166745
  • Omegared
    Az off WoW fórumok tele vannak nyafogásokkal szerte a világból. Az írások szerint több US és EU szerver áll vagy laggol.
    Ez eddíg a legjobb:

"Realms crashing.
    Huge lag.
    Battlegroups crashing aswell.

DOS attack? Terrorists? I fear for Stormwind, who's left to protect it? "
  • Savmacska
    arathor és ragnaros is 2min lagg utána pedig dc...
  • Omlás
    Altal Badlandsen küldiztem és ott is lagg DC szal nem csak Northrend szált el legalábbis Bloodscalpon.
  • eLiXir
    lehet vmi gebasz van a serverekkel, mert PTR is up
  • Lacee
    a listán már a legtöbbet online-nak jelzi (al'akir, argent dawn meg még valami maradt offline), mégsem enged be, csak a karakterválasztó képernyőig...
  • WiLDoR
    az érdekes mert épp most ah-zok a bankkarimmal...szóval max. northrend szállt el...
  • Paddy
    Bloodscalp és ragna is off
  • Lacee
    Arathor szerver felugrott 4-5 másodperces latencyre, és most offline... a realm listán ahogy néztem, másikak is leálltak, áramszönet van a szerverházban vagy mi? :)
  • gabeone
    "gondolom realm-tol függ"

Jó észrevétel. :) Arathorra gondoltam. Egy jó barátom mondta nekem, aki mindkét oldalt megjárta és ma már nem wowozik.

Horda oldalon átlag várakozási ideje 5 perc volt, míg Szövetség oldalon ez 20 perc volt. Neki hiszek, de remélem még sincs így. Úgy 50 lvl volt a legnagyobb karaktere, így természetesen az addigi bg szintig nyilatkozott.
  • Yepp
    gondolom realm-tol függ
    bár sztem ez eleve hülyeség, ez azt feltételezné hogy oskkal több allis bg-zik, ami azért nem jellemző..:D
  • gabeone
    Szóba kerültek a BG-k. Igaz, hogy a BG-re való csatlakozáshoz horda oldalon lényegesebben kevesebbet kell várni, mint alli oldalon?
  • WiLDoR
    már töltöm lefelé :)
  • Lacee
    a sztori szerint az EPL-ben levő pap, akihez el kellett vinni anno kel'thuzad maradványait, átállt a Lich Kinghez és elvitte újraéleszteni, így egész naxx áttelepült az új kontinensre, közelebb a főnökhöz.
    mondjuk hogy az összes többi boss hogy élte túl, azt nem mondták meg...
  • Mighty
    Azt bizony kivették.
  • Botond #138893
    És már csak negyedelni kellene és jó is.

Btw. A lvl60as naxx, ami stratholme körül van epl-n, az még létező hely? Be lehet oda menni? Vagy azt kivették, amikor jött bc? Vagy mi van azzal?
  • Mighty
    Ha jól emlékszem, 2 percről már csökkentették 1 percre.
  • dartonita
    Kikko/Fidai irjal nekem pm-et pls ha latod,nem tudom mi a nicked itt.Bugi keresett,kene neki az elerhetoseged valami mai dm koncert miatt.

Sry az off miatt.
  • Looserke
    igen a 15 sec-es behívó ablak működhetne...
  • picket
    Ezer éves probléma. Sok ally van, beáll a sorba, elmegy farmolni, pecázni, afkolni. Jön a behívó ablak, ha farmolna tovább, vagy éppen kapás van, esetleg még mindig afkol, akkor ott áll két percig, és véletlenül sem nyomna a leave queue gombra. A másik oldalon valaki beáll, 10 másodperc múlva már hívja is be, nincs ideje pecázni... Ennyi. Így megy ez. :P
  • picket
    Az első mondatoddal elírtad hogyan működik már most is. A másodikkal nem értek egyet, valami capaszabis megoldás kéne, pl. 15 másodpercre csökkenteni a behívó ablak élettartamát.
  • Looserke
    de itt a probléma nem ebből generálódik szerintem...

