World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocy
Ez kesz
Ezen mindig tudok nevetni XDXD
nekem nagyon bejon XDXD

nem tudjátok a választ a kérdésemre ? 😄 ti nektek nem adott be ilyet ?

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Bocy
de nem en vagtam kozom se volt hozza XD
meg nem is ertettem volna az angol dumat amit nyomott bele Micrasoft olvasoval XD

anugy ez 1 totenet
harcolgat es Thrall megvonja tole a harcot RE talentel es nem birja azt a kint hogy gyenge es allandoan megolik ezert ongyilkos lesz. Utana 1 pap feleleszti es tovabb gyilkol XD

Bocy
XD igaz

Count Adyn
Jóis az ha 15 percnyi windfury procc össze van vágva😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hi all

egy fontos kérdés számomra 😄 3 hónap útán sikerült vennem ma egy GC-t már szinte minden patch felment csak most a launchert is patchelte az utobbi 2.0.. patch és be lehetett állitani valami patchelési folyamatot hogy mikor kezdjen letölteni egy bizonyos patchet . A bizonyos patchnek a neve : "patches" 212 MB de olyan eszméletlen lassan jön hogy nem nagyon tudom kivárni :S és azért feltételezem hogy nem muszály feltenni mert annélkül is be tudtam lépni a karakter választóhoz csak utána egyböl léptem is ki hogy akkor tegye még fel ezt a bizonyos patchet de nagyon lassu :S plz help 😊 muszály ezt a "Patches" nevû és 212 MB méretû patchet letölteni ? Remélem érhetõen fogalmaztam 😊

Bris / Bloodscalp /

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Bocy
Ezt a kis videot kukantsatok meg

csak mondom hogy az apam munkatarsanak a fiae' ez a kari XD

Botond
Pugozok, vagy félpremade.
Mighty
Nem vitázom veled egy olyan dolgon, ami a legkisebb eséllyel sem fog megvalósulni, bár a pugosok életét könnyítené meg, míg a te premade életed változatlan mardna. Nem baj, szólj csak be mindenkinek.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

TDC Geronimo
Simán upgradelni kell az accod BC-s accra, ennyi

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

bence45
Tudja már vki h hogy fog menni ez az egész BC cucc, mármint amikor megveszed, felteszed, akkor marad minden ugyanugy, maradsz a szervereden, és a haverod aki mondjuk nem vette meg fog látni 70-eseket?

Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU

TDC Geronimo
nem

Sziasztok.

Egy gyors kérdéd:
BC-vel megint kapunk 1 hó free gamet mint az alapnál vagy itt már nem lessz ?

Botond
Akkor premade kell. Mintha ez vmi mmo lenne,ahol csapatjáték a menõ. Jelenlegi BG rendszerrel nincs semmi gond,teljesen felhasználó barát. Nem kéne brachiból bejelentkezni, Blizzard nem tud 12 éves vérpistikékbõl normál playereket csinálni.
Mighty
Ja, és ez kb hányszor fordulna elõ? 10-bõl 1 alkalommal, míg az elég sûrûn, hogy 5 emberrel vágunk neki WSG-nek. Tényleg szuper érzés eleve bukóból indulni.

Jelenleg BG1 ally oldal (ami asszem a legnépesebb) játéka szét van cseszve, ha nem premade-ben megy.

Botond
Végigállod a 40 perces sort,és 30 seced van belépni,és ha akkor hívnak mondjuk partyba is és rosszra nyomsz declinét akkot még 40 perc sor. Az évszázad ötlete. Vagy jön a nejed, hogy hé figyelj drágám ez a ruci milyen lenne,odanézel és már buktad is. Egyéb jó ötlet?

Fizetõs transzfer,menj inkább normális szerverre normális BGvel, ne mások játékát akard szétvágni. Fõleg ne a maradék 8 napban,amíg még van BG.
Mighty
Ezért mondom, hogy csökkenteni kellene minimum fél perccel a várakozást arra, hogy rányomjon az enter BG gombra.
Ha WSG-ben vagy éppen és jön a hívás AB-re, AV-re, akkor meg már csak fél perc legyen ez a várakozási maximum.

Alap, hogy általában AB-re és WSG-re is bejelentkeznek AV mellett. AV 40 perc minimum (nálunk), ez alatt le lehet zavarni AB-t vagy WSG-t. Namost AV-re ha már bejelentkezett valaki, akkor be is fog menni a hosszú várakozási idõ miatt legyen éppen AB-n vagy WSG-n (szívás akkor van, ha egy olyan helyére kerül be, aki a vége elõtt lépett ki - erre is írtam már egy megoldási javaslatot, miszerint legyen lehetõség csak friss BG-be joinolni), viszont ha AB-n kap egy WSG-s behívást (vagy fordítva), már nem biztos, hogy átlép/leaveli a que-t, elvéve a másik BG csapattól 2 percet.

