World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

es azokkal mivan akik nem hc-k, de nem is balfaszok es szeretik a kihivast es jarnanak tobbet?

Régi szép idõk :'( 😄 Amúgy nemtom, magas szinten csak DK-val dueleztem hunter ellen, általában megverem..

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

kérlek mondjátok, hogy magasabb szinten, mondjuk maxon nem ez van a hunterekkel, mint ami alacsonyabb szinteken... távolról úgy szétszednek, hogy esélyem sincs odaérni...

egyébként aki szerint nem fejlõdött a wow grafikailag úgy, hogy még mindig elfut egy nem túl jó gépen, annak ajánlanám ezt a képet, ebbõl a fórumból van, amikor még a démonnal rohangálós sandbox sem jött ki...

Úgylátom alacsony szinten felesleges BGzni, mindenki twink 😊 Resto droodként is szétkapnak másodpercek alatt, fõleg a hunterek. Na nembaj, marad a jó örek random dungeon 😄

A DVD-rõl telepítsd, és akkor alig kell valamit letölteni.

Sziasztok,régóta fáj a fogam a wowra, csak nem volt jó a netem letölteni, ilyen alapokban kérnék segítséget, szóval egy jó torrentet letöltést szeretnék kérni, ami mehetösen van seedelve.

Aztán kicsi eligazítás, és boldog is leszek : D

Rage47
LOL
😄
tigeroo
vizsgákat ha túlélem akkor halálra wowozom magam januárban 😄

pár hete a bnõmmel is szétmentünk szóval potenciális wowos lehetekk ismét 😄Dd
lolSL
sexxxx

tigeroo
na megvan a merge, elküldték simán a levelem után
Amúgy sem értem mi ez a nagy nyavajgás. HC-k elsõ hét után úgyse fognak menni heroicokba, mert meglesz mindenük ami onnan kell.

Még mindig nem a játékosok 10%-ának fejlesztik a contentet. Kb 1 hónap múlva jön a nagy nerf patch, mert addigra ér oda a tömeg.

Tatyla
pedig a blizzard a fizetõ nyávogó játékosokra hallgat mert õk vannak többen,és õk nem akarnak drasztikus elõfizetõ visszaesést...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ne gnomeregant vegyünk például mert az hosszab insta mint icc..... én smot huzom a 7. 80asomat most 61es 6insta kell egy szinthez rested nélkül. BTW lehet igazad van mert nem mondtah h 70+ vagy 10+ .....

Get a life!

nagyon remelem nem nerfelik szarra oket 😞 sok fos aki nem tud jatszani vagy tanuljon meg vegre, vagy menjen jatszon massal amihez ert, de nehogy mar miattuk basszak el a vegre nehez instakat 😞

Alacsonyabb szinteken simán megvan. Én még amikor a warrioromat húztam, aki jelenleg 74-es, mert most egy kicsit meguntam az altozást, Dire Maul-ban rendre lépegette 1-1,5 instánként a szinteket. És még restedje sem volt olyan sok.
72-es szinten hagytam kicsit "állni", felgyûlt kb. 2,5-3 millió rested XP, 5 quest és 4 insta kellett, hogy meglépjen egy szintet. Szóval baromi gyors a fejlõdés, csak legyen kedved hozzá végigcsinálni. Nekem nem volt, valszeg csak Cata után fejlõdök vele tovább. 😊 De lehet hogy elkezdem a régen várt goblin hunterem. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

lolSL
hát megnéznék egy rfc wipe statot 😄

Ez egyértelmû, úgyis tele sírják majd a fórumot egybõl hogy milyen nehéz minden, le nerfelnek mindent azonnal.

