World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van valaki a mi guildünkön kívül, akik aktívan raidelnek/raideltek az utóbbi hetekben, és esetleg first killeket követtek el?
AndrewCB
Hi!

Van valakinek ismerettsége valamelyik shop-ban, ahol félre tudnának rakni nekem 1 TBC-t? Vagy esetleg valamilyen más lehetõsége lenne?

Aki tud, az privátban keressen meg.

Elõre is köszi a helpet!

Tafaya
cba elolvasni mind, de az elsõ oldal alapján a "dögöljön meg a szomszéd lova is" és a "dooom, doooom, dooooooooooooooooooooooooooooooooooom" postok vannak többségben. Én attól félek hogy szegény lockokkal mi lesz akkor ha megtanulnak játszani és nem csak dot-dot-dot, akkor derül majd ki mennyire erõs a lock 😊

Lassan kihúzgálom szálanként a hajam úgy várom a BC-t. Elég nehéz lekötni magam és a guildet, pedig márr csak egy hét jóformán. Tegnap próbálgattuk a szárnyainkat az új csapattal, teljesen hülye kasztösszeállitással 24-en 13% ra vertük AQ40 egyes bosst, ez elégg reményteljes a BC 25 fõs instákat nézve szerintem. És nem vagyunk agyonöltözve csak szolidan.
Kiváncsi vagyok mi lesz az a PVP forma ami vetekedhet az arénával.
Akár reward akár élmény tekintetében, nembeszélve arról hogy nem kell rá várni hogy behivjon...
Ha volt már valaki az új BG-n pár sort dobhatna hogy mennyire hangulatos stb..
Mighty
Ha behoznák BG-kre is az arenaban bemutatott ingyenes buffolási lehetõséget, nem volna probléma a 1,5 perces felkészülési idõ.

De asszem felesleges ezen vitázni itt. Ha esetleg valaki postolná suggestion fórumban, ott ki lehetne fejteni pro és kontra.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Na az nem lesz olyan sima, mert raesik Blizz web oldalara a kismillio ember egyidoben, gondolom 6-8 napig nem is lesz elerheto a Blizz honlapja.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

TDC Geronimo
Ide
"A játék nem tartalmaz sem feltöltõkártyát, sem pedig ingyenes játéklehetõséget!"

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
vahaha ideje :d

Smithwarden
Magyarul szétszopatták az amúgy mindíg bazinagyimbakirálymegahõs warriort.

<#sniffles>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Lynx_TWL
király vagy! önarcképet meg ne mutogasd a fórumon, még visszaélünk vele:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

sirok a röhögéstöl : http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=107651935&sid=1

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

[HUN]Crassus
"GENYA"nevu gnom BS-es rugo-t ismer valaki? Ha igen csokoltatom a dragat!😊Szegenyre tul nagy figyelmet forditottam egy delutani WSG alatt es nemhagytam kibontakozni hatha valami SG-s forumarc a szentem😊
Viszont a nevvalasztasa tokeletes volt mindig akkor probalt eliminalni mikor epp nyakamon volt egy rakas allys a kis genyaja.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
a warrior DEV!😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BEAST
hat nincs neked szived ... lockok szazai fagyasztottak be az accountjukat csak ezert ... gondolj szegenyekre 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
na várj... 3...2..1.. sajnálom a warlockokat 😄😄😄

.. hmm nemmegy.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
es igen! ... vannak meg ertelmes jatekosok a sok wownub kozott 😊

" Have any of the people whining so hard even played with the dot nerf?

I have. I'm not pleased but acting like its the end of the world, the tree is useless, etc... is overreaction. My dots still hit much much harder than they did on live pre-2.0. It is about a 10% nerf, but thats after a massive buff. Affliction still hits pretty dang hard, has lots of utility for raiding and offers the ability to be really self-sufficient, not to mention some pretty awesome pvp abilities. I played demo on beta pre nerf. It still wasn't hitting as hard as affliction post-nerf. Take a chill pill. "

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

és ez hova van leirva ?

