World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
Hû de sok minden történt ebben egy oldalnyi hozzászólásban!
Kis lépés egy Botondnak, de nagy lépés a wow community-nak, hogy végre kimondta: Aki puggal játszik (vagy egyedül merészel kalandozni Azeroth-on, egy mmo játékban, ahol sosem maradhatsz egyedül, mert az tilos, és nem working as intended!), az retardált (gonolom a 12 éves Vér István ebben a kontextusban a retardáltal egyenlõ). Majd bevallotta, hogy õ is az! Ez aztán nem semmi bátorság, hogy így felvállalod! <#idiota>

Aztán itt van a bg sor kérdése, meg a csapatok aránya, amiben néhányan összefüggést véltek felfedezni. A megoldás természetesen a karaktertransfer. De nem akárhogyan! Emberedet, elfedet, gnómodat és törpédet helyztesd át másik realmre a horda oldalra! Ott majd nem kell sorban állnod. Még okos ötletek?

Az is megtudhattuk, hogy ha 2 perc várakozásból elveszünk fél percet, akkor marad fél percünk! Vagyis 2-0,5=0,5. A matematika revolúciója, és mindez itt az sg fórum wow topikjában! Híresek leszünk! <#idiota> Ráadásul ez valami térferdítés is, mert bg-n kívül elveszel fél percet, vagyis fél perccel elõbb kell megnyomnia az "Enter battle" gombot, és ezzel a bg-nen lévõ 2 perc felkészülési idõ fél percre csökken! Fizikai Nobel-díjat neki! <#idiota>

De a nap fénypontja: 20 percet vársz ab-re? Akkor legyen még 10 perc felkészülési idõ! Amúgy akinek ilyen ötletei vannak, az szokott kisállatokat is kínozni? <#ticking>

Komolyan mondom lehídalok a sok hülyeségtõl, félreértelmezéstõl, elseolvasomcsakrinyálokrá hozzáállástól! Van még ember a földön, aki tv-ben humorosnak nevezett mûsorokat néz, vagy elolvassa egy napilap humor(nak nevezett) rovatát?! Ennél nincs jobb, amit itt összehoztok!
<#puszis><#taps>

&#3237;_&#3237;

MrStokes
Igy mar mindent ertek! <#idiota><#vigyor3>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Dacid
poénnak akart menni de mind1 😊

még mindig nem érted látom... PVE NERF
lvl70en tudod mi lesz a dotolok/elfutok lockal? megmondom. semmi. 750hp/3sec kajának hála

Sephi
Naon ertelem hozzaszolas volt.

Majdnem az egesz guildemnek rendeltem meg. Fura mi?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Arról meg már ne is beszéljünk, hogy fél/egy hónap múlva meg a world of meleecraft lesz a sírás tárgya a bc-s fegyverek miatt.

Ne csináljuk már, úgy érzem kb. annyi hatása lesz ennek a nerfnek, hogy nem 9mp lesz még hátra a 4 dotból amikor lefekszik az ellen, hanem mondjuk 6mp... Nem az a -200 dmg okozza a különbséget amivel kevesebbet fog ütni 2 dot. Ezzel legalább betömhetik a sok whineoló száját. Más kérdés, hogy szvsz ugyanúgy fog folytatódni mert op marad a lock.

Dacid
akkor neked 39 acountod van?! <#idiota><#wilting><#crazya> menyni nálad a gold?<#zavart1>

Az élet nem habostorta 😄

Count Adyn
Keletkezett is szép kis topic belõle<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Dacid
Szerintem a 2.0 ás peccsben azért lett erõsítve a lock, hogy az afflis lock ott tudjon lenni dámágéban a destro vagy akár sm/ruin os lockokkal egyetemben(PvE). Az más kérdés h gíy egy T2 es lockot nem nagyon lehet leverni aki destro 😄 (Death coil+immolate+searing pain+conf+sádófury és ah akartok dotoltok😄 én mondjuk altommal nem nagyon szoktam dotolni én egy mágus ivadék vagyok😊)

Az Elemental Gankery még mindíg raidel, ha minden jól megy FBK is lesz BC-ig még Naxxban.

Ragnaros-Eu.

Mondjuk ennek az volt az ára, hogy elõször kivágtam 3 shadowpapot, meg néhány hangadó PvP freaket a 2.0 után és velük ment még pár spanjuk, de megérte.

Count Adyn
😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ja az kimaradt hogy 2 évig miért volt jó hogy a +dmg 100%át megkapták a dotok, és most hirtelen miért lett overpowered?

