World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
BC-s feral múvi

lehet hogy mégse olyan rossza a magle?:p a maim meg egyenesen über

V9ykn8_TZL0

s0n1c
a pvp trinket erre eddig is megfelelõ volt ezután is az lesz sztem, nem a plusz fear resist fogja megmenteni a segged
Davidus
area effect +15% crit damage! ja hát druidának nagyon kellene valami anti fear cucc de az a pár % nem old meg semmit😛

V9ykn8_TZL0

The Garrett
a fear stun resist esely csokkento talent elso latasra nekem szimpatikusabb mint az area effektes 😊 den em rossz

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

s0n1c
Magamat idézném:

"Az, hogy le lesz nerfelve nem azt jelenti, hogy kevesebb skill (nemtom egyáltalán hogy lehet gép ellen skillrõl beszélni) kell a content beütéséhez, max nem kell 4 éjszakányi wipe és 4 tonna ilyen olyan poti a first killhez. Ne ringasd magad abba az álomba, hogy "skillesebb" vagy annál, aki csak most tolja bwl-t, egyszerûen csak több idõt tudsz/akarsz a gép elõtt tölteni."
Davidus
én a full feral/balance etc buildek híve vagyok😊
link

bétás arcok szerint jelenleg catben annyira nem jó a mangle hogy megérje dobni érte a NS-t. maciban viszont egyértelmû hogy mangle > NS

V9ykn8_TZL0

Neked felesleges is ezen gondolkozni, ugyis max csak videobol fogod latni a top hli boss harcokat. Ha egyszer odakerulsz akkor az mar egy nerfelt bohockodas lesz.
picket
"és 1-tõl 60-ig, hogy lehet a leggyorsabban szintezni?
megmondom: solozva, quest + grindelést egybekötve." - az ideális felépítés az 5 fõs party. Természetesen jól összeszokott, ideális kasztösszeállításra törekvõ (pl. 5 shadow priest <#idiota>) idõmilliomosokkal. Kivitelezhetõsége természetesen megkérdõjelezhetõ, az xp/h, kill/h, q completed/h és egyéb szintetikus mutatók magukért beszélnek, ha pedig haverokról, barátokról van szó, akkor az élmény sokkal jobb, mint az 1-60 grind.

<#nezze>

&#3237;_&#3237;

picket
Tudtam, hogy jó ki flame lesz, de azért lenne néhány megjegyzésem...
-Azért írtam ide bármit is, hogy szórakozzak, és kifejtsem a véleményemet valamiben. Ezt általában úgy teszem, hogy valamire reagálok. Nem feltétlenül kedvesen, mert nem célom, hogy csontig... vagy nem tudom <#idiota>
-Ha valaki egy egyszerû témában felteszi, hogy egy kérdése, és egy állítása van, és arra a válaszok/reakciók nem arra válaszok, akkor korlátolt? Nem minõsítem szellemi képességeit annak, aki nem bírja megérteni, hogy arra a kérdésre, hogy "Mennyi idõ van?" nem az a válasz, hogy "Zöld". (És most azt lehetõleg ne feltételezzük, hogy színes számlapú órád van plz <#idiota>)
-Nem kell felkapni a vizet, bár provokálok, de okos ember nem idegeskedik olyan dolgokon, ami egyértelmûen hazugság. Vagy legalábbis nem a hazugság tárgyán, hanem annak tényen kellene idegeskedni.
-Aki vitában érvek helyett csak a másik ember tulajdonságait tudja csak boncolgatni, az nem tud semmit felhozni, hogy igazát bizonyítsa, ezért a másikat akarja lejáratni. Én is beszólok, de elötte mindig van egy érv, vagy valami. Ha nincs érv, akkor poénná egyszerûsödik a hozzászólásod. Persze ha ez a cél, nekem az is jó. Szóval elõbb érvelj, aztán nevezhetsz korlátoltnak. Te idióta <#idiota>.

Szóval mit idegeskedtek? Rágjatok kavicsot! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

antgecc
Baszki nem unjátok még??? 2-3 hete állandóan, minden nap ezen a faszom shadow<->holy ellentéten vitáztok! Lépjetek már tovább! Ki nem szarja le, hogy ki milyen priest??

