World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3. mert valami koleai guild is benyomta öket közben 😄

dnt már kiesett.

jaja nihi mar 22% nal jar😊 DnT meg 11% nal, megy most a jo kis verseny hogy meg ma leverjek😄

BEAST
most 2. vagy 3. ? tudod ki hisz neked ezek utan? 😄😄😄😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

vagyis 3rd world horde zistenit 😄

4 HORSEMEN FUCKING DOWN!!
2nd world horde :>>
(és faszom h csak 1 lock a raidben 😄)

The Garrett
WTf már kaptak palákat? 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

már lement? behalt az oldaluk 😊

Sound
nerf horde!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Kel thuzad 22% lol? 😄 kep

1. tryra levittek 52%ra, ennyire gyengus lenne? 😊

[HUN]Crassus
így csináljuk,de kiugrik.....hihetetlen komolyan😞

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Sound
add ha jól tudom, 1,5k-at autoswingel és 4k-at crittel a bosson.

enrage fixen jon ha elotte 3-4 secel mczitek az boven jo es eleg kozel legyen hozza mondjuk 5 yardon belul, mc-s emberkere meg figyeljetek shield legyen rajta meg poison cleanse kopes utan, nemi balszerencse persze mindig van megtorhet mc.

Sound
+hit cuccok a priestre? kek

[HUN]Crassus
Srácok! FAERLINA-nál mi az anyámkínjáért dobja le magáról az MC-t az add?
enrage-nél fixen kijön az add az MC bõl...mit baxunk el?
Valakinek van tippje mi a legtökéletesebb idõpont a beálfozásra? ja és mennyire kell közel/messze lenni az addnak?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

4 pala kell 1 raidbe, a másik kettöt beviszed csak a loh miatt? 😊
6 pala sztem 1 klánba se kell nem raidre. 😊
6 pallyval a raidben pont kijon a fight vegeig az otkre 😊

Pedig ugy irtad mintha semmit nem erne. :]

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

The Garrett
dehogynem, arra irtam. 😊

Tuti nem hasznalja egy ally guild sem az imp loh-ot pw-hez.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

The Garrett
jah 20k armor telleg fett 45 vagy hany percenkent 2v3? percre 😊

Pw a 20k armor miatt EZ mode kivetelesen nem a salvatol. 😊)

The Garrett

hmm vannak még akik hunterekkel kiteolják pacswerket? <#eplus2><#eplus2>

Smithwarden
Hat remeljuk "felno"... 😄

De amugy te melyik Kissün is vagy amugy, hanyadik, regi vagy az uj, aki eladta a karijat vagy aki megvette, III. vagy IV. Kissün? 😄

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TDC Geronimo
degonosz <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Botond
Még mindig jobb,mintha megint a nadrágodba rókázna vki. ^.^
Sound
:<

Botond
Jár a ban,viszlát egy hét múlva!
Bocs a kép minõségért, nem akartam túl nagyban feltenni. (lehet kicsit lett😊)
Különben igazad lehet "a színvonal enny..." és hiába nem is igazán lesz több néhány embernél, persze mindig vannak kivételek. Bocs az off -ért.
BEAST
bannolja valaki , htxbye =)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
szépvolt soundHUN 😄😄

Sound
bah soory, nem így akartam :> fák! törölje valaki!

picket
Hova küldhetem az optikustól a számlát? Ilyen minõségû képet ne rakj be légy szíves!
Ami a szöveget illeti... Én sem szeretem a gagyi neveket, de akár agyvérzést is kaphatsz, a színvonal az ennyi, és van aki még ez alatt van. Ha meg adod a nagy intellektüelt, aztán ilyen választ kapsz, akkor nem értem min csodálkozol.

&#3237;_&#3237;

fake.

Pacify = ez kb. iwin button.

a shadow tree-rõl meg inkább ne beszéljünk, kb. godmode lesz, ha igaz.

szal ez kamu, Possession-nal az élen 😄

Mit varsz tole? kb. 10 eves lehet a latottak alapjan.
Lazarus
Amíg eléred a 60as szintet szerintem Enhancement a legjobb választás (De ne akarj agilitire vagy criticalra rágyúrni mert nem éri meg).

