World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
A carbonite-ot letiltották, mert pénzes verziója is volt, illetve pénzért kuncsorogtak benne.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Nem tom itt szabad-e kérdezni ilyet de megkérdezem.
Most lett meg a Lich King és felraktam a patchet is. A játékhoz eddig carbonite-t használtam ami most nem mûködik. Letöltöttem megint és kitöröltem a játék mappájából a carbonite fájlokat újra bemásoltam azokat a fájlokat de még mindig nem mûködik. Nem tom itt ki használ de aki használ az elmondhatná hogyan lehet mûködésre bírni.
Solid Snake
Pont a Ragnaros állt le WÁÁ <#violent>
Remélem hamarosan jó lessz <#wow3>
Mások is leálltak. De akkor is. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Mighty
Honnan tudod, hogy más server nem áll akár holnap reggelig is?

rhazid
curse.com is eléggé le van terhelve :o

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Miért? Miért pont az a szerver esik ki fél 7ig, amin játszom? Egész nap melózik az ember, erre hazaér, leülne picit kikapcsolódni és nem, javítják a szerverét. De már csak fél óra (remélem). 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Mighty
Nagyobb patcheknél ez már megszokott. Max 1-2 nap és visszazökken minden a régi kerékvágásba.

Karaktert nem törölnek. Servert is csak jó elõre bejelentve szüntetnek meg.

nalunk ki se irtak hogy csak feher feny

Nálam az volt, nagyban ölöm a mobokat, erre hirtelen megáll minden, You are disconnected from the server, utána meg amikor vissza akarnék lépni, nem találom a realm-listában a szervert.
Egyszerûen nincs ott. Bronzebeard szerver.

Ha megszûnt, és törlõdött a karakterem, én esküszöm szíven szúrom magam. Vagy valakit. Vagy a Blizzard összes emberét. 😄

Vááámajdnem megvolt Voa uj bossa, és erre kiirja hogy Server shut down 15:00 erre rá 20mp-re kidob mindenkit és raggna off :@@@@@@@@@@@

Get a life!

pusztán kíváncsiságból <#vigyor3>

Bloodscalpon, miert?

Valaki esetleg ismeri Aggeust? Nem tudjátok melyik szerveren játszik?

Akkor te nyertél!! XD

Az én szerverem még kanyarba sincsen! XD
Szerintem én 17:00-nál elõbb nem jutok fel. 😊 Ilyenkor van rollback?Hogyha ige akkor az mekkora?
Már csak 880an vannak elõttem. xD

Lacee
arathoron 2400-as sor van 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Cápafogxy
Állnak fel a serverek.

capaszabi
olvass vissza pár postot...

18.4:p
Ki nyer?Akinek több vagy akinek kevesebb helyet foglal? XD
Az enyém 18 GB (3.1-el) <#idiota><#fejvakaras><#nevetes2><#nevetes2>
Fehercsoki
Miért lesz imba a resto druid pvpre?Nemvettem észre semmi különösebb változást ami ezt okozná.

13,7 Gb de én most telepítettem 1 hete (mindennel együtt).

Cápafogxy
Nálam csak 14.7GB úgy hogy már fennvan 3.1 is.

Nem egy rossz ötlet a kiírás. Bár az nálam 4 DVD-t jelentene. Nem tudom, nektem mennyit foglal, nálam 16 GB helyet tüntet el a WoW a gépemrõl. 😄

Remélem csak egyszer kellet letölteni! 😄
Nem tom mennyivel jött,de a 20mb/s az a net sebessége. 😊
Azért ez sebesség és így volt 17 óra. 😞(
azért jön 20-al mert közben töltöd felfele
kapcsold ki a peer to peer-t és jönni fog 100-120-al

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

MrStokes
Wowhead-en az okosok azt irjak, hogy osszeadodik a nightfall es a glyph.
Glyph of Corruption

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
A jelenleg feltelepitett jatekot konyvtarastol mindenestol kimasolhatod DVD-re es op rendszer telepitest kovetoen siman visszamasolod.

