World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

en csak fogytam 😞

akartam mondani...
KTM, megafenét...sose használtam, aki kicsit is érzi, hogy mikor kezd túlzásokba esni a crit-ekkel, s képes visszafogni magát, annak ilyenekre nincs szüksége...
tényleg vannak dolgok, amikre jobb lenne, ha nem is lenne addon -.-

szerintem.

Xpzéshez spirit tap alap dolog a Focused mind-dal együtt. Mivel max 60ig mehetsz ezért disc ágról csak a wand talent kell meg az imp PW:F ami 7 pont a többi mehet shadow ágra.
Amugy ha 2.0ig akarsz 1 shadow papot akkor miért BC talentekbõl válogatsz?😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

nézdd meg mért kapta az 3<#felkialtas>et😊

hát te annyira sötét vagy, hogy az már nekem fáj...
szerinted aki wow-ozik, az nem járhat focizni, úszni, futni, konditerembe, csajozni, bulizni, stb? (mondjuk ha igy van, akkor meg is érdemli)

ne légy már marharépa plz...

ésszel fórumozz

Ez lesz azokkal akik ezzel játszanak(vagy már van)<#idiota><#mf1>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

picket
Honnan lehet letölteni ezt a póker-addont? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Mit nem lehet érteni?! Aki nem kikapcsolt interfésszel játszik az noob! Az interfész nem azért van, hogy minden marhaságot kipakolj rá! Azért van, hogy a játék több erõforrást pazaroljon. Csak egy addon kell: ami kikapcsolja az egészet. Chat engedélyezett, de csak azért, hogy guild csatit lehessen flémelni, mert raid közben tilos a fórumozás <#idiota> (Addont leszólni, mert kiír valami infót, ami esetleg segíthet. Komoly érvek puffognak néha. Az nem fun <#ticking> Kinek mi a fun? <#wilting>)

&#3237;_&#3237;

jah de a vivendis oldalon januar 27 et irtak megjelenesnek😉 (vagy valami ilyesmi)

The Garrett
sry ha nagy :o

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Látom nem értitek a lényeget páran 😊 Nekem pl guildben kötelezõ 40 fõsben, de alapvetõen semmi rosszat nem látok benne. Ugyanolyan szerepe van mint Ventrinek, CTRA-nak, és számos más modnak: segíteni a raidelést (ergó nem kell 4 hétig progresselni MC-ben hanem pl csak 3,5.. húúúú a fun elveszik de naon). Devilhez valszeg ma jött vér néni azért kapja fel a vizet ilyen hamar, meg amúgyis csak irigy mert az õ idejében még nem volt. Pech. Semmivel sem tartom gázabbnak mint a CTRA-val való healelést, meg heal monitor meg emergency anyám kínja meg ilyenek.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Ferro_TwL
Lol már milyen addon, az old school idõkben bezzeg nem volt ilyen😄
Azért ilyennel játszani szvsz nagyon gáz, nem olyan bonyolult játék ez a wow (1,2, néha 3😛) azért ilyen már csak ne kelljen.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Hamed
Inkább ktm-et nézzék, mint dmg meter-ekre verjék😛

Amúgy nemtom mi olyan gáz ebben az addonban, a maximumot ki tudja adni magából a dps csapat, nem pedig érzésbõl leforgatják, vagy épp nem lövik eléggé nehogy leforduljon.

Bár ha jól sejtem ez is olyan kérdés, hogy aki ktm elõtt verte el vael-t azok szerint egy zsák fos, aki meg a segítségével annak "kötelezõ" 😊

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

te meg neszójjábele a nagyok dolgába <#mf2>

BEAST
tehat az vagy 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mai napom ugyis nagyon szar volt, jól esett egy jót röhögni irl ezen

kotelezo lol, van ahol epp tiltva van ez a szar szerencsere 😛
s0n1c
"Kimagyarázhatod, ugyanannyi szerepe van a threat meternek mint Ventrinek." - azért ez nem egészen így van 😊

BEAST
butae vagy

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A fun részérõl annyit hogy nálunk pl kötelezõ, de semmivel sincs kevesebb fun mint elõtte volt.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Kimagyarázhatod, ugyanannyi szerepe van a threat meternek mint Ventrinek. Miért nem tanulja meg mindenki mit mikor hogy ahelyett hogy mondják neki? Miért nem boldogulsz raid healnél CTRA nélkül? Miért nem tudod mikor jön az AOE fear Bossmod nélkül?

Én meglátásom szerint threat meternek annyi szerepe van hogy talán kicsit gyorsabban lehet haladni, meg talán kevesebb wipe, nem tudom ez miért fáj neked. Úgy csinálsz mintha threat meterrel zöld gear pug elsõ ölnék Vael-t.

a különbség csak annyi hogy ctra nem mondja meg hogy mikor nyomd meg azt a k*rva gombot...
de ha neked ez így fun, akkor csináld nyugodtan

Davidus
<#eljen>
én csak a lootlinket engedném meg használni😄

V9ykn8_TZL0

"semmi kihivás, semmi izgalom"

Viccest ezt egy UNDEAD warlocktól hallani.

A modról pedig csak annyit hogy, gondolom ti TS/Vent, CTRA, és egyéb dolgok nélkül öltétek meg KT-t.

mondok jobbat
l2p?
komolyan nem tudom mit élveztek így a játékban... semmi kihivás, semmi izgalom

én eddig csak onyn és mcben shazzraig próbáltam kb, ott mûködött, amikor ktm szerint lock overagrózott, télleg annyi volt 😊.
ja és nekem is magem van, az alapján döntöttem el, hogy potit használjak vagy evocationt lõjjem el, h mennyire vagyok elõl az agro listán.

