World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudja valaki hogy az országban hol lesznek éjféli nyitások ?
a galakszisnál ismét lehet CE-t rendelni, gondolom túlvállalták magukat.
Ez teccik 😊<#idiota>#idiota>
Get a life!
Lesz új bg- zóna?:S én semmit se tudok az uj kiegról pedig 3évig wow-oztam folyamatosan, msot álltam le 6hónapja, de tegnap felléptem haverom accjával, találtam archivement-set vayg mit külön bónusz pontokat ad ha teljesitesz valamit....nem vágom mik ezek😞
Get a life!
Oda írtam, hogy "ha jól értelmezem", mert tényleg keveset mondtál róla. Ha célozgatsz, akkor ez van. Úgy látom nagyon nem érted, hogy ha leírsz valamit, akkor az a másik emberben gondolatokat ébreszt, és megpróbálja kitalálni, hogy mire gondoltál. Fõleg ha a környezõ szövegben folyamatosan veréssel fenyegetõzöl. De tessék, fejtsd ki bõvebben!
Amúgy nem érdekel, hogy hol dolgozol, mit csinálsz, hogyan megy. Folytasd a pala QQ-t, az nem off.
Amúgy nem érdekel, hogy hol dolgozol, mit csinálsz, hogyan megy. Folytasd a pala QQ-t, az nem off.
ಥ_ಥ
nah jah mond meg a frankót mert mint mindenhez ahoz is értesz hogy 1 mondatból analizálj esetleg leszûrd azt is hogy hogy végeztem a munkám.Csak a látóköröd bövitése érdekében a kihallgatás tematikája felépitése cimû nagysikerü kötelezõ olvasmány nem mûködik hajnali háromkor sehol tizenéves kocsifeltörõkkel szemben meg pláne, avagy ugyenebben az idõpontban sima utcai rabló etnikai kisebbséggel sem.
Megnyugodhatsz 2 éve élve a lehetõségekkel saját kis vállakozásom van minek a fõprofilja tourisztika, területfejlesztés, területrendezés és köszi szépen megy a bolt.
Megnyugodhatsz 2 éve élve a lehetõségekkel saját kis vállakozásom van minek a fõprofilja tourisztika, területfejlesztés, területrendezés és köszi szépen megy a bolt.
Hmm pre bc lvl 19 29 39 szinten csak twink karakterek voltak bg n aki új karaktert húzott az szintezett és nem ment be bg re.A bc után a twinkelés szinte kizárólag lvl 29 re korlátozódott.Csütörtöktõl pedig valószinû értelmét veszti az új bg zóna miatt.
<#hamm>#hamm>
lol vagy te "rendõrtiszt"
;d
;d
anti hero
Nos azt hiszem, hogy továbbra is olvasni fogom, amit írsz, akár megtiltod, akár nem. Sajnos így mûködik: ha írtál valamit, akkor az mások számára olvasható lesz!! Aki ide ír, az azért teszi, mert meg akarja osztani másokkal, mindenkivel, aki szívesen olvassa. Nem ragoznám tovább, ezt könnyû belátni.
Ezt a "jólmegverlek" dolgot máig nem értem. Sose jutna eszembe, hogy valakinek más a véleménye, meg egy picit viccelõdik is, akkor jól megverem, mert azt képzelem róla, hogy 150 centi magas és 40 kiló vasággyal. Miért? Mert valaki nem bazmegol folyamatosan, meg nem fenyegetõzik veréssel, akkor már védtelen? És akkor ugye az ultimate megoldás, hogy földbe döngölöm, aztán akkor meg tudja, hogy kinek van igaza.
"Foggalmad nincs a játékról de bele szólsz bármibe és fenkölt idióta stilusban osztod az észt pedíg nem kéne." - Fogalmad sincs a helyesírásról, mégis írsz. Ez az internet, ez az sg wow topik.
"Irl az iylen kis görények egy mód értenek csak ha összegörnyedve vinynognak a padlón, 14 év rendõrtiszti multal hidd el van rálátásom." - Hát ezt elég gáz, hogy meg le is leírnod, ha jól értelmezem. Meg is van a véleményem, hogy miféle ember vagy, és hogyan állsz a munkádhoz, hivatásodhoz.