Biztos h mukodik a dolog, anno haverom a vinyomra telepitett peldanyomat masolta le maganak es azota is azt hasznalja.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Oksa.Köszi!Mikor nézegetem,hogy mûködik-e,de mégsem,attól nem lesz gondja az acountnak? "tom,hogy hülye kérdés,de mit lehet tudni😊 )
Pfff... akkor nem húzom fel az inscription-t. Pedig nény major glyph kéne...eh...
capaszabi
nem, inscriptionnek epik vállasencsa jár repu nélkül

Volna ám 2 kérdésem:
1. Glyph of the corruption. Ez ugye 4% eséllyel ad egy instant shadowboltot. De... Ha a nightfall ki van talentelve akkor együtt 8%, vagy akkor is marad a 4%?

2. Az inscriptoroknak jár a 4. major glyph hely? Ha igen, akkor elég lvl80-asként felvenni az inscriptiont vagy fel is kell húzni a skillt?
Cairass
Hello!

Szeretnék oprendszert cserélni, de sajna a wow patchelés akár egy napot is elvihet(2,5M net).
Ezért kerestem letölthetõ patcheket(dvd-re kiírva hosszú órákat spórolnék meg) újratelepítéshez/felpatcheléshez.
Találtam egy "World of Warcraft TBC Patch v3.0.9 MegaPack"-et.
Ez szerintetek jó megoldás, fog "múkodni"? (alap+tBC)
link

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Jaj azt mennyire imádtam..
priest lock vs druid warri
Okos warri mit csinált? Odamegy a priesthez, üt 3at, majd ahogy meglátja hogy rohanok a druid felé már kapom is a hamstringet, õ meg megy ölelgetni a druidját, aki 40 yardon mókázgat magában.
Esélyes volt megnyerni az ilyeneket..

Cápafogxy
Netes realm nézõk szerint tényleg online a server, de ingame realm választónál nincs semmi, és még nem is lesz egy ideig.

ÁÁÁ te vagy az én emberem! 😊)
Valószínû,hogy az lesz,mert be van kapcsolva!
Köszönöm a segítséged. 😊

A másik.Tegnap lejött a patch és mikor lejött elkezdte updatelni.Ezt be is fejezte,de mikor elindítottam még mindíg 3.0.9... volt.Remélem nem kell újra leszedni mert 17 óráig jött a 20mb/s-os net mellett.Kicsit sem bosszantott!Most már lehet menni a szerverekre?Mert ahogy látom a szerverek mûködnek!
Az arena az olyan, hogy erdemes kiprobalni mindent (pl a targetvaltas eleg regi trukk, megis alig ismerik paran). Regen a warrior+druid teamek a meccseik felet azon buktak el, hogy a warrior meghalt, mert kihuztak los-bol, vagy cc-ztek a druidat.

Ha esszel csinalod, nem tud teged cc-zni a druid (kis los abuse). Illetve cyclone castolasra elnyomhatod az ams-t, ha kritikus a szituacio, rootot lehet dispellezni. A warriort eleve nem kell kozel engedni a palahoz, es akkor nem lesz mortal effekt (los-olni kell, freedom, lassitas, visszarangatas).

Par evet gyakorolsz, es Te is rajossz ezekre. Vagy utanaolvasol, es megsporolsz nemi idot es nyavogast.

Mi 2 holy priest + 1 holy paladinnal csinaltuk a Nighfallt meg tavaly, szoval elegge fura teoria, hogy nem jo a priest. (Raadasul azota nerfeltek Sarthariont.)

A 6 perces Malygos pedig barmilyen setuppal megcsinalhato, de lehetoleg 2 healernel ne legyen tobb. Nem art, ha van shaman, de viszonylag konnyu anelkul is, ha ugyesek a dps-ek. (A regi 5 perces valamivel izgalmasabb volt.)

