World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
akkor osszetegyuk kezunk labunk hogy minden boss csak frost rez cuccokat dobal?😄DDDDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

rengeteg, mindenkinek ilyen 280-300+ buffed res kell
movie inc soon ^^

The Garrett
szepszep 😊

nagy spoiler hogy kb mennyi frozen runebol szereltetek fel a raidet? johet privbe is ha nyilvanos 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

TENKSZ! =)

GRAT!!!

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

na loptam honlapunkról ^^
Külön köszönet a Decursenak, és a Remedynek a frozen runákért 😊

szeretnék de tegnap raktam újra windowst és még nincs semmi progi fennt 😄

http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/burningcrusade/priest/talents.html?55523231335251225155123555133232215351551553252512351121251551

errõl a talentelosztásról mi a véleményetek? 😊

Those who wish to follow me I welcome with my hands

Devilking shotot plz! 😊

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

Ja van aki így gondolja. Csak az a baj ha olyan csapattal kerülsz össze aki kicsit is tud játszani akkor aki heal az kapja egybõl a chargeot,silencet,counterspellt,rúgás,stb vagy 1 poly,sap elintézi és akkor full manáról végignézheted a harc alakulását a nagy + healeddel együtt.😊
Másik meg ha csapattal játszól bg-be akkor van gyógyító pap,druida,shamy,pala és elhiheted ilyen csapat mellett a shadow pap arra való hogy az ellnbõl megkeresse és kiiktassa a gyógyítókat manahsználókat amilyen gyorsan csak lehet és nem ilyen mankós FH-t fog nyomogatni a kevés manájából. 1-3 vs 1ben meg nincs idõ healre mert a célod, hogy a létszámbeli elõnyüket minél hamarabb lecsökkentsd. A shadow pap eddig is meg tudta oldani a healt hp potival meg répával pvpben...és ha ez a 2 se lenne elég akkor meg teljesen mind1 mert több heal se segítene.
Nem 1 allys pappal,palával,druidaval találkoztam már BGben aki ugy gondolta majd kiheali magát, lehet azóta is gondolkodik mit rontott el hogy nem bírta megcsinálni...
Még 1x és valószinû ez a véleményem nem is fog változni: Mindig az nyer aki túlsebzi a másikat.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Módja mindennek ?

Zeccc
1-2 hetet

Miapicsa 4155 G ?! Na vki mondja meg hogy mennyit kell ehhez játszani, vagy mit ÁÁÁ -.-

AnarchoiD
duleztel shadow papkent holypappal ?😊 ott pl ez a kis heal segitene ra hogy vegre ne holy pap gyozzon shadowwal szemben 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
voltmar ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

hat ez erdekes hogy mondom mert en ki fogom probalni, regebben neptulonon lattam smiter papot, hat majd osszeszartam magam a gyonyorusegtol olyan dmget tolt igy is, persze olyan cuccban.

anti hero

capaszabi
Shadow mend teljesen felesleges mivel shadow formában ha pvpzel nincs idõ és mana a gyógyításra, mert aki nagyobb dps-t tól az a nyertes.

Aki több heal-t kap az a nyertes...

Amit nagyon hiányolok shadow ágról az a manaprobléma megoldása. Shadow pap nagy hátránya a kevés mana és a mégkevesebb regen. Ráadásul a regent a spirithez kötik ami köztudottan hiányzik minden +dmg-s cuccról...

Ja van 15 % crit 1 olyan spellre amit 8 secenként varázsolhatsz és a + dmgdbõl kap 43 %ot , Mind flay is 43 %ot kap csak.😊

Shadow mend teljesen felesleges mivel shadow formában ha pvpzel nincs idõ és mana a gyógyításra, mert aki nagyobb dps-t tól az a nyertes. Pveben meg ha csapatban vagy ott healni kell. Raidben meg vagy healsz vagy DDzel mert a 2 dologhoz teljesen más cuccok kellenek valamint nem lesz elég manád egyikre se ha mind2 akarod 1x-re.
Aki meg pvpzni akar disc pap-pal majd rájön, hogy ha rajta van 1 melee a 2 seces smite-ból, hogy lesz 6-8 sec-es varázslat miközben közeledik a hpja a 0 felé...azért pvp nem arról szól, hogy hátulról lelövök pap-pal mindenkit 2-3 lövésbõl és az ellen meg assistál hozzá.

