all fenn ez a problema, elviekben javitjak amint tudjak..
  • Akranor
    Ezzel küszködök én is reggel óta :(
  • WiLDoR
    amig meg nem oldódik lásd #138840 :)
  • eLiXir
    Nem tudok belogolni PTRre, azzal a hibauzenettel h a login szerverek busyk, es a szokasos, hogy probaljam kesobb. Megoldas vagy hasonlo problema valakinel?
  • WiLDoR
    nemtom mi a para, megszokhattad volna ezt már :)
    amúgy meg lock petek kapnak szép buffokat köv. patchtól, meg lesz 3 perces imba fel domination is, szóval egy randa sapi ezek mellé már igazán belefér :))

(amúgy tényleg gagyin néz ki :P)
  • Dr DeViLKiNG
    Ezúton szeretnék gratulálni a grafikusoknak, mert megint nagyot alkottak a pvp setek területén...
    Ugyanaz mint eddig volt, csak mindenki kapott néhány tüskét a sapkákra...

Ez pl a lock sapi
  • Omlás
    Hali!

Általában elég jó a q revard és szép mennyiségű XP-t is ad. Szóval ártani nem árt de nem is kötelező nem dől össze a világ. Bár pl warrinál Berserger Stance küldiből jön, lock petet kap küldiből, pala pacit meg élesztés spelt stb stb. Szal van pár amit igencsak ajánlott megcsinálni.

Üdv.
  • Sorbon
    Sziasztok egy kezdő kérdés: a class specifikus questeket meg kell csinálni? Úgy értem ad valami extra pluszt, vagy nem érdemes vele bajlódni? Köszi a választ.
  • XenHai
    Illidan nem nagyon komálta Arthas fejét a tft-ben is volt köztük harc .
  • Dr DeViLKiNG
    hopp, lehet ezt benéztem kicsit.. mind1 késő van már :D
  • Dr DeViLKiNG
    HAHA

Van a 3.2 filejai között egy olyan modell hogy Abyssal Illidan. Csak nem visszetér az öreg az új instában? :D