[HUN]Crassus
most hogy instázom a LUP miatt egyvalamit megállapítottam: BORÍTÉKOLHATJÁTOK,hogy nagyon gyorsan le lesz nerfelve az összes Cataclysmes Insta hamarjában az 1000% az emberek NEM TUDNAK JÁTSZANI...! szó szerint értsétek
Se nem tankolni ,se nem healelni se nem DPS-elni.......a "régi" no CC csak AOE-zünk mindent insták is hatalas kihívást jelentenek minden szinten ahol eddig szinteztem....hatalmas FAIL lesz az "újrégi"😛 system szerinti instázás ezeknek a nagyon brutálul lebutított kazsuáloknak....

van rá 5g-m😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Egyébként rested nélkül 150 xp körül kapok egy mobért, vegyük pl Gnomeregant, 100 trashmob simán van benne, az 15k xp minimum, a bossok 8-900 xp egy darab, van belõlük vagy hat, az még kb 5k xp. Megvan 20k xp questek és rested nélkül, lvl 30-hoz nagyjából 30k xp szükséges. Hol a hiba?

Ezekszerint hazudok.

1run 1 szint ??? ?😄DDDD Törtön esetleg olyan 20x-os xp rate-el. Eredetin te sehol sem húzol 1 insta alattttttttt 1 szintet ha rested vagy, ha nem.

Get a life!

hat de 2 nap mulva jon a cataclysm, a mostani dk-d gearje mind veszendobe megy onnantol, szoval nem ertem ezt a gear farmolos problemat.

LeWyTy
80-tó úgy is minden más lesz szóval ígyis úgyis farmolsz nem?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

cikasz
Úgy értette, hogy két havidij összegébe kerül kb. a transfer. ÉS egy szerveren nem lehet két dk egyszerre!

http://www.akciofigura.hu

Tatyla
bármelyik faj lehet

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kakaoskalacs
Hát havidij már kivan fizetve mertlvl80-as Dk-mal farmolok jp/honor-t , viszont kellene egy Worgen Dk is majd csakhogy én nem akarok megint szenvedni azzal hogy felhuzom a karaktert 80-ig (jo oké 1hét) utanna meg még farmolhatok jp/Honort is egy értelmes gear-hez . 😄

De ahogy te mondtad lehet ugy még könyebb is : ))

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

lolSL
dk-t egy hét lehet felhúzni, nehogymár ezért fizessél 2 havidíjat 😄

kakaoskalacs
Üdv!
Cataclysm utan ha én a BloodEfl Dk-mat , átrakatom ally oldalra akkor milyen faj lesz? vagy én valaszthatom ki? Ez nem igazan tiszta üdv!

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

lolSL
igen

Ha meg van Cata és ally charactert át transferelek másik szerverre, akkor át válthatom a karater faját Worgenre?

[HUN]Crassus
1 nyertes bg kb 1/4 1/3 xp

Én csak dungeonözök szinte, kb 1 run = 1 szint. BG mennyi XP-t ad? Vagy az hogy adja, pl ha megnyerem a WSG-t akkor kapok X mennyiségû XP-t, vagy leölt ellenfelenként? Mert már nyomtam egyet lvl 20 körül de nem vettem észre hogy bármennyi XP is jött volna.

[HUN]Crassus
amúgy a lopakodás nerfelve van? az azonos szintû vagy akár 1 szintel magasabb karik simán kiszúrnak...a petek/legyen az lokk vagy hunter pet/ még 3-4 szintel alattam is instant meglátnak:S

[HUN]Crassus
ami a vicces hogy még mindig a huneterk au Istenek Bg ben....mindent szarrá lõnek

[HUN]Crassus
én mondjuk pvp-vel húzom,de így is 2 nap played=62😊

shaime01
nekem lv1-75 3 nap volt shattering óta ^.^

Lefelezték a szintekhez szükséges xpt? Délután 4-tõl 15-rõl 26ra léptem 😄

Rage47
egyelõre trialban nézegetem,
de majd még írok, köszi
LeWyTy
Ez de tetszik.(nagy kép)

Nagyon tetszik újak és végre normálisan össze vannak kötve a questek.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Úgygondolom hogy téged a pve tartalom érdekel igazán ez esetben az arathort tudom javasolni.Amennyiben inkább pvp szerverre mennél hogy jól legankeljenek akkor a ragnaros a jó választás.Low pop szerverre nemérdemes menni nagyon drága minden ah ban és alig találkozol másik playerrel a zónákban.