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

QuippeR
gyakorlatilag kimondtátok, hogy holy-nak lenni felesleges, mert a shadow pappal is csak ügyesnek kell lenni, és ugyanúgy megy minden. ez nem igaz.

healben:
ügyes holy pap > ügyes shadow pap

következmény:
váratlan helyzetben sincs gond a heallel, kevesebb mana fogy, tovább bírják a healerek a bossfightot. cserébe lassabban mennek le a bossok, mert kevesebb a dps, ez tény.

folyománya:
csöndben lehet maradni, és örülni, hogy élvezitek a játékot. a shadow priest t3-ban biztos képes arra, amire egy holy t1-ben, csak éppen ettõl még nem lesz jó healer. strat meg azért megy jól shadow priesttel is, mert már fejbõl tudom milyen a trajektóriája Baron köpésének, és becsukott szemmel el tudok menni Rammsteinig, akkor is, ha gumicukorban edzett síleceket kötnek a talpamra.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

még mindig nem mondta senki sem, hogy az spap van olyan jó healer, mint a holy, de mindegy, a lényeg úgyis ebben van:

"ha a tank akit rádbíztak nem hal meg senkit se érdekel, hogy oldottad meg."

<#kacsint>

hmm...
és 1-tõl 60-ig, hogy lehet a leggyorsabban szintezni?
megmondom: solozva, quest + grindelést egybekötve.
gondolod, hogy ez változni fog 60-70 között? fenéket, igy lesz szintén a leggyorsabb.

mondjuk az más tészta, hogy aki csak azt nézi majd, hogy xp, xp, xp, ahelyett, hogy felfedezné helyette outland-et, az ottani pvp lehetõségeket, instákat, az sok jó dologtól fosztja meg majd saját magát...szerintem.

QuippeR
ne haragudjatok, de tényleg a korlátoltság már-már kézzel fogható ebben a topicban. az összes wannabe-healer shadow pap itt veri, hogy õ milyen jól healel, és el is hiszi, hogy egy szinten van egy holy pappal healben. ilyen jó kis szlogenekkel lehet hitegetni magunkat, hogy "nézd hol járok endgame-ben", "elvisznek raidre", "stratot jól tolom" és a hihetetlenül korrekt "jó vagyok pvp-ben".

egyet mondok: szánalmas. érdekes, a holy papok nem ugrálnak, hogy milyen jó a dps-ük (mert nem jó, csak van nekik, pont mint a shadow pap healje).

aláírás: egy pap, aki 20 hónapig holy volt, most meg shadow.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Squasha
Nem rossz. Én ezzel a build-el fogok szintezni.

lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)

ok, de gondolom te is kipróbálod majd az új talent-ek minden aspektusát instában, meg azon kívûl is.
én biztosan, pl. circle of healing-re is eléggé kiváncsi vagyok, legalább annyira, mint a pain suppression-re, vagy a vt-re...

bár asszem reroll lesz majd úgyis BE warlock/hunter-re...még nemtom melyik, beastmaster-es hunter-em pl. még sose volt (nameg hunter úgy önmagában is kimaradt eddig)...

Count Adyn
sztem az értelmes ember nem szólózva akar majd xpzni hanem visz magával egy papot, aki igy maradhat a régi specc én😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

most irattam át én is, minden adatok elkérnek hozzá de a titkos kérdés-választ nem.
The Garrett
azzal a buildel nem fogok instazni 😄
az 1 solo 1v sok build. instaba tree of life al fogok menni 😊

ja arra meg már most fel lehet készülni lelkiekben, hogy amint kijön a kieg az összes pap, aki gyorsan akarja szintezni magát felfelé át fog speccelni shadow-ra, mivel: "Leveling as a non-shadow priests is one of the most painful things that you can do in this game, even if you have a 5 man group waiting to do instances with you whenever you feel like it. Most priests will probably revert to their healing builds once they hit 70, but in the meanwhile expect to see lots of shadow priests.

magyarán vagy viszel shadowpapot majd az 5 fõs instába 60-70-ig, vagy nem viszel (esetleg vársz, hogy talán rábukkansz egy holy-ra, disc/holy-ra), vagy viszel helyette mást, bár valószinûsíthetõen a gyorsabb szintezés miatt az összes druida is átmegy feral-ba (lásd pl. Garett alábbi kommentjét), meg palák/sámánok is dps build-re.
már csak azért is, mert ha a sok 60-as kiszabadúl outland-re, ott olyan world pvp-zés (worldgank) lesz, hogy azt öröm lesz nézni.

