World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bAguziB2
crassus, jól látom h egykezes+shieldel tolod? (láttam h kihagytad buildbõl two handos talenteket ebbõl következtetek) mennyire imba a cucc? 😊

[HUN]Crassus
nem réjdelek,nem kell pénz, nem fogok pöcsölni vele órákat😛 ennyi

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

lááááma 😛
cooking és fishing a két bestofever cucc a játékban 😄
arról nem is beszélve, hogy mi pénzt meg lehet vele pórolni raid-re. másrészrõl meg nagyon fun mindkettõ. harmadrészt meg húzd fel õket, hidd el, megéri 😉
nem kicsit, nagyon...

[negativ] Cirek
jaja, Blackout horda oldal vmi kegyetlenül noob lett, már nincs is kedvem bemenni bg-re mert mindig csak felidegesítem magam. így viszont veled/veletek sem találkozok 😛

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Ehhh, megelõztél<#integet2>
Az semmi, én patch elõtti nap éjszaka csináltam meg a fishing qestet, amikor a négy halat kell összehalászni Azeroth négy távoli sarkából. Mikor kész lettem a kveszttel kiváncsiságból elolvastam a patchnotes-ot...hát azt hittem lefordulok a székrõl<#idiota>

3.1 óta nem kell könyv. Trainer tanítja.

- a /hug-os achi.-hoz az is kell, hogy a játékos még ne kelljen fel addig a spirit healernél amig beírod
- a könyv azt hiszem 225-ig tanítana ha legalább 125-ös a cooking skilled. A könyv mindig van az árusnál, legfeljebb nem az elsõ oldalon árulja ...

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

[HUN]Crassus
passz nem fõztem soha wowban

Oksa köszöntem! 😊

A könyvre esetleg tudnál valami megoldást vagy ötletet?
[HUN]Crassus
kitargetelsz egy ellenséges hullát és beírod /hug és örülsz

Warden ez a /hugh ez hogyan mûködik?Mert láttam,hogy ez archivement pontnak is számít,de nem tom értelmezni teljesen mert nem sokat tudok angolul. 😞( Valamit az ellenég hullájával kell csinálni nem?

Meg van még egy gondom.Megnéztem Wowheaden,hogy hol lehet venni cooking skill könyvet. (Horda oldal) Desolac-ban lehet nem tom milyen faluban a cooking suplise árusnál.Ezt meg is találtam,de nincsen nála az a könyv. 😞 Pedig már 31-es vagyok és a könyv 30-as szintet követel. Valaki tudja,hogy miértnem adja meg?
btw ez a hot remove a plauge strike-ról nem volt egy túl jó ötlet szvsz.
tegnap 2 percen át csapkodtam egy kcsg svéd fatípusú druidát, de lazán overhealelte a kiosztott dmg-et (hozzátenném, hogy õ támadott be).
aztán jött egy lock 2 perc múlva (gondolom megunta a bámészkodást) és megcsócsáltak a dot-jai.
hmm...hmmm...hmm...valami healdebuff nagyon nem jönne rosszul -.-
asszem...

[HUN]Crassus
squzi😛

oemgé, nálad az még be van kapcsolva? 😄

engem se zavar, sõt kifejezetten jó dolognak tartom 😄

Nyugi alli oldalon is van bõven idióta.A rugómmal simán elsõre meglett a paladinnal 3. ra sikeredett csak a napi.Kár hogy azzal nem sorsolt össze most meg már indulnom kell dolgozódni, majd talán holnap.
[HUN]Crassus
premade vs pug az más történet...én azt szeretném ha bemegyek egy szájbarakott bg-re akkor ne 2 óránként 1x találkozzam 1 vagy 2 arccal akikkel lehet is együtt játszani....
2 órája próbálom lenyomni a napi wsg-t,de agyatlan barmok gyülekezete van reggel óta...
ha 4 hordás ráugrik 4 allysra akkor a 4 hordásból 4 különbözõ targetet fog ütni,de ebbõl a 4 allysból/full idegenek egymásnak/ kb 1-2 sec alatt midenki fontossági sorrendben assistolva simán beüti ezt a 4 hordást.....egyszerûen értetlenül állok a dolog elõtt nem tudom megérteni,hogy 10 ezer random allys és 10 ezer random hordás közül abból a 10k allysból 8 és fél ezer tudja ,hogyan játszon és csak 1500 van ezzel így horda oldalon.....pofám leszakad
az elõbb veszekdtem egy warrival,mert rámugrott 2melee és éppenhogy elbírtam osonni,de szarrá püföltek közben írtam a warrira leglább disramoljon azzal nyerek pár sece-t...mire visszaírt,hogy lol nub a disarm-hoz def stance kell és õ nemfog def stance ben menni:S no komment....és 10 arból 9 ilyen

