World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dzsuvajoe
ez holen az old mount amugy magatol rakott a lora😛
Kezdõ vagyok

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Sztem ezt nagyon rosszul mondtad mert van sámlim meg hunterem is és tökéletesen tudom õket használni

lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar

TVelvet
neidegesííííts... use old a mountodat... az leszed a lóról...
ugyanúgy ahogy felszálltál!!! 😊

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Mitha 4-en lettetek volna (és egy offline) 3 ellen. Elõzmények? Mindegy lényeg a lényeg a pofozkodás nem volt és nem lesz megtiltva (kivéve HLI környékén), de a hullakempelés szigorúan mellõzendõ volt eddig is és lesz is.

ui bár ahogy az aláirásod olvasom 'gnóm ganker wannabe' lehet elõre megérdemelted 😊)

Wallentinus

dzsuvajoe
Hogy lehet a lorol leszallni😛?????<#gonosz2><#gonosz2>

McHaals
köszönöm, a célom ezek szerint elértem
nálunk is vannak jómadarak, tessék itt jelezni
bloodpanther majd az orrukra koppint, ha csúnán viselkednek.

MadWolf#11626

GothiK Aesh
én de utáltam ezt az értelmetlenséget

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Te biztos hogy ezzel a játékkal játszol?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Igen,regen jo moka volt mikor igazi horda modra bementunk kisebb varosokba es levagtuk a lakossagot.Defence csati szirenazott,es jottek a nepek vedeni,igazi haboru alakult ki. Mostmar ilyen nincs.

dzsuvajoe
Szevasztok! ELõsször elinfulok egy karakterrel tök nomralisan megy a dolog, majd mkor masoccora lépek be mar egy lovon ulok es barmira nem tlalom hogy tudok leszalni segitsetek!!!

Tatyla
nem full epicek,de majd beszélek velük,még ujjoncok!
amugy meg vannak nálatok is jómadarak...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

QuippeR
jahhahajj. sosem volt paladinom, de ennél szánalmasabb kijelentést életemben nem hallottam még.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Mighty
Elnézést, kiment a fejembõl, hogy ellenség fõvárosában nem tudok támadni.

Megbocsájtasz?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

TVelvet
Faxxxo,. hogy nincs gépem, mennék oda poénkodni velük😊

ááááááá
McHaals
hullakemp á lá PT...
3db epic 60as vs 56, 58, 60... majd csücsülés a hullán, és feltámadás után ismételt "énvagyokazerõsebb"
/clap nappa, darksoldier, halottjack
bátor tett 😊)

MadWolf#11626

TVelvet
mér te értesz pl, a shamanhoz, ha hunter vagy? Odakurnak eléd 1 60as shaman nesze játsszá! rögtön pvp kiraly vagy mi?

Nemtudom te mit gondolsz de a palához is érteni kell, bizonyos szintig... minden kaszthoz érteni kell 1 bizonyos szintig... De pl a hunter trap+aimedshot skillhez nemkell skill..gg
paladinnal általában az van aki nem ért a többi kaszthoz

lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar

Hát igen ez izonyítja hogy mekkora xarok a paladinok és hogy szegény taurent nem hagyják békén, szánalmasak a paladinok. 1 dologra jók, imádom írtani õket bg n hehe 😄DD

koosadam
thx 😉<#worship>

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Ant hallod te Bs en vagy ud priest akkor néa segíthetnél én is ott vagyok és én is ud priest.

És az az addon ami mutatja h mennyi élete van az ellennek meg manája? + ami közép alul mutatja a targetet... pls vki ^_^

jah nekem is ez ugrott be, mert ez a logikus :d

anti hero

#69482 😮

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

? nem tudom mirol beszelsz ellensegek fovarosnal (pvp servern piros zona) te nem birsz megtamadni _senkit_, max teged tamadhatnak es vedekezhetsz. ez a csodalatos wow pvp lol. egyebkent meg ki a fasz tamadna meg a fovarosokat? vagyis ugyertem mi az ertelme? varj, semmi! szal nem ertettem mit mondtal.

anti hero

megoldhato hogy "onvedelem" a megtamadott vki a killert nem jarna DHK, ennyi : )

anti hero

Mighty
Aha. És akkor hogy támadják be a fõvárosokat? Csak úgy hullana a dhk...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Tedd be a wow.exe melle es klikkelj ra ketszer, ha vegzett lesz uj ikon a start menuben amivel elindithatod.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

koosadam
sziasztok,
át szeretném tenni a WoW nyelvét németre. Letölöttem a hozzá szügséges fájlt, de nem tudom hova kéne raknom a WoW dolgok között. Ha tudja vki pls írja le!