"bizonygatjátok, hogy de a shadow priest... Miért kell ennyire bizonygatni?"

ez rém egyszerû.
mivel a korlátolt emberek nagyrésze bekategorizálta a druidákat és a papokat arra, hogy:

priest = heal
druid = heal + innervate

holott ez a két kaszt egy másik spec-cel igenis képes komoly támagatást biztosítani a dd kasztoknak és a caster-eknek is (ez a kiegészítõtõl csak még tovább fog fokozódni nem is kis mértékben!).
nem csak kimondottan EGY funkcióra jók, csak ezt sok ember nem képes felfogni, vagy nem is akarja megérteni és elfogadni, mert ragaszkodik az õ begyöpösödött felfogásához, merazbiztosúgyjó.

ez csak ugyan egy példa, bár kiváncsi leszek majd, hogy a lenerfelt heal-ek mellett lvl 70-en majd a 40 helyetti 25 fõs raid, hogy fog megoldani egy 70-es szintre skálázott patchwerk szintû fight-ot, ahol majd röpködni fognak a boss-tól a 10000-es dmg-ek.
ha ott bizony nem lesz megfelelõ manaregen (vagy vajon véletlenül kerültek bele ilyen talent-ek a játékba, meg véletlenül buffolják az ide kapcsolódó skilleket is? nem hiszem), akkor olyan pikk-pakk ki fognak száradni a holy papok, meg a resto druidák, hogy azt öröm lesz majd nézni.

belegondoltatok már 1 picit is, hogy milyen fight-ok lesznek ott az endgame instákban, ha egy tankra fel lehet tolni 10-15 hot spell-t, meg emellé valoszínûleg még heal-elni is kell majd, különben elpatkol pillanatok alatt? (meg gondolom lesznek majd fincsi kis aoe sebzõdések is...)
én inkább nem gondolok bele, hogy milyen dmg-eket fognak ott tolni a boss-ok, mert a jelenlegihez képest valószinûleg ég-és-föld lesz a különbség -.-

Squasha
Nem gyengén vagy korlátolt, ezt rajtad kívül kb. mindenki látja.
Kaptál egy korrekt és érzelmektõl mentes kommentet egy olyan embertõl, akinek összehasonlíthatatlanul több tapasztalata van a szarrá boncolt témában. Átgondolni kellene, nem helybõl fikázni!

Ja, és nem áldozza fel magát, így játszik! Az, hogy ez önzetlenség vagy önfeláldozás a kutyát nem érdekli, mert a többiek szeretnek vele együtt játszani!

lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)

picket
"Nem 1 olyan guild van akik már KT is leverték úgy, hogy spap is volt a raidben" - Ez megint tök mellébeszélés, egy szóval nem mondtam, hogy ne legyen a raidben.

"Ebben igazad van, hogy témát le lehet zárni, mert 2 ember csak akkor tud vitázni valamirõl, ha mind2 járatos benne valamennyire és feltudnak sorolni érveket,ellenérveket egymás mellett/ellen." - Elbeszéltek mellettem, minden érvetek valami másról szól. "tud shadow pap is healelni", "2-3 full t3...", "dd", "Strathome baron". Tényleg nem fog változni a véleményem, mert le van írva a holy talnetekben is: aki ezeket a talenteket felveszi, az gyorsabban, többet, és kevesebb manából gyógyít. Én cask ennyit teszek hozzá: ami olyan helyeket, ahol nem lehet rutinból tolni, vagy kevés a healer, esetleg jól jöhet... Ezek ellen eddig annyi érvet hallottam, hogy "30 perc alatt meguntam", "ha potizok", "kapok innert", "más is healel", "tier3", "pvp".

"u.i.: Még nem nevettem sose holy papon raidben sõt én mindig lemondok pap lootról ha esik, mert tudom ha õk erõsödnek a raid is erõsebb lesz. Pap lootot meg csak akkor viszek ha már egyik papnak se kell. Ja meg én is 20 disc/31 shadow talentel megyek és így nem nagyon tér el a disc ág 1 holy pap disc ágától." - Ne gyere te is plz a feláldozom magam a haladás, a guild, a mások szórakozásának oltárán <#wilting> Csak azért raidelsz, mert jó arcok a társaid, és szívesen hozzásegíted õket az alábbi tömjénezett dolgokhoz: progress, loot, epixx.. <#idiota>