Sephi
Dupla post ruley!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ma rendeltem 39 darab TBC-et... felhivtak a cegtol hogy komolyan gondolom e. Asztam "Ja" mire a csavo aszonta hogy ez nagyon meggyozo valasz volt 😄DD

elmondom mi a baj ezzel a dot nerfel. az hogy a betaban végre élvezhetõvé/életképessé tették az affliction treet, és ezt most megint elvették/elbaszták.
pveben jó volt végre nem 3 gombot nyomogatni, és végre nem azt érezni hogy egy kurva mage vagyok. még ígyse volt olyan nagy különbség dmgben a többi buildhoz képest, de most ezzel a nerfel gyakorlatilag szarabb lett megint.
pvpben meg a többi build eddig is jobb volt, az nem fog változni. viszont az hogy a sok kis 12 éves pöcs sírása miatt változtatnak olyan dolgokon ami egyértelmûen nem 60ra van balanceolva az neveztséges.
a kérdés hogy a hunter sebzésén miért nem változtattak, mikor az enyhén szólva is kibaszott durva most?
vagy a rugo új iwin gombján?

a legjobban talán ez a hozzászólás ragadja meg a lényeget:
"The message you are sending is that PvP isn't fought in game anymore, it's fought on the message boards. Apparently, if we want a counter to, say, Cloak of Shadows, we shouldn't look in game. We just have to start bombarding the general boards with whine-posts."

Van valaki a mi guildünkön kívül, akik aktívan raidelnek/raideltek az utóbbi hetekben, és esetleg first killeket követtek el?
AndrewCB
Hi!

Van valakinek ismerettsége valamelyik shop-ban, ahol félre tudnának rakni nekem 1 TBC-t? Vagy esetleg valamilyen más lehetõsége lenne?

Aki tud, az privátban keressen meg.

Elõre is köszi a helpet!

Tafaya
cba elolvasni mind, de az elsõ oldal alapján a "dögöljön meg a szomszéd lova is" és a "dooom, doooom, dooooooooooooooooooooooooooooooooooom" postok vannak többségben. Én attól félek hogy szegény lockokkal mi lesz akkor ha megtanulnak játszani és nem csak dot-dot-dot, akkor derül majd ki mennyire erõs a lock 😊

Lassan kihúzgálom szálanként a hajam úgy várom a BC-t. Elég nehéz lekötni magam és a guildet, pedig márr csak egy hét jóformán. Tegnap próbálgattuk a szárnyainkat az új csapattal, teljesen hülye kasztösszeállitással 24-en 13% ra vertük AQ40 egyes bosst, ez elégg reményteljes a BC 25 fõs instákat nézve szerintem. És nem vagyunk agyonöltözve csak szolidan.
Kiváncsi vagyok mi lesz az a PVP forma ami vetekedhet az arénával.
Akár reward akár élmény tekintetében, nembeszélve arról hogy nem kell rá várni hogy behivjon...
Ha volt már valaki az új BG-n pár sort dobhatna hogy mennyire hangulatos stb..
Mighty
Ha behoznák BG-kre is az arenaban bemutatott ingyenes buffolási lehetõséget, nem volna probléma a 1,5 perces felkészülési idõ.

De asszem felesleges ezen vitázni itt. Ha esetleg valaki postolná suggestion fórumban, ott ki lehetne fejteni pro és kontra.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Na az nem lesz olyan sima, mert raesik Blizz web oldalara a kismillio ember egyidoben, gondolom 6-8 napig nem is lesz elerheto a Blizz honlapja.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

TDC Geronimo
Ide
"A játék nem tartalmaz sem feltöltõkártyát, sem pedig ingyenes játéklehetõséget!"

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
vahaha ideje :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Smithwarden
Magyarul szétszopatták az amúgy mindíg bazinagyimbakirálymegahõs warriort.

<#sniffles>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Lynx_TWL
király vagy! önarcképet meg ne mutogasd a fórumon, még visszaélünk vele:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

sirok a röhögéstöl : http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=107651935&sid=1

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

[HUN]Crassus
"GENYA"nevu gnom BS-es rugo-t ismer valaki? Ha igen csokoltatom a dragat!😊Szegenyre tul nagy figyelmet forditottam egy delutani WSG alatt es nemhagytam kibontakozni hatha valami SG-s forumarc a szentem😊
Viszont a nevvalasztasa tokeletes volt mindig akkor probalt eliminalni mikor epp nyakamon volt egy rakas allys a kis genyaja.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
a warrior DEV!😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BEAST
hat nincs neked szived ... lockok szazai fagyasztottak be az accountjukat csak ezert ... gondolj szegenyekre 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
na várj... 3...2..1.. sajnálom a warlockokat 😄😄😄

.. hmm nemmegy.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
es igen! ... vannak meg ertelmes jatekosok a sok wownub kozott 😊

" Have any of the people whining so hard even played with the dot nerf?

