World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Tört WoWot felejtsd el, olyan szinten fos és más mint az eredeti, hogy kár rá idõt pazarolni -_-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ingyen van és jobb a semminél? 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

antgecc
Mi a jó abban, ha ízetlen fagyit nyalsz?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
T1 (tier1) set itemek: MC-bõl esnek a bossokból, lila cucc mind.
T2 (tier2) set itemek: BWL-bõl esik majdnem mindegyik a fejes és a nadrág kivételével. Durvábbak mint a T1.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Jancsik
amúgy nekem megfelel a tört szerveri játék, csak nemtudom honnan letölteni a játékot
priviben valaki megírná? wandoon nem találom

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Jancsik
ok

neked kell eldontened, hogy terdig ero kisbarataid lesznek, vagy.. vagy nem.

Jancsik
melyik a jobb a szövetséges vagy a horda?

Friczy
A Te barátaid miatt én nem kérek bocsánatot. 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

TVelvet
Na, hogy válaszoljak😊
a DHK-k nagyon letudják rontani a honor rankodat, azt, hogy menyire.... azt nemtom
MC=molten core BWL= blackwing lair AQ20 Anhqiraji 20fõs instanceja ZG= zulgurub 20fõs instance.
Kitakarítás😄 hát az elsõ bosstol az utolsó bossig mindent leölni, kb enyi a takarítás és lootokat berámolni😊
3. talentezés aszem 5 vagy 10gold😊
MEnyire érdemes honorra menni? ha 60as leszel grand marshalként elég über cuccaid lesznek.. de sokat kell kockulni..
Jah és ha vki tud segíteni hogy szerintem Druiddal hogy a legérdemesebb talentezni azt nagyon megköszönném 😊
Jöhet olyan véleménye is aki nem druiddal nyomja csak tudja hogy mi jön jobbna ha van a partyban 😊

WoW-->lvl 45 druid @ Trollbane in \"Legend\"

Mennyit számít egy DHK a rank-ben?
Mik ezek a MC, BWL, AQ20, ZG farm szintû takarítása 😊 kicsit lopok 😄
T1, T2 set itemek megszerzésének lehetõsége
Mennyibe kerül a 3. talentezés 😄
Mennyire érdemes honorra menni? mivel jár az ha betudok majd SWben jutni abba a stratégiai központba vagy miaz? 😊
egyellõre ennyi

Huha pillanat átgondolom 😊

antgecc
Sorold mit nem értesz. Segítünk.

Emberek így 45ös szinten kezdek rájönni valójában milyen rohadtt öszetett ez a játék. Ez az elsõ karim és egyszerûen nem tudom követni mi minden van ebben a játékban. Mondjuk ebben sokat számít hogy a röviditések felét sem értem. 😄

Botond
tõled csak indiai múviban elmondott kommenteket tudunk elfogadni :-D
Davidus
ha mindig kértem volna 1 forintot mikor ezt mondták nekem már miller lennék😛 "hú kezd új karit majd felhúzunk pikkpakk" aztán 3 hétig hpzzám se szóltak😛

V9ykn8_TZL0

MarkBlade
jah csak munkahelyi gondok, nincs idõm rá.. 😞 csoda hogy most vagyok..
Friczy
Sztem nem.

strahd_ tolja még ott a papját? 😊

Botond
Nekem is van ott egy lvl10es sámánom. ^.^ Crassus nem akar powerlvlni a régi szép idõk emléke kedvéért? <#zavart1>
Friczy
Ja horda, akkor csak mi lehetünk.. :p

Friczy
Ne szórakozz már, felrántunk pikk-pakk 60ra!
Vagy nem is mi vagyunk a haverok? 😮 Valami loladin? 😄D

<#idiota><#hehe><#taps>
Botond
LEGO és SPANOK 4tw! Nincs többé IQ csak csak a tiszta érzés!
A "maradék" pedig egyesült a LEGO-val? 😊
antgecc
Jah ok, akkor a 2 klán ugyan az. Így már tiszta 😊

Squasha
A PT-bõl kivált játékosok elõször egy átmeneti néven /The Defiance/ tömörültek, majd végleges névként került kiválasztásra az "Infection".