Blackout grp-ban az EoS 10ből 8szor úgy indul hogy 15vs7 ally/horda arány van, ez nem a (rákattintok/nem kattintok a join battle-ra) ered hanem a battlegroup ally/horda arányából, és ezen csak a wait time növelésével lehetne segíteni, mert sokkal több ally BGzik mint horda és így könnyebben és hamarabb összejön a 15fő mint hordánál...
  • capaszabi
    a megoldás az lenne, ha berakna kérdés nélkül
    igenis ha bgzni akarsz X bg-n, akkor bejelentkezel, ha meg nem akarsz, akkor nem.
    mert ez a "ha jokor hiv be akkor bemegyek amugy meg leszarom" nem a kulturált játékot támogatja.
  • Looserke
    ha valaki rányom a join GBre az kerüljön egy pufferba és addig ne induljon a BG amíg fel nem töltődik a játékoslista, ha így nőne a wait time akkor is megérné...de legalább egyenlő esélyekkel indulna mindenki...
    a másik megoldás a BG betöltődése utáni wait time növelése még egy perccel...
  • picket
    Azt álmodd meg, és meséld el nekik, hogy mit tegyenek annak érdekében, hogy megnyomja az addig várakozó játékos az enter bg gombot, ugyanis ez csak ennek a következménye. Ha 8-an vagytok, akkor még 7 ablak várja valahol, hogy megkattintsák. És ha lejárnak, akkor ugrik tovább a sorban, és tovább, és tovább... a meccs meg már rég megy :P
  • Looserke
    ja persze abból a 8ból is minimum 4 a zászlóért rushol...
  • Looserke
    azon is változtathatnának már hogy ne mindig 15vs8-al kezdődjenek az EoS-ek, mert kurva idegesítő hogy az égvilágon semmit se tehetsz a 2szeres túlerő ellen, mire meg mi is 15en lennénk már minimum 800 ponttal vezet az ally...
  • Loufee
    The installer was unable to read the file "C:\Users\Public\Documents\Blizzard Entertainment\World of Warcraft Installer\Installer Tome 2.mpq". This error may be caused by problems with the media or drive at C:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer. (The data being read was "MPQs-1\Classic common\unconditional\Data#common-2.MPQ\Creature\Dragon\Lethon.M2", and the error code was 8.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (Converter::Load)
  • BBencze
    És én most mit csináljak? Távjavítást senki se tud. De ha leírtad volna a hibaüzenetet akkor tudtunk volna segíteni. FAIL
  • Loufee
    Heló!
    Tegnap megvettem a játékot, BC-vel együtt, de amikor a patchet akarom telepíteni egy hibaüzenetet dob ki. Plz help!
    Előre is kössz!
  • Dr DeViLKiNG
    Jaj, dehogynem :D
  • [HUN]Crassus
    Valamelyik elkövetkező patch-ben tervezzük bevezetni a “rated BG”-ket, de erről bővebbet csak a BlizzConon tudunk mondani.

na ez komoly lesz! Végre nem lesz egy tucat zászlóbuzi EOS-on:D
  • capaszabi
    shadowpanther.net
  • Big Bad Ryder
    Valaki nem tudja mi annak az addonnak a neve, ami nem változtatja meg a blizzard féle unit frameket, csak lehetővé teszi, hogy tudjuk őket mozgatni. Lehet rosszul gondolkodom és nem is egy addon csak valamit valahol át kell irni. roguerogue.com -ról a srác a videóiban ilyet használ. Előre is kösz a segítséget.
  • Yepp
    szóba kerültek a rugók, nekem is lenne még 1 kérdésem
    rogue-velmilyen ágon érdemes fejlődni? mindenkitől azt hallom h tökmind1, nade azért csak van egykét talent build ami alkalmasabb levelingre... ha
    linkelne vki egy jót, azt megköszönném :)

illetve daggert v kardot használjak?
    sokan lassu off hand dagger és gyors main daggert ajánlanak
  • [SiX] Boci
    RP-GG rulez :)
  • MrStokes
    Erm asszem beneztem vmit. Mondjuk a mondat masodik resze ettol fuggetlenul igaz, pl. mage-nek, rogue-nak vsz nem eleg, ha osszeszedi a pvp cuccokat, kellenek pve cuccok, hogy versenykepes maradhasson.
  • MrStokes
    Hiaba fogsz XP-t kapni pvpben, attol meg az egyes cast-okpvp gear-jei ugyanugy szarok maradnak, es pve-zned kell h normalisan tudj pvpzni.
  • Warden
    Nem éri meg.BC ben elsősorban a kard dominált mint rugófegyver most a tőr és a fist ami meg gyors így pvp ben a 41-5-25 ami a legtöbbet adja pve re meg 15-51-5 amiből a legtöbbet ki lehet hozni.Sub ágon a bc óta nagyon sok minden változott a cheat death használhatatlan lett és a shadowstep is szinte hogy nem szed ki rootból vagy frostnovából, valamint a sub tallantfa vége shadowdance kb semmire sem jó.Most bg-ken arénákban csak mutilates rugóval futsz össze aki vagy becsomagol a chepshot kidneyshot alatt vagy ő hal.
  • Csirke4
    Prepás Mutilate speccel rohangálnak.
  • Botond #138868
    2 sikeres védés zsinórban ma. Betegszabi rox.