World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
MMOGA
5 perc alatt megjonnek tenleg a kodok, vettem mar wow es LIVE cuccokat is naluk kartyas/paypal fizetessel egyarant
magyar szarokban nembizok 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
mindez elozmeny nelkul, banyaszas kozben
Ha baszogatnak hun channelen, két dolgot lehet tenni, 1. ne menj fel hun channelre (pl. én sose voltam fent, pedig Arathoron vagyok), 2. ha fent vagy, lépj ki onnan, 3. hagyd rájuk, majd befejezik.
De hogy te 10 napos trialokkal hogy tudtad megunni a wowot, amikor még a negyedét se láttad, azt nem bírom felfogni. Bocs.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
De akkor senki nem tud olyan helyet, ahol megbízhatóan lehetne ezket goldért, vagy powerlevelért venni, cserélni?
De ahogy mondod, kezdem megunni már a wowot, néha még az omfgcata csatorna heti új videóit sem bírom végignézni, csak átpörgetem. Arathoron még nagyon régen, mikor volt bcs trialom, ott is micsoda viselkedés ment már /hun channelen... Állandóan baszogattak valakit. Egyre emlékszek is, mikor valami NEfuk, vagy Nefuka nevû druidot oltottak 1 órán át biztos, aztán azt mondta, megy is el a realmrõl. Mondjuk ez sem hiányzik. Pl. ezért is szeretem a 10 napos trialokat, mert akkor én is vévde vagyok a többi retardálttól.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Miért dob ki ilyen wow erroral? Most raktam fel ujból mert fél évig nem jáccotam és kidob folyamatosan ha rámegyek egy másik playere... Pls segitsetek..
Szerencsére egy charge+stun és taunt alatt ha jó a dps akkor leesnek a manauserek a melee meg úgyis rajtad csüngve követ😛
A threatem a korábbihoz képest kicsit gyengébb,nehéz lépsét tartani a bõdületes DPS threattel ,de ez is csak akkor gáz ha 4-5 mob van rajtam ,mert AOE threatben mindig is szar volt a warri a palához meg a dk-hoz képest.
Gondolom HC-ben ahol CC-ve lesznek a mobok ez nem fog kijönni,mert egy mobot simán magadon tudsz tartani normálisan.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
We are contacting you regarding your recent negative experience with our Customer Service Department.
Because of this, we have decided to grant you a code to associate a "Lil´ Ragnaros" pet to your World of Warcraft account.
(Nem, még csak nem is beszéltem velük 😄)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Hiv. oldalon csak szimpla alap játékot enged venni, azt sem olcsón, az üzletekhez képest.
http://www.akciofigura.hu

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
4.0.1 patch óta a következõ wow fagyások vannak nálam. A monitor egyszer csak elsötétedik és a gép lefagy, csak a restart segít. Itt egy videó róla, bár nem én csináltam, de pontosan ez történik nálam is.
A patche lõtt semmi gond sem volt és más játékokban sincs.
Van valakinek hasonló gondja?
http://www.youtube.com/watch?v=yX5Z8B0WI54
retpalát kicsit megbonyolították szerencsére😊
már csak egy a baj h már nem játszok
shit
quit aztán rá végre játszható és izgalmas lesz a paladin FFFFUU😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Esetleg 200 alatt.
Vagy 100.
Jade a 100 az 200 alatt van.
Emancipate yourself from mental slavement!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Amúgy tetszik is meg nem is ez az új rendszer, hogy elõbb meg kell találnod az insták bejáratát ha be akarsz menni, a régi vanillás idõkre emlékeztet. 😊 Negatívum viszont hogy szintezés közben nincs kedvem még külön keresgélni.
Portálok megszûntek Dalaranban, ugye?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Eddig én még csak az elsõ 2 instában voltam,de kb AOE-vel meg tank and spank-al így is lemegy minden.A nehezítés annyi,hogy marha sok a mobok HP-ja LK instákhoz képest.
Mivel az insták újak így aki tapasztalatlanabb tank vagy dps annak nehezebb az új Boss vagy mob skilleket leimprovizálnia...
nem is beszélve majd a Heroic-ról ahol még CC is kell majd😛
Az aoe zúzással nem lehetett skill-t is szerezni...majd most újra tanulnak az emberek játszani!
Get a life!