World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Friczy
Régen main kari volt, most fun-alt lett. Mindene DD-s 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

[NST]Cifu
Champion set-ben a smite csúcsom valahol 900 körül volt, szóval elég imba az az 1600-1700-as smite. 😊

Viszont egy kis segítséget kérnék mint T bötüvel jelölt raid-healer. A mostani ZG futásunkkor jobb híjján nekem jutott a healkiosztás feladata. A run után jópár órával aztán nem is burkoltan azért kaptam az orcámba, hogy nagyon rossz volt a healerek elosztása. Magával a heal-el nem nagyon volt baj, de kritizálták azt, hogy én a healereket tank-healre és raid-healre osztottam be, vagyis ez utóbbi esetben mindenki figyeljen mindenkire effekt volt. Azt lekönyveltem mondjuk, hogy hiba volt a healereket egy groupba pakolni (gondoltam a headmasters charge +20 Intje kellemes hatással lesz). Azt javasolták, hogy minden groupnak legyen saját healere, és a két tanknak saját healere. Namost volt négy papom, két sámánom (egyik sem resto) és egy feral druidom.

Ezek szerint kb. így kellett volna kiosztanom akkor a healt: A két tankra kell két pap, akkor az egyik pap figyel a mágusokra (5 mage-ünk volt, mondjuk berakjuk mellékjük, tehát négy mage jut rá) és egy másik pedig a melee szakaszra (két rugó és két warrior). A két sámán viszi a két maradék groupot, és a druida pedig secondary healer ez esetben?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kriger
Azé vicces, hogy a pap, a tank, meg a dr0id is dd-zni akar...

nekem healer talentekkel 600 körül szokott lenni, szal eléggé sok 😄
Friczy
Gondolom azért van ez így, mert a dd-s gearbõl hiányzik a spirit alapból.
Int-stam
Ja, és kaptam ám 1600-1700 közötti smite-ot. De sok ilyet nem láttam, nem tudom hogy ez sok(k) vagy kevés.

Oldern the 1st
PVP/Duel esetén nem annyira számít a spirit 😉
(fõleg hogy nem jutott pont a spiritual guidance-re - akkor már azért érdemes lenne elgondolkozni rajta 😊

Kriger
31 pontból pont a divine spirit maradt ki...hmmm...<#confused>

QuippeR
én 40-49-re, ott még nyerünk is...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

phase1 simán lement már 2. try után, viszont phase 2 így eléggé 3 illetve 10 másodpercesre sikeredett 😄
azután mentem aludni, ök még maradtak 1-2 tryig de azokról nem tudok hogy mentek
elég jól meg van csinálva amúgy 😊

Friczy
Egy volt shadow papunk most ezzel toja:
31/20
Duel bajnok, elég jó cuccokban. Azt még nem tudom bg-n mi mindent tud.

Kriger
Uóbbi szerintem biztos, az assaultot még nem nyúlták le az UTbõl. Mindegy, csak agyalni ne kelljen <#szomoru1>

Botond
50-59es wsgre járok, másik battlegroupban.
frenetikus outdoor pvp actionz
de most komolyan, ezt viccnek szantak gondolom..
;d

anti hero

QuippeR
naja, játszottam eddig vagy 50 wsg-t, átlagosan 20 perc egy darab, nyertünk eddig 11-et. ez 2000/6000 friendly-re volt elég...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Oldern the 1st
Hát EPL outdoorról nem mondanék semmit, a Silithusi régió viszont veszélyes lett - a hordások mindenkit potenciális silithid-gyûjtõnek látnak, és falkákban járva vadásszák le a gyanútlan repu-farmereket 😄

Ennél azért remélem jobb lesz a kiegészítõben az outdoor pvp 😄 Na de majd kiderül.

Count Adyn
hja mostis jokis linux elott unom magam egyetemen<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

s0n1c
"Igen, ezekrõl olvastam - akkor viszont nagyon úgy néz ki, hogy a Blizz kiviszi a pvp-t outdorra."

Ponyvaregénybõl idéznék: Na azért még nem kezdjük el egymás fa**át szopni...

Szal, majd ha kijön meglátjuk, epl outdoor pvp is frenetikus lett...

Oldern the 1st
Igen, ezekrõl olvastam - akkor viszont nagyon úgy néz ki, hogy a Blizz kiviszi a pvp-t outdorra.

(és itt most nem azt a pvp-t kell érteni ezalatt, hogy ütsz egy mobot, mikor egy ??-es rugó lecsap. Vagy elite mobot ütsz 60-ason, és egy rugó lecsap. Vagy négy másik hatvanas. 😊

s0n1c
elkene a dmg naja 😊
Miert abbahagytad?

Teljesen megváltoztatott honor rendszer, arénaharc (2on2,5on5), és PvP város támadókkal/védõkkel lesz. Egyenlõre ennyirõl lehet tudni.

Count Adyn
hianyzom?<#vigyor2>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Oldern the 1st
Tud valaki infókat az új BG-krõl a kiegben? Lesz egyáltalán új BG? 😄

Devil hogy ment KT? Olvasgattam a vidam KT > BR commenteket generalon, de vegul haladtatok vele, vagy csak megneztetek?