Van 1 olyan is , hogy lolsmite talentezés ami "állítólag" +500 dmg felett nagyobb dps-t ad mint 1 shadow pap ugyan ennyi dmg-vel.

SinClaiR
nekem 407 et tickel full hp s cuccban, és disces vagyok. 800 felett sztem nem éri meg holyra 19-21 pontnál többet pakolni, mert nem ad annyi +healinget a spiritual healing, meg a guidance, hogy pazarolj rájuk 8-10 pontot.
És igenis tessék megtanulni használni a gheal-heal kombókat, persze kitalentezve, mert baromi hasznosak. én 800 hp vel rank 3 ghealt, és rank 3 healt, most 900 felett meg rank 2 és 4 healt, és rank 2,3,5 ghealt alkalmazok, különbözõ szituációkban. Nem leszel elsõ healing doneban, de azt hiszem nem is ez a feladat, hanem hogy ne termelj agrot a minimális overhealeddel, életben tartsd a raidedet, és minden esetben legyen manád, ne 2-3 perc fight után innerért könyörögj. Persze Naxx más tészta egyenlõre tanuló fázisban, de nem olyan vészes, használj egyel nagyobb rankot amíg rá nem érzel az új szintû sebzésekre, aztán megy minden mint a karikacsapás.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Count Adyn
mennyé törtre az jó szellõs😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

de pelenkát is vegyél föl kisfiam !

de n legyen laggos meg agyonra tömött fos..légyszi segitesetek

Szerintetek melyik serveren kezdjek?

nem lenne jobb 2 pontot az imp. shield blockról az imp. tauntra tenni?

A durvább bossok immunisak a tauntra, így nem láttam értelmét, hogy még ezt a PVE skillt is erõsítsem, annyi elõnyt nem ad az imp. taunt, de ez természetesen gusztus dolga.
picket
Nem, csak akkor bontakozhatsz ki igazán, egy fehér angyalka képében <#beka3>

&#3237;_&#3237;

de szép élõhalott vagyok, aki szereti mutogatni magát, és ez nehézségekbe ütközik, ha már az elsõ mob lecsap 😛
ha full T2-ben vagyok, és mellette regenes cuccok még (staff, wand, trinketek) akkor nekem csak 384-et tickel.
healing up-os cuccban nemtom mennyit, azt nem nagoyn szoktam hordani 😊
nem lenne jobb 2 pontot az imp. shield blockról az imp. tauntra tenni? nem kötözködés, csak érdekel, miért így osztottad el.

ez az én buildem jelenleg:
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warrior/talents.html?0500500100000000000500000000000000055250110500221051

még nem járunk igazán HLI-kbe, MC-ZG-AQ20 farm megy jelenleg, oda bevált nekem. ez elõtt 11/0/40-es buildem volt, de a KTM-en nézegetve azt, hogy milyen képességgel mennyi aggrot építek talenteltem át erre a mostani változatra - ti. magam is meglepõdtem, hogy a sunder armor/shield slam/revegnen kívül mennyi aggrot termelek white damage-el (legtöbbet a sunderrel, kicsit kevesebb a white damage, az elõzõk fele a shield slam, megint fele a revenge).

