World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
"I wish you can understand his job and give him a little space"😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

na de ugy szokott a honor updatelodni, hogy az nap ejfel utan, de meg server off elott, amikor karbantartas lenne(vagyis euban szerdan) mar frissul a heti honor es a rank is(csak logout, login vagy valami insta kapun atzonolas (akar a deep run tramhez) toltese utan frissitodik).
Altalaban olyan hajnali 1 es 2 korul szokott frissulni karbantartas napjan, nah most akkro elvileg lehet meg vasarolni az uj ranknak megfeleloen nem?

tehat ha nagyon kihegyezi valaki akkor meg ezen a heten ha frissul a rank, akkor vasarolhato lesz stuff.

[HUN]Crassus

TDC Geronimo
Mé mi lett Davval? 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Syron
akkor már nem aktuális nyélelf garázdálkodás? 😛 😄

TVelvet
Na enyi volt. 😊 akinek kell a cucc és iszonykocka az írjon rá lynxre. 😊
TVelvet
Nos nénik és bácsik. kéne egy IGEN kocka embõr aki egy nyálelf 63mas rugóval garázdálkodna BC closed bétában. De téleg csak nagyon kocka emberk e kéne nekem.😊 aki nyomja a karit.

MSN: [email protected] 😊

Dav te szemét!:_D
Tatyla
link kéne az 1.00-1.12 patch-hez...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Okos a Balazska, egyes, leulhetsz.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

TDC Geronimo
<#szomoru2>

WTs gold bloodscalp aliance, twisting nether horda

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

hát szarja össze magát blizz 😊

jól esne ossirian fejéért a dmg-upos neck 😞

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

nõm

zero the hero
nem

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

The Garrett
nám

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Üdv! Kérdésem volna... ismételhetõ quest Onyxia vagy Ossirian fejének leadása?
Köszi elõre is az infot.

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

5,5k-s pom-pyro táp?
csekkthis o.O

Lazarus
A különbözõ nyelvû kliensek és az addonok némiképp módosítják a cosmos kimenetét, ebbõl adódik a duplikáció
áh csak elbasztam a linket
az adamantium breastplate-et akartam neki linkelni, ami a stratos questlineból jön

3TOMI3
Szia Manson <#wave>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Guest
Az egyéni szerencse más kérdés, anno én is hónapokig jártam a WH chest miatt UBRS-be, de van olyan ismerõsöm akinek az altja exalted AD-vel és még nincs Magister fejese (bár 1x látta esni azzal a karival).

A másik amit mondani akartam h thottbotra dropratet illetõen sztem nem lehet hagyatkozni. Jelen esetben keress rá akár csak Baron Rivendare-re, kapsz vagy 10 mobot. Ofc ha megnézed a killek számát akkor lehet tudni h melyiket kell nézni, de azon belül is pl. a devout és az elements nadrág 2x is szerepel a listán ami mindenképp érdekes 😊
MaDFoX
Matematikailag 8-ból 1 esik valóban, de esetleg nem ugyanakkora eséllyel... ...elképzelhetõnek tartok valamilyen súlyozást a kasztoknak...
Pl tipikus eset a sámán gatya 1.8% ugyanott... 😄 Persze ezek a mért adatok valóban nem feltétlenül adják vissza a valóságot, DE ha tényleg 1/8 eséllyel esik, akkor barátunk TÉNYLEG ritka pechsorozatot él meg (43-ból 0), ezt meg azért kétlem, tehát hajlok a súlyozott droprate felé...
Warden esetleg írjad magadnak mikor melyik gatya esik, hátha rájössz valamire... 😄

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Magh
Hmm, miután a FM kesztyûmet kb 400 G-ért enchantoltattam frost- és fire powerrel, nem lennék feldobva 😊

capaszabi
PTEen kvára unique minden reward...

MrStokes
Kerdes, hogy visszamenoleg is ervenyesitik ezt, tehat lekerul-e a jelenlegiekrol a unique minosito, vagy csak az ujakra ervenyes.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Guest
Ez így nem igaz, a 4,5% jó lesz 12%-nak (1/8) is 😛. Baron fixen dob egy t0 gatyát, ami lehet ugye priest, druid, rugó, warrior, mage, lock, hunter gatya 1/8-1/8 eséllyel. Ez így ugye hét lehetõség, a nyolcadik loot abban a slotban allisoknak a pala nadrág, hordásoknak a sámángatya, szintén 1/8 eséllyel frakciónként (tekintve hogy ezek csak 1-1 oldalnak eshetnek). A thottbot és a hasonló oldalak viszont összesített statisztikákat adnak meg, ezért mutatják alacsonyabbnak pl. a pala/sámán only itemek dropratejét.
AnarchoiD
"PvP rewards are no longer unique."

