World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

béla aláirás...

sztem te meg ne fújold a hordát inkább bújj el azzal a dwarfal vagy nyálelfel

lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar

Háááát nemtom... ezis 1 allys majom aki akkor tud poénkodni amikor vagy 1 nyálelf van mellette vagy paladin szval az ilyen ebújhat 1v1 ben

lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar

Sztem is otthon mindennap ugy elver a tauren kinézetü apád hogy már sipolsz tõle😊Ezért vagy ennyire debil, de nem baj majd meggyógyulsz😊
Lazarus
Téged minden nap 30x legankeltek, vagy mi fáj ennyire? Néha lehet ideges az ember, de ez már beteges. Fordulj szakemberhez o_O
fu undorito budos horda😛Plolz

BEAST
UD rogue ... mondjuk mindg is sejtettem hogy ferde hajlamaid vannak 😛PP

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
És vannak akik a MÁSik vonalat képviselik a humanok és gayelfek személyében <#hehe>
Jah és ha már kisebbségi komplexusról van szó feltétlen idesorolnám a gnómokat pl, de mint tudjuk ez csak egy játék... ;o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

RangeR
erre találták ki a majdnem 360 fokos körültekintést és nem csak síkba kell bambulni. Máris nem lesz ilyen megfoghatatlan-misztikus dolog, hogy nézel ki a fejedbõl magad elé és lusta vagy a kis csuklóddal tolni egyet, hogy felfelé is tekintgess és hogyhogy megy lefelé az életerõ... Abbahagytam ezt az idétlen játékot, de komolyan mondom, lehet veszek egy gamecard-ot és halomra öldöklöm az ilyen lámákat a tetõkrõl a napi pár szabad órámban 😊 Csak még átgondolom, hogy megéri-e ezt a pénzt

BEAST
már hiányoztál 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RangeR
és milyen jól teszi...addig kell lõni az ilyeneket, míg nem törlik az account-jukat. Már akkor kinyílvánítják a lekületüket, amikor torz hordás izéket indítanak, az már tükrözi a személyiségüket nagy vonalakban. A jó ízlés hiánya, az önbizalom-hiány, a kisebbségi komplexus jellemzi az ilyen kis hordás f...pókat, akik ilyen rusnya senkiházikat indítanak, azokra ezek a jellemzõk illenek kizárólag! Ezeknek egy dolog jár, hogy szétlõjék õket mielõtt a liftbe ki-be szállnak...

BEAST
/sigh ...

kinyomtuk a szemét szemét =P

Sugam
ezety allat 😄

http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-test-realm-en&t=89082&p=2
WTF? Ez most hogy is van?
McHaals
Nem emléxem a nevére, de õ tutira megjegyezte a mi nevünket 😊
szóval részünkrõl nincs harag, mivel kiválóan szórakoztunk.
Outdoor PVP FTW

MadWolf#11626

Gogo27
TN-en van egy dwarf hunter is aki arra elvezkedik hogy lvl25-30 as embereket szed le freewind poston ... ugyanis a kemeny lvl45-os orok nem jelentenek kihivast egy 60-as kari szamara raadasul ra sem agroznak. csak feljon a lifttel es mindenkit leszed onnan aki el es mozog. Vannak ilyen emberek sajna.. de hat ez a visszautoje a PvP szervereknek.

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

TVelvet
az a másik trinket is elég durva... epic...
Sound
http://i56.photobucket.com/albums/g196/exblizz/fulltable2.jpg

😄 orange trinket kicsit fake(bár kitudja), ellenben a többit már láttuk

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

o_O

Lazarus
x_X
Mi volt a neve?Sajnos hunterbõl elég sokat recruitoltunk mostanában, legoból meg máshonnét is.

TSW: Tunderke

Davidus
régi is meg nem is wow de azért link😄

V9ykn8_TZL0

Azon már gondolkoztam hogy ha az adott server játékosai - a normálisak - összefognának a seggarcúak ellen, hamarabb szûnne meg a probkléma mintha a GM re várnánk dehát ehez össze kellene fogni az meg sajna nemnagyon akar menni egy többezerfõs csoportban. Max lehet /y be ordibálni hogy ki és milyen faxságot csinál de pár óra múlva nememléxik rá senki.
Egyébként ez TN en van lehet hogy már te is belefutottál DeViLKiNG, Tanarison ebbe a farok NE hunterbe ,állítólag rendszeresen erre élvez.

"vessetek a mókusok közé" :)

És utánna rájössz hogy a bliz szark az ilyenekre én rendszeritn jelentem azt a huntert amikor csak találkozok vele, de már 1 hete folyamatosan ott van!

Hát igen de sajna angol nyelvtudásom arra épp elég hogy értsem mit akar a játék egy questel vagy egy másik játékos ha ír, arra viszont még kevés hogy GM-el társalogjak.<#fejvakaras>

BEAST
az egyikre igen mert a domb magasabb .. de amin õ volt ott a közelben semmi sincs amire fel lehet mászni

Count Adyn
Nem szép dolog, dehát benne van a pakliban😊 afk: another free kill 😊
sarkshire meg siman fel lehet ugrani tetõre lóval a vicces kedvüek után

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
heh , tegnap Darkshire egyik háztetején találtam egy tauren huntert ... fogalmam sincs hogyan jutott fel arra a házra , minegy is , 3x meghaltam amíg ugráltam a ház körül lóval xD ... utána meguntam és eljöttem

erre való az a nagy piros kérdöjel hogy szépen lejelentsd az exploitoló embereket (ergo aki háztetöröl lövöldözik). azután 2* is meggondolja mit csinál