Amennyiben az arathort választod annyit tudok tenni még pluszban érted hogy kapsz pár 20 as zsákot meg pár száz g-t hogy ilyesmire ne legyen gondod.
Rage47
melyik szerverre érdemes menni, ti hol vagytok? nem szükséges, hogy magyarok legyenek - talán jobb is, ha kevesebb van😄 a "new player" szerverek jók? oda gondolom új játékosok mennek (mint én), de vajon elég nagy a populáció?
http://www.mmo-champion.com/content/2057-Cataclysm-Beta-Build-13241

1honapja volt uj a beta realmen, livere 4.0.3a-nal jott be.

mikori ? 😄 most találtam wowheden 😄

Get a life!

valami ado/afa csalas vagy mi volt.

ez mar jo regi

antgecc
Hát én inkább az új mmo-ját várom a Blizznek.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Én kifejezetten örülök annak, hogy nem lesz WoW 2. Én úgy vagyok vele, hogy egy MMO-ból teljesen fölösleges sorozatot gyártani hiszen ezek direkt arra készülnek, hogy nagyon sokáig szinte tulajdonképpen ameddig akarod addig élvezz egy világot.

Azt még megértem, hogy a régi MMO-k amik még a kilencvenes években jelentek meg kaptak folyatatást (mint a Lineage 1 vagy Everquest 1) mivel akkor még sokkal fejletlenebb volt ez az egész MMO ipar és a technológia is.

Én jobban örülök annak, ha ilyen módon frissül egy MMO mint a WoW a Cataclysm-al vagy a Lineage 2 a Goddess of Destruction-el (igaz ez a két MMO érdekel csak😄)

Az meg, hogy a GW is második részt kap pusztán anyagi ok, mert se havidíja se itemshopja😊

De gondoljatok bele abba mondjuk hogy még 2014-2015 környékére is tervez a Blizzard WoW kiegészítõt például addigra valószínû tovább fejlõdik a techonlógia és elképzelhetõ lesz, hogy esetleg egy teljesen új grafikai motort rakjanak a WoW alá vagy más módon sokkal szebbé tegyék.

Csirke4
És ez a jó benne.
Rengeteg csillivilli MMO van szuperfasza grafikával azt nem játszik velük az égegyadta büdösk**** világon senki mert a játékélmény szar.
Tökéletes a mostani graf is.
Warlock
Forums | Talent Calculator

*
Bane of Agony damage has been reduced by approximately 12%.
*
Bane of Doom damage has been reduced by approximately 12%.
*
Corruption damage has been reduced by approximately 12%.
*
Death Coil damage has been reduced by approximately 12%.
*
Drain Life damage has been reduced by approximately 12%.
*
Drain Soul damage has been reduced by approximately 12%.
*
Immolate damage has been reduced by approximately 12%.
*
Incinerate damage has been reduced by approximately 12%.
*
Rain of Fire damage has been increased to be more comparable to other area-of-effect abilities.
*
Searing Pain damage has been reduced by approximately 12%.
*
Seed of Corruption damage has been reduced to be more comparable to other area-of-effect abilities.
*
Shadow Bolt damage has been reduced by approximately 12%.
*
Soul Fire damage has been reduced by approximately 12%

Demonology

*
Hand of Gul'dan damage has been reduced by approximately 12%.

Destruction

*
Chaos Bolt damage has been reduced by approximately 12%.
*
Conflagrate damage has been reduced by approximately 12%.
*
Shadowburn damage has been reduced by approximately 12%.

Get a life!