"Shaid ez a mainem és mostmár több mint három éve." - Ha szeretsz retri paladinnal játszani, akkor nincs mirõl beszélni, még a raidbe is beférsz ha jól olvasom, és felesleges a további vita. Ha meg nem, akkor próbálj ki valami mást, itt a lehetõség rá, hogy akár nulláról kezdve felgearelj egy új karaktert, ugyanannyi erõfeszítéssel, mint a paládat.
Ezt a "jólmegverlek" dolgot máig nem értem. Sose jutna eszembe, hogy valakinek más a véleménye, meg egy picit viccelõdik is, akkor jól megverem, mert azt képzelem róla, hogy 150 centi magas és 40 kiló vasággyal. Miért? Mert valaki nem bazmegol folyamatosan, meg nem fenyegetõzik veréssel, akkor már védtelen? És akkor ugye az ultimate megoldás, hogy földbe döngölöm, aztán akkor meg tudja, hogy kinek van igaza.
"Foggalmad nincs a játékról de bele szólsz bármibe és fenkölt idióta stilusban osztod az észt pedíg nem kéne." - Fogalmad sincs a helyesírásról, mégis írsz. Ez az internet, ez az sg wow topik.
"Irl az iylen kis görények egy mód értenek csak ha összegörnyedve vinynognak a padlón, 14 év rendõrtiszti multal hidd el van rálátásom." - Hát ezt elég gáz, hogy meg le is leírnod, ha jól értelmezem. Meg is van a véleményem, hogy miféle ember vagy, és hogyan állsz a munkádhoz, hivatásodhoz.
"Shaid ez a mainem és mostmár több mint három éve." - Ha szeretsz retri paladinnal játszani, akkor nincs mirõl beszélni, még a raidbe is beférsz ha jól olvasom, és felesleges a további vita. Ha meg nem, akkor próbálj ki valami mást, itt a lehetõség rá, hogy akár nulláról kezdve felgearelj egy új karaktert, ugyanannyi erõfeszítéssel, mint a paládat.
ಥ_ಥ
A Twinket tényleg felejtsd el, igaza van tigeroo-nak h rengeteg pénzbe kerül(több ezer gold) másrészt pedig a leg gusztustalanabb, és szánalmas..gondolj bele van egy 33as mage-d vagy egy random classod, és bemész mert kicsit "meg szeretnéd nézni hogy mit is tudsz" és ott van veled szemben egy 39es twink rogue(ami teszem hozzá a legjobb, twink huntert is agyonüti) üt beléd 2õt 3at, és máris a földön vagy...az ilyen sok csira twink "nem tudok mit kezdeni magammal" címszóban, tönkreteszi másoknak a játék élményét, mert õ a másik játékossal szemben annyira elvan engedve lóvéval h nem bír mit csinálni...
<#boxer>#boxer>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én kifejezetten utálom a twinkeket, agyon verném õket
Get a life!
most nem azért ,de a BC kb. 3-4ezer forint, szerintem nem fog földhöz vágni (fõleg ha mellé az alapjátékot is + GC-t is veszel)
a twinkes dolgot meg felejtsd el, csak azok twinkelnek akik tele vannak pénzzel és unatkoznak magas szinten...
deha ennyire pvp-zni akarsz akkor ott a warhammer online, ez a játék nem egészen errõl szól...
a twinkes dolgot meg felejtsd el, csak azok twinkelnek akik tele vannak pénzzel és unatkoznak magas szinten...
deha ennyire pvp-zni akarsz akkor ott a warhammer online, ez a játék nem egészen errõl szól...
gratula 😊
KJ DOWN!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ja és addonom nincs feltéve.
kipróbáltam h resetelem az interfacet, töröltem a WTF, cache, interface mappát a wow könyvtáron belül. Eredmény, minden karakteremnél jó minden kivéve azt amelyikkel játszani akarok.
Elvileg még némely gépen(nem mindegyiken) van az users/myname/appdata/... alatt 1 mappa de nálam nincsen. Így végképp nem tudom mi mást resetelhetnék még.
Azért kösz a segítséget , PSAV-nak is.
Elvileg még némely gépen(nem mindegyiken) van az users/myname/appdata/... alatt 1 mappa de nálam nincsen. Így végképp nem tudom mi mást resetelhetnék még.