Na hát igen , PvP ide vagy oda ha AFK ban kinyírnak valakit ... hát megvan a vélemény. Igaz hogy ellenségek meg minden , de akkor is egy játék és ha afk valaki akkor nincs ott a gépnél tehát esélye sincs megvédeni magát. aját magát osztájoza az aki ilyet tesz. Meg a Tanarison háztetõrõl rendszeresen lövöldözõ Hunter...na az is szép. AFK cimbim lecsüccsent az AH bejáratában én meg benéztem venni potionokat, egyszercsak azt látom hogy lemegy életereje 75%-a mire kiérek meghal . Sehol 1 ellenfél de egyszercsak kapok egy olyan lövést hogy majd belepurcanok. Visszarohanás az AH ba és érdekesmódon senki sem rohant utánam hogy kinyírjon. Késõbb hallottam hogy a háztetõkrõl vagy honnan lehet büntetlenül campelni.Jó szorakozást az olyanoknak akik ettõl élveznek , bár jobban tennék ha elhúznának a Wow ból inkább CounterStrikeozni. Teszem hozzá hogy engem nem érdekel ha összefutok akármilyenszintû ellenséges karival és nekemjön . Harcolunk egyik gyõz másik fexik...errõl szól

McHaals
igen, mert emléxem még arra, hogy valaki mondta, a PT becsületesen próbál játszani. Eddig még soha nem is volt ilyen gondom sem velük, sem az Arx Pannónniával. Tegnap viszont Panthert AFKban leverte egy pannóniás hunter. Cserébe felégettük Tyrs Handet a guilddel 😊

MadWolf#11626

Hát azt ne itt kérdezd jancsi!

"A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni"

Jancsik
privibe írja meg plz valaki hogy honnan tudom letölteni, warez legyen.

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Count Adyn
Errõl eszembe jut botond hsz-e a pt be olvadó legósokról😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

McHaals
A történet röviden: állunk Andorhal közepén, várjuk az offline membert, erre a semmibõl közénkcsap egy chain lightning, és jön a harc. Meghalunk. Visszamegyek, hordások sehol. Felkelek, 3 mp múlva jön a következõ lightning, mindannyian fél hp-ban voltunk, tehát ismét elhalunk. A kép akkor készült, mikor visszamentem a hullámhoz. 4bõl csak 3an voltunk, egyikõnk a temetõben álldogált.

Nem akarok rinyálni, merthogy ugye PVP szerver, öljenek meg, de az ilyen hullakemp rosszul esik.

Aláírásom jelen esetben nem számít. 32es rugó, amit egy hordás rugó inspirált, aki mindig mindenhol ott volt és gankelt 😊 Ha majd nagy lesz, és esetleg megjön a kedvem a genkeléshez, akkor majd lehet köpködni 😊

MadWolf#11626

koosadam
Igen...Vagyis ez most jelenleg a testserver írta ki (az meg csak, mert lejárt az accom már egy 3hete kb) viszont az megy GC nélkül is. Erre ma egy szép server leállás után kb. 2órával megkapom ezt a hibaüzenetet...
To Lazarus: Átvizsgálta de nem talált hibát..Azért köszi 😉

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

McHaals
eredeti a game?

MadWolf#11626

TVelvet
jo, akkor mage😄 haggy..😛
Lazarus
WoW/Repair.exe - Ez talán segít
koosadam

??

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Aquli
Teljes PVP rendszer revamp nem lenne rossz, PVE szervereken BG a honor farmolóknak, PVP szerveren pedig outdoor PVP, terület, bázisfoglalással, eventekkel, egy kis fantasyval.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Esetleg DHK helyett lehetne pl. olyan, hogy az azt követõ néhány killért nem kapnánk honort, így mehetne a jó öreg horror-show, de mégis kerülnénk a civileket.

Those who wish to follow me I welcome with my hands

1. - someone got p00ned
2. - cry mroe newb
2b - Q to the fucking Q
2c - kjukju
2d - T_T
3. - reroll PVE server!!!!
4. - call someone who gives shit!
5. - teh drama!!!!!!

csak hogy a klasszikusokat osszeszedjem, msot hirtelen nem jut tobb eszembe ;d
honort ersz, nem kell megsertodni ha megbasznak =) foleg ilyen névvel, egyszer en is lattalak meg lvl50akarhanyas voltal es blasteden kereszteztek egymast utjaink,a guildem is fel oraig rohogott a neveden dehat ez a wow ;>

:fluffle:

anti hero

TDC Geronimo
"~10óra farm/drop" Errõl nekem az jut eszembe, amikor 3-an akartunk menni westbe focusért, de nem jött a papunk. A hunterünk fogta magát és bement kamból eastbe, majd a vele szembejövõ legelsõ fát megnyomta és lám mi volt benne...rapidity 😊

Sound
DM east, rapidity farm! :] szerverünkön minenki büdös slacker, és 400g-ért megy rapidity, 3-at már eladtam 😄 ~10óra farm/drop

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

TDC Geronimo
Nem tudom kasztod, de Hearthglent(WP) vagy Tyr's handet(EP) ajánlom.

Hello.

Valaki tud adni tippeket hogy hogyan tudnák összeszedni egy epic mountra lovét mert sokaknak már van 2-3 de nekem még csak sime van, esetleg valaki tud vmi jo helyet ahol megéri farmolni? Elöre is köszi
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!

bye.