60as szint után ha raidelni akarsz akkor restos build, ha pvp akkor 21 resto többi elemental vagy enhancement.

A setitemeid mind resto/elementalosak lesznek
Laky
nekem úgy tûnik, hogy te provokáltad ezt ki O_o

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

PiszkosFred
Ha kifogsz egy AV hetvegen, amikor zerg modszerrel 15-20 perc alatt szerzel 4000-5000 pontot, es ezt mondjuk egesz hetvegen csinalod, akkor sima ugy. De mivel ilyen hetvege csak ritkan van, a koztes idoben lassabban fogsz haladni. Ezen a hetvegen szombat-vasarnap siman ossze lehetett szedni 200k pontot. A gond az, hogy nem csak te pvpzel a servereden, ezert a konkurencia is ossze fog kozel annyit szedni. A ltCommander szetet ossze lehet szedni szerintem napi 4-5 oraval. Rang 6-7ig menni fog a heti egy szint, utana 2 het, esetleg harom. Probald ki, aztan meglatod. Azok jartak igazan jol, akikre rang 6-7 korul koszontott be az xbg, mert nekik van par het elonyuk a tobbi infuzios pvp emberkehez kepest.

#szerintem

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Ha kifogsz egy AV hetvegen, amikor zerg modszerrel 15-20 perc alatt szerzel 4000-5000 pontot, es ezt mondjuk egesz hetvegen csinalod, akkor sima ugy. De mivel ilyen hetvege csak ritkan van, a koztes idoben lassabban fogsz haladni. Ezen a hetvegen szombat-vasarnap siman ossze lehetett szedni 200k pontot. A gond az, hogy nem csak te pvpzel a servereden, ezert a konkurencia is ossze fog kozel annyit szedni. A ltCommander szetet ossze lehet szedni szerintem napi 4-5 oraval. Rang 6-7ig menni fog a heti egy szint, utana 2 het, esetleg harom. Probald ki, aztan meglatod. Azok jartak igazan jol, akikre rang 6-7 korul koszontott be az xbg, mert nekik van par het elonyuk a tobbi infuzios pvp emberkehez kepest.

#szerintem

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Reméltem 1x felnõ a Bloodscalp is mint szerver, de mégsem...
szerintetek sámánnal hova rakjam a talenteim elmentel combatra vagy enhancementre vagy vegyesen?

- pappal nekem nem kellett 1 hét se
- mágussal viszont egész jó (igaz, még csak lvl29-es)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

BEAST
nemhiszem el :o

Count Adyn
Ja és pug pvp t 1 hét alatt feladod, hidd el😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gondolom ez csak olyan rank 12-ig megy így (mármint a négyhetente feljebb lépés). Rank 13-14 az elérhetetlen ennyi PVP-vel. Na nem mintha képes lennék annyit ülni a gép elõtt. Inkább jáccok<#nyes>

The Garrett
attol fugg mennyi honor jön össze 4-5 ora alatt és ezzel hanyadik leszel a héten. De szerintem ilyen rank 6-7 felett már 2-3 hetente fogsz elõrelépni 1 szintet, rank 11 fölött 4 hét körül...

picket
Mire oda érsz, addigra lvl 2-es lesz a zónák felfedezése miatt, és kizárnak csalásért <#idiota>
Amúgy meg akinek ilyen sok ideje van, az nem csoda, hogy unja.

&#3237;_&#3237;

Lazarus
Az attólis függ meddig csinálod és hogy mennyire vagy skilles ... habár az utóbbi nem számít, csak hogy meddig csinálod
Srácok, hanyas rankig lehet eljutni egy halandónak napi 4-5 óra BG-vel. Nem cél a rank14(még a rank 10 se<#idiota>), csak kiváncsi vagyok, hogy melyik rang reális ennyi játékidõ mellett?
Elõre is köszi