MrStokes
Nalam is ez tortent, legtobb pontot az arcane agra koltottem el a mage karimnal es 1x csak fogta magat es kinullazodott a teljes arcane ag. Az arcane altal adott spellek megmaradtak, minden latszolag jol mukodik, olyba tunik, hogy csak a kijelzessel van gondja.

Froston van 11 pont, fire-en 3, erdekes modon ezeket jol jelzi ki.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

k O T T A
menj premade-el
pvp guildes arcok elég kemény szinten tudják ynomni

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

[HUN]Crassus
"de nem zavarta õket hogy egy pala meg egy pap healel." ez pedig a BASIC pvp probléma....90% üti az elsõ piros targetet ha esik ha fúj....az elmúlt fél-egy évben iszonyatos leépülés van horda oldalon....lehet csak blackout btlgrp-ban,de itt eszméletlenül nagy a ráta

[HUN]Crassus
"megöltelek" ez így erõs azért😛 fogalmazd úgy,hogy megöltünk...😉

mondjuk alap probléma,hogy átlag 3-4 vagy 5 healerrel van az ally átlag 1:S /ami én vagyok/ szemben:S

Nem én a miner-herb rugómmal voltam akit egy retri pala egy warrior meg egy dk kergetett az egész játék alatt de nem zavarta õket hogy egy pala meg egy pap healel.Pedíg még egy /hugh ot is nyomtam az eviscerate mellé mikor egyszer megöltelek.megcsinálom a napi bg t a palámmal is az kicsit dúrvább remélem összefutunk még<#crazya>
[HUN]Crassus
igazából az is hátrány,hogy az összes bg 10 vs 2-3-al kezdõdik....és megfigyeltem ha már 1-0 van az emebrek 90% a nem csinál semmit a továbbiakban

[HUN]Crassus
azért a fleget jól elhoztam mi?😛 értelme mondjuk nem sok volt ,mert 1 nyomorék DK-n kívûl az összes nyomi a temetõnk alatt ölette magát:S aztán meguntam és eldobtam a picsbe...te voltál a dud aki felvete?

[HUN]Crassus
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ GECÓÓÓÓ mi volt ez már??? komolyan szégyen:S az a poén 1 órája ez van........

Szegény crassus kifogta a palájával a legidiótább wsg pugot horda oldalon mindjárt spawnol és szavakba önti érzelmeit.<#vigyor2>
picket
Kezd fárasztani a dolog -.-'

&#3237;_&#3237;

A WoD a Tauri mellett a másik nagy törtszerver, Warrior of Darkness, vagy valami ilyesmi. 😊 Szóval ne itt próbálj cserélni, mert itt nem fogsz találni senkit, pitbájkos.

Ennyi.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Lacee
world of doom?
és mire, netán vodkára?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

HELLÓ!!! wodos accom cserélem!
picket
Warezesekre meg ne reagáljatok, esetleg moderátor felé jelezzétek, amikor olvasom, akkor meg úgyis törlöm.

