World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Az,és epixxe is van. :-D
TDC Geronimo
60 vagy má? ;>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Héééé léci valaki írja meg ,hogy-hogy kell telepíteni a 10 napos próbaverziót.
Léééééci. HI: Ákos

QuippeR
a te gondolatmeneted alapján meg nem is kéne soha többet új játékot venni, mert mind olyan lesz mint a régi. szerintem ez egy egyszerû mérnök-közgazdász gondolatmeneti különbség, csak az a baj, hogy kicsit túl sok személyeskedéssel. (amire meg egyébként egyik oldalról sem volt semmi okotok.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Friczy
Hello! Fel is néztél a helyedre, Darkshire háztetõre? <#wave>

keep walking... www.artum-inferniti.net

Davidus
gyere neptulonra. igaz hogy rerollolnod kell de ott van az összes twl arc😄

V9ykn8_TZL0

Botond
Ó,nem is tudom ki kezdett itt oltárt állítani. Hát az oltárra áldozat is kell.

Viszont a te gondolatmentedet követve nem lesz holnap,hiszen 2006. szeptember 7 sosem volt még!!! vagy lehet más MMOkat is meg kell nézni amikhez kieget adtak ki,nem csak a minden külsõ ráhatástól független wowot?:-D Ez utóbbi jobb lenne,hátha mégis lesz holnap!<#wilting>
Lynx_TWL
a vita teljeséggel érdektelen volt: ennek ez a véleménye, annak az, ok el van intézve.... kthxbye szart érdekel a többi 😮

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

picket
"a tendenciák szerint a kieg után jön a havidíj emelés" - ezt így 5-6 wow kieg távlatában...

"igyekeztem is alkalmazkodni az alacsonyabb szintû lényekhez" - kösz, látom sokra tartasz, értelmesen elcsevegtünk, sírjál csak tovább bármi hülyeségrõl, nem szólok bele a felsõbbrendû lények dolgába. Én legalább nem szégyenlem egyik kijelentésemet sem, legyen az akár poén, akár komoly. És te?

"minden alapot nélkülözve próbálnak meggyõzni,hogy tévedek." - olvass vissza! Hányszor írtam le ezt, vagy bármi hasonlót: "Nem lesz havidíj emelés, Botond téved." Erre jössz tévedhetetlenséggel, és alacsonyabb szintû lényekkel. Eléggé csalódtam benned, most már értem hogyan állsz a dolgokhoz. Más "alacsony szintû"-zése már egyáltalán nem poénos, viszont (sajnos) sokat elmond rólad kedves Botond.

&#3237;_&#3237;

Botond
Így van. Viszont én ezzel kezdtem,hogy ezt jeleztem.

Bátyáddal mi lett? Azóta is szótáraz,hogy megértse mit írok? <#gonosz1>
Hi Ákos v.ok.

Léci valaki írja már meg nekem hogy hogyan kell telepíteni a 10 napos verziót.
Ott tartok ,hogy megvan a patch és egy számkód.
Elõre is köszönöm.

QuippeR
"De nem,jönnek a nagyon okosak,és szintén minden alapot nélkülözve próbálnak meggyõzni,hogy tévedek."

kulcsszerepet játszik a minden alapot nélkülözve szófordulat, ugyanis arról megy a vita, hogy szerintük a te gondolatmeneted is ilyen tulajdonsággal bír. <#beka2>

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Lynx_TWL
kit érdekel, hogy gm vagy? oszlatom a guildet csinálunk egy újat a srácokkal, aztán felveszünk vízhordó fiúnak. (a rózsaszín sírós macis tabard + pink mageweave póló egyenruhát megtartjuk)

Botond
Majd úgy teszünk,mintha nem én lennék a GM. :-)
BEAST
es ha mar ennyire ujrakezdhetneked van akkor gyere Neptulonra =D jo kis guild , jo tarsasaggal , igaz Botondot neha nem art letagadni =D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

loller <#integet2><#vigyor2>

BEAST
te meg elsz? 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
<#wave> Hát már hogy ne lenne Substance 😊
Botond
Most került szóba a befizetés. Én meg megemlítettem ezt meg azt. Nem próbáltam kamu blue postokat hozni,mert õk maguk se tudják,hogy mi lesz. Viszont vannak tendenciák amiket meg lehet figyelni. Mint például háború után megugrik a népszaporulat. Tél után jön a tavasz. És hát a tendenciák szerint a kieg után jön a havidíj emelés. Gondoltam közkinccsé teszem gondolataim és mindenki csinál amit akar,ahogy eddig is. De nem,jönnek a nagyon okosak,és szintén minden alapot nélkülözve próbálnak meggyõzni,hogy tévedek. Persze ilyesmire mindig vevõ vagyok,igyekeztem is alkalmazkodni az alacsonyabb szintû lényekhez,úgy látom sikerült is. Bedobtál egy 100 forintot nyomtam rá 2 eurót. Ez kell,akkor ez van. Mindenkivel úgy hogy értse. Remélem érted! <#wilting>
Ferro_TwL
Üdv Hölgyek, Urak!

Lassan 1 év kihagyás után (asszem tavaly novemberben játszottam utoljára, mikor Nefit lenyomtuk, utána valahogy nagyon elég lett a Wow-ból, a beta meg a retail majdnem másfél- két év sok volt, nem értem Beast hogy bírod😛) hirtelen ötlettõl vezérelve egy hónapra megint aktíváltam az accot (ja aki esetleg attól fél, hogy törlik fél év után ne féljen, addig nem törlik amíg lesz Wow😄).

Na szal felnéztem Bs-re (tudom nagy divat lett szidni ezt a servert de régen nagyon jó volt) döbbenet. Low popos lett és mindenki, de komolyan szinte minden kari majdnem full epicben van elég durva volt😛 A másik meg a Bs full magyar server lett? Mert a generalon, meg aki whispelt nekem szinte csak magyarul nyomták, jó mondjuk marha kevesen voltak fenn a régi idõkhöz képest, de ez azért sokkoló volt.
Az a gáz, hogy játszogatnék én is valami jó kis MMO-val, de ahogy lentebb írták én se nagyon látok semmi jót a láthatáron. Bár a Wow kieg egész pofásnak tûnik 25 fõs raidek és normális PvP rendszer talán meghozza a kedvem.
Na jó nem panaszkodni akarok csak beköszöntem😊, btw Bs-en van még Substance és nyomják keményen? És Nemaa Zumi stb. még mindig TN-en nyomja az Inc-be? (Nézegetve a fórumot hihetetlen, hogy Wildor mekkora szakértõ lett, de Devil is osztja az észt rendesen😄)

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Lynx_TWL
<#wilting><#wilting><#wilting><#sniffles>
sok lesz

picket
Annyit átlátok, hogy minden alap nélkül kijelented, hogy emelés lesz, és késöbb még a pontos mértékét is meghatározod teljesen hasraütés alapján. Ezek után 2 héten át (vagy amig el nem felejted a dolgot) minden hozzászólásodba bele fogod fûzni, hogy 2 euro 13 cent emelés lesz. Ezzel viszont a maradék komolyságát is elveszti a kijelentésed, függetlenül attól, hogy lesz-e emelés, vagy nem. Csak azt nem értem, hogy miért vártál ezzel eddig. Már fél év után lehetett volna vészmadárkodni, meg ríni, hogy majd emelik ám! (Néhányan meg is tették, de persze nekik is igazuk volt).
Kezd derengeni. Szerintem te százalékot kapsz minden Mo.-i számláról befizetett 2 hónapnál hosszabb idõre szóló elõfizetés után <#nevetes1>

&#3237;_&#3237;

