World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nesztek némi grafika asok KVaRCOLÁS közben 😛

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Ebben nem értünk egyet. Szerintem teljesen másfajta gondolkodásmód, és más készség kell a kettõhöz. Számos példát láttam már rá mindkét oldalról.
Ami nekem nagyon fúrja az oldalam, hogy miért egy pve mmo-ban találják meg vajon a pvp számításukat. Hogy-hogy nem rts-t, fps-t vagy pvp mmo-t játszanak? Ahol elméletileg sokkal jobban ki tudnának bontakozni, és sokkal inkább számít a játéktudás. Nem pedig a szerencse és az aktuális fotm class a mérvadó.
Nyilván lehet mondani, hogy nekik ez tetszik és kész, ne szóljak bele. De nekem fúrja az oldalam, és biztos van rá válasz.

Fehercsoki
Az már holnap lesz😊

ma 😊 masfel ora mulva 😄

ha dobozos valtozatod lesz, akkor arrol felkell installalni a dvd-t, ha battle.neten vetted akkor az letolt olyan 600 megat. tehat ha msot csak a 4.0.3a verziod van es nem szedted le elore a catat, pl a .wtf file atirasaval akkor a launcher toltogetni fog meg egy adagot, illetve dvdrol kell felraknod.

rhazid
istenem....
:'DDDD

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

ha egyszer tank vagyok legyen hp-m
[HUN]Crassus
jóvagy ,mert aki leszarja a twinkelést annak 8-12k hp nál nincs több....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

lolSL

Hmm és még azt hittem én a 23k-val jó vagyok
Hát úgy látszik ma este senki sem tudja azt csinálni amit akart én a WoW-ba simán beléptem, de ha azt mondjátok probléma lehet loggin szeróval akkor bent is maradok. Viszont mi meg Tiat Istát terveztünk ma estére de hát az összes insta fullon van meg odakint is százas sor az insta elõtt😄

Hátha itt lesz üres insta!

antgecc
Nem kell ezt megérteni. Kinek mi jön be. Ha neked a szõke csajszik fexenek, másnak a barnák, akkor meg akarod õket érteni? Nem... kinek mi... Valakinek untig elég a játék pvp része is.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

LeWyTy
Mekkora már a sor a westendben?<#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

slime001
"The login server is currently busy" hmmm Ragnaros. Csak sokan próbálnak most még este belogolni vagy egyáltalán senki se tud?

AVIRA - \"More than security.\"

shaba23
lehet arról tudni, hogy mennyi lesz az új riding skill?
nehogy most derüljön ki, hogy nincs is rá pénzem😊
cikasz
Ne etessétek hátha megunja ez a szellemi nyomorék!

http://www.akciofigura.hu

[HUN]Crassus
25 EZER!!! Hp-s tank pala strandon lvl 74-es....az ott lakik baszki😄

Fehercsoki
Szerintem a pvp sem szól többrõl mint fuss ide fuss oda szakítsd a kasztolást stb.,viszont a pve kiszámítható teljesen.

jazzy
Lehet, hogy tévedek és persze no offense, de aki 8 szezonon át rank1 volt több karakterrel néha és több bracketben, az valószínûleg meg tudja csinálni a pveben a fuss ide fuss oda és válts targetet címû elõadást, neki izgalmasabb a pvp, nekem is, bár én közel sem vagyok ennyire jó..
Nem arra értettem, hogy kifarmol pár dolgot a pvp-hez, hanem, hogy valóban játsza-e a pve-t. Mert én még középbéna guildben sem láttam eddig.

Lacee
igen, a humorod kifogástalan, vettük a lapot. lehet máshol folytatni...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

jazzy
Hydra nem csak pvpzik, tele van pve itemekkel mindig.
Majd a 80-85-ös raidek kemények lesznek.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Hydrára céloztam.

Antika, mesélhetnél akkor, hogy én is megértsem.

Mikortól várhatóak ebben a játékban keményebb bossok? Mármint hanyas szinttõl? Nekem mindig azt mondták, hogy itt minden Instához milyen taktika kell meghogy milyen profinak kell lennie a tanknak aki tankol stb. Erre most olyan 35-ös körüli szinten vagyok és már az összes dungeonban voltam amibe eddig lehetett menni ahogy tudom, de sosem volt gond megölni a bosst.

