World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Nem.
gyors kérdés.mi a véleményetek a cataclysme-ról?megéri megvenni?nagyon gondolkozom rajta egy ideje,meg láttam olcsóbban is az 576-ban.megér ennyit?
[HUN]Crassus
hyínnye ma extrán szar a cselló::S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Holnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapppppp <#taps><#taps><#taps><#taps><#idiota><#idiota>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

<#eljen>
LeWyTy
És ezt még annyian nem tudják hogy .szomorú.
Már hogy még mindig óránként 10000x látni chatben a kérdést 10-60ig hova menjek?<#falbav><#falbav><#falbav>

Ha már új questeket csináltak... nem lehetett volna minden kezdõn 1 ami megmutatja azt a kib***ott táblát?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
"így lett a chocapic"<#hehe>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Itt nincs egy nagy rész ahol az összes terület megtalálható, szétvannak szórva a világban, de ogben minidg megtalálod az adott terület bevezetõ questet.

lolSL
odamész és belesétálsz a színes fénybe és boom

Egy büdös noob kérdés következik. Cata-ban hol tudok majd átmenni az új területre? mint pl: bc-ben dark portal,wrath pf the lick king-ben zeppelin. itt hogyan jutok el oda ahol eltudom kezdeni az új questeket és a non stop kari húzást?

Elõre is köszönöm a segítséget!

Csirke4
Anyád még nem 80-as?
Nem vagy ember.
[HUN]Crassus
😊 de tudod mi az igazán vicc? hogy minden szinten ott seggelnek a "9"-es kis nyomik akik a szintezõs embereken élvezkednek....ezeknél szánalmasabb játékos nincs a WOW-ban.....ezek az igazi No lifer csak azért fizet és játszik,hogy neked meg a másiknak szar legyen!
szánalom
az a tudat,hogy ezek az endgame játékban kb. muterom játékos szintjén vannak megnyugtat😄 ( édesanyám nem wowozik😛😄 )

Bázzeg vannak itt horror árak, Xaviuson ahol én játszom 20-30 goldért megy el egy stack wool cloth 😄 Mire felérek 80-ra több pénzem lesz mint a mainemnek 😄

Long_Gun
Piftuka, huzzá vissza shitionba és imádkozz jézuskához hogy az idén már csak 1 kicsit basszon ki veletek valami idióta ncsoftwestes szarrágó.

nemmegmondtam hogy hunter és pala vicc : )

egy öt évvel ezelõtt megjelent játéknak a 9 évvel ezelõtti alfa állapotából származó screenshotról beszélünk. ami ellentétben az aionnal elfut kb minden gépen

de trollkodhatunk, zomgwtfkthxbainab :Á_😄_F😄S_F:SD😄F😄DS😄D

EZ IGEN!!! ez grafika!! omg háháháháhá te jó ég áht hajrá és KVARCOLJATOK!!! 😄😄😄

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

antgecc
elbaszott egy játék ez...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus
viszont fordult a kocka az új DMG császárok a tank palák😊 66-körül
10-14 ezer Hp és 2x3x annyis sebzés mint akármilyen más klassznak...beleértve a huntert😛 érdekes ez a szintezõs BG😊
Ab-n ha pala van a flegnél akkor kakukk van😊

[HUN]Crassus
nem akarok több EOS-t napi BG nek.....,mert a horda még 2058-ban is 12 playerrel fog menni a zászlóért ha esik ha fúj.....

lolSL
nem tudom meddig lesz még wow, de ha mondjuk 10 évig, akkor ez a 2 kiegnyi idõ már bõven elég volt a nem meghaló healerekbõl 😊

Nos vanilla már régvolt, azóta én már hozzászoktam hogy healerként azért van némi esélyem tenni valamit ha megtámadnak.PVP-ben pedig nincs "tankom", ez nem WAR..Szaladok a tömeg után és mentem ami menthetõ 😊

lolSL
ez volt vanilla wowban a healerek szerepe, és reméljük most is az lesz, de gondolom sok resivel megint szánalmas túlélõbajnoksággá fajulnak a healerek.
nevetséges bohócság volt a "kihealelés" pvpben. állj szépen a tankod mögött és õt healeld, te 2 ütés vagy, ez lenne a normális.

Félre értettél, én nem vagyok cat formban. Feral druid cat formban üt belém ekkorákat, én csak healelek/nék. Mobokat én is simán kihealelek, de pvpben lófaszt se tudok csinálni ha 2 ütéstõl meghalok.

Lacee
biztos hülye kérdés (nekem 25ös eddig a druidám), de ha resto vagy, miért mész egyáltalán cat formba? Az én szintemen még semmi problémába nem ütköztem feral talenteléssel, eddig egyszer öltek meg, mikor véletlenül 4-5 mobot is összehúztam.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Nem tom mivan ezekkel a feral druidákkal, lvl 30-on catformban 1800akat harapgálnak belém(1300 hp-m van ;D) stealthbõl kilépve, esélyem sincs kihealelni magam, pedig resto vagyok.

Jaja, bár sztem túl sok xp-t adnak, nem egyszer beszürkül pár questem, mire végigérnék egy zónán😞(
cikasz

http://www.akciofigura.hu

Fehercsoki
Cataclysm még nincs fent a neten?(csak hogy elõre fel tudjam telepíteni,bár gondolom a 4.0.3a patch után már nem sok van)

[HUN]Crassus
van most addon ami nézi a targetem pl. meddig van ice blockban vagy meddig tart a shield wall stb?

cikasz
Sziasztok. Darkmoonéknál adnám le a Dense Grinding Stone-okat repuért de 2225/6000.-nél nem akar feljebb menni 😞 Nem tudja valaki miért?

http://www.akciofigura.hu

UnknownAsshole
rég volt Xperlem fent de a self fülnék keresgess a beállításokban szerintem. valszeg lesz ott debuff ami kipipálható
Hi.