I have. I'm not pleased but acting like its the end of the world, the tree is useless, etc... is overreaction. My dots still hit much much harder than they did on live pre-2.0. It is about a 10% nerf, but thats after a massive buff. Affliction still hits pretty dang hard, has lots of utility for raiding and offers the ability to be really self-sufficient, not to mention some pretty awesome pvp abilities. I played demo on beta pre nerf. It still wasn't hitting as hard as affliction post-nerf. Take a chill pill. "

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

és ez hova van leirva ?

BEAST
szanalmas ... marmint nem az hogy sok lock sir , mar megszoktuk hogy mindig mindennel elegedetlenek vagytok , de a stilus , pff

a végén kiderül valami hires halott tábornok lopta az aláirásod! 😄

az mind1 mennyi ido 70 akkor se eri meg venni most honorert barmit is, a lenyeg h bcs cuccokra kolcse el, h fegyo vagy a set az mar tok8. 😊

horda-horda , v ally-ally azert nem lenne jo mert akkor ujra kene dolgozni az egesz honor rendszert a roleplay miatt😛 + wsg/ab is ugy van megcsinalva h ally/horda base. Arenaban ez mar nem lesz gond , mert ott szimmetrikus az egesz lesz is azonos frakcion belul meg tetmeccs is nem csak skirmish.

BEAST
miert? ... tegnap visszalestem a regi realmemre mert palazhatnekom volt , es hosszu honapok rugosaga utan nem ment valami fenyesen 😄 ... ismerosokkel mentem BGzni , es ket "baratom" beszelgetett hogy menjunk egyutt mert ugy a jo , eredetileg onnan vettem 😊 ... te vagy a 2. aki ezt kerdezi , valamirol nem tudok? 😮O

mindjart sirok😄

nem errõl jut eszembe, de ennek kapcsán fogalmazódott meg bennem az dolog, hogy a blizzard miért nem viselkedik vajon úgy, mint minden normális szoftverfejlesztõ: halad az általa választott úton, magasról leszarja a néptömegek visítását (a gyerekzsivajt ez esetben), javítgatja szépen a bugokat, és tolja az új dolgokat bele...
nem valószínû hogy kevesebb elõfizetõje lenne, a néptömegek meg úgyis találnak mindig valamit ami miatt hisztériázni lehet

Lazarus
Ez az aláírás honnan származik?
BEAST
meseld el mi volt :o

tetszik!

Zumi, de lehet, hogy neki 1 honap lesz mire 70re jut, de egyebkent sem erdemes fegyverre kolteni, mert az az ami eleg sok fajta jon questekbol is.

AB-n es WSG-n pedig nyugodtan lehetne engedni horda-t horda ellen vagy ally-t ally ellen, azzal a kikotessel, hogy ha pug-ok vannak akkor egy csapatban nem lehet horda es ally. Igy azokban a battlegroupokban is csokkene a bejutasi ido, ahol valamelyik oldal tulsulyban van.
azt hiszem kitört a háború...
(érdemes elolvasni a postokat, rengeteg a tanulság ~)

Warden : En a helyedben nem vennem meg a kardot hanem elraknam honort bcre, es 1 het mulva uannyi honorbol veszel egy 93dps kardot lvl70re, tok folos mar barmit is venni bc elott mert megmarad honor.

fel perces queuerol bg-kben meg annyit, h nem lenne ido buffolni meg semmire , teljesen jo a 2 perc , ha nem toltodik fel az X hely az csak jatekosokon mulik nema blizzardon.

Guest
Az csak egy prepatch, azt a patchet kezdi el tölteni amit majd szerdán kell felrakni (lásd #98378), szal most nincs rá szükséged, elég ha szerdáig lejön.
wööööööw TNre jön free transfer
Drak'thul to Twisting Nether
nincs peccsnót

zero the hero
zsír, pecsnócc van? 😊

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Coming Wednesday we will be implementing a final patch, before The Burning Crusade comes out and the Dark Portal opens.
This means that we expect this week’s maintenance to last from 05:00 CET until 13:00 CET.
kekbur