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Hamed
Ha mindenkinek azonos verzió fut kb 95%-ban valós adatokat mutat. De MT alatt egykét pontra kicentizni sose szabad, szoptunk már vaelen miatta.

Bwl-ben a threat limites bossokat jól méri, de a bonyolultabb, aggro resetelõ dögöknél néha hülyeségeket mutat.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Ha mindenkinek fent van akkor jó, de a top DPS-eknek és a tankoknak minimum kell, valahol olvastam hogy valami guildnek csak akkor volt pontos ha a verzió is megegyezett nemtom ebbõl mi igaz. A pontosságról csak annyit hogy én pont akkor húztam le bosst a tankról amikor KTM mutatta, szerintem elég pontos. A publikusságról pedig wowwikin van sok threat formula, bár nemtom mi igaz belõlük.

picket
Egész jó addon, de el kell érni, hogy a raid nagy részénél fent legyen (fõleg tankoknál meg dd-knél ugyebár). Lehet, hogy nem publikus adatok alapján dolgozik, de ahhoz képest elég pontos, és az egyes boss-ok esetleges aggrócsökkentõ képességeit is ismeri, nem beszélve a karaktered képességeirõl, meg a buffjaidról (pl blessing of salvation). Persze sokan azt fogják mondani, hogy "még 2 ponttal az MT alatt volt az aggróm, de már rámfordult a mob!! ez egy szar!!!", de nem ez a lényege, hanem hogy megtippelje, kb hol állsz.

&#3237;_&#3237;

QuippeR
egész raidnél fent kell lennie, és nem tökéletesen pontos, de irányadónak jó.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Népek, használ valaki KTM threat meter-t? Van abban valami igazság, amit az mutat? Tudtommal az egyes képességek és spellek által generált aggro számszerû értéke nem publikus. Legalábbis régebben így olvastam itt valahol. Használható addon egy mage-nek?

Elõre is köszi

Davidus
remélhettek amit akartok de 2.0ban megkapjuk az összes BCs talentet😛

V9ykn8_TZL0

- néhány addon a karakter belépésekor is kiír néhány parancsot, esetleg lapozz vissza, hátha a cosmos is ilyen

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- nem igazán értek én ezekhez az addonokhoz, de amikor letöltöd õket akkor van vmi szöveges állományuk amiben jól leírják, mivel tudod bekapcsolni konzolról, ilyen "/cosmos on" vagy ilyesmire tippelek

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Borgi
senki nemtud segiteni? 😞

porki fagyok fállalon

Lazarus
😄DDDDDDDDDD
Lynx_TWL
hát ez beszarásjó😄Dd

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

picket
tír-akármennyi, de egyet értünk <#nyes>

&#3237;_&#3237;

antgecc
31 alatt a tier9-et érted ugye?

Kíváncsi lennék én is a tier9+ es talentekre, de remélem csak BC-vel fognak majd kijönni és nem elõbb.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

picket
Új talentek, és új talent elrendezés nem csak 31+ szinten vannak...

&#3237;_&#3237;

pedig ez pont azt jelenti 😊
új honor rendszer, új talent-ek (bs-s), s egy nagy halom új cucc...

gondolom a dark portal nyitó event is benne lesz..

pedig igy lesz.
a talent-ek nagy része nem train-elhetõ, igy miért ne lehetne?

Yakhead: nem állítom biztosra, de szerintem talent-eket fogunk kapni, s nem spelleket (nekem ezek az infóim).
- egyrészt azért, mert igy lesz lehetõség a talent-ek egy elõ-tesztelésére, másrészt viszont új spelleket azért nem fogunk kapni, mivel a legtöbbnek az alapfeltétele a lvl 62. az pedig ugye 2.0 patch-el nem lesz elérhetõ, csak a kiegészítõvel.
- másrészt ha kapunk talent update-et, akkor ezáltal azok is részesûlhetnek majd a BC feature-ökbõl, akik nem veszik meg a kieg-et, viszont cserébe nem fogják majd tudni megtanulni a magasabb rank-okat, nameg ugye a lvl 70-es a kék/zöld gear-jében szénné fogja alázni a full T3 60-ast is - már csak a szintkülönbség miatt is.

ezáltal is csak nagyobb lesz a csábítás rá, hogy mindenkivel megvetessék a BC-t.

picket
"Oh, you know, just a few small things such as a brand new honor system, as well as new talents and abilities along with dozens of other changes and improvements. 😉" - ez nem azt jelenti, hogy megkapod a 31+ talenteket (én beraknám, hogy 61-es szint az alapkövetelmény <#bee1>). Eyonix amúgy is mindig kamuzik <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Davidus

V9ykn8_TZL0

Én úgy értesültem errõl, hogy a 2.0-ás peccsel csak az új spelleket kapjuk meg lvl. 60-ig. Talent változást nem.

picket
Biztos, hogy ha kijön a peccs, akkor lehet a 31+-os talentekre is rakni? <#conf> (Ha én lennék a fejlesztõ, akkor ezt nem engedném, bár az a szerencsétek, hogy nem én vagyok <#vigyor1>)

&#3237;_&#3237;

Davidus
vagy +1 nap ha elsején jön-,-

V9ykn8_TZL0

Friczy
itt se látok mínusz threat-ot... 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

akkor már inkább EZ

ugyanis 2.0-ával, ha jól tudom marad a lvl 60, tehát 10 ponttal kevesebbet tudsz csak majd elosztani...
gáz, hogy inner focus-t sehogy se lehet igy kirakni VT mellé -.-