BEAST
szanalmas ... marmint nem az hogy sok lock sir , mar megszoktuk hogy mindig mindennel elegedetlenek vagytok , de a stilus , pff

a végén kiderül valami hires halott tábornok lopta az aláirásod! 😄

az mind1 mennyi ido 70 akkor se eri meg venni most honorert barmit is, a lenyeg h bcs cuccokra kolcse el, h fegyo vagy a set az mar tok8. 😊

horda-horda , v ally-ally azert nem lenne jo mert akkor ujra kene dolgozni az egesz honor rendszert a roleplay miatt😛 + wsg/ab is ugy van megcsinalva h ally/horda base. Arenaban ez mar nem lesz gond , mert ott szimmetrikus az egesz lesz is azonos frakcion belul meg tetmeccs is nem csak skirmish.

BEAST
miert? ... tegnap visszalestem a regi realmemre mert palazhatnekom volt , es hosszu honapok rugosaga utan nem ment valami fenyesen 😄 ... ismerosokkel mentem BGzni , es ket "baratom" beszelgetett hogy menjunk egyutt mert ugy a jo , eredetileg onnan vettem 😊 ... te vagy a 2. aki ezt kerdezi , valamirol nem tudok? 😮O

mindjart sirok😄

nem errõl jut eszembe, de ennek kapcsán fogalmazódott meg bennem az dolog, hogy a blizzard miért nem viselkedik vajon úgy, mint minden normális szoftverfejlesztõ: halad az általa választott úton, magasról leszarja a néptömegek visítását (a gyerekzsivajt ez esetben), javítgatja szépen a bugokat, és tolja az új dolgokat bele...
nem valószínû hogy kevesebb elõfizetõje lenne, a néptömegek meg úgyis találnak mindig valamit ami miatt hisztériázni lehet

Lazarus
Ez az aláírás honnan származik?
BEAST
meseld el mi volt :o

tetszik!

Zumi, de lehet, hogy neki 1 honap lesz mire 70re jut, de egyebkent sem erdemes fegyverre kolteni, mert az az ami eleg sok fajta jon questekbol is.

AB-n es WSG-n pedig nyugodtan lehetne engedni horda-t horda ellen vagy ally-t ally ellen, azzal a kikotessel, hogy ha pug-ok vannak akkor egy csapatban nem lehet horda es ally. Igy azokban a battlegroupokban is csokkene a bejutasi ido, ahol valamelyik oldal tulsulyban van.
azt hiszem kitört a háború...
(érdemes elolvasni a postokat, rengeteg a tanulság ~)

Warden : En a helyedben nem vennem meg a kardot hanem elraknam honort bcre, es 1 het mulva uannyi honorbol veszel egy 93dps kardot lvl70re, tok folos mar barmit is venni bc elott mert megmarad honor.

fel perces queuerol bg-kben meg annyit, h nem lenne ido buffolni meg semmire , teljesen jo a 2 perc , ha nem toltodik fel az X hely az csak jatekosokon mulik nema blizzardon.

Guest
Az csak egy prepatch, azt a patchet kezdi el tölteni amit majd szerdán kell felrakni (lásd #98378), szal most nincs rá szükséged, elég ha szerdáig lejön.
wööööööw TNre jön free transfer
Drak'thul to Twisting Nether
nincs peccsnót

zero the hero
zsír, pecsnócc van? 😊

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Coming Wednesday we will be implementing a final patch, before The Burning Crusade comes out and the Dark Portal opens.
This means that we expect this week’s maintenance to last from 05:00 CET until 13:00 CET.
kekbur

Bocy
Ez kesz
Ezen mindig tudok nevetni XDXD
nekem nagyon bejon XDXD

nem tudjátok a választ a kérdésemre ? 😄 ti nektek nem adott be ilyet ?

