World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
keep walking... www.artum-inferniti.net
Viszont egy kis segítséget kérnék mint T bötüvel jelölt raid-healer. A mostani ZG futásunkkor jobb híjján nekem jutott a healkiosztás feladata. A run után jópár órával aztán nem is burkoltan azért kaptam az orcámba, hogy nagyon rossz volt a healerek elosztása. Magával a heal-el nem nagyon volt baj, de kritizálták azt, hogy én a healereket tank-healre és raid-healre osztottam be, vagyis ez utóbbi esetben mindenki figyeljen mindenkire effekt volt. Azt lekönyveltem mondjuk, hogy hiba volt a healereket egy groupba pakolni (gondoltam a headmasters charge +20 Intje kellemes hatással lesz). Azt javasolták, hogy minden groupnak legyen saját healere, és a két tanknak saját healere. Namost volt négy papom, két sámánom (egyik sem resto) és egy feral druidom.
Ezek szerint kb. így kellett volna kiosztanom akkor a healt: A két tankra kell két pap, akkor az egyik pap figyel a mágusokra (5 mage-ünk volt, mondjuk berakjuk mellékjük, tehát négy mage jut rá) és egy másik pedig a melee szakaszra (két rugó és két warrior). A két sámán viszi a két maradék groupot, és a druida pedig secondary healer ez esetben?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Int-stam
Ja, és kaptam ám 1600-1700 közötti smite-ot. De sok ilyet nem láttam, nem tudom hogy ez sok(k) vagy kevés.
(fõleg hogy nem jutott pont a spiritual guidance-re - akkor már azért érdemes lenne elgondolkozni rajta 😊
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
azután mentem aludni, ök még maradtak 1-2 tryig de azokról nem tudok hogy mentek
elég jól meg van csinálva amúgy 😊
31/20
Duel bajnok, elég jó cuccokban. Azt még nem tudom bg-n mi mindent tud.
de most komolyan, ezt viccnek szantak gondolom..
;d
anti hero
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ennél azért remélem jobb lesz a kiegészítõben az outdoor pvp 😄 Na de majd kiderül.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ponyvaregénybõl idéznék: Na azért még nem kezdjük el egymás fa**át szopni...
Szal, majd ha kijön meglátjuk, epl outdoor pvp is frenetikus lett...
(és itt most nem azt a pvp-t kell érteni ezalatt, hogy ütsz egy mobot, mikor egy ??-es rugó lecsap. Vagy elite mobot ütsz 60-ason, és egy rugó lecsap. Vagy négy másik hatvanas. 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Oszt magyarazd egyu verbeli warriornak mijaza Auto-Shot FFS 😄DDDDDDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
meg rengeteget lehet trükközni gránátokkal, Av-n tereptárgyak mögé bújással etc.. Az iylenek miatt élvezem nagyon AV -t.
Ha meg bemegyunk 1 v 2 warriorral bgzni akkor az sosem szószerint abbol áll hogy a warrior megy elõre és darál, én meg healelem... persze hogy akkor a kicsit is ertelmesebb ellenfél engem fog elöször ölni.
Lehet hogy én játszok jó warriorokkal, lehet hogy csak siman összeszoktunk már, de akikkel együtt megyek, mindig leszedik rolam a hordasokat hamstringel, pircing howlal, és én is folyamatosan mozgok, igy nem halok meg általában. 😊
Egy Alterac Valleyt vagy akár bármelyik komolyabb BG-t simán megfordít az, hogy ha az egyik oldalon van akár csak 1, a dolgát igazán jól végzõ holy pap vagy resto druid.
shadow pap egyedül vs holy pap (vagy bármely egyéb 100% healre kitolt karakter) egyedül
Speciális esetekrõl beszélsz. Így aztán nagyjából egyenrangú a kijelentésed azzal, hogy hátulról smite-olgatva milyen király a priest.
Majd találkozol olyanokkat, akik leölik a castereket mire meghalna a healerük (fõleg ha paladin az illetõ, kapargathatod a bubit, miközben õ nevetve kihealeli a haverjait), és akkor borultok pillanatok alatt, pedig jól jött volna egy heal...
Kicsit úgy érzem, hogy ha healért könyörögnek, akkor egy shadow priest felhúzhatja az orrát, és azt mondhatja, hogy õ csak sebezni tud. És ha ez megváltozik, akkor kénytelen lennél healelni, és ez fizikai fájdalmat okozna. Nehogy kitalenteld, és akkor még hivatkozhatsz arra, hogy nem jutott rá tp <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US
@apophis:
igen, theoek atcsabitottak yaic-ba, ami az akkori guildhangulatra visszagondolva nem volt 1. nehez, 2. hatranyos ram nezve. Az instanceok.. haha, azokra jobb nem is visszagondolni mit alakitottunk ott😊
Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US
nyavajás kadaver is jól csinálta, kihúzta homon r14-et, majd full tanking gear, majd reroll TN! 😄
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148