World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
Úgyhallottam BC után a Blizz mozgósítja erõforrásait és a WoWot a SOE hozzáértõ szakembereire bízza

Laked Patchnotes:

--------------------------------------------------------------------------------
- World of Warcraft Client Patch 1.14.0 "Combat Rewamp"
--------------------------------------------------------------------------------

Balance:
- Minden kasztot kiveszünk kivéve a Paladint
- Mindenki lvl70rõl indul
- Mindenki kap egy legendary setet

Bugs:
- Az NPCk többé nem beszélnek senkivel, mert vannak akik nem tudnak angolul
- A mobok többé nem agróznak és nem ütnek vissza
- Kivesszük a mobokat

General
- Kivesszük az Instanceokat
- Kivesszük a Battlegroundsokat

Paladin
- Kiveszünk minden varázslatot kivéve a Divine Shieldet
- A Divine Shield védelmi idejét meghosszabbítjuk 1 nappal
- A Divine Shield mostantól passzív képesség

Emotes
- Kiveszünk minden emoteot kivéve a spitet
- A spitnek animációja és hangja is lesz
- A spit 2 másodpercre megszakítja a Divine Shieldet és silencel, viszont ha szájbaköpöd az ellenfeled visszatöltõdik 10 manája

fake?
Friczy
De nem baj az ha vonják automata, nem? Nem felejtem el, nem raid közben kell kártyaszámot pötyögni meg minden. Ha abba akarom hagyni, úgyis én fogom elõször észrevenni sztem.
De ha valami ravaszabb oka van a cancelnek, én minden okos ötletet szívesen fogadok. Szóval miért?

keep walking... www.artum-inferniti.net

ez rémhírterjesztés, és gyûlöletbeszéd. börtönbe is kerülhetsz érte.

picket
Emelni fognak!!! <#wilting>

&#3237;_&#3237;

BEAST
hanem ez a wow ahol megtehetik hogy +1$ legyen havonta ami nekik mar par millioban jon ossze 😄 ... siman megtehetik , mennyit buknak , talan 1-2% elmegy mashova? mar ezis tulzas , BC annyi ujdonsagot hoz hogy minden ratyi ittmarad emelt havidijjal is 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Elsõ kieg még a fénykorban jött ki. :-) De természetesen neked jogodban áll gondolni amit akarsz,és nekem is. Én úgy gondolom,hogy lesz. És ezt nem cáfolja a blue post sem,hiszen volt már rá példa,hogy letették a nagyesküt vmire aztán allah nem úgy akarta. Majd meglátjuk mi lesz,én azé befizettem félévre,mert még max ennyi kifutást látok az egészben kieggel együtt.
igen, és az 5. kieg után meg 75 dollárt fizet majd mindenki havonta.

csak ez nem egy bukott project mint a daoc, amibõl ki kellene húzni az utolsó bentmaradt dollárokat is.

BEAST
nem sok :S ... Warhammer sosenem volt a kedvenc vilagom , talan ST onlany , baar eleg valoszinu hogy ezis valami ratyi lesz egy hangzatos ismert nevvel ... mostanaban meglestem egy par uj/keszulo jatekot , pl Archlord , nagy gagyi L2/RF/stb klon , ugytunik mar semmi ujat nem tudnak kiadni , meg mindig WoW/EVE a best , aminek meg eselye lenne hogy lekosson az majd a Dark Messiah , de a multi beta utan ezis egy rovid singleplayer game lesz szamomra ... egy ideig meg marad a wow

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Ó,hát ezt már hallotuk DAoCnál is,hogy nem lesz emelés, amikor jön a kieg. Nem is volt,csak rá 1 hónappal mégis,mert az infláció meg minden. Meg Blue írta, hogy 1.11 már BC lesz,aztán tessék még 1.13 is lesz,ha jól értem. Szal lesz emelés még az idén,de legkésõbb januárban. Ebben biztos vagyok. Mondani mondhatnak amit akarnak,aztán majd megmondják,hogy nem úgy jött össze. :-)
Botond
Semmi konkrétra nem gondolok,csak reménykedek,hogy vmi bekeveredik a szórásba.
blue irta, nemkeresemmeg, de okuk sincs ra.

QuippeR
mondjuk engem érdekelne, hogy márciusig várhatóan mi jobb jön ki? Warhammar Online az 2007 negyedik negyedév, más nagyon említésre méltó meg nincs a várható játékok listáján. bár így jobban belegondolva, lehet hogy a TCoS-ról beszélsz. az mondjuk engem is érdekelne.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Botond
Szerinted.
nem emelnek

Botond
Én másnap szoktam lemondani. (Az lesz ma) És akkor fél évig +bónusz hónap+pótnapok idejére nincs gond. :-) BC kijön tuti emelnek havidíjat is,na most nekem márc végéig minimum nincs ilyesmire gondom,addigra meg úgyis kijön vmi jobb. Szóval ma cancel,és akkor fizetés az ennyi is volt.
Lazarus
Érdemes minden befizetés után cancelt nyomni, így a következõ hónapban nem fogják szónélkül elninjázni a havidíjat
Mighty
Érdemes a texteket honored szintig nem leadni.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Friczy
Nekem is van egy, 4 60as kari, 3-4 50+-os és kéthavonta fizetem.
Mondjuk ez 7000, alkudni nem lehet! (bár ha nem változtatod meg a bankártya beállításaimat, elõfizetés-free) <#idiota><#idiota>

keep walking... www.artum-inferniti.net

shaba23
igen, ez Krigernek ment <#idiota>
shaba23
a questek átlagban 100 repu (moongladeben is adnak questet)
a text leadás 100 repu
a twiligt camp-nél a kill 1 repu/kill
AQban 5 repu/mob (bossra nem emlékszem)
a peccs óta minden leadott adag por 10 repu
Botond
Tegnap fizettem be félévre az volt egy 20as,meg van az accon vagy 4db 60as/közel 60as kari,ezt felajánlhatom neked mondjuk 6500ért?<#idiota>
JohnnySmith
Sorry az offért:
Eladó "élõ" account-os WoW-ot keresek! max 7-8K ért.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

BEAST
nemtom , de nemigaz hogy nem tudjak megoldani ezt a problemat , miota megjelent a jatek minden szerdan behalnak a serverek , elegem van <#idiota>

Kriger
Most úgyis karbantartás vagyon, adjatok már pár tippet, hogyan lehet leggyorsabban és leggazdaságosabban a CC reput exhaltedig kitolni?

Tudja valaki, hogy miért nem mennek a szerverek? <#crazya><#hehe><#nevetes1><#papakacsint>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

hat tenyleg jajmostmilesz !

lehet hogy buffolni fogjak nehgoy mán game over legyen 😄

anti hero

Szerintem buffolnak KT-n. Nehogymar 4H utan ilyen gyorsan leessen 😊

ilyenkor azon gondolkodom, hogy vajon egyaltalan megolheto-e kel thuzad ill hgoy ok gondolkoznak azon, hgoy vajon egyaltalan megolheto-e kel thuzad...

de mind1, ma lehetseges nerf nap 😄

anti hero

Lazarus
Ha az ellenfél petjét fel lehet (Néha zöld ha nincs betöltve a gazdája) akkor talán van egy kevéske értelme is -_-
lol
Tudtátok, hogy hunter petet is fel lehet venni friendlistre?😄DD
Véletlen a petem volt kijelölve mikor rányomtam az "Add friend" gombra 😊
Lehet a lock petjét is fel lehet nemtom nincs lockom

ffs 😞( vegre felbuffoltak magukat a letezo osszes buffal erre paff😞

viditonak egy kis kepecske😄

most mégis :<

(01:23:58) (@N|Kungen) WTB HAKKAR BUFF FOR 2000G, ALLY OR HORDE ;X

Lazarus
Ha nem jön össze 40 ember ma nem fog tudni aludni, nagyügy -_-
Davidus
vagy a blizz nem szeretné ha kinyírnák. legendary staff speckójára vessetek egy pillantást😛

V9ykn8_TZL0

Lazarus
Ez világelsõ lesz? Mert akkor lehet hogy azt az 1%ot valami specciális módon lehet csak levarázsolni róla ^^
megint 1 😞

Sound
phudejóvagy!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

nem despawnolt

Sound
http://www.hltv.org/doh.jpg

1% wipe, és despawnolt!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

igy beszelnek az irigyek 😄 meg ha csak viccelnek is😛

hat mar csak jovoheten, mara vege a raidnek😄 de kosz😊 jo progess votl 3 uj boss a heten😊

Lynx_TWL
levertük princesst, world 121526854732. most hogger jön:o

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

The Garrett
kellemes, lagmentes, 2-3 sec szunetmentes thaddiust kivanok nektek 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

jaja 1% wipe haha szegenyek😄 de mostmar tuti leverik meg ma 😊

mi meg levertuk grobit meg gluthot 😊 bar ez mar nem nagy szam😄

1%

Mivel nálunk én csinálom azt el tudom mondani én hogy csinálom. Ha bossal szemben vagy akkor én a bosstól balra állok majdnem a terem falánál( ott ahol a lépcsõ kezdõdik, az én tapasztalatom azt mutatja hogy ide max 1x rak rain of firet amit poti és pajzs kivéd)full frben vagyok frés nr prot potik fenn(fr potit egybõl iszom ha lejön rólam)+ 3 % hites cucc van rajtam a többi mind fr cucc. Elsõ add tankot én viszem heal-lel és amikor addon írja enrage 15 sec pajzs+hot magamra és MCzem. Odaviszem a bosshoz és várom hogy yelleljen és elkezdjen nõni. Akkor kisütöm a spelljét ami 1 mage AEhez hasonlít és kb annyi is a range a varázslatának.
Ha MC megszakad akkor egybõl be kell mondani, hogy tank SSt el tudja nyomni és így lesz idõ a következõ addot beMCzni és odavinni+felrobbantani(ugyanis ha Mc megszakad kap az add 1 debuffot ami miatt immunis az MCre 1 idõre)
MC miért szakadhat meg:
1, Nincs meg a 99 %od vagy pont bejön az az 1 %
2, Másik tipusú add túl közel van és rádchargeol vagy silencet nyom rád
3, Nincs elég fr rajtad és minden 1es RoF tick felezi MC idõdet
4, Nem elég gyorsan szedik a mérget
5, A pap benyomta a fadet vagy t2 bonus aktiválóditt
6, Messze volt az add a robbantásnál

Enrage lehet fixen jön de van amikor addon rosszul írja ezért is fogom meg 15 secnél, mert már volt olyan hogy azt írta 5 sec van hátra és közben enrage lett

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

ize nincs 10 orajuk az csak az inste reset😄 maintenance elobb kezdodik😄 szal a karbantartasig tolni fogjak az tuti😊

jah tenyleg naluk mar reset van😊 akkro szurkoljunk nihilumert hogy eu kill legyen a world first😊 meg van 10 orajuk gyanitom vegig naxxban lesznek😊

Az IR addja faerlinánál semmit se üt az add kb

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)