Na most akkor nerfelték a bossokat? Vagy nem voltak igazok az állítások a bossokról? Vagy én lennék született tehetség a tankolásban?😊

jazzy
Nem volt olyanról szó, hogy bárki csak pvpzik.
antgecc
de szar neked...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Azt sosem fogom megérteni, hogy hogy lehet egy pve játékban csak pvp-zni.

jazzy
Bár azthiszem bõven meg lennék elégedve csak arénás killel is ha lenne 8/8 gladiatorom és 7/7 rank1-em 😄
jazzy
Nézd meg a videó végét 😊
lolSL
ennek van arenán kívül pvp killje? 😊

Csirke4
😄DDDD
cikasz
A loremaster-t csinálta

http://www.akciofigura.hu

Rage47
ez az azért durva még nekem is, pedig béna vok😄
amúgy mit keresnek 80-asok a Draenei kezdõn?! tegnap egy magyar ott küldizgetett, halászta elõlem a mobokat.
bélanéni
Köszi, ez megnyugtató! 😊

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Lacee
már minden adat ott van a gépen, maximum egy pár megás patch lesz az aktiválás után, de nem valószínû.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Count Adyn
jaja😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bélanéni
Sziasztok, lenne egy kérdésem: a JELENLEGI ("up to date" állapotú) kliens-hez képest lesz-e (nagy) változás a Cataclysm kód élesítése után? Vagy ez már a Cata kliens, csak a kód élesítése után elérhetõk a plusz tartalmak? Csak azért, mert ahol most tartózkodom, egy sz*r mobilnet van, 3GB forgalmi korláttal, és viszonylag lassú is. Elõre is köszi a választ!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Csirke4
Szerintem nagyon jó móka volt az IF run night elfel. 😄
- amíg volt corpse run ez nem volt annyira vészes (ha egy zónában meghaltál, fel tudtál éledni egy másik területen is. Ezt a lehetõséget idõvel kivették)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

antgecc
Én hajdanán 1-es szintû ud warriorommal lemmingeltem át tirisfalból elwynn forestbe, humán kezdõjére, lvl 1-es humánokat idegesíteni 😊

Lacee
én régebben fordítva szívattam magam, a friss orc hunteremnek bagoly petet szerettem volna, így aztán a 12. szint környékén nekivágtam az Orgrimmar - Teldrassil útnak... Kicsit lemming érzésem volt, de aztán a többi hunter kérdezõsködése, hogy ilyen alacsony szinten hol szereztem Orly-t, kárpótolt valamelyest 😊

kíváncsi vagyok ezek megmaradnak-e akkor is, amikor már lehet mindenhol repkedni

egyébként anno amikor indult az egész wow, vicces volt, ahogy az alacsonyabb szintû nightelfek tömegesével próbáltak eljutni sw-be, vagy if-be, a környéken mindenhol magasabb szintû mobok, és a magasabb szintû hordások sportot ûztek abból, hogy gankelik a szerencsétlen kezdõket, akik próbáltak valahogy túllenni a rossz esetben órákig tartó vonuláson. mint a pingvinek : D

[HUN]Crassus
inkább sírok a lvl 80-asok: HOW I GET TO STORMWIND,ORGRIMMAR, IRONFORGE stb. stb. beírásain.....

Forolto
dekecseg.😊

haha <#idiota>

Cataclysm leveling map:

Ez nagyon is igaz, én 10 óra játék után vagyok 27es, és még csak Tirisfal Glades, Silverpine Forest van teljesen kész és 31 quest Hillsbrad-ban. Meg DM, RC és WC insták.
Durván sok XP-t kapsz a küldikért a szintedhez képest.

LeWyTy: egyébként tényleg hülyeség ilyeneket kérdezni, hogy 10-60-ig hova menjek, csinálni végig a questeket, olyan szépen végigküldözgetnek a fejlõdõs területeken, hogy öröm nézni.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10