World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha pvp-zni akarsz akkor felejtsd el, hulladek
nem nagyon, a primal az már bc-s cuccokból készül

Syron
hahh 😄

[HUN]Crassus
ezt az egesz klasszbalance-t a ROka es a SAjt mesejehez tudnam hasonlitani....aki simeri a meset talan megerti miert mondom aki pedig nem az olvassa el a meset😛😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Tudod a masik nagy problema az,hogy a jatekosok nagy %-a nem azutan valassza ki a jatekos karijat,hogy mi tetszik neki hanem aszerint,hogy melyik a legtaposabb....es sajnos ez nagyon rahat arra,hogy egy ilyen ember kurvara leszar minden esszeruseget es csak arra tud fokuszalni,hogy minel kisebb energiabefektetessel a leheto legjobb legyen.Egy ilyen ember persze,hogy rohan a blizzardhoz panaszra ha lat egy masik klasszt ami meg az o valasztott klasszanal is jobb es mivel a tobbseg sajnos ilyen emberke a blizzard jo kapitalista reven leszarva minden esszeruseget enged a FIZETO tomeg nyomasanak es valtoztatasokat eszkozol ki....sajnos a kurvanagy valtoztatgatasokban az esszeruseg/balance sajnos a pakli legaljara kerul es azert van az,hogy 2 eve NEMTUDJAK azt a nehany(mert mas szerepjatekhoz kepest itt tenyleg csak nehany klassz kozul lehet valasztani)klasszt NORMALISAN behangolni!
Ha megfigyeled szinte 3-4 hetente ujabb es ujabb valtoztatasok kerulnek bele a jatekba,mert probalnak mindig a legjobban nyomo tomegeknek kedvezni.
Talan faszsag amit leirtam,de 16 eve eleg sok szerepjatekkal jatszottam es latom azt,hogy itt a legnagyobb a kaosz a jattekeszitok fejeben a sajat vilagukkal/jatekos klasszaikkal kapcsolatban.
Mas kerdes az,hogy akkor vajon miertt jatszom? azert jatszom,mert az alapkoncepcio nagyon is *-os 5-os es rengeteg minden jo es szep fenyevekkel szebb es jobb mint mas jatekokban osszesegeben,DE ekozt a nehany klassz kozt ami a wowban van nagyon nagy kiegyensulyozatlan dolgok vannak....es ugy nez ki meg TBC-ben maradnak is....

Nem tudja vki TBCben hasznalhato lesz vmire a mooncloth? Nezegettem h van ilyen primal mooncloth etc tailornal, ezek jok lesznek meg kell hozza sima mooncloth? Mert van 1 rakat bankba csak jo lenne tudni h tul adjak most rajta amig lehet v bcben is kellesz 1-2 hasznos dologhoz es erdemes e megtartani.

joazert az 4k s crit az egy 5 combo pontos finisher volt ami tortenetesen olyan hogy az energydet lenullaza (aka druid catform execute)

http://youtube.com/watch?v=TRbAHRPMtLY

mage hpja hamar eltunik😄

btw Slow spec.

[HUN]Crassus
nekem full t2-ben nincs meg 10k sem PAJZZSAL neked meg pvp setben 10k+...pedig te hibrid vagy en meg csak a harchoz ertek ugye😛
DD cuccban 5k armor neked meg megint csak 10k es meg ra sem oltoztel,mert ugye dmg-t osztassz...
Irtam nem az a gondom,hogy DMG-t akar tolni egy druida,de basszus legyen mar valami esszeruseg is benne....
Szamomra nem esszeru mikor 4000+ os kriteket latok egy klassztol akinek mindenhez egy kicsit ertenie kene es nem mindenhez nagyon....

kicsit téves amit írsz...
Állatforban healelni? Csak maciban ha 60+ raged van, akkor több mint 1k-t, de hát mikor van neked ennyi, soha. Macskában szarrá stunol? az az 1 szem stun stealtbõl, hú ha, vagy most kaptunk lvl 62õn egy gouge szintû valamit, ami tényleg jó, már nagyon rá fért már. Legdurvább plates armornál 1.5x? nekem pvp cuccban van 10k armor, egy pajzsos palának van 9k. Hogy is van ez? Tank cuccban lehet nagy armor, viszont 0 dps, 0 heal. Vagy healelhetek 5k-kat, de akkor alig van hp-m, és szintén 0 dps egy full feral talenteshez képest. Még, hogy imba a druid, az új patchel szinte bármely kasztnak van annyi burst damageja, hogy 5 sec alatt megöljön pl egy stun alatt. Imádom, ha olyanok okoskodnak druida ügyben, akik csak képen láttak eddig druidát.
Syron
yah én is kíváncsi lennék, h hiteles-e valójában, meg hogy mi változna..