ez azt jelenti hogy lehet 2 lobotomizer nalam ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Én az eddig olvasottak alapján kb azt szûrtem le, hogy valóban, a dd warriorok nehezebb helyzetbe kerülhetnek, de nem értem, miért mondod, hogy a (full)protosok is csak bohócok lesznek. Szerintem kb innentõl lesz igazán jelentõs különbség a dd és protos warri tankolása között mind életben tartás, mind aggrótartás szempontjából. Feltételezem, hogy a druid/pala is el tud tankolgatni vhogy (az armor nem minden), de nem hiszem, hogy egy komolyabb instában is állandó jelleggel.
Szerintem igazán izgalmas a prot ág lett és csöppet sem tartom rossznak.

TSW: Tunderke

Oldern the 1st
Druid only...

The Garrett
Ez tetszik 😄

a soulshardon enis meglepodtem, meg Drek'thar -on.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

nem érdemes görcsösen ragaszkodni egy-egy cucchoz, nincs nagy különbség közöttük. Én nem vagyok hajlandó drakkihoz lemenni egynél többször az alt karikkal (a régi mainnel sem voltam ötnél többször)...

Mellvérthez nézd meg a ezt , az egyik legjobb elérhetõ kék mellvért, questlineból jön, nem dropos...

MaDFoX
Warden, keress rá thottboton (például) ott van droprate...
Mondjuk a gatyád http://www.thottbot.com/?i=19639 droprate-ja 4.5%...
Biztos megcáfol valaki, de így ez kb 22 runból esik egyszer... ÁTLAGBAN... A te helyzetedet kb úgy lehetne leírni: No luck, m8! 😄
Tudom, hogy nem vígasztal, de próbáld tovább, ez ilyen...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Köszönöm a tippeket nem valami megnyugtatóak😊

A válasz a mennyi g yöött össze -re az hogy nagyon yoo g.2 nap alatt meg tudtam csinálni az epic lovas küldit ugy hoyg a tárgyakat mind ah-ban vetetm meg és maga az a pala q ugy 6-800 g ben van ha nem tenmagad bányászod a kristályokat.

A pvp szet hez meg ugye pvp-znem kellene de nem bg-zem legalábbis ezidáig nem voltam egyszersem és nem is vonz az a része ajátéknak pont elég volt annyi belõle amennyi muszály volt ( torony foglalósdi epl-en meg a Barov család Alexi része a horda tábor mellett wpl-n.)

Az amugy is amásodik nekifutásra sikeredett mert valami önérzetes hordás csapat ugy gondolta hogy ne hogy meglegyen már az a q simán és beszállt védeni az alexi-t aki alapból is azért nagyon kemény arc.

A probléma akkor továbbra is fentáll és itt van a játék buktatója nagyon sokan itt fognak kiábrándulni a játékból mondván hogy nem lehet simán questelve normális felszereléshez jutni.

A klánunkal most kezdtünk L behatóbban ZG-be járogatni a kigyós meg a pókos troll az megy is simán de a Jeklik az még okoz fejtörést a tigrises meg a hétvégére van betervelve.
Itt viszont ugye 20 ember oszozik azon a naghyon kevéske looton ugyhogy ehez nem is fûzök nagy reményeket hogy innen felöltözöm.Megeleégednék a könyvel ami kell a might és a crusader maximalizálásához.

Sajna marad akkor az egyetlen ( számomra) járható ut kockulni a Baronnál meg adrakinál és ha meg vat az alapset akkor azt upgradelni nagyjából a pénz is meg van rá.

A kieg-ig még sok idõ van és talán az majd orvosolja ezt a problémát.

Köszi a linkeket és a javaslatokat
ennyi idõ alatt, amennyit elcsesztél baron-nál és drakkinál arra várva, hogy na TALÁN VÉGRE kidobja a set cuccod, annyi idõ alatt simán behúzhattad volna magadnak a kék pvp set-et, ami szerintem jobb is (legaálábbis a class-ok nagyrészének jobb), mint a sima alap dungeon set.

de hát kinek a pap, kinek a...

amúgy a kérdésedre válaszolva, nincs benne ráció, random-ra megy a dolog. vagy kidobja, vagy nem. teóriák persze vannak, hogy nézi a game a class összetételt, reput, meg hasonló marhaságokat, de ezek egyike sem bizonyított legjobb tudomásom szerint...
szal' random...

rossz oldalon nézed
worldofwarcraft.com vs. wow-europe.com

Dacid
Hát sztem nem érdemes full T0 át megszerezni inkább keress wow-loot.com-on a kasztodnak megfelelõ cumót. Amúgy mennyi G jött össze stratból?😄

Sziasztok!

