World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
annyira nem fogják visszavenni ezt
ne aggódj, ennél sokkal több lesz.
irták már több helyen is, hogy bétában fel van turbózva a lvl up, pont azért, hogy gyorsabban lehessen tesztelni a content-et.
legalábbis olyanok vannak, hogy mobokért kb. 3-4x annyi xp jár, mint alapesetben, meg soknak 1000 körüli hp-ja van csak...
szóval az a 3-4 nap kieg-tõl jó lesz olyan 2 hónapnak is kb.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Azt írják, "few extra-weeks" Ez érdekes, várható megjelenéshez november eleje volt írva mindenhol, két hónapot azért túlzás néhány hétnek nevezni...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ez milyen?
V9ykn8_TZL0
(Nem beszólásznak szánom, ez csak egy "ugye megmondtam" hozzászólás <#idiota>#idiota>)
ಥ_ಥ
én az elsõ kategóriába tartozok, ebbõl kifolyólag nem fogom megszakítani magam, és ha lehet mellette fórumban oltani, akkor azt fogom csinálni. 😛
ezt most találtam:
"Making money!
I've also found it extremely easy to make money in the Burning Crusade. Keep lots of free inventory space, loot every grey item you come across, vendor all of it.
From level 60 to level 67 (took me around 4 days), I went from 200g, to 2100g. Yes, that's right, I earned 1900 gold in 4 days just from grinding quests. I did every single quest I could find in every zone. I vendored the quest rewards I didn't need, kept the ones I needed, I vendored green, white and grey items. I could probably have made alot more money if there was an active Auction House where I could sell said green items, must've vendored over 50 of them, some of them rivaling Molten Core/Blackwing Lair epics."
úgy néz ki ezalapján, hogy mégsem lesz olyan nehéz összeszedni azt az 5000g-t...
link
V9ykn8_TZL0
Hat nincs nektek rendes munkatok? ^_^;
Milyen jomunkasemberek vagytok ti, hm? 😄D
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"amúgy meg papokkal ne állj le vitatkozni, különben 50s/hael, thxbye" - Még nem vagyunk egy guildben, egy realmen, egy oldalon, szóval nem igazán zavar, hogy nem healelsz "thxbye"
ಥ_ಥ
hát neked sem ártana meg <#nyes>#nyes>
viccelsz?
lövése nem volt arról sem, hogy pl. rammstein után mit is kéne csinálnia... <#idiota>#idiota>
fél óráig magyaráztam neki, hogy baron-nál mi lesz a feladata, mert persze az angol szókincse is annyiban merült ki kb, hogy: "me aoe" <#wilting>#wilting>
viszont a mondandódból meg az jön le, hogy mindenki hülye, aki nem veled ért egyet, hanem más véleménye van.
amúgy meg papokkal ne állj le vitatkozni, különben 50s/hael, thxbye <#bee1>#bee1>
"De egy shadow, némi disc beütéssel simán eltart kis healekkel bármit." - Ez egy teljes mondat, pont van a végén. Biztosan van szövegkörnyezet, de sajnos nem tudtam kiolvasni belõle, a megszorításokat a "bármit"-re, szóval feszülten várom a pillanatot, amikor ezt leteszteljük! <#bee1>#bee1> (Használhatsz flash healt is!) <#idiota>#idiota>
l2wright <#ravasz1>#ravasz1>
ಥ_ಥ
Csak nem errõl szól a vita. A történet szép, de félrebeszélés, ha ebben a vitában "érvként" használod fel. Mondtam már, hogy semmi bajom a shadow pappal, dps-elj, healelj ha kell, de felesleges bizonygatni, hogy healelsz ugyanúgy, meg hogy mennyire kell/kelleni fog. Természetes, hogy a Blizz úgy alakítja a játékot, hogy legalább pve-ben mindenki szóhoz juthasson (pvp egyensúlyon meg izzadnak miatta).
Azt nem értem, hogy miért kell ezt ennyire bizonygatni, hogy rád mekkora szükség van. Mondtam már talán régebben: onnan tudod, hogy szükség van rád, hogy nem vagy fent a damage meter listáiban, mégis elvisznek.