Ezt te hol olvastad?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

[HUN]Crassus
Kerdesem annyi lenne meg,hogy csoringer warrioroknak is 3-om talentfaja van ,de a jelenlegi TBC gyakorlat szerint csak bohocok lesznek mind DD mind TAnkolas szempontjabol...es a franya rugok szinten szart se ernek a 3-om talentfajukkal ha holmi Hybrid druidak siman out DPS-elik oket....szoval pl. mi mire hasznaljuk a 3-om talentfa adta lehetosegeinket?
Jelen pillanatban se a rugo es se a warrior nem letkerdes egy instanceban...es alig kicsivel tobb mint 1 honap es TBC es idaig jutottunk...

[HUN]Crassus
gyengeseg? nem lehet itemet hasznalni? viszont tud healelni meg allat formaban is ,de ha kell csak lerootol,lestunol kijon es 2-3 sec alatt maxra vagja magat es go vissza allat formba es ut tovabb...
macskaban szarra stunolja az ellenfelet nem is kell neki se parry se block hiszen minek? mikor ugysem utnek ra...
maciban pedig a legdurvabb plate-es armornal is masfelszer akkora armorral rendelkeznek oda sem letkerdes a parry....
Nekem semmi bajom azzal,hogy aki nem healelos druida az usson,de mivel azert megiscsak tud am healelni es nem is szarul akkor ne akarjon meg 4000-eseket utni....fogadja el,hogy o mixelt karakter vagyis mindenhez ert egy KICSIT es nem mindenben eros vagy akar meg erosebb is mint egy DD-re szakosodott rugo klassz pl....

Lazarus
Ha van elég krites+APs cuccod és 2 lila egykezesed akkor megér egy próbát
Syron
de érdemes lesz rá áttalentolni, vagy maradjak elementalnál majd?

Lazarus
Nem nagy szám, nagyon lila gear kell hozzá hogy elfogadható sebzést tudjon leadni
Syron
wázzup?

Lynx_TWL
nerf shamanez

๏̯͡๏﴿

Syron
PTR-en tesztel amúgy vki dual-wieldes shamant? 😄
mert folyton palákról, magekrõl, warlockokról meg druidokról hallok, meg néha egy rugó.. de semmi több.. kíváncsi lennék egy dual-wieldes shaman leírásra vagy vmi.. mert video eddig csak a látvány volt, észrevételekre, érvekre, esetleg ellenérvekre is kíváncsi lennék...
elõre is köszi! vki számoljon be nekem pls 😊

Davidus
5x

V9ykn8_TZL0

nah ki szamolja meg hanyszor szerepel a sir ige kulonfele valtozata😄 <#mf2>

Magh
Ezzel az egyetlen gond, hogy borzasztó nehéz balanceolni, az itemizationt is figyelembe véve majdhogynem lehetetlen. Mert hiába vagy full DD builden, attól még mind a 4 class 5 sec alatt maxra healeli magát, és így kéne egy reális damaget belõni, ami ugyenúgy arányos 1v1-ben mint egy 15-ös BG-n. Na ez nem mindíg jön össze 😊

maradjunk annyiban hogy hybridek most balancedek😊 de az hogy meg a jelenlegi allas melett is sirnak nehanyan az nemjo😉 mondjuk minden classnal van aki sir, de hybridek kapjak a legtobb love-ot bc-re (kiveve shaman, bar dualwield eleg jo lett ott is, de tobbi tree az lofasz), az uj talent revamppal es uj talentekkel, + ami nagyon fontos az uj itemizacio, vegre lehetoseget ad a hybrideknek is, hogy tenyleg hybridek legyenek.

bar ugye a druid siras foleg abbbol ered, hogy votl egy beta build, ahol formokban procolt nekik fegyo, meg ehettek, ihattak mindenfele szart, es aztan jott a mostani build ahol ezeket kivettek. de ha ugynezzuk hogy a mostnai 1.12 es verziohoz kepest a 2.0.1 es verzio mennyire kedvezni fog ezeknek a classoknak akkor tenyleg ZERO okuk van a sirasra. ugyanugy ahogy a mageknek sincs semmi okuk a sirasra bc-ben.