Botond
1-0nál beállna 10 védõ és szevasz. Akkor legalább repu legyen meg öldöklés. Temetõt megemelni,hoyg ne lehessen felmenni,csak le,és nem lenne GY camp,a hent meg mehetne. 45 repu egy zászlófogás azért megéri hajtani,45 kill sokára jön össze.
BEAST
az nem lenne megoldas ... mindenki kempelni a GY-t vagy kozepen vagdalna a masikat , a megoldas az idokorlat lenne , max fel ora /wsg es megszerzett zaszlonkent kapnanak a csapatok bonus reput meg honort , ha dontetlen akkor mindket csapat kap valamennyit es kesz

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
WSGn is kellene 1 kill 1 repu rendszer vagy vmi,mert jelenleg ez így céltalan,ha nem premadel megy az ember és bedarál mindenkit 5perc alatt.
The Garrett
Nekemis ez az egyik bajom, a másik meg hogy mindenki bejelentkezik ugye WSg re, amikor behivja wsg, elotte jelent ABre is. a Gyakorlatban emiatt általában 2-3v10 ben indul a WSg, aztán a fele csapat 10 perc után átmegy AB re,mert kb akkor hivja be. a WSG be meg teljesen uj emberek jönnek a helyükre és nem halad elore a jatek.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sephi
Minket tegnap megfenyegettek a officerek. Aszontak ha nem hagyuk abba a nukolast kibaxnak minden huntat 😄DD

Oszt magyarazd egyu verbeli warriornak mijaza Auto-Shot FFS 😄DDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Botond
Nekem a 8-8 védõ 2-2 afk WSGktõl hullik a hajam. ^.^
The Garrett
wtb edit:

meg rengeteget lehet trükközni gránátokkal, Av-n tereptárgyak mögé bújással etc.. Az iylenek miatt élvezem nagyon AV -t.

The Garrett
egyatalan nem agyatlan a rush ami bgken megy szerintem 😊 hanem eleg pontosan meg van tervezve mikor mit kell foglalni stb 😉

Ha meg bemegyunk 1 v 2 warriorral bgzni akkor az sosem szószerint abbol áll hogy a warrior megy elõre és darál, én meg healelem... persze hogy akkor a kicsit is ertelmesebb ellenfél engem fog elöször ölni.
Lehet hogy én játszok jó warriorokkal, lehet hogy csak siman összeszoktunk már, de akikkel együtt megyek, mindig leszedik rolam a hordasokat hamstringel, pircing howlal, és én is folyamatosan mozgok, igy nem halok meg általában. 😊

Oldern the 1st
A csapatjáték hiánya egy olyan tényezõ, amit 10 shadow priest sem tud ellensúlyozni, úgyhogy ez most nem jó érv ebben a vitában.

ezt eléggé megcáfolom. régen igy volt, de mióta csak az agyatlan rush megy, baxhatjuk az egészet, mert a sok fasz csak megy elõre, nem törõdve semmivel, senkivel. Hiába healelem én a warrik seggét, ha fél sec alatt leszednek.
The Garrett
ezt alairom 😊
1 jo healer + 1-2 warrior = nyert Av 😊

The Garrett
akkor a ti guildetekbol meg a mienkbol ossze lehetne rakni 1 tokeletes guildet 😊))
😄

Oldern the 1st
Baromság.

Egy Alterac Valleyt vagy akár bármelyik komolyabb BG-t simán megfordít az, hogy ha az egyik oldalon van akár csak 1, a dolgát igazán jól végzõ holy pap vagy resto druid.

a fehér angyalka nem sokáig él. rám ha vigyáznak, ill. vigyázok magamra, picit tovább birom 😊
picket
premade vs pug
shadow pap egyedül vs holy pap (vagy bármely egyéb 100% healre kitolt karakter) egyedül

Speciális esetekrõl beszélsz. Így aztán nagyjából egyenrangú a kijelentésed azzal, hogy hátulról smite-olgatva milyen király a priest.
Majd találkozol olyanokkat, akik leölik a castereket mire meghalna a healerük (fõleg ha paladin az illetõ, kapargathatod a bubit, miközben õ nevetve kihealeli a haverjait), és akkor borultok pillanatok alatt, pedig jól jött volna egy heal...
Kicsit úgy érzem, hogy ha healért könyörögnek, akkor egy shadow priest felhúzhatja az orrát, és azt mondhatja, hogy õ csak sebezni tud. És ha ez megváltozik, akkor kénytelen lennél healelni, és ez fizikai fájdalmat okozna. Nehogy kitalenteld, és akkor még hivatkozhatsz arra, hogy nem jutott rá tp <#idiota>

&#3237;_&#3237;

nah akkor nekunk sosem lesz sapph down😄 healer team a gyengepont😄

ott virítok kadaver mögött 😄

ígyis nagyon durva a fight elhiheted. de nem a dps/rohangálós része, hanem a healereknek van elég kemény feladata 😊

hat, nem panaszkodom... a farm mode bossok lemennek egy este naxxban, ez nekem boven eleg (spider wing, razu, noth, pw+grobb). Igy van ido szarakodni a tobbivel, illetve tanulgatni az ujabbakat a heten.

Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US

😊))) Remelem most jol nyomjatok 😉
Igen, kedves Theo, egyutt kezdtuk MHban az ipart.. ha jolemlekszem akkor te meg a "saman nem hiler" szlogent nyomtad elso karin;>

@apophis:

igen, theoek atcsabitottak yaic-ba, ami az akkori guildhangulatra visszagondolva nem volt 1. nehez, 2. hatranyos ram nezve. Az instanceok.. haha, azokra jobb nem is visszagondolni mit alakitottunk ott😊

Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US

na basszameg megtalaltalak most😄

grats, de jol latom hogy nem latlak , vagy csak ilyen jol elbujtal?😊

Sound
- Kadaver

nyavajás kadaver is jól csinálta, kihúzta homon r14-et, majd full tanking gear, majd reroll TN! 😄

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sound
és mondjuk 280+ FrostR-el, mennyire gáz a fight? nekem van egy olyan rézésem, hgoy nem valami nagy eresztés az egész fight, egyszerûen rezfarm, mint anno vael, huhuran, etc.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

kb 😄