World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt írd be és kész.
Egy.Ez egy World of Warcraft topik.Kettõ.Még véletlenül sincsen köze a kettõnek egymáshoz.Három.Ez a forum nem foglalkozik semmi törtel!
"!!A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog tudni segíteni!!!"
Egy kis segítséget tudok adni. SG.hu/forum/felhasználóprogramok
Amúgy meg a google a barátod!
To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors.
csodálatos. a repair meg azt írja hogy telepítsem újra a gamet. valami ötlet hogy mit tehetnék az újratelepítésen kívül?
๏̯͡๏﴿
Van egy járkáló robot, és van még egy oriás is aszem és a drake és ezek 6 órás váltásban.
én úgy tudom, hogy a time-lost proto drake körülbelül 10-12 óránként spawnol a leölésétõl számítva, szóval nincs egy fix idõpontja.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
nálunk a rugók 3k körül tolnak, razoron én voltam elsõ 4.2k-val, ugy, hogy UB-t meg ghoult nem tudtam rendesen kezelni még.
Xt-n már olyan 4-5. helyen voltam csak, de pl. 3x kellett kifutnom.
Reput bármennyiszer lehet váltani.
Oraclesnél 3 napi q. van minden nap, FH-nál szintén.
wowhead.com a barátod.
razorscale 5-6.ra lement falábúakkal is akik képtelenek kiállni a kék tüzböl
suzuki bugos, senki nem erölteti fixig
tornázós robotnál ilyen "conflagrate-skill" kell, 5 healerrel nem sikerült, 6 healerrel sima ügy lesz.
mi eddig jutottunk tegnap ilyen 30p baszakodással 2 try között.
Esett a tankolós sigil, ami elég baba: Rune strike 156 dodge-ot ad 5 secre.
Recount szerint altalaban a masodik helyen vagyok - egy-egy guildes DK vagy hunter (jelzem, ok full naxx25 gearben vannak) meg szokott elozni. Szerintem azon mulik, hogy mennyire hasznalod ki az elementalban rejlo plusszt - nekem 16 (vagy 17?..) pont van rajta, es harc kozben nagyon jol jon az 5-6k-s instant chain lightning, magma totem allandoan lent van, es az ele talent (+15% dmg) is megvan hozza, plusz a 100% crit damage spellekre. Ha gondolod nezz ram armoryn: Baikhaal, The Venture Co.
Mas:
Frenzy(hide/tribe/heart/ize?) reput hanyszor lehet visszahuzni Oracles-ra? Es forditva. Tegnap megcsinaltam azt az
elites questet, mert mar csak az maradt Sholozaban, de a rossz embert mentettem meg es ugrott az Oracles repum (es vele egyutt a tojasom es a mountom is)
A masik, hogy Oraclesnel csak azzal az egy darab napi questtel lehet reput szerezni, amit a nagy totol eszakra levo faluban adnak?
Harmadik. Valakinek esett mar Time-Lost Proto Drake Storm Peaksben? Ha igen, meg tudja-e tippelni, hogy hany orakor a legvaloszinubb a spawn? Koszi.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ja, tegnap meglepõ módon ahány guilddal beszélgettünk (Deus EX, REVISED) mind azt mondta, hogy messzemenõkig meg vannak elégedve Ulduar nehéz körülményeivel és bossaival. Mondjuk õk nem arról híresek, hogy nerfért könyörögnének<#idiota>#idiota>.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ಥ_ಥ
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
akár tank-ként, akár dps-ként.
17/51/3 és 13/51/7, mindkettõ elég jónak tûnik, bár mindenki a másikra esküszik, még nem tudni melyik spec a nonplusultra.
3.1 speccekrõl egy kis olvasnivaló
azert remelem belattad,hogy az ugy nemvolt normalis....
1 nap alatt nerfelték a conflag-ot -30%al.....
aztán majd meglátjuk késõbb....
FloTotemBar mukodik valakinek? Milyen alternativat ajanlotok, amig nem hozzak mukodokepes allapotba?
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke