World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyenkor sajnálom hogy alacsonyak a felvételi ponthatárok, illetve hogy bárkibõl lehet online újságíró.
Vagy ilyenkor örülök hogy az ilyen legalja emberek nem jelentenek majd konkurenciát. 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
mondjuk a cikkben sok igazság van
Tudtok egy jó helyet, ahol elõ lehetne rendelni a WK-t úgy, hogy elõre kifizetni, és 13-án kézhez kapni, vagy netán kp.-ban Debrecenben?
Elõre is köszi a válaszokat!
Update:
Ez elõzõ témákhoz egy kis video:
Antifaces - Függõ vagyok!
ACER Aspire 5738ZG
CSak reménykedhetünk, hogy szerdára kijavítják.
non potest pluere aeternum
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Silver veint hol találhatok nagyobb mennyiségben?
Írtam gm-nek de gyakorlatilag semmit nem segített.
Nem vágom, hogy miért nem tudnak queue-t tenni, mint régen, sokkal jobb kivárni a sorom, mint az, hogy egyáltalán nem tudok játszani.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Get a life!
Én még nem találkoztam volna ilyennek h mennyi idõ eljutni 80as szintig és sztem nem is lesz , mert nem minden ember ugyanugy ér rá. Meg ez nagyon sok dolgotúl függ pl: class, van-e szakmád, beszélgetsz-e játék közbe, közben pvp-zel-e egy kicsit, stb,stb,stb
(amint te irtad h nem birsz járni esti raidre stb ugy biztos nehéz lesz fejlõdni, ha nem tudsz "sokat" játszani, ez mind ember függõ)
Get a life!
Get a life!
Külön gear (felszerelés) van pvp-re és raidre? Vagyis, tudom, hogy igen de nem tudom: mi a különbség?
Képzelem, hogy amennyire lehet ki van egyensúlyozva a pvp a játékban de a hunter kifejezetten ideálisnak tûnik pvp-re. Lövöldöz, csapdázik, petezik. A blizzard írta valahol, hogy legkevesebb mennyi idõ eljutni a 80-as szintig?
2. igen ellehet költeni más hasznos dolgogra
3. nem hiszem h könyebbé válik, sõtt
4.ha nem birsz partikat vállalni akkor ne vállalj be raidelést, menj pvp-zni amikor idõd van azzal is eléggé ütõs geart(cuccokat) összelehet kapargatni
5. cuccok szemponjából megéri elkezdeni a játékot? -ezt nem igazán értem😊
6. jó pvp-re de sokan megverik
7. csapat játék alatt mit értesz?
8. igen lehet venni sok jó cuccot, tárgyakat, de azok drágák, igy kezdõknek mint pl, te
Get a life!
a kérdéseidbõl tényleg látszik hogy még nem wowoztál.
de most ez olyan mintha te a befõttes üveget nyalogatnád kívülrõl mipedig magyaráznánk a barackkompót izét...
V9ykn8_TZL0
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.