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Ebben a videóban Loladin, mi annak az addonnak a neve ami a kari körül van 2 félkör alakban? Tetszik. Pls, fontos lenne, elõre is köszi.

Regards
De ha rá megy 20 kicsi egy nagyra és az specc mage vagy más akinek van egy pár aoe-je akkor máris lesz olyan akinél õ kezdte 😛

WoW-->lvl 45 druid @ Trollbane in \"Legend\"

TÉnleg mekkora ötlet lehetne fodrászat mint a GTA-SA-ban.
Mekkora poén lenne 😄😄 én is véletlenül nem is állitottam semmit a karim kinézetén csak ahogy dobta a gép szerencsére egész tûrhetõ idõsebb mogorva elf lett csak a zöld haj nem az igazi 😄😄

kéne + egy kicsi munka, és csak akkor kapnanak dkt hogyha õk kezdik a csatát..

antgecc
Meg lehetne oldani, de ez nem lenne jó megoldás. Óriási bajok lennének ebbõl. Gondolj csak bele: Egy kicsi betámad egy nagyot, de az nem ölheti meg, mert dhk-t kap. A kicsik gankelnének a nagyokat.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

orditva = fjorditva ;f

anti hero

nem a civilekre kene DHK hanem a szurke con emberekre.
gank faszsag megoldva, world pvp megoldva mert 1zonaban hasonlo lvlu emberkek ellehetnek, nagyok meg menjenek mashova ;op (eddig ez orditva volt) : )
es mindenki rohoghet a scoutokon meg gruntokon.

anti hero

Nem olyan jo a két copf, ha lesz fodrászat én is megtépetem😄

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

Botond
Majd a vérelfeknél vedd elõ ezt a kampányszöveget lécci. <#zavart1>
antgecc
Pont a fun miatt indit mindenki ilyen kis gnome csajt. Enyhén unalmas már.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TLD Robi
Akkor gyorsan el kell adnom!😊

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

"1dk az 1.96% minusz honor (rank10en)
rank9 en mintha 3% lett volna ~"

na ezért nincs world pvp.
múltkor is mikor fun-oltunk STV-ben Grom'gol-nál kijött 1 civil, erre a 4-5 komolyabban pvp-zõ arc egybõl: "bazz' húzzunk el innen, valamelyik barom idehozott egy civilt...ááá...tünés...basszus' nehogy megöljétek, ne is üssétek...ááá...már csak 20% hp-ja van, valaemelyik hülye még mindig üti, birkázzátok be és húzzunk innen"

ez ment ventrin.

meg ilyenek...pfff...ez most mi?
vicc, hogy ilyen miatt megy tropára pillanatok alatt egy tök jónak indult móka -.-

500-700g körül adják...
bár én a felét se adnám érte...ráadásúl 1.10 casual epic-ek miatt szintén drasztikusan le fog menni az ára...

ilyen alapon szintén neked kell eldönteni, hogy jó-e neked, ha egy instában beáll eléd 4-5 tauren és teljesen eltakarja elõled a kilátást 😊
a térdig érõ haverok feje felett legalább át lehet látni, ráadásúl nincs nagyobb megalázó dolog, mint ha ez a kis térdig érõ pöcs úgy begyalúlja a böszme nagy tauren bikát pvp-ben, hogy az köpni-nyelni nem tud 😊

amúgy meg ha inditanék valaha is gnóm karit, az tuti, hogy kétcopfos, rózsaszín hajú warrior csajszi lenne...már csak a fun kedvéért is érdemes kipróbálni 😄

TLD Robi
Hi all!

A Beast bõre mennyit ér?Pristine Hide of the Beast

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

1dk az 1.96% minusz honor (rank10en)
rank9 en mintha 3% lett volna ~

Friczy
jah, vissza ha olyan jól nyomja mindenki azon a héten.

keep walking... www.artum-inferniti.net

Sajnos kezdõ mivoltomból adódóan a BGt is késõn kezdtem de nekem bejött 😊
volt olyan napom hogy 170 killem volt + még honor a zászlókért meg Arathin. Csak Raiden beszoptam 1 DHKt és még mindig Sergeant vok 800 killel
még vmi a a rank vissza tud esni ha nem jáccol 1 ideig?

antgecc
Sokat kell kockulni? Az nem kifejezés! Az hogy sokat kockulj alapból kell a wowhoz. De ahhoz hogy Grand Marshal legyen az ember..... 3-4 hónapot kidobsz az ablakon az életedbõl. Mert amit a GM/HW-hez nyújtani kell, az több mint embertelen.

Jancsik
inkább elfelejtem még a wowot is, nincs pénz gamecardra is 😄

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD