World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali srácok, lenne pár kérdésem, elhatároztam hogy megveszem a wowot eredetiben és eredetin játszok majd mivel eddig tört szervereken játszottam, a kérdésem a következõ. Nekem megvan a tört alap wow és BC enGB-s verzióval és ha megveszem csak a Lich Kinget eredetiben akkor azt rátudom telepíteni a tört wowra és BC-re úgy hogy utánna tudok játszani eredetin?
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Következõ megy majd az adminoknak, aztán pisloghat, hogy miért kapja a büntetõpontokat.
ಥ_ಥ
Melyik a legeredményesebb szerver horda oldalt nézve a 3om szerver közüül (pvp;pve)? Arathor-Bs-Ragnaros, és ezeken a szervereken milyen az alliance illetve horde arány, válaszotokat elõre is köszönöm!
Get a life!
Hát ez nem igaz, újraraktam harmadjára belogoltam, kiléptem, nincs mappa, aztán csináltam egyet magam, beleraktam próbaképp a cartographert, belépek és semmi, annyi volt, hogy mikor escape-t nyomtam kijött valalmi szöveg(nem olvastam el) , hogy Blizzard Time Addon, vagy mi, na mind1 teljesen kész vagyok.
30k
Get a life!
Sziasztok, Eladó egy World of Warcraft Account ragnaros alli oldalon, rajta 80as human pala full epix holy gearben, ezalatt értem pvp/pve full retri gear pvp/pve, epix fly 450skinning/mining 76ös dk-val meg egy 66os warlockal, az accounthoz megvan minden tartozék titkos kód cd-k kulcsok meg minden ami kell egy biztonságos account megvásárlásához, még 1hónap gc van rajta. MSN : [email protected] Ennyi pénzért nem találtok ilyen gearelt paladint 😊
Get a life!
nem szar az ne szóld le😄
tiszta poén csaták vannak bögrékkel meg mindennel😄
tiszta poén csaták vannak bögrékkel meg mindennel😄
Többször is belogoltam , nem csinált mappát, aztán csináltam raktam bele addonokat, azt belépésnél baloldalt néztem az addonokat , csak Blizzardosokat mutatott.
Belogoltam pedig.
logolj be valami karival es akkor lekrealja.
elinditottad a jatekot? mert szentem csak akkor kreal a jatek addons mappat, ha be lepsz a jatekba.. ha beleptel akk nem tom :/
Hello, újratettem a wowot, és az Interface mappában csak Cinematcs mappa van, de Addons nincs, csináltam én egy Addons mappát és bele tettem addonokat ,d e nem mûködött, 2x újratettem a wowot és semmi változás, mit lehet a baj, mit csináljak?
wildor légyszives ha megtudtad,hogy hohyan lehet nagyitani a minimapon az ikonokat pls ird ide.kösz
hehe én kapzsi vagyok és viszek mindent! 😄
Én mondjuk nehezítem a dolgom mert nem használok semmi segítséget. (wowhead stb.. )így izgibb!! 😄
Én mondjuk nehezítem a dolgom mert nem használok semmi segítséget. (wowhead stb.. )így izgibb!! 😄
Banyek ne ijesztegess már!! 😄
Az a lényeg,hogy meg legyen az mindegy mikor! 😊
Még más azért hajt,hogy õ legyen a legerõsebb meg övé legyen a legjobb set vagy gear addig én arra hogy meglegyen minden apróság. 😊Receptek,no combat petek,proffon belüli dolgok stb.. 😊
Az a lényeg,hogy meg legyen az mindegy mikor! 😊
Még más azért hajt,hogy õ legyen a legerõsebb meg övé legyen a legjobb set vagy gear addig én arra hogy meglegyen minden apróság. 😊Receptek,no combat petek,proffon belüli dolgok stb.. 😊
Thx Lacee!
Meg valami most csinalnek accountot de allandoan a trialos resz jon be.
Muszaj trialkent regisztralnom es kesobb upgrade-elni az accountom vagy csak bena vagyok es nemtalalom a sima regisztraciot amikor beirom a cd-kulcsot azt jo van.( az angol oldalon igy van)
Muszaj trialkent regisztralnom es kesobb upgrade-elni az accountom vagy csak bena vagyok es nemtalalom a sima regisztraciot amikor beirom a cd-kulcsot azt jo van.( az angol oldalon igy van)
a honlapon van egy account management rész, miután regisztráltál látni fogod. ott írja percre pontosan, meddig tart az idõszakod, és bankkártyával is fizethetsz, nem kell sorbanállni a GC-ért.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
1 kerdesem lenne?