Tegnap megrendült ajátékban a bizodalmam és az ügyben kérnék segítséget hogy van e valami ésszerûség a boss-ok dobásába?
Három hónapja játszom elötte soha nem kátszottam online-játékot és nagyon tetszett az egész ugy ahogy van. PvE szerverem fel is húztam egy karaktert 60-as szintre és az epic ló is meg van már vagy két hete.
Idáig volt a sikertörténet , viszont tegnap a Baron 43x lett begyakva és a 43 alkalommal egyszer sem dobta a class-om gatyáját ami jelen esetben egy pladin.A drakihoz ugye nem minden nap jut le az ember 3x ugyhogy õ jelenleg 17 alkalommal lett eliminálva de õ sem dobta egyetlen egy alkalommal sem a páncélt.

Az alapsetbõl (lightforge) csak ez a két darab hiányzik sajna a két fõ daran nagyon mókás hogy idestova már egy hónapja 55 ös páncélban és gatyában rohangálok ami még anno lbrs-ben esett.

A jelenkegi felszerelésben pedíg a védelmem ( ha van egyálltalán olyan egy retri palának) nagyon közel áll a nullához.

A kérdésem az hogy teljesen random dobódnak e ezek a cuccok vagy azért van bent valami ésszerüség ( pl hogy yoovan ecsém mér 50x vagy itt akkor tessék vidd) vagy elõferdülhet hogy még 50x kell megismételni?

A nem dobást szó szerint értem nem ugy hogy dobta de másik játékos nagyobbat rollozott rá.Abszolúte nem esett pedíg vol olyan nap hogy 5 alkalommal mentünk azért a gatyáért( mondhatni aznap stratholme-ben laktam)
Magh
Gyereknek ha jól láttam 3k élete van kb, jó hogy eltûnik 😊 Arena cuccban meg lesz 8-10k unbuffed.

Mr Manson
?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Davidus
király

V9ykn8_TZL0

Davidus
eu fórumon

V9ykn8_TZL0

Mr Manson
fuck ... regeltem trial-ra. a játék megy is, viszont a honlapon azt irja rossz jelszó! 😞

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

PSAV
úgy hogy sámlival tolod...?

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

PSAV
te pedig a nerf fórumot erõsíted ugye?

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

TDC Geronimo
Temeg mit keresel itt? :o

The next World of Warcraft content update, “Before the Storm,” will include the new PvP Honor System, as well as other new features that will prepare us for The Burning Crusade expansion. We are currently planning to release this content update next Tuesday, December 5. Please note that the patch date is still subject to change, and we will keep you informed of any changes to the plan as they happen.

If the patch goes live as planned, this will be the last week that new PvP ranks under the old Honor System can be earned, as the patch will immediately introduce the new Honor System. We will run one final honor calculation on December 5 and update everyone’s ranking accordingly on that date so that players who achieve a new rank for that week have the opportunity to display that title on their character. Please note, however, that no new PvP rewards will be unlocked for purchase with this final “old Honor System” calculation, regardless of any increase in rank.

For those who have been seeking high-rank PvP armor and weapons, note that the new Honor System will still include these item rewards, and it will actually be easier to earn these items under the new Honor System than under the old Honor System. Those who wish to see how their PvP abilities measure up against other players will still be able to do so under the new Arena System.

vótmá? nemlátom :p

[HUN]Crassus
US and A ben sem volt ,szal nem,de nekem nem is kell addig 2.0 mig fos talentek vannak...

Botond
609 uj uzenet -.- Lesz ma patch? :-)
Below is a list of the most common items created by players or NPCs in World of Warcraft over the past few days.:

1st Soul Shard 3,334,301
2nd Copper Bar 2,481,458
3rd Heavy Runecloth Bandage 2,079,886
4th Conjured Crystal Water 1,532,222

hahaha

http://www.worldofwarcraft.com/toplist/buttons.html

"
Welcome to the Game Stats page! This page provides you with up-to-date statistics about some of the most important aspects of World of Warcraft: most sought-after items in the Auction House, most common player-created items, the fiercest killers in the NPC kingdom, most gathered and found items, most looted items, and the most popular quests. Click on one of the banners below to see more.

These stats are updated daily and you can even do a side-by-side comparison for up to seven days to see how the statistics are progressing, so make sure to check back often!"