World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
cooking és fishing a két bestofever cucc a játékban 😄
arról nem is beszélve, hogy mi pénzt meg lehet vele pórolni raid-re. másrészrõl meg nagyon fun mindkettõ. harmadrészt meg húzd fel õket, hidd el, megéri 😉
nem kicsit, nagyon...
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Az semmi, én patch elõtti nap éjszaka csináltam meg a fishing qestet, amikor a négy halat kell összehalászni Azeroth négy távoli sarkából. Mikor kész lettem a kveszttel kiváncsiságból elolvastam a patchnotes-ot...hát azt hittem lefordulok a székrõl<#idiota>#idiota>
- a könyv azt hiszem 225-ig tanítana ha legalább 125-ös a cooking skilled. A könyv mindig van az árusnál, legfeljebb nem az elsõ oldalon árulja ...
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
A könyvre esetleg tudnál valami megoldást vagy ötletet?
Meg van még egy gondom.Megnéztem Wowheaden,hogy hol lehet venni cooking skill könyvet. (Horda oldal) Desolac-ban lehet nem tom milyen faluban a cooking suplise árusnál.Ezt meg is találtam,de nincsen nála az a könyv. 😞 Pedig már 31-es vagyok és a könyv 30-as szintet követel. Valaki tudja,hogy miértnem adja meg?
tegnap 2 percen át csapkodtam egy kcsg svéd fatípusú druidát, de lazán overhealelte a kiosztott dmg-et (hozzátenném, hogy õ támadott be).
aztán jött egy lock 2 perc múlva (gondolom megunta a bámészkodást) és megcsócsáltak a dot-jai.
hmm...hmmm...hmm...valami healdebuff nagyon nem jönne rosszul -.-
asszem...
2 órája próbálom lenyomni a napi wsg-t,de agyatlan barmok gyülekezete van reggel óta...
ha 4 hordás ráugrik 4 allysra akkor a 4 hordásból 4 különbözõ targetet fog ütni,de ebbõl a 4 allysból/full idegenek egymásnak/ kb 1-2 sec alatt midenki fontossági sorrendben assistolva simán beüti ezt a 4 hordást.....egyszerûen értetlenül állok a dolog elõtt nem tudom megérteni,hogy 10 ezer random allys és 10 ezer random hordás közül abból a 10k allysból 8 és fél ezer tudja ,hogyan játszon és csak 1500 van ezzel így horda oldalon.....pofám leszakad
az elõbb veszekdtem egy warrival,mert rámugrott 2melee és éppenhogy elbírtam osonni,de szarrá püföltek közben írtam a warrira leglább disramoljon azzal nyerek pár sece-t...mire visszaírt,hogy lol nub a disarm-hoz def stance kell és õ nemfog def stance ben menni:S no komment....és 10 arból 9 ilyen
Froston van 11 pont, fire-en 3, erdekes modon ezeket jol jelzi ki.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
pvp guildes arcok elég kemény szinten tudják ynomni
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
mondjuk alap probléma,hogy átlag 3-4 vagy 5 healerrel van az ally átlag 1:S /ami én vagyok/ szemben:S
Ennyi.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
és mire, netán vodkára?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Basszus ez a 32-0-39 nagyon gyilkos! tegnap nem hazudok,de masfel oran keresztul folyamatosan dueleztem Orgri elott es egyetlen klassz sem birt leverni....meg megszorongatni is csak 1-2 rugo tudott....nemtudom arenaban eleg lesz-e ez,de BG-n atomgyilkos es ezek a duelek is eleg EZ mode-ok voltak vele.
destro lokk,mage/rakott slow-ot meg living bomb-ot nemtudom az milyen sepcc/ frost mage,puffogtatos hunter, arms+fury warri/a szerver legjobb egyik legjobb pvp warrijat 10x!!! vertem be ,ismerem a sracot jo arc a 3.4. meccs utan folyamatosan mondta,hogy "mindjart meglesz ez"😊/ ,moonkin dudu,healer dudu,shadow pap,elemental samli...ezek voltak valaki tobbszor is.
Arena mas kaliber kivancsian varom....lehet oda nemlesz eleg a heal,de majd meglatjuk...ja es holy shock glyp meg nem is volt! az meg 1 nagy tap lesz.
3.1-es egyebb klasszok tapasztalatait szivesen olvasnam!
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=16417022406&sid=1&pageNo=10#189
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Meg kekksznek is köszi.
sry de félbeszelek egy ceruzát és a szálkás oldalával addig reszelem a nyakad amíg nem fröcsköl elég vér a macis bögrémbe HA nem tudsz olvasni fent piros betûket
igy azt a kis utility-t amit adott azUH-val szemben el is vették, igy lehet mindenki egységesen unholy. ty blizz.