Az lenne a bajom,hogy feltettem az xprel unitrfames-t és mikor valaki rámrak dotot vagy ilyesmit azt nekem nem mutatja sehol csak a buffokat da. Ha kitargetolom magam csak akkor látom de akkor is csak a targeton, ilyenkor mit lehet tenni?
shaba23
megvan😊 tudtam, hogy van rá valami, régen is volt, de feltúrtam érte minden addonos oldalt 😊
Anthrax
deadmines szerintem is marha jó lett, allisoknak ajánlom westfall,t Horacio Lane helyszínelõs küldi sorozat baromi jó lett

Rage47
Nagyon jók lettek az új küldik. Tegnap kezdtem egy undead huntert, területrõl területre haladok, megcsinálok minden létezõ questet, eddig Tirisfal Glades van kész meg Silverpine-ban 43/60-on állok, plusz Ragefire Chasm és Deadmines. Hát Deadmines valami eszméletlen hangulatosra sikerült. 😄 Nekem nagyon tetszett.
7 óra alatt sikerült elérnem a 20as szintet, heirloomok meg mindenféle segítség nélkül. Meg igazából nem instázok, egyszer megcsinálom az instákat a küldikért, meg az öcsiért, aztán irány vissza küldizni. Mondjuk jövõ héten kicsit leállok, mert a Catában elõször a sámánt kell felhúzni ugye a raidelés miatt, de utána vissza hunterezni. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

[HUN]Crassus
pipáld be a wowos optionsban😛 disable lue error messages vagy mi a rák...ott van megtalálod😊

shaba23
van olyan addon, amivel blokkolni lehet a lua error hibaüzenetét?
Igen, hát nem semmi ahogy a pvps premade megaláz egy randomokból álló teamet.
Mintha most is ez menne liveon nem?

3 perc 1v1 aztán nagyon sok. dps vs dps tovább tart a sok selfhealel...

[HUN]Crassus
Kolléga ott láttod 7-el alatta😊

amúgy szerinted normális ,hogy 3 percig bírja? jó kérdés mi?😊

Disc priest 3 percig bírja az 1v1et úgy hogy mindent elnyom. Nem kell itt a sírás már most, mikor senki sem látta még 85-öt.

[HUN]Crassus
lehet,hogy holy,de menjen már a picsába😄
jómagam is tapasztalom ,hogy healert ölni legalább 2 ,de inkább 3 DPS kell...ez milyen már? megmondom, SZAR!😊

ez disc komoly ?😄DDDD

Get a life!

[HUN]Crassus
és ez lehet fordítva is ,hogy a melee túl erõs a casterhez vagy a DD a healhez..stb.

[HUN]Crassus
nah épp erre próbáltam utalni....ha egy caster ennyire erõs a melee-vel szemben akkor az úgy nembiztos ,hogy jó..nemigaz??tehát azért ,mert egy algoritmus faszán mûködik elméletben az már a játékban élesben lehet hogy vagy túl erõs vagy túl gyenge!😛

Szerintem a fejlesztõk nagy része nem vagy csak casual szinten játszik a játékkal, õk csak megcsinálják/programozzák azokat a változásokat/listákat amit mondanak nekik. Gondolom van egy külön csapat ahol mindenkinek van egy specialitása (pl õ felel a paladinért) kommunikál a hc játékosokkal õk 7/24-be tolják és az alapján készítik el, hogy mit kell átprogramozni. De ettõl még egy átlag dev-et simán lenyom egy profi hc pvp-s.

A blizzardos team tele volt meleevel a másik csapatban meg csak caster dps volt, ez a kieg meg erõsen world of castercraft lesz.
[HUN]Crassus
huhh ezt láttátok?
http://www.youtube.com/watch?v=2HDbSLYDLy4&feature=player_embedded

elõször jót szórakoztam rajta aztán kicsit elgondolkoztam és megállapítottam,hogy ez atom gáz😛
Voltaképpen olyan emberek fejlesztik a játékot akik pusztán elméletben tervezik.....nem is az a gáz,hogy kikaptak a blizzes arcok hanem az,hogy úgy kaptak ki,hogy egyetlen 1 kill-t hoztak össze és egyetlen egyszer sem scoreoltak :S
Vicces volt mikor egyetlen papot /azthiszem disc/ 3 dps majdnem 1 percig ütötte míg VÉLETLEN meghalt....
lehet,hogy a számok és skillek elméletben stimmelnek,de ez élesben használat közben nem ugyanazt hozza.
beszéltünk is errõl tegnap elég hosszan a srácokkal,hogy néha tisztára úgy tûnik mintha olyan emeberek változtatnák meg a skilleket,classoikat akik élesben vagy nem vagy nem nagyon tesztelik azokat....
nagyon jó példa erre a videó! annak ellenére,hogy a sok gladiátor srác valószinüleg átlagon felüli tudással kezeli a karakterét.
Elgondolkozhatna a blizzard ,hogy talán többet kéne élesben tesztelniük mielõtt 1-1 classváltoztatást betesznek vagy kivesznek a játékba!

[HUN]Crassus
azok így jártak kb.