World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
A misdirection lvl70-es képesség 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

PiszkosFred
Missdir a petre.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lacee
ne menj közel a mobokhoz, hanem küldd rájuk a petet, és nem fognak téged támadni. sajnos ha utólag leszeded róla a mobokat, akkor kb marad a feign death mint lehetõség, a BM-el talán egy kicsit jobban lehet kezelni az aggrot. erõsebb, több threatet generáló pet = kevesebb téged támadó mob, örömbódottá. na meg persze hasznos feltenni egy threat metert, pl omen, ahol láthatod hogy hol tartasz a pethez képest.

persze mindhárom ággal elég könnyû solózni, ha a MM tetszik akkor akár azzal is, lényeg hogy menjen.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

[HUN]Crassus
duplázással valamit elbaszhattak:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nekem szörnyen szaggat, meg dczek, sõt mostmár be sem tudok lépni kb. Más chellosnak nincs ilyen gondja?
picket
Ne idegeskedj, ha sérti a fórumozási szabályokat, akkor itt a megoldás. Ha megkapta a büntetõpontját/banját, akkor kitörlöm a hozzászólást.

ಥ_ಥ

PiszkosFred
De le is toltheted a klienst, meg a peccseket, aztan a cdket kukazhatod is.

Egyedül aggroval van baj, sokszor engem választanak a mobok nem a petet. Az mitõl függ hogy kit támadnak elõször?

Lock and load is nagyon jó survivalnál. Én lvl40en nagyon könnyen megyek a survi huntival. Vmi ilyesmi lesz a talent amíg fejlõdök:
http://www.wowhead.com/?talent#cZMeVoohZj0oiocIhxdNbsk

vénfarok
meik realmon van a legtöbb magyar?<#circling>

Mighty
<#eljen>

PJack
úgy történt<#vigyor3>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Mighty
Csinálj a DVD-rõl image-et, daemon tools-szal mountold fel és telepítsd onnan.

Mighty
Én MM-en szinteztem. A szakíthatatlan Volley mellé behúzott 5-10 mob elég hamar megfekszik...

plu604
igen nyilván bennem van a hiba 😄
sajnálom és mélységesen szégyellem magam hogy öt hozzászólásonként nem ezt a sz*r (sunyin módosított hogy alapból ne is tudjam mi a halál akar lenni) reflinket akarom látni, de légy boldog, rákattintottam és megküzdöttem veled, legyõztél, lehet erekciód, most már abbahagyod?
és ezt nyugodtan magára veheti Handras is bár õ még csak elõször szúrja be...
Könyörgöm a WoW topic szóljon már (legalább nagyjából) a WoW-ról!

Csirke4
Egy szar nukleáris fûtõelemeket feldolgozó szemétterepet se lehet a városod közepére berakni milyen szarez. :S
PJack
vki tud erre megoldást?

(megtisztítottam a dvd-t, újra elkezdtem a telepítést, de megint elakadt pontosan ugyan ott)

Lacee
szerintem szintezni még mindig a BM a legjobb. Bár a survival explosive shotját (51 pontos talent) nem nagyon lehet überelni sebzés szempontjából, de a pettel BM specen könnyebb aggrot tartani, több mobot egyszerre fogni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

PiszkosFred
Ha a rendszerparticion volt, akkor igen. Egyebkent nem, sima kopipaszte es mukodik ujra.

ha leformázom a rendszer partíciót és újra rakoma xp-t utánna a wowot is újra kell ?
mer a legtöbb mmo menni szokot utánna is
MrStokes
Huntert 50-80 kozott milyen build-en a leghatekonyabb mostansag szintezni?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

dartonita
Mage-el csak 67et lehet elerni,rugo asszm 72ig felmehet,a masik kettorol meg sosem hallottam.
Lesz ennel ertelmetlenebb kerdesed is? 😄

A legnyorsabb....(bocsi lemaradt)
Hali!
4 karaktert inditanek Mage Warlock Rogue Death Knight ezek kozul meikkel lehet elerni a lvl 80at?
Vagy valami oldal kellene...( lehetoleg magyar ha van)

Elore is thx thx!!
Csirke4
"Cheap W0W EU Gold" 😄
k O T T A

az új kínai marketing
tegnapi szösszenet orgrimmar hétköznapjaiból
<#idiota>

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

PJack

két órája telepítem, 75% felé kiírja ezt.
mit tehetnék?<#nemtudom>

The installer was unable to read the file "C:\World of Warcraft.temp\Data.temp\lichking.MPQ.temp". This error may be caused by problems with the media or drive at C:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer. (The data being read was "MPQs-2\unconditional\Data#lichking.MPQ\World\maps\Northrend\Northrend_36_18.adt", and the error code was 2002.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (MPQTarget:😄oMPQCopy)

egy elég nagy csalódás ha ilyen a wowos közösség...
ennyit én szerintem elvárhatnék az ugymond "játékostársaimtól". vagy akkor plu64 nemenj rá de nemkell emiatt itt vitázni, meg kitörölni...ha nincs törölve nem is írom be többször.
Lynx_TWL
hú srácok, valami okos ötletet erre, hogy
"This Battle.net account currently does not have any World of Warcraft accounts associated with it."

hpgy a gecibe is társítsam az accomat ha európában még nem lehetséges?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

[HUN]Crassus
CHELLO-s netttel rendelkezõknek nem ingadozik a latency a mai napon?

