World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ha megfigyeled szinte 3-4 hetente ujabb es ujabb valtoztatasok kerulnek bele a jatekba,mert probalnak mindig a legjobban nyomo tomegeknek kedvezni.
Talan faszsag amit leirtam,de 16 eve eleg sok szerepjatekkal jatszottam es latom azt,hogy itt a legnagyobb a kaosz a jattekeszitok fejeben a sajat vilagukkal/jatekos klasszaikkal kapcsolatban.
Mas kerdes az,hogy akkor vajon miertt jatszom? azert jatszom,mert az alapkoncepcio nagyon is *-os 5-os es rengeteg minden jo es szep fenyevekkel szebb es jobb mint mas jatekokban osszesegeben,DE ekozt a nehany klassz kozt ami a wowban van nagyon nagy kiegyensulyozatlan dolgok vannak....es ugy nez ki meg TBC-ben maradnak is....
DD cuccban 5k armor neked meg megint csak 10k es meg ra sem oltoztel,mert ugye dmg-t osztassz...
Irtam nem az a gondom,hogy DMG-t akar tolni egy druida,de basszus legyen mar valami esszeruseg is benne....
Szamomra nem esszeru mikor 4000+ os kriteket latok egy klassztol akinek mindenhez egy kicsit ertenie kene es nem mindenhez nagyon....
Állatforban healelni? Csak maciban ha 60+ raged van, akkor több mint 1k-t, de hát mikor van neked ennyi, soha. Macskában szarrá stunol? az az 1 szem stun stealtbõl, hú ha, vagy most kaptunk lvl 62õn egy gouge szintû valamit, ami tényleg jó, már nagyon rá fért már. Legdurvább plates armornál 1.5x? nekem pvp cuccban van 10k armor, egy pajzsos palának van 9k. Hogy is van ez? Tank cuccban lehet nagy armor, viszont 0 dps, 0 heal. Vagy healelhetek 5k-kat, de akkor alig van hp-m, és szintén 0 dps egy full feral talenteshez képest. Még, hogy imba a druid, az új patchel szinte bármely kasztnak van annyi burst damageja, hogy 5 sec alatt megöljön pl egy stun alatt. Imádom, ha olyanok okoskodnak druida ügyben, akik csak képen láttak eddig druidát.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Jelen pillanatban se a rugo es se a warrior nem letkerdes egy instanceban...es alig kicsivel tobb mint 1 honap es TBC es idaig jutottunk...
macskaban szarra stunolja az ellenfelet nem is kell neki se parry se block hiszen minek? mikor ugysem utnek ra...
maciban pedig a legdurvabb plate-es armornal is masfelszer akkora armorral rendelkeznek oda sem letkerdes a parry....
Nekem semmi bajom azzal,hogy aki nem healelos druida az usson,de mivel azert megiscsak tud am healelni es nem is szarul akkor ne akarjon meg 4000-eseket utni....fogadja el,hogy o mixelt karakter vagyis mindenhez ert egy KICSIT es nem mindenben eros vagy akar meg erosebb is mint egy DD-re szakosodott rugo klassz pl....
mert folyton palákról, magekrõl, warlockokról meg druidokról hallok, meg néha egy rugó.. de semmi több.. kíváncsi lennék egy dual-wieldes shaman leírásra vagy vmi.. mert video eddig csak a látvány volt, észrevételekre, érvekre, esetleg ellenérvekre is kíváncsi lennék...
elõre is köszi! vki számoljon be nekem pls 😊
bar ugye a druid siras foleg abbbol ered, hogy votl egy beta build, ahol formokban procolt nekik fegyo, meg ehettek, ihattak mindenfele szart, es aztan jott a mostani build ahol ezeket kivettek. de ha ugynezzuk hogy a mostnai 1.12 es verziohoz kepest a 2.0.1 es verzio mennyire kedvezni fog ezeknek a classoknak akkor tenyleg ZERO okuk van a sirasra. ugyanugy ahogy a mageknek sincs semmi okuk a sirasra bc-ben.
a kérdés ugyanazt feszegeti, mint az összes multi-klassznál, de fõleg a paladinnál. Ha feltételezzük, hogy a játékban nem egy (pap) híler klassz van, hanem négy, amik egyébként igazából csak akkor tudnak jól hílelni ha a talent arra a bizonyos talent ágra van osztva, akkor
a, hílerek-e igazából
b, minek van a többi tálent ág
ennek folyománya, hogyha az adott klassz NEM a híler ágra oszt tálentet, és ezzel csak és kizárólag annyit ér el, hogy hílben lényegében gyengébb lesz, de demidzset továbbra sem tud osztani, akkor
a, most akkor híler-e, vagy csak tud négyet hílelni a csöki manájából így spórolva bendidzsel
b, minek van a többi tálent ág
Tehát véleményem szerint a dolog kicsit árnyaltabb a mixed classok esetében, mint a pure damage dealerek - elsõsorban mage/rogue esetében.
AQ megjelenéséig észrevehetõ, hogy a druida/paladin klasszok lényegében hílernek voltak kezelve a játék fejlesztõi részérõl, ami megjelent mind az itemizációban, mind a képességekben, mind az effektív eredményben. Ezek a dolgok szépen elkezdtek változni a pvp rewardokkal, AQ dropokkal, és most a kiegészítõvel.
A dolog nem olyan egyszerû, hogy simán nerf druids, mert ha nem követik ezt az utat, ami folyamatosan megfigyelhetõ, akkor lenne négy híler klassz, amit az különböztet meg egymástól, hogy az egyik clothot, a másik ledört, a harmadik mailt, a negyedik meg platet visel. A két erõsebb át tud változni árnyékká/medvévé, a két gyengébb meg cserébe buffolhat ami a csövön kifér.
A fejlesztõk megpróbálnak_tényleg_mixed karakterosztályt csinálni, és ezért nem hiszem hogy támadni kéne õket. Tessék felfedezni a medvék/macskák beépített gyengítését is, miszerint nem lehet itemet használni, a fegyver nem proccol, nincs parry, nincs block...
mellesleg de orulok hogy rerollolok😄 nem birnam tovabb a gnome magemet😄 nekem is ilyen copfos van de nekem fekete haju😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
reckoningos pala. amikro 1v 3 rogue votl az eleg latvanyos😄 no nem mintha powerskilles rugok lettek volna , de nem is ez a lenyeg😊
Nem lehet, de megadhatsz vmi kamuszámot is.
Na mindegy... megadom. de nem tudom még megveszem e
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
de a trial miért kér VISA kódot? ki lehet kerülni, trialba nem akarom megadni, ha teszik akkor meg gamecardot veszek
köszi
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
3100 ravage crit? most is lehet ütni 2k felett bõven. szal a 3k nagyon messze van az imbátol mert BDCben dupla HP lesz mindenkinek. ha 4k lenne a képen akkor is csak ott tartanánk ahol most-.-
V9ykn8_TZL0