Azért kösz a segítséget , PSAV-nak is.
Jó ez a fórum csak nagy kár, hogy ennyire kevés itt a kép.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
ez nekem is volt, kapcsolj ki minden addont, s a chat ablak beállításainál állítsd be h miket mutasson!!! Mások látják amit írsz, csak Te nem!!!
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Készülök elõfizetni a játékra és tanácso, információt kérnék tõletek. Amennyiben az alapjátékot veszem csak meg, tudok gyorsabban fejlõdni? Olvastam, hogy a wotlk-ben gyorsított fejlõdés lesz.
Gondolkozom azon, hogy mennyire szeretnék S,T, illetve egyéb seteket gyûjteni kemény munka árán, és ehelyett csak 19,29 vagy 39-es szintig fejlõdnék, amelyen tudnék arénára, battlegroundra és wsg-re menni. Csak játszani szeretnék anélkül, hogy más játékosokkal szemben a gyengébb cuccaim miatt maradjak alul a csatában. Megismertem a twink fogalmat. Azt képzeltem el, hogy magam is egy twink karaktert próbálnék felépíteni. Ha ezt tenném, a kérdésem az, hogy tudnék-e az alapjátékkal példának okáért minden 39-es szintig használható és fellelhetõ tárgyat a játékban? A hunter érdekel, leginkább a trappok miatt. Látok benne fantáziát.
Gondolkozom azon, hogy mennyire szeretnék S,T, illetve egyéb seteket gyûjteni kemény munka árán, és ehelyett csak 19,29 vagy 39-es szintig fejlõdnék, amelyen tudnék arénára, battlegroundra és wsg-re menni. Csak játszani szeretnék anélkül, hogy más játékosokkal szemben a gyengébb cuccaim miatt maradjak alul a csatában. Megismertem a twink fogalmat. Azt képzeltem el, hogy magam is egy twink karaktert próbálnék felépíteni. Ha ezt tenném, a kérdésem az, hogy tudnék-e az alapjátékkal példának okáért minden 39-es szintig használható és fellelhetõ tárgyat a játékban? A hunter érdekel, leginkább a trappok miatt. Látok benne fantáziát.
😊 indítottam 1 ticketet de ha jól sejtem ez nem az a fajta játék ahol 1hónapnál hamarabb válaszolnak.
nagyon kemény az...énse tudok leszálni róla.
lefagyott a gép játék közben, restart> minden beállítás wowwal kapcsolatban(video, acc name elveszett)>újra beállít>minden mûködik properly a 70es mainnel. viszont a low lvl kiscsákó akit ma kezdtem, nem tud írni se guildbe se máshova, és nincs bejelentkezõ üzije sem loginkor a lefagyás óta. ilyenkor mit lehet tenni?
najó, megsúgom...rerolloltam hello kitty online-ra -.-
hát, mivel who nem igazán jött be, igy sok választás nem maradt (2)
link or didnt happen😄
Másik béta postban meg azt írták, hogy nem szeretnék ha bármelyik classnak manaproblémája lenne és ezért kelljen 1 bizonyos talentfát választva játszaniuk raiden + mindenki ezt a sablon talentet játszaná ez miatt. Mondjuk ezt még korábban írták. Ahogy telik az idõ úgy mondanak ellenet egymásnak néha.😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
ennyire szerintem nem kéne elszállni emiatt.
80-on majd megváltoznak úgyis a dolgok.
ha pedig a népek nagyon nem akarják majd ismét a retpalákat vinni raid-be, a blizzard úgyis tesz majd róla, hogy ne igy legyen.
szal relax, és plz. ne akarj pályázni a masterwhiner cimemre, az csak nekem jár x)
80-on majd megváltoznak úgyis a dolgok.
ha pedig a népek nagyon nem akarják majd ismét a retpalákat vinni raid-be, a blizzard úgyis tesz majd róla, hogy ne igy legyen.
szal relax, és plz. ne akarj pályázni a masterwhiner cimemre, az csak nekem jár x)
Na lassan betöltött, idézek:
"Our account management pages are currently unavailable.
Please check back later.
Thank you for your understanding..."
"Our account management pages are currently unavailable.
Please check back later.
Thank you for your understanding..."