Botond
Lesz karitranszfer amcsiból euba,avagy sem?:-D
Botond
Jó,Jock ez végképp nem volt fair. Egy bankár védi a másik bankárt üzleti kérdésben egy informatikussal szemben aki a pénzügyek nagy guruja. ^.^ Pfúj,ez tényleg nem volt szép. :-P
Botond
Széllel szemben hugyozol.
Botond
Azt azért remélem tisztán látod,hogy függetlenül attól amit írsz nekem akkor is marad ez a meglátásom,hogy lesz havidíj emelés. :-) És mindkettõnk véleményétõl független,hogy lesz avagy sem. ^.^ Bár amilyen vehemenciával nekem estél,mert egy ilyen véleményt mertem egy nyilvános fórumon formálni kezdek elbizonytalanodni ebben,hogy te átlátsz e bármit is. ^.^
BEAST
ki tudja , meg barmi lehet , siman megerne nekik meg a +1 honappal is , foleg ha annyiba fog kerulni a kieg mint az alapgem , en mar a hivatalos blizzard hireknek sem hiszek nemhogy a haverom haverjanak a valakije mondta szintu pletykaknak ^^

ha szeretnéd az exalted cuccokat kiváltani, akkor eléggé megéri csinálni.
Kriger
Köszi, én rájöttem, hogy nekem írtad, a többiek meg kit érdekelnek? <#wink>
Igazándiból az érdekelne, hogy mennyire éri meg a tactical bogárhentelõs küldiket nyomatni...

BEAST
rofl , szerintem meg a blizzard sem tudja hogy mi hogyan lesz 😄 ... de egy nowhere-tol keletre levo kis orszag teruleti akarkicsodaja tudja 😄

Jockey
sorsod már megíratott
füzetni fogod a +2dolcsit, mert a kieg eladása után, kb 3 hónapra, már a szart sem érdekli a wow, eljön a talán kieggel tudjuk tartani a pplayerlétszámot effektus, és erre felkészülni télleg a kieg kiadásakor, vagy azt követõ havidíjkiemeléssel lehet a legjobban. ez üzlet, botondnak ez esetben "is" igaza van sztem... :-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

picket
Csak hasonló módon próbáltam elõrevetíteni a szomorú jövõt, mint Botond, de látszik, hogy nincs hozzá tehetségem, és nem is ismételgetem folyamatosan. Alkalmatlan vagyok erre a pozícióra, le is mondok róla <#shakehead>

&#3237;_&#3237;

zeki
szerintem az AMEX-TEC anno"N-TEC" aki forgalmazza "gyengébbeknek" területi vezetõje aki közvetlen kapcsolatban áll a Blizzardal csak tudja PONTOSAN nem????? <#felkialtas><#banplz>

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

BEAST
ez nagyon gyenge lett <#nemtudom>

picket
Komolyan veszélyben van az életszínvonalam! Alig tudom kigazdálkodni az elõfizetést, és mivel ilyen szar a játék, ezért még gondolkozom rajta, hogy érdemes-e eladósodni a kiegészítõ miatt?!
Õtévedhetetlenséged ne jósolja meg, hogy holnap csõdbe megy a Blizz és nem lesznek szerverek 2 évtizeden át, mert a sok kocka felvágja az ereit és gondatlanságból elkövetett emberölésért leszel akkor éppen börtönben, amikor eladok neked 2 eurót 100 forintért, te meg még oltárt is emelhetsz! Ja várj csak! Én nem is képzelem magamat tévedhetetlennek, vagy bármely egyéb természetfeletti lénynek, úgyhogy önként lemondok az oltárról. Tartsd csak meg! <#fogmosas>

&#3237;_&#3237;

Botond
Majd január 3.án amikor nem mondod le az accod,hanem mosolyogva fizetsz 2 euróval többet a következõ wow hónapodért azért vonulj ki az oltáromhoz koszorúzni! <#gonosz1>

