166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#138950 3.2 ptr mennyit szokott online lenni?
este 8kor raktam fel azóta login server down... -
#138949 #138917 - 21
#138929 -
#138948 Csak engem nem enged fel a PTR?The login server in currently busy erro-ral? -
eLiXir #138947 attól függ mit akarsz tankolni es hogyan -
voloume #138946 találtam még egy fajtát:
Kkbelgarath @ Refuge
-
voloume #138945 most ezt komolyan mondom, hogy nem fogsz találni 2 ugyan olyat, én nézegettem sokat, de itt van:
1: Melnazar @ Deus Ex
2: Zkygge @ Ensidia
érdekes módon most többet nem találtam, mert nagyobb guildekben az összes dk dps talenten van:S , de szerintem kezdésnek elég! -
#138944 Clozern
csak sajnos nem tank gearben loggolt ki de ő a elég fullos:) -
#138943 sziasztok.
Meg tudnátok dobni 1 fullos tank dk armory linkkel? köszi előre is
azt szeretném kérdezni még, hogy melyik ág a legalkalmasabb tankolásra.
köszi előre is -
#138942 ha megnyitod a linket, az elején ajánlja addonként is, de azt nem ismerem, mennyire hatékony. Én úgy használtam, hogy a WoW ment windowed mode-ban, és mikor valami kellett, akkor egyszerűen átváltottam a böngésző ablakára. Megy full screen plusz alt-tabbal is, csak akkor kell egy kicsit várni, ablak módban nem töltöget.
Ha van fölösleges papírod-tintád akkor ki is lehet nyomtatni, de szerintem egyszerűbb a játék mellé nézni :) -
Yepp #138941 köszi :)
és ezek "manuálisan" müködnek, tehát kinyomtatod és nézed a lapot h hova merre, vagy van ehhez vmi addon?
(még nem haszánltam ilyeneket:) -
eLiXir #138940 en -
#138939 Választási lehetőségek? :P -
#138938 legjobb szerintem, ráadásul nem is fizetős:
alliance
horde -
Yepp #138937 tudnátok valami jo kis leveling guide-ot ajánlani?
ilyeneket látok, hogy pl 1 day played alatt felszintezett 35-40-re (én rugommal 20 h alatt még csak 22-nél járok..), meg hasonló kaliberű számok, és érdelne, hogy csinálják :) -
eLiXir #138936 uj hazigazdara -
#138935 Miről szavazzunk? :P -
#138934 jah azt nem irtam le de nekem WOW Battle Chest van meg :DD kösz a segicséget -
#138933 Mé' nincs heti szavazás? -
#138932 Meg kell venni magát a játékot is. A játékhoz kapott key-jel upgradeled a trial accot és már folytathatod is a játékot.
Egyébként banner alatt ott a GYIK. -
Gumbo #138931 a játékot is meg kell venni -
Sorbon #138930 Köszi a választ. -
Akranor #138929 battlenet accounttal rendelkezők még mindig nem bírnak belépni a PTR-re...:(
-
#138928 üdv gondolom ezt a kérdést 120-an ellövik egy nap elore is bocs :D
Szoval volt trial key-es karakterem 2 hete járt le ha én most veszek egy gamecard-ot (60 napos) akkor ugyebár ott folytatom ahol abbahagytam?
-
WiLDoR #138927 lehetséges az is, hogy valami addon probléma.
wts, wtf mappák tartalmát copy-zd át valami ideiglenes mappába, addonokat tiltsd le és úgy próbálj meg belépni.
ha igy is kidobál, akkor tényleg lehet, hogy valami netgubanc. -
gta04 #138926 már nekem ott sem írja az a baj, ám a nettel semmi baj sincs jelenleg, de köszi a válaszokat... Remélem gyorsan megoldják -
#138925 tegnap este óta szórakoznak a szerverek, írják a beléptető képernyőnél is hogy dolgoznak a problémán. -
#138924 szar a neted -
gta04 #138923 Emberek az lenne a problémám, hogy amikor belépek az accra a WoW-ba akkor 1. nagyon lassan lép már be az nem tetszik és utána még amikor a karakterrel is belépek akkor meg kidob és ezt írja ki: You have been disconnected from the server. Valaki nem tudja mi lehet a baj, és hogy mit lehetne vele csinálni? :S ma eddig egész nap ez volt a probléma nekem :S -
Akranor #138922 Nekem az van akkor ezért szívok?! Rolf.. -
eLiXir #138921 battlenet accountoknal all fenn ez a problema, elviekben javitjak amint tudjak.. -
Akranor #138920 Ezzel küszködök én is reggel óta :( -
WiLDoR #138918 amig meg nem oldódik lásd #138840 :) -
eLiXir #138917 Nem tudok belogolni PTRre, azzal a hibauzenettel h a login szerverek busyk, es a szokasos, hogy probaljam kesobb. Megoldas vagy hasonlo problema valakinel? -
WiLDoR #138916 nemtom mi a para, megszokhattad volna ezt már :)
amúgy meg lock petek kapnak szép buffokat köv. patchtól, meg lesz 3 perces imba fel domination is, szóval egy randa sapi ezek mellé már igazán belefér :))
(amúgy tényleg gagyin néz ki :P) -
Dr DeViLKiNG #138915 Ezúton szeretnék gratulálni a grafikusoknak, mert megint nagyot alkottak a pvp setek területén...
Ugyanaz mint eddig volt, csak mindenki kapott néhány tüskét a sapkákra...
Ez pl a lock sapi
-
#138914 Hali!
Általában elég jó a q revard és szép mennyiségű XP-t is ad. Szóval ártani nem árt de nem is kötelező nem dől össze a világ. Bár pl warrinál Berserger Stance küldiből jön, lock petet kap küldiből, pala pacit meg élesztés spelt stb stb. Szal van pár amit igencsak ajánlott megcsinálni.
Üdv. -
Sorbon #138913 Sziasztok egy kezdő kérdés: a class specifikus questeket meg kell csinálni? Úgy értem ad valami extra pluszt, vagy nem érdemes vele bajlódni? Köszi a választ. -
#138912 Illidan nem nagyon komálta Arthas fejét a tft-ben is volt köztük harc . -
Dr DeViLKiNG #138911 hopp, lehet ezt benéztem kicsit.. mind1 késő van már :D -
Dr DeViLKiNG #138910 HAHA
Van a 3.2 filejai között egy olyan modell hogy Abyssal Illidan. Csak nem visszetér az öreg az új instában? :D