World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
BR-ben van az a boss, amit két tûz elementál õriz. Elementálok lenyomva, meg a boss is, de nem tudom hogy sikerült. Egyszer szétkap, hogy azt se tudjuk mi van, máskor meg simán lemegy. Mi ott a tactic?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

HunnernesKonge
Kiba... jól néz ki a UI-d. <#taps>
yaaay, pont Outlanden vagyok, és hallom, hogy lehetetlen bejelentkezni kb egésznap....

Tatyla
facehugger 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Szóló, de persze vannak csapat questek is, de teljesen egyedül is el lehet jutni 85-re.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Köszi!

A high-lvl területek szóló, vagy csapatközpontúak leginkább? Végig lehet fejlõdni egyedül is?

Egy nehézségi fokozat van már csak.

Általában a craftból szerezhetõ cuccok egyenlõ erõsségûek az instákból kiszedhetõekkel.

Pévépé, craftok kimaxolása, nagyjából ennyi, de ez az igazi 😊

Közben meglett a lvl 82, Hyjalban 81 felénél elfogytak a questek, így átjöttem Vash'jirba, iszonyat hangulatos és nagyon szép terület ez is, és pacsi a Blizzardnak ismét az idétlen szóviccekért 😄 (pl quest nevek: Oh Deer!' és Don't be shellfish <#idiota>)

Napi noob kérdések:

- Egy nehézségi fokozat van high-level instance-okban, vagy játékosok számától függõen alakul a nehézségi szint? Felteszem a legnagyobb, fontosabbaknál ez kötött, de mi van a többivel?

- Craftból származó magas szintû fegyverek/páncélok/potik erõssége hogy hasonlítható a jelenleg elérhetõ instance-okból szerezhetõ cuccokkal szemben?

- Max. szinten milyen teendõk vannak instázáson (és mondjuk achievement-gyûjtésen) kívül?

Köszönöm a válaszokat!

Laza
Nem tudom mi történt a tankokkal, de úgy látszik a WotLK teljesen elbutította õket (tiszt.kiv.).
Mondjuk Nekem is van tank karim, de a huntámmal voltam BR-ben, és komolyan, 3 tankot is kickeltünk, mert ész nélkül rohantak bele a patrolba meg mindenbe.
Nem instáztak ezek BC idején? pedig aztán a BR nem is olyan húúú de bonyolult insta.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Fõleg ha van asszony, gyerek 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Vicces, hogy fél éjfélkor is 700-as sor van Outland szerveren.

Mindegy, a lényeg, hogy megint lesz 10-ig wowom, olyan mint ami nektek van.

Az idõ nem érdekel, csak hogy legyen majd ^^ a wotlk trialt is kivártam anno. Kár, hogy nincs worgen shámán 😞 . Úgyhogy, ha lesz trial, lehet csinálok megint egy kecskét, abban legalább van, bár azt mondják azon a kezdõ részen nincs változtatás.

mások is összefoghattak volna 20 an és megcsinálhatták volna, mégse tették. idegesítõek voltak a gyerek videói, de szerintem kurva jól tolta ezt 😄 amúgy pókerben is pokerstarson supernova elite, ami gyakorlatilag azt jelenti hogy 1 éven kersztül fel se tudsz kelni a géptõl, annyit kell játszani. igen lehet irigykedni, többet nem kell dolgoznia elhiheted.
Lacee
accountlopás, vagy mondjuk tényleg a blizzard kéri, hogy lépjél be, mert teszemazt olyan funkcióra kattintottál, ami megköveteli... az új community site csomó funkciója csak így érhetõ el ugyanis.

cataclysm try biztos lesz, de nem mostanában. mondjuk fél év múlva talán.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

OMG, milyen ügyes account lopási kisérlet, ilyen elõugró hirdetés szerûen...
http://noob.hu/2010/12/07/fdsfsgs.JPG
Legalább a saját oldalára figyelhetne blizzard, vagy lehet a böngészõm kapott férget?
Valaki elõzõ kérdésemre tudja a válszat?

Megoldódott, relog kell és jó lesz.