És ha 100 forint lesz ez a 2 euró,akkor te is kapsz egy oltárt.<#idiota>
picket
Látom a tévedhetetlenség faktor is befigyelt már.
Emelünk neked is egy oltárt Crassus-é mellé, de a tied nagyobb lesz, mert az áremeléstõl jobban félünk! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Botond
Hát majd rájössz,addig is mondogassad,hogy nem lesz. :-) Account transfer lesz amcsi acc eu accra,meg dishonor kill lesz lowbie playerekre, meg még votl pár klasszikus baromság itt az idõk folyamán. :-P Ha nem lesz akkor ez lesz az elsõ alkalom,hogy én tévedek. :-P Bár azzal,hogy "áremelés lesz" tévedni nem lehet,szal ez most nem fair küzdelem. :-D
picket
Jááááj! A Blizznek a havi +100 forintomra van szüksége!!! És én ebbe éhen is halok!!! <#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>
(Kezd "elvették a csörgõmet" érzést adni a fórumnak <#wow2>)

&#3237;_&#3237;

picket
És? Az iszpesölli része be is jött, nem? <#idiota>

A másikat meg egyszerûen tesztelték, és nem volt jó (mert ha kis karakter támad rád, akkor nem üthetsz vissza?). Az áremelést is tesztelték, és az sem volt jó. A gáz áremelését viszont tesztelték az illetékesek, és nekik nagyon tetszett <#vomit>

&#3237;_&#3237;

Botond
Üzleti tervet tartják. Kieg kijön novemberben,karácsonyra eladnak 6,5-8 millió darabot,aztán karácsony és jan vége között vmikor egy kis havidíj emelés. Ez a terv,csak nem kell mindenkinek tudnia, szal kezeld te is bizalmasan ezt az értesülést! :-)
Botond
Persze,persze. Biztatgassad magad! Emelnek egy dollárt a havidíjon akkor nem tudnak eladni 6,5 millió kieget,meg nem porolja le mindenki az accát? De igen,akkor miért ne emelnének? :-D Sosem az a kérdés,hogy miért,hanem,hogy miért ne? :-D
picket
Fake: "viszont ha szájbaköpöd az ellenfeled visszatöltõdik 10 manája" - a melegek tiltakozása miatt ez a peccs elmarad <#idiota>

&#3237;_&#3237;

ingame elbaszni valami és tartani egy üzleti tervet (~ wow+5kieg-8ev=sokpenz) más dolog 😊

õ már csak tudja.

Botond
Idézet többektõl akik beidézték a Blizz honlapról azt ott írtakat.

"Honor is a concept that is central to our PvP ranking system. There are honorable kills and there are dishonorable kills. You earn honor for killing opponents at or near your level, and more honor still if you kill a higher level player character, as opposed to an NPC. There are also dishonorable kills, and these would include killing lower level PCs and NPCs, and especially non-aggressive NPCs like gryphon masters and quest givers. If you repeatedly make dishonorable kills, you'll eventually go into the negative ranks, and lose experience and become attackable on sight by both factions."

És így lett? Nem lesz gázáremelés! Mondogassátok! :-DDDDD
picket
Már két éve folyamatosan emelgetik, ne add alájuk a lovat <#wilting>
Hiszen a kiegészítõ kész csõd lesz a Blizznek: megveszi 6 és fél millió játékos, néhányan a régi accountjukat is leporolják, hogy megnézzék (lásd peccsek, amikor tápolják a kasztodat, akkor széles vigyorral jössz vissza, hogy sosem akartad igazából abbahagyni)... stb, etc. Szóval kész csõd, gyorsan emelni kell, mert felszöknek a kiadások, és szinte semmi bevételre nem lehet számítani!!! <#wilting><#wilting><#wilting>

&#3237;_&#3237;

zeki
Sziasztok!

Most adta le a barátom a rendelést a Burning Cursade kiegészítõre fogy ára 9.990Ft lesz a Media Marktokban õ ott oszt.vez!Annyit mondott a területi képviselõ,hogy lesz benne egy ajándék hónap is.

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Botond
Utoljára a playerekre vonatkozó dishonor témában próbáltátok megdumálni az agyam,ott is volt bluepostotok meg minden,mégis úgy lett ahogy én mondtam. :-P Szal errõl ennyit. Havidíj emelés lesz és kész. :-P