A másik amit mondtam, hogy folyamatosan bizonygatjátok, hogy de a shadow priest... Miért kell ennyire bizonygatni? Miért kell reklámozni? Miért kell "i own all" történeteket mesélni? Hol maradnak a screenshotok, hogy mekkora prok vagytok (Crassus a pédaképetek?)? Nem feltétlenül mind neked szól, de biztos mindenki megtalálja, hogy melyik miatt flémelhet tovább <#idiota>

&#3237;_&#3237;

csak már jönne ki végre -.-

Akkor minek ezt a játékot választottad? Ez errõl szól. Haverok, buli, fanta, és mehet a questelés, instázás.
The Garrett

The Garrett
lehet választani, vagy másolok 4 saját karit, vagy inditok ujat, vagy kérek egy "premade" 60 as karité

[negativ] Cirek
hát az lenne a jó 😄 , francnak sincs kedve annyit xp-zni 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Lynx_TWL
ja a bétások lvl 70en indulnak t4ben BC kezdéskor:o.....

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

[negativ] Cirek
a BC betara ugye másoljátok a saját karit, ha vége a tesztnek, az addig felhúzott karit megkapjátok, vagy amikor kijön akkor újra kell questelni, de már a megismert helyeken? 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Lynx_TWL
<#mf2>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

The Garrett
hat ez kurvajo, minden mirror le van halva 😞

majd megyek campelni téged 😄
feltéve ha pvp serverre jössz (btw megint 2 napig tart a kari transfer 😄D)

The Garrett
druid- warlock -warrior infokkal tudok majd szolgalni 😊

istenem es pont ma gondolkodtam hogy áttalentelek a druidaval kicsit solozni... asszem BC ben kielem a szenvedelyeimet 😄

Ferro_TwL
Na most néztem esélyem sincs beta kulcsra, az email címem azé a srácé akivel cseréltem az accot, átírni nem tudom, a supportnak meg kell a titkos kérdés-válasz azt meg nem tudom, szívás😄

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Nem 1 olyan guild van akik már KT is leverték úgy, hogy spap is volt a raidben(meg egész Naxxban végig) van ahol gyógyít van ahol DDzik. EU vagy US pap forumra benézel és kiböngészheted az olyan hozzásólásokat amelyeket te is itt képviselsz és a válaszokat is megtalálod ugyan ott.
Ebben igazad van, hogy témát le lehet zárni, mert 2 ember csak akkor tud vitázni valamirõl, ha mind2 járatos benne valamennyire és feltudnak sorolni érveket,ellenérveket egymás mellett/ellen.
Persze ettõl még a véleményed ugyse fog változni ami persze engem nem zavar.
u.i.: Még nem nevettem sose holy papon raidben sõt én mindig lemondok pap lootról ha esik, mert tudom ha õk erõsödnek a raid is erõsebb lesz. Pap lootot meg csak akkor viszek ha már egyik papnak se kell. Ja meg én is 20 disc/31 shadow talentel megyek és így nem nagyon tér el a disc ág 1 holy pap disc ágától.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

The Garrett
nezz privi üzit kthx 😊

Botond
Hülyéknek van szerencséje. :-)
The Garrett
ALAP 😄

BEAST
jo azt senki sem hitte hogy a tehetsegednek is koze volt a dologhoz , alap hogy random mazlista vagy 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
valoszinuleg random kaptam, nem vettem részt semmilyen guild relation szerusegben 😊

töröld le a /wtf mappát

Davidus
ok jöhetnek a druida infók😛

V9ykn8_TZL0

Borgi
kösz a segitséget, de semmi ilyet nem találtam.
uninstalloltam ahogy le volt irva, visszaraktam, de semmi 😞
reméle azér valaki okos is elolvassa a panaszomat 😮

porki fagyok fállalon

jaj na neeee <#vigyor1>

csak teorizál 😊
már igy is annyi karija van a szerveren, hogy az összes rendelkezésére álló slot-ot kitöltötte velük 😄

BEAST
jo de te nagyonpr0 vagy , nem mindenki szuletik wowtehetsegnek

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

azt a forma 1 fórumban kaptam.
aki nem inge nem veszi magára #90528

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ez még guild relation cucc vagy már kezdenek mindenkinek küldözgetni véletlenszerûen?

The Garrett
IGEN IGEN IGEN IGEN KAPTAM BETAKULCSOT IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN

<#nezze><#nezze><#nezze><#nezze><#nezze>