World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mondjuk én hülye vagyok a kieghez, nem is várom, meg nem is érdekel addig, amíg él még kel thuzad számunkra, de a képek, és hallomás alapján nerfet a droodnak.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Nehogy már õk is azon a szinten legyenek.
Btw ez az 5k-s pyroblast sokkal veszélyesebbnek tûnik, mint hogy "túl erõs" lesz akármelyik druida is. Szóval back off, bastards 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Bár a jelenlegi builddel is csak bosszantani tudom az ellenfeleimet/38 def😛😊/mint egy szemtelen légy ki ugye nem csíp meg mint a darázs,de csak rászáll az orrodra és csiklandozza még ha 28x is elhajtod😄
Mondjuk premade-el momentán az okozza a pvp-ben az örömet,hogy Castereket kipécézem és faszán Silencelem õket 3 secre shield bash-el míg a többiek leassistolják gyorsban,de ez csak guilddel ventris csapatban hatásos csak igazán.Valamint marad a Concussion blow meg a revenge crit amivel szintén jól fellehet baszni az ellenfelet.
Vagy 17k hp val pajzsfallal állni a zászlónál az is fun😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
elvielg egy warlock volt a szenvedo alany halaa-nal, szoval nem bg ben.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nem eleg ez?😄
V9ykn8_TZL0
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Frigyessel BS-en kezdtünk 2 mage-el,de aztán 2 másik gyerekkori barátunk mikor megvette a wow-ot és faggatgatott ,hogy milyen is a pvp/mert nekünk csak NWN-bõl volt róla elképzelésünk ahol mindenki nagyon korrekt és fair volt nem voltak se direkt kibaszésok mással és szánalmas genkelések/szal amikor meséltünk róla,hogy mennyire kocsog emberkék is leledenek/jaaaaj mekkora Poison Thornsos genkek voltak míg Frigyessel felszenvedtük magunkat 60-ra jaaaaj😊 Most az Ex poison Thorns-os GM nálunk warrior lol! teszem hozzá halál jó fej ember! a sors könyve sosem tartalmaz unalmas fejezeteket!hehe/ õk már eleve fenntartással voltak a pvp szerverrel kapcsolatban így pve-re indítottak karit és mivel együtt akartunk játszani Fricivel mi is átköltöztünk.Furcsa az az egészben,hogy éppen a jó kis outdoor fájtok hiányoznak és nem csak nekünk hanem a másik 2 barátnak is.Hááát elbasztuk ennyi ha tehetném és vihetném õket és a guildet is tuti pvp-re mennék,de mivel nagyon jófej embereket ismertem meg Arthoron a guildben így már maradunk ha törik-ha szakad.
Mivel pvp és pve-n is játszottam aztmondom pvp 1000x izgalmasabb még ha 8-an genkelnek szarrá!😊
lejárt a bankkártyám. kiküldték az újat, értelemszerûen a kártya (elõl lévõ, dombornyomott) száma nem válzotott. a hátulján lévõ, aláírási sorban lévõ szám viszont igen. nem emlékszem, és csekkolni sem tudom (maintenance... kabjágbe), hogy ez utóbbi kell-e az elõfizetési díj leemeléséhez. tudja valaki? csak mert aktuális lenne lassan egy havi díj inkasszálása blizzardék részérõl, de mivel új a kártáym, ez gondokat okozhat.
ja, és mivel még ilyen jellegû gondom nem volt, ezért oda se figyeltem az account managemet-es hozzászólásokra, ezért kérdem: szokott elõfordulni, hogy az acc.mang nem elérhetõ? és ha igen, ez mennyi ideig szokott tartani? 10 perc - egy óra - két nap - egy hónap?
köszi!
If the developers find that feral combat Druids are actually non-viable in raids, they will find ways to improve them as necessary. This goes for all new talent specs that were previously underutilized such as the Retribution or Protection Paladin, the Elemental or Enhancement Shaman, etc.
V9ykn8_TZL0
a képen rajta van minden amit tudni kell (+ csak annyi hogy ez így 878 dps volt, druid 7k hpval)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Ice lance továbbra is ownz nem beszélve spellstealrõl 😄
lathato benne az is hogy a mass dispell nem priorizalodik a divine shieldre😊 tehat veletlenszeruen szed le egy buffot, vagyis elhanyagolhato kellemetlenseget fog ez okozni a paladinoknak😊
volt ugye egy olyan elkepzeles, hogy kapasbol a shieldet szedi le mivel a tobbi buffod immunis lenne a dispellre a shield miatt, de halisten ez nem igy van😊 legalabbis a jelenlegi beta buildben.
๏̯͡๏﴿