Valahol latom a jattekban felhasznalhato napokat vagy 1szercsak nemtudok fellepni es vehetek feltoltokartyat?
Valahol latom a jattekban felhasznalhato napokat vagy 1szercsak nemtudok fellepni es vehetek feltoltokartyat?
Bocs mar olvasom a ( gyakran ismetlodo kerdesek) reszt.
Hali!
Uj vk!
Megvennem a wow battlechest...a Lich kinget kesobb tervezem.
A kerdesem az lenne hogy a 10 nap proba ido csak a wowra vonatkozik vagy ha feltelepitem a Burning crusadet akkor arra is.
A bank kartyaszamot megadom automatikusan veszi le a havidijat?
Ha feltoltokartyat veszek hogy aktivalom?
Uj vk!
Megvennem a wow battlechest...a Lich kinget kesobb tervezem.
A kerdesem az lenne hogy a 10 nap proba ido csak a wowra vonatkozik vagy ha feltelepitem a Burning crusadet akkor arra is.
A bank kartyaszamot megadom automatikusan veszi le a havidijat?
Ha feltoltokartyat veszek hogy aktivalom?
Nem az határozza meg az értékét, hogy másoknak mit ér hanem, hogy neked mennyit ér. 😛
Én pölö marhára kurtára lexarom, hogy más mit gondol 1 adott dologról. Ha nekem kell, akkor kell. 😄
Én pölö marhára kurtára lexarom, hogy más mit gondol 1 adott dologról. Ha nekem kell, akkor kell. 😄
najah, de jovore mar semmit se er 😄 kitudja mi lesz mar akkor😄
ez nem igaz én szoktam nézegetni meg berakni figyelõbe õket, hogy vajon elmennek e annyiért és sosem törlik szépen lejárnak mert senkinek nem kell 500 fontért három 80-as karakter
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
viszotn a violet proto drakerol lemaradsz😄
Most megnyugodtam! 😄D
Köszi!!
Köszi!!
ajanlom figyelmedbe:
http://www.sg.hu/forummoderalasalapelvek.php
"Hozzászólások törlése:
...
Szándékos flood és reklám esetén."
http://www.sg.hu/forummoderalasalapelvek.php
"Hozzászólások törlése:
...
Szándékos flood és reklám esetén."
Ezek a fesztiválok meg eventek évrõl évre ugyan azt adják?
Csak most épp kikampecolt a VGA és nem tok wowolni! 😞 :'(
Nem szeretnék lemaradni semmirõl,ezért kérdem. 😊
Csak most épp kikampecolt a VGA és nem tok wowolni! 😞 :'(
Nem szeretnék lemaradni semmirõl,ezért kérdem. 😊
ez a forum szabalyzat is csak a te fejedben letezik maximum
Swedish people are albino monkeys
sartharion 3d zerg mûködik még vagy fixelve lett a dolog azóta?
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
nálunk az mt már majdnem full t8.
asszem 4/5 atm, 5. még nem esett.
mt-k gyorsan gearelõdnek, mert lootpriojuk van. szóval ez nem éppen meglepõ dolog 😊
asszem 4/5 atm, 5. még nem esett.
mt-k gyorsan gearelõdnek, mert lootpriojuk van. szóval ez nem éppen meglepõ dolog 😊
hmm...akkor az én karim vajon mennyit érne meg e-bay-en?
Ebay szabályzatával ellenkezik a karakter, account eladás.
Pár naponként szokták õket törölgetni.
Pár naponként szokták õket törölgetni.
Mint ahogy õ is tiszteletben tartotta a fórum szabályait, és nem használta bolhapiacnak a topikot... vagy várjunk csak ... ja, nem, pont leszarta az egészet...
mert nem akarta tudatni mindenkivel... ha meg vki utánna néz, nézzen utánna hajra.. lol, ez egyszerüen mások kérésének tiszteleben tartása lenne, semmi több..
jó.. nem tom hogy milyen szandekkal írtad, azért másoltam, mert õ az elsõ ember akit full t8.5- be látok.. nem akarok veszekedni
Nem nézem meg mert minke nézzem, amikor nálunk is már az mt 4/5ben van az ot meg 3/5ben...
csak azért ha megnézed, hogy a top guildeknek a tajai közül hány full t 8.5-be, akkor megérted, hogy miert masoltam.. de gondolom nalatok a main tank ugyancsak full t8.5... sry
MT-n full gear. nagyon meglepõ...