druida /nerf/ témához:
a kérdés ugyanazt feszegeti, mint az összes multi-klassznál, de fõleg a paladinnál. Ha feltételezzük, hogy a játékban nem egy (pap) híler klassz van, hanem négy, amik egyébként igazából csak akkor tudnak jól hílelni ha a talent arra a bizonyos talent ágra van osztva, akkor
a, hílerek-e igazából
b, minek van a többi tálent ág

ennek folyománya, hogyha az adott klassz NEM a híler ágra oszt tálentet, és ezzel csak és kizárólag annyit ér el, hogy hílben lényegében gyengébb lesz, de demidzset továbbra sem tud osztani, akkor
a, most akkor híler-e, vagy csak tud négyet hílelni a csöki manájából így spórolva bendidzsel
b, minek van a többi tálent ág

Tehát véleményem szerint a dolog kicsit árnyaltabb a mixed classok esetében, mint a pure damage dealerek - elsõsorban mage/rogue esetében.

AQ megjelenéséig észrevehetõ, hogy a druida/paladin klasszok lényegében hílernek voltak kezelve a játék fejlesztõi részérõl, ami megjelent mind az itemizációban, mind a képességekben, mind az effektív eredményben. Ezek a dolgok szépen elkezdtek változni a pvp rewardokkal, AQ dropokkal, és most a kiegészítõvel.

A dolog nem olyan egyszerû, hogy simán nerf druids, mert ha nem követik ezt az utat, ami folyamatosan megfigyelhetõ, akkor lenne négy híler klassz, amit az különböztet meg egymástól, hogy az egyik clothot, a másik ledört, a harmadik mailt, a negyedik meg platet visel. A két erõsebb át tud változni árnyékká/medvévé, a két gyengébb meg cserébe buffolhat ami a csövön kifér.

A fejlesztõk megpróbálnak_tényleg_mixed karakterosztályt csinálni, és ezért nem hiszem hogy támadni kéne õket. Tessék felfedezni a medvék/macskák beépített gyengítését is, miszerint nem lehet itemet használni, a fegyver nem proccol, nincs parry, nincs block...

Davidus
lehet hogy lesz PTRen talent ápdét

V9ykn8_TZL0

oh sorry azt nem figyeltem 😄

mellesleg de orulok hogy rerollolok😄 nem birnam tovabb a gnome magemet😄 nekem is ilyen copfos van de nekem fekete haju😊

Zeccc
mégcsak 65 vagyok.. 😄

TDC Geronimo
65 és feles...azé csak 😉

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

wtf frost mage vagy es nem hasznalsz ice lancet? jol latom meg a toolbaron sincs kint?😊

BEAST
majd ha Landorek rajonnek nem fogsz nevetni 😄DD ( illetve de , csak ok ne lassak xD)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
ugye nepara jottok majd? :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mr Manson
😄

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

ez se kutya

reckoningos pala. amikro 1v 3 rogue votl az eleg latvanyos😄 no nem mintha powerskilles rugok lettek volna , de nem is ez a lenyeg😊

BEAST
alap , majd ot is jol kiatkozza a bf tarsadalom :,(

BEAST
ratyi gnom 😄

TDC Geronimo
"de nem tudom még megveszem e" óóóó hát én már tudom 😄

TDC Geronimo
Oh egy régi ismerõs 😄

Nem lehet, de megadhatsz vmi kamuszámot is.

Zeccc
Mr Manson
Azt gondolom , de akkor meg minek?
Na mindegy... megadom. de nem tudom még megveszem e

nem von le pénzt

Mr Manson
#93588 ???

dernos holy paladin pvp 2

a paladin gyerek aki csinalta a meteor dobalos moviet anno😊

magus
csak a rugo temahoz hozzaszolva, oszinten, miert inditana barki egy karaktert, aminek eselye nincs egy fair 1v1-ben. ez egy jatek, vki igy hasznalja ki a lehetosegeit, vki ugy.

Mr Manson
tudom hülye kérdés:
de a trial miért kér VISA kódot? ki lehet kerülni, trialba nem akarom megadni, ha teszik akkor meg gamecardot veszek

köszi

TDC Geronimo
vótmá? <#idiota>

TDC Geronimo
82.4 , legyünk pontosak -.-

Davidus
kb a healerek 82%a rerollolna-.-

V9ykn8_TZL0

Davidus
amúgy meg!

3100 ravage crit? most is lehet ütni 2k felett bõven. szal a 3k nagyon messze van az imbátol mert BDCben dupla HP lesz mindenkinek. ha 4k lenne a képen akkor is csak ott tartanánk ahol most-.-

V9ykn8_TZL0

olyan healerek nem lennenek akik dpselni akarnak😊 aki valoban healelni akar az healer lenne😊