Én meg beszoptam egy bugot Vash'jirben...Blood and thunder questnél senki ne ugorjon a vízbe az ork után, mert bugos a quest és nem fog semmi történni. Ha abandolod akkor pedig átkerülsz egy másik phasebe, és nem tudod újból felvenni a questet.Hát fasza, most azt se tudom mit csináljak vagy merre menjek <#gonosz3>

Cataclysmára is lesz 10 napos try?
HA igen, akkor az mit takar, lehet worgennel 20+os szintet elérni?

Btw megfogadtam wotlk után hogy többet nemleszek hc raider mert ez a napi 19-23-ig idõszak minden este nagyon utálatos volt egy idõ után.
Én is nagyon irígy vagyok rá, hogy 5 óra alatt megcsinálta amire kb hónapjai lettek volna, de én ilyen hülye vagyok hogy megígértem tesómnak hogy megvárom a szintezéssel a pénteket mikorra hazaér õ is hogy együtt tudjuk tolni.
[HUN]Crassus
5 órán kerezstül tegelte a nágákat? anyám😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Syron
itt most 1500 körüli és majdnem egy órás várakozást ír rá lol...

Csirke4
"position in queue: 426"

WHAT???
Köszi!
10 óra alvás nélkül, sose volt még ilyen!

Fpocok
Igen, rohadtul irigy vagyok...

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL
csak irigykedsz rá

Fpocok
Ahogy a CoD6 esetében, szerintem itt sem egy nagy szám. És akkor mivan, ha egy csomóan összefogtak, és lenyomták? Szememben sokkal többet számít, ha valaki egyedül csinálja.
Amúgy nagyon ellenszenves ez a beképzelt kis köcsög. Szerintem sokkal népszerûbb is lehetne, ha... nem is tudom... vicces lenne.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok. egy kérdésem lenne hátha tudtok segíteni. friss worgen vagyok és rányomatam valamire és elteleportált teldrasillba. És sehogy nem tudok visszajutni a worgen kezdõ területre. Valami 5let arra,hogy hogyan tudnék?

HS-t ha elnyomom nem történik semmi. Ugyan ott marad a kari ahol van.

Elõre is köszi

lolSL

1000es sor ragnaroson. Ohh igen ez izgalmas lesz. 😛

megfogtad a lényegét! <#falbav>

Pyotr
Te is inkább utolsó voltál tesi órán mert ki akartad élvezni a perceit mi?😄

&#9608;&#9608;

Orgrimmarban vagy Stormwindben a flightmaster mellett van egy NPC, tõle lehet megvenni a skillt 250g-ért.

lehet hogy hülye kérdés, de ahhoz h azerothon lehessen repülni kell vmilyen skillt venni? azt tudom h van 310%os skill, de engem ez érdekelne. ha igen hol lehet megvenni? thx
jazzy
És akkor mi a fasz van, ha õ neki ez volt a célja? Grat neki, nem kell irigykedni meg leszólni..
pedig gyors. nekem 80ról 81re kb. 3óra volt

Grat!

Nekem úgy tûnik elég lassú a szintezés, 2 órája húzom a mainemet kb és 40% xp van csak meg 😞

nem,csak ezzel tud vagánykodni 😊
Bár nem értem mi értelme van fél nap alatt felmenni 85re, örülsz ha találsz 1 csapatot instába,vagy behív egy BG. 😄

Nah ragnaros alliban a guildunk a game is not over, elvitte az összes server 1st kombinációt 😊 További szép játékot !

Get a life!

Strahd_
Mar meg is unta 😛

bélanéni
Ez valami verseny?
Aztán most várja 1,5 évig a következõ kiegészítõt, gondolom <#szomoru1>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Athene az elsõ L85 <#hawaii>

Pihenni mi? Most kezdõdik csak a szórakozás.

Pyotr
Gz Darton a lvl 85-höz ,de most már lefeküdhetnél pihenni😄

&#9608;&#9608;

A kiegészítõkhöz nem, az alapjátékhoz igen.

antgecc
Free hónap jár a játékhoz?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

bélanéni
az nem sok, oké!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Egyébként played alapján nekem 31 perc volt worgenné alakulni 😊

Igen, fent.