World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
persze mindhárom ággal elég könnyû solózni, ha a MM tetszik akkor akár azzal is, lényeg hogy menjen.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ಥ_ಥ
http://www.wowhead.com/?talent#cZMeVoohZj0oiocIhxdNbsk
sajnálom és mélységesen szégyellem magam hogy öt hozzászólásonként nem ezt a sz*r (sunyin módosított hogy alapból ne is tudjam mi a halál akar lenni) reflinket akarom látni, de légy boldog, rákattintottam és megküzdöttem veled, legyõztél, lehet erekciód, most már abbahagyod?
és ezt nyugodtan magára veheti Handras is bár õ még csak elõször szúrja be...
Könyörgöm a WoW topic szóljon már (legalább nagyjából) a WoW-ról!
(megtisztítottam a dvd-t, újra elkezdtem a telepítést, de megint elakadt pontosan ugyan ott)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
mer a legtöbb mmo menni szokot utánna is
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Lesz ennel ertelmetlenebb kerdesed is? 😄
4 karaktert inditanek Mage Warlock Rogue Death Knight ezek kozul meikkel lehet elerni a lvl 80at?
Vagy valami oldal kellene...( lehetoleg magyar ha van)
Elore is thx thx!!
az új kínai marketing
tegnapi szösszenet orgrimmar hétköznapjaiból
<#idiota>#idiota>
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
két órája telepítem, 75% felé kiírja ezt.
mit tehetnék?<#nemtudom>#nemtudom>
The installer was unable to read the file "C:\World of Warcraft.temp\Data.temp\lichking.MPQ.temp". This error may be caused by problems with the media or drive at C:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer. (The data being read was "MPQs-2\unconditional\Data#lichking.MPQ\World\maps\Northrend\Northrend_36_18.adt", and the error code was 2002.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (MPQTarget:😄oMPQCopy)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
ennyit én szerintem elvárhatnék az ugymond "játékostársaimtól". vagy akkor plu64 nemenj rá de nemkell emiatt itt vitázni, meg kitörölni...ha nincs törölve nem is írom be többször.
"This Battle.net account currently does not have any World of Warcraft accounts associated with it."
hpgy a gecibe is társítsam az accomat ha európában még nem lehetséges?
๏̯͡๏﴿
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Most látom,hogy Eggbert-m sem lesz egy ideig. 😞(
Köszi.
calendar, jelenleg csak ott van, igen.
MSBT - Mik Scrolling Battle Text
SCT - Scrolling Combat Text
Kezdõdött tegnap a Darkmoon fesztivál.Az most csak Shatrat cityben van?
Az a gondom,hogy Thunder Bluff mellett nem jelent meg a fesztivál. 😞 Valaki ötlet?
Az alapjatekhoz jar 30nap ingyen jatek,utana gc-t kell venned ami 7-8ezer/2honap.
137580:felguardot rakd ki mindenkepp a demo agon ez a lenyeg.
Reg szinteztem a lockal de en a maradekot destrora raktam ugyelve arra hogy lehetoleg sose agrozzam tul a petet.Group kuldiket is eleg siman lehet igy solozni ha figyeled a recountot/dotolsz/gyogyitgatod a felguardot.
Lassan elérem a 80at, még 3 szint, de érdeklõdnék, hogy tudnátok-e mutatni egy jó raid-healinges talent buildet resto sámlihoz? WoWWiki-n már néztem, de nem biztos, hogy az jó lesz, eddig normal UK-Nexus-DTK-AN megy vele, VH-hoz még nem vagyok elég jó egyedül, csak félek, hogy nem leszek vele elég jó raid szinten.
Ha esetleg vki 80as resto sámli, adjon nekem tanácsokat, hogy mi a legjobb taktika raid-healnél. Gondolok itt ilyenre, hogy Healing Wave vs Chain Heal, stb. Tudjátok.
Köfi 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
miert zavar ez titeket ennyire? mostma nemlinkelem be direkt..