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Bocy
de nem en vagtam kozom se volt hozza XD
meg nem is ertettem volna az angol dumat amit nyomott bele Micrasoft olvasoval XD

anugy ez 1 totenet
harcolgat es Thrall megvonja tole a harcot RE talentel es nem birja azt a kint hogy gyenge es allandoan megolik ezert ongyilkos lesz. Utana 1 pap feleleszti es tovabb gyilkol XD

Bocy
XD igaz

Count Adyn
Jóis az ha 15 percnyi windfury procc össze van vágva😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hi all

egy fontos kérdés számomra 😄 3 hónap útán sikerült vennem ma egy GC-t már szinte minden patch felment csak most a launchert is patchelte az utobbi 2.0.. patch és be lehetett állitani valami patchelési folyamatot hogy mikor kezdjen letölteni egy bizonyos patchet . A bizonyos patchnek a neve : "patches" 212 MB de olyan eszméletlen lassan jön hogy nem nagyon tudom kivárni :S és azért feltételezem hogy nem muszály feltenni mert annélkül is be tudtam lépni a karakter választóhoz csak utána egyböl léptem is ki hogy akkor tegye még fel ezt a bizonyos patchet de nagyon lassu :S plz help 😊 muszály ezt a "Patches" nevû és 212 MB méretû patchet letölteni ? Remélem érhetõen fogalmaztam 😊

Bris / Bloodscalp /

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Bocy
Ezt a kis videot kukantsatok meg

csak mondom hogy az apam munkatarsanak a fiae' ez a kari XD

Botond
Pugozok, vagy félpremade.
Mighty
Nem vitázom veled egy olyan dolgon, ami a legkisebb eséllyel sem fog megvalósulni, bár a pugosok életét könnyítené meg, míg a te premade életed változatlan mardna. Nem baj, szólj csak be mindenkinek.

TDC Geronimo
Simán upgradelni kell az accod BC-s accra, ennyi

bence45
Tudja már vki h hogy fog menni ez az egész BC cucc, mármint amikor megveszed, felteszed, akkor marad minden ugyanugy, maradsz a szervereden, és a haverod aki mondjuk nem vette meg fog látni 70-eseket?

Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU

TDC Geronimo
nem

Sziasztok.

Egy gyors kérdéd:
BC-vel megint kapunk 1 hó free gamet mint az alapnál vagy itt már nem lessz ?

Botond
Akkor premade kell. Mintha ez vmi mmo lenne,ahol csapatjáték a menõ. Jelenlegi BG rendszerrel nincs semmi gond,teljesen felhasználó barát. Nem kéne brachiból bejelentkezni, Blizzard nem tud 12 éves vérpistikékbõl normál playereket csinálni.
Mighty
Ja, és ez kb hányszor fordulna elõ? 10-bõl 1 alkalommal, míg az elég sûrûn, hogy 5 emberrel vágunk neki WSG-nek. Tényleg szuper érzés eleve bukóból indulni.

Jelenleg BG1 ally oldal (ami asszem a legnépesebb) játéka szét van cseszve, ha nem premade-ben megy.

Botond
Végigállod a 40 perces sort,és 30 seced van belépni,és ha akkor hívnak mondjuk partyba is és rosszra nyomsz declinét akkot még 40 perc sor. Az évszázad ötlete. Vagy jön a nejed, hogy hé figyelj drágám ez a ruci milyen lenne,odanézel és már buktad is. Egyéb jó ötlet?

Fizetõs transzfer,menj inkább normális szerverre normális BGvel, ne mások játékát akard szétvágni. Fõleg ne a maradék 8 napban,amíg még van BG.
Mighty
Ezért mondom, hogy csökkenteni kellene minimum fél perccel a várakozást arra, hogy rányomjon az enter BG gombra.
Ha WSG-ben vagy éppen és jön a hívás AB-re, AV-re, akkor meg már csak fél perc legyen ez a várakozási maximum.

Alap, hogy általában AB-re és WSG-re is bejelentkeznek AV mellett. AV 40 perc minimum (nálunk), ez alatt le lehet zavarni AB-t vagy WSG-t. Namost AV-re ha már bejelentkezett valaki, akkor be is fog menni a hosszú várakozási idõ miatt legyen éppen AB-n vagy WSG-n (szívás akkor van, ha egy olyan helyére kerül be, aki a vége elõtt lépett ki - erre is írtam már egy megoldási javaslatot, miszerint legyen lehetõség csak friss BG-be joinolni), viszont ha AB-n kap egy WSG-s behívást (vagy fordítva), már nem biztos, hogy átlép/leaveli a que-t, elvéve a másik BG csapattól 2 percet.