[negativ] Cirek
hát nem tudom te mivel játszol, de mi s3d-t levertük pala+priest, pala+shaman és pala+druid healerrel is, a tankok is rotáltak, volt amikor warri ált bele sartharionba, volt amikor druid és volt amikor dk, egyedül az addozó/kissárkányokat megfogó tank volt fixen dk vagy pala

malygos 6percrõl meg annyit hogy 2 healerrel toltuk le simán vagy 4x
shaman+druid, pala+priest, druid+priest és priest+priest felállással.
szóval így ránézésre bármilyen setuppal letolható.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[HUN]Crassus
aktív pala healerként halkan jegyezném meg,hogy most fognak csak igazán bedurvulni....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

jah, meg asszem undead és démon ellen 100%-ban crit 😄
warlock-ok és unholy dk-k imádni fogják, élni fog a pet-jük kb. 2 mp-ig se, judgement holy dmg crit, exorcism holy dmg crit (ugyebár vagy full resist, vagy semmi), aztán byby pet 😄

ha a warriort ütöd druid-warri setup-nál, akkor default buktad, mert a druid olyan szépen szét fog cc-zni ciklonnal és root-tal, hogy öröm lesz nézni...szóval ez nem túl járható út.
amúgy meg a másik probléma meg le van irva a #137109-ben.

szóval innentõl lehet érzékeny búcsút venni majd a pala healerektõl az aréna csapatokban, kick, mehetnek speccelni retri-re, aztán lehet telespemmelni a general chat-et, hogy: "LF imba resto druid to my 2v2, phewphewphew"

adok neki 2-3 napot és tele lesz ilyen és ehhez hasonló üzenetekkel minden chat ablak...

jah, hát a "bring the player, not the class" teória elég sok ponton becsõdõlt, elég ha csak belegondolok, hogy egy resto sámli önmagában milyen buffokat képes adni az egész raid-nek, amire a többi healer class nem képes.
szóval kiváncsian várom, hogy mikor fognak majd a palák, papok, és druidák is bloodlust szerû cumót kapni.
mert ha másért nem is, de emiatt már önmagában is musthave a sámán minden raid-re...

innentõl fogva pedig az elmélet már be is bukott...

Lessz is hujjogás caster részrõl hamarosan.
k O T T A
retardinok figyelem rotáció változás

CS > HoW > Judgement > DS > Consecration > Exorcism > Holy Wrath

de az fcfs rendszer megmarad

btw eljött megint a haste-adinok ideje😊
# Seal of Blood:
48% weapon damage
# Judgement of Blood:
26% weapon damage + 11% AP + 18% spell power
Haste
Haste received some buffs in 3.1; namely for paladins we get 30% more haste from each rating point. Haste increases white damage and SoB/SoM damage by giving you a few more attacks against a boss; haste does NOT decrease the GCD on our instant strikes or instant spells. You will find plenty of it on our sets and pieces, don't enchant or gem for it. You need 32.7 baseline haste rating to gain 1% haste at 80, but adjusted with the 3.1 changes paladins require 25.2 haste rating for 1% haste.
jippijájé

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

capaszabi
most látom, hogy exorcism változott... teljesen reális lesz megint a retardin. pont az lesz belõle ami a dk volt. melee class aki rangeddel nuke-ol le. a dk-ból meg warriort csináltak. 😄

Ok, megvan nekem is a patch, csak az elõzõ indításnál az Authenticating feliratnál elakadt. 😄
De most minden megy. Köfi

PiszkosFred
Valamelyik peccstol kezdve van beepitett aggromero, ez az. Ha 100%, akkor teged fog utni ertelemszeruen. Kikapcsolhato ha oment vagy valami mast hasznalsz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

capaszabi
csak éppen míg én mortal nélkül gyepálom a warrit, akit a druida futás közbeni heallel tud healelni, addig a palám mortal alatt kell healeljen castos healekkel. tuti nyerõ taktika...