Cutt talan meg az egymast segito valami you are in combat nevezetu csodas "egymast segito pvp" guildben is volt, akik megalapitas utan gyorsan rohantak be egy instaba
No nézzed már ki van itt... vagy már eccer meglepõdtem ezen? Kicsit szenilis vagyok mostanába, Cutthroat aszem Madhunters voltál USA-ban nem? Mer akkor együtt kezdtük az ipart. Javits ki ha tévedek...
Én Naxxban offtank vagyok, ahol kell. 31/5/15ös standard build, nem vagyok ms õrült, furyt jobban preferálom, most ez így alakult. Elmondanám, hogy MTnk 6/9 dreadnaughtban tf-el se mindig tudja tartani aggrót, ha magek/lockok eszetlenül kezdenek bele (pl. Gluthot meg húzza hátra az ajtóhoz, de már 5 fire vulnerability meg 3-4 ignite stack rajtavan).
A túléléshez pedig a last standen kívül semmi nem ad hozzá (direkt vagy indirekt módon). A last standet én lifegiving gemmel helyettesítem, ott, ahol ennek van egyeltalán értelme (lásd: PW HS tanknál semmi). Ha nem kapod a folyamatos ghealeket, ígyse-úgyse éled túl általában a 3-4k-s ütéseket. Az imp shieldwall szép találmány, de a félórás CD miatt kb. mintha nem is létezne. A shield slam tényleg nagyon jó aggrógenerátor, de szvsz (gyakorlatból mondom) bármelyik 31es skill ugyanilyen jól szuperál, csak legyen defiance maxolva. Tény viszont, hogy a timeres harcoknál nem ülhet a raid, amíg "biztos" aggród nincs, mivel nincs idõ tökölni; ha meg overaggro a gond, az megtörténhet anélkül is; az aq40es -aggro trinket nem viccbõl van, tetszik vagy sem.

Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US

Botond
Jó,szövegértésre gyúrjunk még. A változatosság gyönyörködtet,nem a pocak és a borosta. :-D
Kriger
Hát engem pl. a "sörpocakos borostás" nem "gyönyörködtet", de ízlések és pofonok <#pardon1>

picket
Ami az egyik irányba poén, az a másik irányba lehet, hogy szar, de ezt már talán mondtam 😛

&#3237;_&#3237;

Botond
Ez esetben jó lehet a NE roguelányból kijövõ félalkesz sörpocakos borostás spirit is,hiszen a változatosság gyönyörködtet. ^.^
Kriger
Ugyanolyan disszonáns, de legalább egyszer "az életben" jól néz ki <#smile>

picket
"(el ne hidd, egyik se igaz...)" - tudom, de te meg jó fej vagy és kedves... <#eplus2>

&#3237;_&#3237;

Miért egy leszakadt arcú UD helyett az angyalka milyen? 😄

Friczy
Bazze Picket, nem csak óltári nagy koponya vagy, de humoros és jó fej is!

(el ne hidd, egyik se igaz...)

keep walking... www.artum-inferniti.net

[NST]Cifu
Megfelelõ tank esetén elhiszem hogy ez is mûködik. 😊
A mi MT-nk Tier 0.5-ben van, de azért a bossoknál ütik is keményen (van persze Darkmoon Card: Heroism és Crusader enchant, de az is kevés). 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Botond
Tessék,jót akar az ember,és nektek semmi se jó!<#wilting><#banplz>
Kriger
Ez fõleg egy nájtelf nõci után lenne kissé disszonáns <#wink>

Botond
Lehal a rogue és marad utána pocakos borostás spirit,amire klickelve +350 AP 20 secre. ^.^
Kriger
Tudom ez magas laszti volt, a tank nem DD, de mentségemre szolgáljon, hogy szándékos volt, hátha fellendül a fórum <#kacsint>

Kriger
Kár, hogy DD kasztoknak nincs ilyenjük...mondjuk a tank halála után 10 mp-re átváltozna Chuck Norrissá és rage költség nélkül kombózgathatna <#boxer><#vigyor>

greater heal, hat fax tudja, en sima rank2es "Heal" -t nyomom inkabb (+renew, +flash ha omg gaz van), nekem ugy tunik igy sokkal tovabb lehet kenyelmesen kitartani a manabol es az overheal elhanyagolhato

anti hero

szvsz "régi"verziója / group heal pap halál esetén / vmivel szimpibb volt,bár megoszlanak a vélemények róla,én nem szeretem mert elvon pontot értékesebb talentrõl.

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-