World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van valakinek ismerettsége valamelyik shop-ban, ahol félre tudnának rakni nekem 1 TBC-t? Vagy esetleg valamilyen más lehetõsége lenne?
Aki tud, az privátban keressen meg.
Elõre is köszi a helpet!
Kiváncsi vagyok mi lesz az a PVP forma ami vetekedhet az arénával.
Akár reward akár élmény tekintetében, nembeszélve arról hogy nem kell rá várni hogy behivjon...
Ha volt már valaki az új BG-n pár sort dobhatna hogy mennyire hangulatos stb..
De asszem felesleges ezen vitázni itt. Ha esetleg valaki postolná suggestion fórumban, ott ki lehetne fejteni pro és kontra.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
"A játék nem tartalmaz sem feltöltõkártyát, sem pedig ingyenes játéklehetõséget!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
<#sniffles>#sniffles>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
๏̯͡๏﴿
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Viszont a nevvalasztasa tokeletes volt mindig akkor probalt eliminalni mikor epp nyakamon volt egy rakas allys a kis genyaja.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
.. hmm nemmegy.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
" Have any of the people whining so hard even played with the dot nerf?
I have. I'm not pleased but acting like its the end of the world, the tree is useless, etc... is overreaction. My dots still hit much much harder than they did on live pre-2.0. It is about a 10% nerf, but thats after a massive buff. Affliction still hits pretty dang hard, has lots of utility for raiding and offers the ability to be really self-sufficient, not to mention some pretty awesome pvp abilities. I played demo on beta pre nerf. It still wasn't hitting as hard as affliction post-nerf. Take a chill pill. "
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
horda-horda , v ally-ally azert nem lenne jo mert akkor ujra kene dolgozni az egesz honor rendszert a roleplay miatt😛 + wsg/ab is ugy van megcsinalva h ally/horda base. Arenaban ez mar nem lesz gond , mert ott szimmetrikus az egesz lesz is azonos frakcion belul meg tetmeccs is nem csak skirmish.
nem valószínû hogy kevesebb elõfizetõje lenne, a néptömegek meg úgyis találnak mindig valamit ami miatt hisztériázni lehet
AB-n es WSG-n pedig nyugodtan lehetne engedni horda-t horda ellen vagy ally-t ally ellen, azzal a kikotessel, hogy ha pug-ok vannak akkor egy csapatban nem lehet horda es ally. Igy azokban a battlegroupokban is csokkene a bejutasi ido, ahol valamelyik oldal tulsulyban van.
(érdemes elolvasni a postokat, rengeteg a tanulság ~)
fel perces queuerol bg-kben meg annyit, h nem lenne ido buffolni meg semmire , teljesen jo a 2 perc , ha nem toltodik fel az X hely az csak jatekosokon mulik nema blizzardon.
Drak'thul to Twisting Nether
nincs peccsnót
This means that we expect this week’s maintenance to last from 05:00 CET until 13:00 CET.
kekbur
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
meg nem is ertettem volna az angol dumat amit nyomott bele Micrasoft olvasoval XD
anugy ez 1 totenet
harcolgat es Thrall megvonja tole a harcot RE talentel es nem birja azt a kint hogy gyenge es allandoan megolik ezert ongyilkos lesz. Utana 1 pap feleleszti es tovabb gyilkol XD
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
egy fontos kérdés számomra 😄 3 hónap útán sikerült vennem ma egy GC-t már szinte minden patch felment csak most a launchert is patchelte az utobbi 2.0.. patch és be lehetett állitani valami patchelési folyamatot hogy mikor kezdjen letölteni egy bizonyos patchet . A bizonyos patchnek a neve : "patches" 212 MB de olyan eszméletlen lassan jön hogy nem nagyon tudom kivárni :S és azért feltételezem hogy nem muszály feltenni mert annélkül is be tudtam lépni a karakter választóhoz csak utána egyböl léptem is ki hogy akkor tegye még fel ezt a bizonyos patchet de nagyon lassu :S plz help 😊 muszály ezt a "Patches" nevû és 212 MB méretû patchet letölteni ? Remélem érhetõen fogalmaztam 😊
Bris / Bloodscalp /
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU
Egy gyors kérdéd:
BC-vel megint kapunk 1 hó free gamet mint az alapnál vagy itt már nem lessz ?
Jelenleg BG1 ally oldal (ami asszem a legnépesebb) játéka szét van cseszve, ha nem premade-ben megy.
Fizetõs transzfer,menj inkább normális szerverre normális BGvel, ne mások játékát akard szétvágni. Fõleg ne a maradék 8 napban,amíg még van BG.
Ha WSG-ben vagy éppen és jön a hívás AB-re, AV-re, akkor meg már csak fél perc legyen ez a várakozási maximum.
Alap, hogy általában AB-re és WSG-re is bejelentkeznek AV mellett. AV 40 perc minimum (nálunk), ez alatt le lehet zavarni AB-t vagy WSG-t. Namost AV-re ha már bejelentkezett valaki, akkor be is fog menni a hosszú várakozási idõ miatt legyen éppen AB-n vagy WSG-n (szívás akkor van, ha egy olyan helyére kerül be, aki a vége elõtt lépett ki - erre is írtam már egy megoldási javaslatot, miszerint legyen lehetõség csak friss BG-be joinolni), viszont ha AB-n kap egy WSG-s behívást (vagy fordítva), már nem biztos, hogy átlép/leaveli a que-t, elvéve a másik BG csapattól 2 percet.