Csirke4
CAN'T U UNDERSTAND U INVÁLD?!!?!?!
[HUN]Crassus
kíváncsi voltam milyen most a mana burn ,gondoltam megkérek egy papot teszteljük le....ez sült ki belõle:

Köszöntem szépen! 😊
Most látom,hogy Eggbert-m sem lesz egy ideig. 😞(
Köszi.
jazzy
calendar, jelenleg csak ott van, igen.

MSBT - Mik Scrolling Battle Text
SCT - Scrolling Combat Text
hali nem tudja valaki melyik az az addon amelyikel máshogy irja ki a dameget?amit én ütök?
Figyu már mesterek! 😊
Kezdõdött tegnap a Darkmoon fesztivál.Az most csak Shatrat cityben van?
Az a gondom,hogy Thunder Bluff mellett nem jelent meg a fesztivál. 😞 Valaki ötlet?
dartonita
Minden 'csomagot' meg kell venned,az alap wowot,a bct,a wotlk-ot ahhoz hogy a jelenleg elerheto osszes opciot hasznalni tudd.
Az alapjatekhoz jar 30nap ingyen jatek,utana gc-t kell venned ami 7-8ezer/2honap.

137580:felguardot rakd ki mindenkepp a demo agon ez a lenyeg.
Reg szinteztem a lockal de en a maradekot destrora raktam ugyelve arra hogy lehetoleg sose agrozzam tul a petet.Group kuldiket is eleg siman lehet igy solozni ha figyeled a recountot/dotolsz/gyogyitgatod a felguardot.

Lacee
tolj egy talentezést légyszi, hogy milyen elosztás a cél, az illetõ most 59en van, és kb ilyen talentekkel.

Sziasztok én most azon filozok hogy megvegyem e a Wow-ot már unom az ingyenes mmorpg játékokat csak nem tom eldönteni melyik csomagot vegyem meg :S én úgy tudtam hogy ha csak simán veszel egy részt ahoz kapsz 30 napot hogy játszhassál vele és majd késöbb kell venni azt az úgy nevezett Gamecardot mert ha nem létezik ez a 30 nap akkor máshogyan kell megvennem 😄 más csomagba 😊) na de a lényeg az aki jobban tudja az léci írjon 😄 elöre is köszke 😊
dartonita
Demo

Lacee
60-80 között warlocknak mivel érdemes szinteznie? felguard vagy deep affli?

Fehercsoki
Ezt raktam most össze,lehet hogy van jobb is.

TVelvet
just pust the button... 😄 ha tankot healelsz valszeg nem chain heal, ha raidet, akkor chain heal.
Sziasztok!

Lassan elérem a 80at, még 3 szint, de érdeklõdnék, hogy tudnátok-e mutatni egy jó raid-healinges talent buildet resto sámlihoz? WoWWiki-n már néztem, de nem biztos, hogy az jó lesz, eddig normal UK-Nexus-DTK-AN megy vele, VH-hoz még nem vagyok elég jó egyedül, csak félek, hogy nem leszek vele elég jó raid szinten.

Ha esetleg vki 80as resto sámli, adjon nekem tanácsokat, hogy mi a legjobb taktika raid-healnél. Gondolok itt ilyenre, hogy Healing Wave vs Chain Heal, stb. Tudjátok.

Köfi 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

plu604
mert hihetetlenül nem ide való!

Tévedtem, most már a Mediaban is 8K a gamecard. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

picket
=> #137528

&#3237;_&#3237;

plu604 meeg a macis csavo😊
miert zavar ez titeket ennyire? mostma nemlinkelem be direkt..
Nem valószínû, hogy a cdgalaxisnál olcsóbban kapsz máshol. Mondjuk lehet, mert pl. én a Gamecardnál voltam úgy, hogy 576-nál 8K volt, míg a Media-ban megkaptam 7K-ért. 😊

MaxPayne
tehát akkor mindenféleképp meg kell vennem az egésszet... és tud mondani valaki hogy weboldalt ahol olcsóbban meg tudom rendelni a lich kinget?
cdgalaxison tudom hogy 8500 de attól olcsóbb nincs is ugye?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"