Ha jól tudom a PT újraszervezõdött és már MCben jár.

A feltételek teljesítése pedig elsõsorban nem gear, hanem hozzáállás függõ.
A kiírás pedig azért ilyen, hogy senki se vesse a szemünkre, hogy nem tudta mit kell teljesíteni ahhoz, hogy nálunk maradhasson.

lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)

MarkBlade
Na hellóka!
Lenne -e kedve valakinek accot cserélnie? Egyetlen feltételem lenne egy 60-as kari arathor horda részén..A barátaim ott játszanak.Cserébe 2*60 -as karit tudok felajánlani BS-en jó felszereléssel és van pár kicsi is.Választ légyszi priviben.
Elõre is köszi!
Szerintem ez teljesen alap felveteli kovetelmeny, es teljesiteni sem nehez, meg akkor sem, ha valaki nem osveteran.

semmi extra nincs benne =P

gratula annak, aki ezeknek a kritériumoknak meg bír felelni 😄
fõleg netán friss 60-asként... ^^

ahogy nézem a jelentkezési szekciót, csak úgy tolonganak a jelöltek 😄

antgecc
Már 2 új klán alakult a PT-bõl. Maradt egyáltalán valaki benne? És ha igen, akkor milyen szinten? Vesznek fel õk is boldog-boldogtalant?

Squasha
Üdvözlet!

Az "Infection" guild /jórészt volt Poison Thorns/ felvételt hirdet warlockok számára az EU Bloodscalp serveren.

Jelentkezési feltételek

lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)

Lynx_TWL
kurvajó

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lazarus
😄 😛
raziel.
rofl😊 nem akartam mondani😊)

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

hat a BSen sztem tobbet is meger az az acc ha allis, ha erdekelne a wow akkor meg is vennem.. (legalabbis en tok szivesen atmennek/atmentem volna allyba korabban hala a csodalatos pvpnek queueknek)
de inkabb nem wowozok ;d

anti hero

PiszkosFred
Bloodscalp, mimás...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Botond
Legalább azt áruld el melyik szerver!
😄.a francba.

Jimi Hendrix

raziel.
4900 ért megvenném, bár irtad hogy alkudni nem lehet😞 akkor mégse sry

Az a faj csak a kiegbe lesz.van meg egy pucer 52-es pala is rajta😄.

Jimi Hendrix

Vagyis 5000ft

Jimi Hendrix

raziel.
és hányasok a törpék? enyi törpe hát nemtudom...

nude hamupipõke jobban érdekelne, irj ha az is van

Hi all,akit erdekel van egy lejart accos dobozos wow-om,egy 32tope hunterem van rajta.ara 5500ft,alkudni nem lehet.email cim:[email protected]

Jimi Hendrix

Hedgehog
Hát, valamilyen szinten talán az. De erre már egy csomó hasonló addon van... pl. eddig csak olyat használtam, ami simán kiírta nagybetûkkel ha egy adott spellt elkezdett castolni az ellenfél. De mivel ugye gyárilag a combatlogban ez megjelenik, biztos nem volt szándékában a Blizzardnak eltitkolni... rpg szempontból meg teljesen megmagyarázható 😊
Inkább az a cheat, hogy egyáltalán lehet addonokat írni. Ha csak a gyári interfésszel játszana mindenki, egyenlõk lennének az esélyek, addig meg én elõnyben leszek a nemservitudezõ, nem necrosisozó, nem targetcastingbarozó warlockokkal szemben 😊 de nekik meg lehet hogy van wowbillentyûzetük, nekem meg az nincs 😊

FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight

<#sigh>

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Jancsik
sorry, akkor úgy hogy az mit jelent?