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Gondolom nem boldogít,mivel én is most próbálok belépni, de még a management oldal sem akar betöltõdni.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Nem tudok konkrét pala support nerfrõl, csak azért írtam, mert rémlett, hogy ezt is írta Warden.
A lényeg tényleg az, hogy guild illetve lvl80 content függõ bármelyik class szerepeltetése.
A lényeg tényleg az, hogy guild illetve lvl80 content függõ bármelyik class szerepeltetése.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Guys, csak nekem nem mûködik a kártyás fizetéses szarság az account managementbe?? kiválasztom hogy visa elektron, és ugyan oda dob vissza, még bemenni se tudok, hogy beírjam az adatokat.
felsoroltam lejebb milyen buffokat ad. (persze mas specekkel atfedesben, de erre irtam hogy guildfuggo a dolog)
"Patch 3.0.3 Changes:
Judgement of Wisdom: Mana gained reduced to 1% of maximum mana and proc frequency cut by 50%."
ilyen nerf volt a supportjara, de ez nem kimondottan retrire iranyulo dolog. ezzel nem a retri pala raid supportjat akartak nerfelni, hanem azt akarjak, hogy figyelnie kelljen az ossszes casternek a manajara. a manaval valo gazdalkodas is szempont volt vegig a deveknek a betaban, nem akartak, hogy az legyen ami bcben amikro shadowpriesteknek es downrankingnak koszonhetoen mar szinte vegtelen manaval gazdalkodhatott mindenki. ugy lattak, hogy tul sok mana jon vissza a jow-bol , tobb is mint a replenishmentbol -> nerfeltek. koze nincs ahhoz, hogy ne mehessen a retri raidelni😊
"Patch 3.0.3 Changes:
Judgement of Wisdom: Mana gained reduced to 1% of maximum mana and proc frequency cut by 50%."
ilyen nerf volt a supportjara, de ez nem kimondottan retrire iranyulo dolog. ezzel nem a retri pala raid supportjat akartak nerfelni, hanem azt akarjak, hogy figyelnie kelljen az ossszes casternek a manajara. a manaval valo gazdalkodas is szempont volt vegig a deveknek a betaban, nem akartak, hogy az legyen ami bcben amikro shadowpriesteknek es downrankingnak koszonhetoen mar szinte vegtelen manaval gazdalkodhatott mindenki. ugy lattak, hogy tul sok mana jon vissza a jow-bol , tobb is mint a replenishmentbol -> nerfeltek. koze nincs ahhoz, hogy ne mehessen a retri raidelni😊
Igazad van, a support is ugyanolyan fontos, mint a selfdps. Mintha azt is nerfelték volna palánál, nem?
Amúgy meg úgy is a lvl80-as raid insták fogják meghatározni, milyen class/talent kell a 30-ból, akár bossonként.
Amúgy meg úgy is a lvl80-as raid insták fogják meghatározni, milyen class/talent kell a 30-ból, akár bossonként.
Majd akkor mennek holyn vagy proton raidelni. Ennyi... Ez olyan, hogy eddig nem vittek nagyon arms,fury warriort se raidre, ahogy feral dps druidot se stb... Nem csak paladin van ebben a rohadt játékba 😛
Pár példa: repentence, sheep, fear, stb pvp környezetben rövidebb ideig hat.
Nem hinném, hogy olyan nagy feladat lenne a pala (vagy bármi más OP class) bizonyos spelljeit %-osan csökkenteni PVP targeten.
Nem hinném, hogy olyan nagy feladat lenne a pala (vagy bármi más OP class) bizonyos spelljeit %-osan csökkenteni PVP targeten.
ez szuklatokoruseg. selfdps+adott buff szamit, pl egy rugo nagyobb dpst csinal a raidben, mint a cement shaman, de megis a cement shaman a fontosabb, hisz a rugo damagenek egy jelentos resze pont a shamantol jott, ami termeszetesen nem csak 1 rugora hatott.😊
Akkor újra megkérdezem:
Lehet úgy nerfelni/buffolni, hogy pve és pvp-ben is megmaradjon a balance?
Lehet úgy nerfelni/buffolni, hogy pve és pvp-ben is megmaradjon a balance?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
te eddig mit olvastál blikket?