World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Léééééci. HI: Ákos
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
keep walking... www.artum-inferniti.net
Viszont a te gondolatmentedet követve nem lesz holnap,hiszen 2006. szeptember 7 sosem volt még!!! vagy lehet más MMOkat is meg kell nézni amikhez kieget adtak ki,nem csak a minden külsõ ráhatástól független wowot?:-D Ez utóbbi jobb lenne,hátha mégis lesz holnap!<#wilting>#wilting>
๏̯͡๏﴿
"igyekeztem is alkalmazkodni az alacsonyabb szintû lényekhez" - kösz, látom sokra tartasz, értelmesen elcsevegtünk, sírjál csak tovább bármi hülyeségrõl, nem szólok bele a felsõbbrendû lények dolgába. Én legalább nem szégyenlem egyik kijelentésemet sem, legyen az akár poén, akár komoly. És te?
"minden alapot nélkülözve próbálnak meggyõzni,hogy tévedek." - olvass vissza! Hányszor írtam le ezt, vagy bármi hasonlót: "Nem lesz havidíj emelés, Botond téved." Erre jössz tévedhetetlenséggel, és alacsonyabb szintû lényekkel. Eléggé csalódtam benned, most már értem hogyan állsz a dolgokhoz. Más "alacsony szintû"-zése már egyáltalán nem poénos, viszont (sajnos) sokat elmond rólad kedves Botond.
ಥ_ಥ
Bátyáddal mi lett? Azóta is szótáraz,hogy megértse mit írok? <#gonosz1>#gonosz1>
Léci valaki írja már meg nekem hogy hogyan kell telepíteni a 10 napos verziót.
Ott tartok ,hogy megvan a patch és egy számkód.
Elõre is köszönöm.
kulcsszerepet játszik a minden alapot nélkülözve szófordulat, ugyanis arról megy a vita, hogy szerintük a te gondolatmeneted is ilyen tulajdonsággal bír. <#beka2>#beka2>
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
๏̯͡๏﴿
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Lassan 1 év kihagyás után (asszem tavaly novemberben játszottam utoljára, mikor Nefit lenyomtuk, utána valahogy nagyon elég lett a Wow-ból, a beta meg a retail majdnem másfél- két év sok volt, nem értem Beast hogy bírod😛) hirtelen ötlettõl vezérelve egy hónapra megint aktíváltam az accot (ja aki esetleg attól fél, hogy törlik fél év után ne féljen, addig nem törlik amíg lesz Wow😄).
Na szal felnéztem Bs-re (tudom nagy divat lett szidni ezt a servert de régen nagyon jó volt) döbbenet. Low popos lett és mindenki, de komolyan szinte minden kari majdnem full epicben van elég durva volt😛 A másik meg a Bs full magyar server lett? Mert a generalon, meg aki whispelt nekem szinte csak magyarul nyomták, jó mondjuk marha kevesen voltak fenn a régi idõkhöz képest, de ez azért sokkoló volt.
Az a gáz, hogy játszogatnék én is valami jó kis MMO-val, de ahogy lentebb írták én se nagyon látok semmi jót a láthatáron. Bár a Wow kieg egész pofásnak tûnik 25 fõs raidek és normális PvP rendszer talán meghozza a kedvem.
Na jó nem panaszkodni akarok csak beköszöntem😊, btw Bs-en van még Substance és nyomják keményen? És Nemaa Zumi stb. még mindig TN-en nyomja az Inc-be? (Nézegetve a fórumot hihetetlen, hogy Wildor mekkora szakértõ lett, de Devil is osztja az észt rendesen😄)
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
sok lesz
๏̯͡๏﴿
Kezd derengeni. Szerintem te százalékot kapsz minden Mo.-i számláról befizetett 2 hónapnál hosszabb idõre szóló elõfizetés után <#nevetes1>#nevetes1>
ಥ_ಥ
Igazándiból az érdekelne, hogy mennyire éri meg a tactical bogárhentelõs küldiket nyomatni...
füzetni fogod a +2dolcsit, mert a kieg eladása után, kb 3 hónapra, már a szart sem érdekli a wow, eljön a talán kieggel tudjuk tartani a pplayerlétszámot effektus, és erre felkészülni télleg a kieg kiadásakor, vagy azt követõ havidíjkiemeléssel lehet a legjobban. ez üzlet, botondnak ez esetben "is" igaza van sztem... :-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
ಥ_ಥ
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
Õtévedhetetlenséged ne jósolja meg, hogy holnap csõdbe megy a Blizz és nem lesznek szerverek 2 évtizeden át, mert a sok kocka felvágja az ereit és gondatlanságból elkövetett emberölésért leszel akkor éppen börtönben, amikor eladok neked 2 eurót 100 forintért, te meg még oltárt is emelhetsz! Ja várj csak! Én nem is képzelem magamat tévedhetetlennek, vagy bármely egyéb természetfeletti lénynek, úgyhogy önként lemondok az oltárról. Tartsd csak meg! <#fogmosas>#fogmosas>
ಥ_ಥ
És ha 100 forint lesz ez a 2 euró,akkor te is kapsz egy oltárt.<#idiota>#idiota>
Emelünk neked is egy oltárt Crassus-é mellé, de a tied nagyobb lesz, mert az áremeléstõl jobban félünk! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
(Kezd "elvették a csörgõmet" érzést adni a fórumnak <#wow2>#wow2>)
ಥ_ಥ
A másikat meg egyszerûen tesztelték, és nem volt jó (mert ha kis karakter támad rád, akkor nem üthetsz vissza?). Az áremelést is tesztelték, és az sem volt jó. A gáz áremelését viszont tesztelték az illetékesek, és nekik nagyon tetszett <#vomit>#vomit>
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
"Honor is a concept that is central to our PvP ranking system. There are honorable kills and there are dishonorable kills. You earn honor for killing opponents at or near your level, and more honor still if you kill a higher level player character, as opposed to an NPC. There are also dishonorable kills, and these would include killing lower level PCs and NPCs, and especially non-aggressive NPCs like gryphon masters and quest givers. If you repeatedly make dishonorable kills, you'll eventually go into the negative ranks, and lose experience and become attackable on sight by both factions."
És így lett? Nem lesz gázáremelés! Mondogassátok! :-DDDDD
Hiszen a kiegészítõ kész csõd lesz a Blizznek: megveszi 6 és fél millió játékos, néhányan a régi accountjukat is leporolják, hogy megnézzék (lásd peccsek, amikor tápolják a kasztodat, akkor széles vigyorral jössz vissza, hogy sosem akartad igazából abbahagyni)... stb, etc. Szóval kész csõd, gyorsan emelni kell, mert felszöknek a kiadások, és szinte semmi bevételre nem lehet számítani!!! <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
ಥ_ಥ
Most adta le a barátom a rendelést a Burning Cursade kiegészítõre fogy ára 9.990Ft lesz a Media Marktokban õ ott oszt.vez!Annyit mondott a területi képviselõ,hogy lesz benne egy ajándék hónap is.
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE