World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
movie inc soon ^^
nagy spoiler hogy kb mennyi frozen runebol szereltetek fel a raidet? johet privbe is ha nyilvanos 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
Külön köszönet a Decursenak, és a Remedynek a frozen runákért 😊

errõl a talentelosztásról mi a véleményetek? 😊
Those who wish to follow me I welcome with my hands
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
Másik meg ha csapattal játszól bg-be akkor van gyógyító pap,druida,shamy,pala és elhiheted ilyen csapat mellett a shadow pap arra való hogy az ellnbõl megkeresse és kiiktassa a gyógyítókat manahsználókat amilyen gyorsan csak lehet és nem ilyen mankós FH-t fog nyomogatni a kevés manájából. 1-3 vs 1ben meg nincs idõ healre mert a célod, hogy a létszámbeli elõnyüket minél hamarabb lecsökkentsd. A shadow pap eddig is meg tudta oldani a healt hp potival meg répával pvpben...és ha ez a 2 se lenne elég akkor meg teljesen mind1 mert több heal se segítene.
Nem 1 allys pappal,palával,druidaval találkoztam már BGben aki ugy gondolta majd kiheali magát, lehet azóta is gondolkodik mit rontott el hogy nem bírta megcsinálni...
Még 1x és valószinû ez a véleményem nem is fog változni: Mindig az nyer aki túlsebzi a másikat.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
anti hero
Aki több heal-t kap az a nyertes...
Aki meg pvpzni akar disc pap-pal majd rájön, hogy ha rajta van 1 melee a 2 seces smite-ból, hogy lesz 6-8 sec-es varázslat miközben közeledik a hpja a 0 felé...azért pvp nem arról szól, hogy hátulról lelövök pap-pal mindenkit 2-3 lövésbõl és az ellen meg assistál hozzá.
És igenis tessék megtanulni használni a gheal-heal kombókat, persze kitalentezve, mert baromi hasznosak. én 800 hp vel rank 3 ghealt, és rank 3 healt, most 900 felett meg rank 2 és 4 healt, és rank 2,3,5 ghealt alkalmazok, különbözõ szituációkban. Nem leszel elsõ healing doneban, de azt hiszem nem is ez a feladat, hanem hogy ne termelj agrot a minimális overhealeddel, életben tartsd a raidedet, és minden esetben legyen manád, ne 2-3 perc fight után innerért könyörögj. Persze Naxx más tészta egyenlõre tanuló fázisban, de nem olyan vészes, használj egyel nagyobb rankot amíg rá nem érzel az új szintû sebzésekre, aztán megy minden mint a karikacsapás.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
nem lenne jobb 2 pontot az imp. shield blockról az imp. tauntra tenni?
A durvább bossok immunisak a tauntra, így nem láttam értelmét, hogy még ezt a PVE skillt is erõsítsem, annyi elõnyt nem ad az imp. taunt, de ez természetesen gusztus dolga.
ಥ_ಥ
healing up-os cuccban nemtom mennyit, azt nem nagoyn szoktam hordani 😊
ez az én buildem jelenleg:
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warrior/talents.html?0500500100000000000500000000000000055250110500221051
még nem járunk igazán HLI-kbe, MC-ZG-AQ20 farm megy jelenleg, oda bevált nekem. ez elõtt 11/0/40-es buildem volt, de a KTM-en nézegetve azt, hogy milyen képességgel mennyi aggrot építek talenteltem át erre a mostani változatra - ti. magam is meglepõdtem, hogy a sunder armor/shield slam/revegnen kívül mennyi aggrot termelek white damage-el (legtöbbet a sunderrel, kicsit kevesebb a white damage, az elõzõk fele a shield slam, megint fele a revenge).
A túléléshez pedig a last standen kívül semmi nem ad hozzá (direkt vagy indirekt módon). A last standet én lifegiving gemmel helyettesítem, ott, ahol ennek van egyeltalán értelme (lásd: PW HS tanknál semmi). Ha nem kapod a folyamatos ghealeket, ígyse-úgyse éled túl általában a 3-4k-s ütéseket. Az imp shieldwall szép találmány, de a félórás CD miatt kb. mintha nem is létezne. A shield slam tényleg nagyon jó aggrógenerátor, de szvsz (gyakorlatból mondom) bármelyik 31es skill ugyanilyen jól szuperál, csak legyen defiance maxolva. Tény viszont, hogy a timeres harcoknál nem ülhet a raid, amíg "biztos" aggród nincs, mivel nincs idõ tökölni; ha meg overaggro a gond, az megtörténhet anélkül is; az aq40es -aggro trinket nem viccbõl van, tetszik vagy sem.
Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
(el ne hidd, egyik se igaz...)
keep walking... www.artum-inferniti.net
A mi MT-nk Tier 0.5-ben van, de azért a bossoknál ütik is keményen (van persze Darkmoon Card: Heroism és Crusader enchant, de az is kevés). 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
anti hero
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-