&#3237;_&#3237;

picket
Kezeltesd magadat. Komolyan mondom. És egy MACIS bögrével így bánni!? O.O

&#3237;_&#3237;

picket
"Én egyetértek kedves picket barátnõmmel..." - Ennyire azért nem vagyunk jóban te kis huncut 😄

&#3237;_&#3237;

Kapott egy enyhe nerfet és fordítottak is valamit a mechanikáján.Ezidáig a judgement volt az erõsebb és a seal a nyengébb ugy 70-30% ban,most ugy 40-60% a judgement és a seal sebzése.Volt összvissz 2 raid napunk a patch óta amibõl szerdán enyhén laggolt a szerver és többször le is állt ugy hogy kihajított mindenkit dalaranba.Messzemenõ következtetéseket nem lehet levonni a saját tapasztalatból, de nagyon sok különbség most nincs a martyr és a command közt.Hosszútávon a martyr lesz a nagyobb dps elvégre az lenne a pve seal, ill annak a gliphje biztosít mégtöbb manát (mana gond amugy abszolute nincs a 0.25 re visszaálittott wisevel).Egy próbát azért a command is megér ráglyphelve meg a badges librammal de ehez menni kell legalább egy resetet.
[HUN]Crassus
http://talent.mmo-champion.com/?paladin=053221503000132401000000000000000000000000000000000005230250223001322133000000&glyph=161710010406&version=9767

hali a retri palának nerfelték a seal of martyrt?? vagy még mindig azt érdemes raiden használni?
cikasz
be tudnád linkelni a pontos talentkiosztást?
köszi.

http://www.akciofigura.hu

antgecc
Hányinger pala, jól elbaszták megint... <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus
nem ment:S nemtudom mi a rákkal akadhat...ma majd megnezem egyesevel az addonokat:S

Basszus ez a 32-0-39 nagyon gyilkos! tegnap nem hazudok,de masfel oran keresztul folyamatosan dueleztem Orgri elott es egyetlen klassz sem birt leverni....meg megszorongatni is csak 1-2 rugo tudott....nemtudom arenaban eleg lesz-e ez,de BG-n atomgyilkos es ezek a duelek is eleg EZ mode-ok voltak vele.
destro lokk,mage/rakott slow-ot meg living bomb-ot nemtudom az milyen sepcc/ frost mage,puffogtatos hunter, arms+fury warri/a szerver legjobb egyik legjobb pvp warrijat 10x!!! vertem be ,ismerem a sracot jo arc a 3.4. meccs utan folyamatosan mondta,hogy "mindjart meglesz ez"😊/ ,moonkin dudu,healer dudu,shadow pap,elemental samli...ezek voltak valaki tobbszor is.
Arena mas kaliber kivancsian varom....lehet oda nemlesz eleg a heal,de majd meglatjuk...ja es holy shock glyp meg nem is volt! az meg 1 nagy tap lesz.

3.1-es egyebb klasszok tapasztalatait szivesen olvasnam!

probald atallitani masikra aztan okezd le, majd ujra menj be az optionsbe es ujra smartra.

"There have been some hotfixes implemented to remedy this issue. Players that have dual spec should be able to switch their spec's and spend all of their talent points correctly. Players without dual spec may need to unlearn their talents if they continue to experience this issue. If you continue to have issues with losing your talents when switching spec's, please post in this thread."

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=16417022406&sid=1&pageNo=10#189

[HUN]Crassus
nem tudja valaki,hogy a CAMERA FOLLOWING melyik addonnal akadhat? nem forog vissza a kamera hátsó nézetbe:S pedig "smart" on van...

Zsoltika 007
Hja! Nekem dual talentnél mikor váltottam shadowról holy-ra lenullázódott a holy ág. 😊 De az a fura hogya disc-re is volt 5 rakva az érdekes módon megmaradt.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

rotator
30-ra lépett a holy priestem, ennek örömére eltûnt 5 talent pontja. A Holy Specialization kinullázódott. Most van 0/15/0/+1 talent pontom. <#falbav> Valaki járt már így?

Köszi.
Meg kekksznek is köszi.

elolvastam, bocsi, hogy ide merészeltem tolni a büdös képemet...

werkfilm
miaz hogy HA nem ide tartozik?
sry de félbeszelek egy ceruzát és a szálkás oldalával addig reszelem a nyakad amíg nem fröcsköl elég vér a macis bögrémbe HA nem tudsz olvasni fent piros betûket

capaszabi
DS-t halálra nerfelték, 900 normál és 2800 crit heal 4000 APnél...
igy azt a kis utility-t amit adott azUH-val szemben el is vették, igy lehet mindenki egységesen unholy. ty blizz.

capaszabi
/console CameraDistanceMaxFactor 4

reinstall oszt jovan.