Mindenki elhiszi, hogy 2 év játék után egy baron run sikerül. Egyszerûen mert tudod, hogy mirõl van szó. Ráadásul 5 fõs instance-ben még jobb az, ha valaki tud dsp-elni vagy healelni. Ez mind OK, de miért kell mindig elmondanom, hogy nem ez a bajom, hanem az olyan szövagek, hogy 2-3 t3-as shadow priest kihealeli az mt-t, meg a bizonygatás, hogy mekkora pro vagyok, skilles, stb. Kéne nektek egy kis nerf <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
l2read <#idiota>#idiota>
amit flash heal-el lehet, bármit.
tegnap lementem strat baron-ra a következõ csapattal:
- prot tank,
- resto druida,
- rugó (lvl 40 szintû cuccokkal),
- hasonló cuccokban rohangáló mage,
- én, mint spap
baron-on kb. 3x wipe-oltunk, mert hiába heal-elt a druida is, meg én is, egyszerûen olyan nyomorék volt a dps, hogy nem birtuk 15% alá vinni azelött, mielött ki nem fogyott volna a mana (mage manája aoe s a ratyi cuccai miatt pillanatok alatt kifogyott, rugó sebzése hypnotic blade-del (lvl 40 caster tõr) biztos iszonyat lehetett, prot tank meg evidens, jól betankolta, de dps-e nulla volt kb.). ráadásúl baron shadow aurája szép lassan lerágta mindenkinek a hp-ját, aztán amikor elfogyott a healer-ek manája, szépen megdöglött mindenki.
4. próbálnál megbeszélés alapján visszaöltöztem dps gear-be, bementem shadow-ba, VE-vel kiheal-eltem baron aoe sebzését (igy a druidának gyakorlatilag csak a tankot kellett heal-elnie), s úgy levertük, hogy öröm volt nézni.
na ilyenkor mivan? ^^
"De egy shadow, némi disc beütéssel simán eltart kis healekkel bármit." - Bármit? Mikor próbáljuk ki? <#idiota>#idiota>
"Fõleg ne priestekkel állj le vitatkozni szvsz." - Én cask mondtam egy véleményt, és azóta kapom folyamatosan, hogy mekkora hülye vagyok (de nem unatkozok, az egyszer biztos). <#bee1>#bee1>
ಥ_ಥ
"ha a tank akit rádbíztak nem hal meg senkit se érdekel, hogy oldottad meg."
ennyi a lényeg, semmi több.
ha valakinek csak flash heal-t kell tolni, a másiknak decurse-ölni, a harmadiknak greatert tolni, egybõl máshogy fest a kép, ha arra vannak talentelve. De egy shadow, némi disc beütéssel simán eltart kis healekkel bármit. Ugyanolyan gear pedig a gyakolrlatban úgysem lesz, szla felejtsük el az elméleti faszságok bizonygatását.Fõleg ne priestekkel állj le vitatkozni szvsz.
"ugyanabban a felszerelésben", "a maximumot adja". Erre a te válaszod: "Ha van megfelelõ gear, és picit is értesz hozzá, akkor nincs gond." - l2read, l2intrepret, de amúgy ezen kívül még mindig semmi gond.
Úgy fórumozol, ahogyan egy vak vezet kamiont <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Biztos egy feral druidával együtt szoktál te is mt-t healelni (sõt, direkt rád bízzák az mt-t, mert shadow talenteid vannak).
Bizonygassátok még nagyon sokat plz, hogy ha shadow pap is, meg holy is a maximumot adja (ugyanabban a felszerelésben), akkor egy nehéz szituációban tök mindegy a talentezése. Nem számít az az apróság, hogy többet és gyorsabban healel a holy, hogy manatakarékosabb a disc. Poti be, a feraldrood társadtól meg kapsz innert, aztán van mana akár egy elhúzódó fight-ra is, még ha kevés is a healer, vagy valamiért meghalt néhány. Utána meg kimész az instából, és halomra zúzod a gaz allit, és röhögsz a hülyéken, akik holy-ra talentelnek. <#idiota>#idiota>
Nagyon jól kiszámoltátok, részlehajlás nélkül. <#eljen>#eljen>
ಥ_ಥ
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Szerintem rajtad és még pár emberen kívûl senki se mondta hogy jobban heal 1 shadow pap mint 1 holy viszont 1 raidben 1 a lényeg a feladatod lásd el maximálisan akár heal akár dd. Valamint ha a tank akit rádbíztak nem hal meg senki se érdekel, hogy oldottad meg. Mivel én még nem ismerem az összse boss-t naxxban ezért még elõfordulhat, hogy cserét kérek a helyemre 1 holy pap személyében, de ilyenre eddig még nem került sor.
Az álltalános hozzáállás pedig az amit te képviselsz, hogy shadow pap nem tud healni HLI-ben csak holy/disc pap alkalmas szerinted erre.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.