166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Warden #138993 valószínű hogy a MSBT -
#138992 video
ebben a videoban melyik az az addon ami mutatja így szétugrálva hogy menyit csaptál meg plusz rage...stb? -
ShaiHulud #138991 exodus pwnt -
voloume #138989 éééééés igen:D nagyon ott van ez a macro:D nem kell semilyen képet beállítani neki, maradjon kérdőjelen, és ennyi :D
#showtooltip
/console Sound_EnableSFX 0
/castsequence reset=6 Icy Touch, Plague Strike, Heart Strike, Heart Strike, Death Strike, Death Strike, Heart Strike, Heart Strike, Heart Strike, Heart Strike
/console Sound_EnableSFX 1
/script UIErrorsFrame:Clear() -
#138988 na, ez engem is érdekelne.. -
HUmanHunter #138987 The file "\base\world\maps\Azeroth\Azeroth_37_40.adt" could not be opened. If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerFile::Open)
To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors.
ez a problémám van. már vagy 3-4x újraraktam a wowot teljesen, repairral 3.0.1 re lepatcheltem, utánna újra fel de csak nem akar jó lenni.
már kurvára elegem van az egészből.. -
voloume #138986 minden support vonalnál a dán számot kell nézned, googleből kinézed az országhívó számot epötyögöd elé és annyi, ugyanugy angolul tudsz beszélni velük, és ingyé -
HUmanHunter #138985 ingyé nem -
#138984 Mióta nem hívható egy telefonszám bármely országból? -
HUmanHunter #138983 blizznek mi a telepítés/patcheléssel kapcsolatos support email címe? én csak telefonszámot találtam, de az mo ról nem hívható. -
#138982 WoW és a Mountain Dew
-
#138981 afflicted -
voloume #138980 szerintem, gladiusra gondolsz, én más addont nem is nagyon látok, ez az első számú pvp addon -
Mester01 #138979 Emberek segitségeteket szeretném kérni találtam egy kis filmet és azokat az addonokat keressem de legföképpen azt az addont keressem ami kiirja hogy még hány mp mulva jön ki a cheapsotból,cyklonból stb... köszi elQre is -
WiLDoR #138978 nah, copyzd be akkor plz., mert érdekelne engem is :D -
eLiXir #138977 csak offlineba :S valszeg a nagy esozesek miatt itt pesten -
gabeone #138976 Ti be tudtok lépni az online játékba? -
voloume #138975 hát igen :) azért kéne :D -
Dr DeViLKiNG #138974 blood csodamacro -
voloume #138973 na most need help,
ebben a videobana dk-nak az alsó keybaron a 4. opció a rotáció szerint változik és még a spell-nek az ikonját is változtatja közbe, tehát it+ps+hs+hs+ds...ds+hs+hs+hs+hs és ezt nyomja folyamatosan a rotáció szerint, ha valaki letudná írni, hogy ezt hogy az istenbe kell megcsinalni nagyon megköszönném -
Gumbo #138972 Blacksmith/mining, vagy Jewelcrafting/mining. Ha gazdag vagy, akkor BS/JC -
#138971 warriornak melyik a legjobb szakma? -
eLiXir #138970 Jatszik valaki a Brill ptr serveren? -
#138969 jah igen...a legfontosabbat elfelejtettem.
Tudnátok nekem linkelni 1 2H-s és egy DW-s tank talentet?
köszi előre is -
#138968 Nagyon köszönöm a segítésgeteket. VÉgre valami változatosság...vége nem block&dodge duo.t látom... :) -
#138967 pont ezt akartam linkelni hehe, más amiket olvasgathatsz:
deathknight.info
skeletonjack.com
EZEket classonként be lehetne rakni faq-ba
-
#138966 Igen, a frost többek között a howling blast miatt jó aoe aggro de ehhez jól kell kihasználni a diseaseket meg proccolni kell a killing machine-nak, aztán már repülnek is az 5-6k critek:)
full parry,def alattt nem értem mit gondolsz,avoidra felesleges gemelni szerintem mert a boss egyszer üt nagyot és ahhoz kell a hp.
amugy angol tudással itt és itt vagy még itt is találsz elég sok infót!
használd egészséggel és jó aggrót a továbbiakban! -
voloume #138965 ha tudsz angolul, akkor: DK tank guide BY Ensidia
itt leír mindent, nagyon hasznos, am ő azt írja, hogy több hp azért jobb, mert healernek több ideje marad healelni téged -
#138964 Sziasztok. köszi a választ a dk tank kérdésre.
ez picit ferdít
1 mob/bossra blood ~ frost > unholy
több mobra frost ~ unholy > blood
gondolom magichez unholy anti magic zone miatt.
frost mért jó több mobra? az uccsó talent miatt?
blood gondolom 2 kezessel..de hogy mit bírok úgy és mit nem azt nem tudom...
meg ahogy láttam van rengeteg féle kombináció is :D (full parry,s full defes, full stamis) tudtok valami linket ahol tudnék ezekről olvasni?
köszi előre is és bocsi h ilyen sokat kérdezek
-
#138961 En az eletben nem adnam meg az accom es passom masnak.Aztan csodalkozol par het vagy honap utan hogy pucer,vagy eladtak rola par cuccot es meg veletlenul sem tud rola senki. -
#138960 keress vmi havert aki csinálja
én is így húztam/attam fel az egyik karim.
egyik offline hunterünk szépen húzta napközben a karit miután este meg mentem raidelni
neki is "jó" neked is jó
persze ehhez az kell h tudd nem vág át az illető téged -
eLiXir #138959 sima ugy -
buldózer0 #138958 valaki nemtudná kicsit huzni a karijaimat ha emgadom az adatokat?:S -
eLiXir #138957 "Morning! Yes it seems we have come one step closer, but not the full length yet. So yes we are aware the realms do not seem to display and we are investigating." -
eLiXir #138956 Meddig is allnak a ptr serverek? -
Dr DeViLKiNG #138955 Azért ahol a boss valami baszott nagy magic dmget tol, ott unholy jobb. -
eLiXir #138954 Bnet accos dolog megoldva eleg nagy valoszinuseggel, csak meg szerverek nincsenek -
#138953 1 mob/bossra blood ~ frost > unholy
több mobra frost ~ unholy > blood -
#138952 nézegethetsz linkeket, de ha kérdésed van, lehet hogy devil vagy én segitünk ám... -
#138951 vak vagyok vaz.. pedig elolvastam a cuccokat azóta megtaláltam thx:D
btw t9setek mikorra várhatóak?:)