Guest
http://www.wow-europe.com/en/burningcrusade/faq.html

Ja, és:
1. Gondolkodj már 5 mp-et, mielõtt a "Mehet"-re nyomsz, és akkor nem három postban fogod megkérdezni azt, amit egyben is lehet
2. Google a barátod, HASZNÁLD 😊
TDC Geronimo
<#sniffles>

Bocy
csak azer kerdem mert batyam eredetire akar menni es en meg SPUR vagyok kiadni ezert a jatekert havi 3500-4000-et + megvenni a WoW alapt meg a BC-t

Bocy
ennyire nem vagyok hulye
DE OTT NEM IRJAK LE

http://www.galaxisnet.hu/worldofwarcraft.php

Bocy
ja meg azt hogy a BC-hez dragabb lesz a GC???

Bocy
szal ha a simaval akarok jatszani akkor eleg a WoW es a GC?

Bocy
hello
erdeklodni szeretnek
hogy most a BC-t csak akkor kell megvenni hogyha 70-re akarsz tovabb menni?
meg ha Dareneit vag Blood Elfet akarsz kezdeni???

Botond
ÉS ezért nem mûködik wsgn/abn.
Botond
Ez mûködik AVn.
az a baj hogy a belépésre van 2 perc, van aki nem nyom rá azonnal, van aki kivárja vmi miatt, van akit egyszerre hív 2 helyre és nem nyom a másikra leavet, aztán lehet hogy az utána következõ 2 percben is ugyanez történik, ezért percekig nem jöhet be új játékos.
lehetne 10 perces warmup a meccsek elõtt, de akkor meg azok elégedetlenkednének akik már bent vannak.

nem
tesztelnek egy szerver split kódnévre hallgató dolgot a zusában most, aminek a keretében egy szerver lakóit két másikra dobják szét, és ezen a két szerveren lehet majd odavissza mászkálni egy pár napig - a terv szerint
lehet hogy ezzel kevered / keveri az akitõl hallottad, ha nem, akkor fogalmam sincs honnan sikerült szerezni ezt az infót, de nem valószínû

Mighty
Akkor már csak valakinek meg kellene szépen fogalmaznia angolul és postolni a suggestion fórumra 😊

MrStokes
Huhh bro, ez de rohadt faraszto... 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Nem, nem, mondjuk elindul a WSG meccs min 5 fovel, de csak akkor ha mar mindket oldalon megvan 5 fo. A tovabbiakban addig egyik oldalrol sem johet tobb jatekos, amig a masikon nincs mar meg a parja, tehat 5-5, aztan 6-6, 7-7 es igy tovabb.

Az AFK altalad emlitett elso esetere adott javaslatoddal egyetertek.
En special a masodik verziora irtam, hogy nem tudom mit lehetne ellene tenni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
<#wow1><#vigyor3><#idiota>

MrStokes
Nagyon helyes! En most fogok elkezdeni! Es asszem nem aprozom el, hanem egybol elektromossal kezdek. 😄D

persze, a havidíjat is eltörlik

Csátok volna egy olyan kérdésem hogy a burning crusade kijöttével tényleg ingyen lehet majd karaktert transzferálni? Elõre is köszi

Davidus
mindenkinek máshogy kényelmes

V9ykn8_TZL0

Hmm, ezekszerint tobb figyelmet kell a jovoben forditanom a gitaros csajokra.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

tcs007
eladó 1 eredeti wow account ,csak az account cd-m nincs meg,akit érdekel msn:[email protected]

Count Adyn
Én gitározok, polipkezem van😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mighty
Érdemes lehet a q,e,y,x,c gombokat is bebindelni. Alt, shift, ctrl gombokkal kombinálva nem kell polipkezûnek lenni, hogy elérd pl. a 7,8,9 stb gombokat.

Mighty
Az elsõ mondatodhoz: még ez sem oldja meg igazán, mert mi van, ha nincs több jelentkezõ mondjuk 5 percig? Lemegy a meccs 10 vs 5 és bevisznek 2 zászlót. Azért az még mindig jobb, ha csak akkor indulhat el a meccs, ha 10v8 a felállás.

AFK - kérdés, te melyik AFK-ra gondolsz? Van az az AFK, mikor csóka bejelentkezik AB-re. Neki elég hosszú szokott lenni a várakozás, elmegy kicsit farmolni. Igen ám, de rájön a kajálhatnék, eszik és közben behívja BG-re, de õ nincs a gépnél. Ilyenkor õ csak 2 perc után kerül ki abból az AB sorból és csak ezután kerül a helyére egy másik játékos. Ha az a játékos is egy ilyen AFK-s, akkor ez a hely is csak 2 perc múlva szabadul fel. Szóval ezt a 2 perces BG-re való behívást kellene csökkenteni 1,5 vagy 1 percre.

Az az ember, aki BG közben lesz AFK. Hát ez pech a csapatnak, de bármikor közbejöhet valakinek egy nem várt AFK. Ez mindkét oldalon elõfordulhat, szóval ez talán kiegyenlített dolog.

Count Adyn
Nem nagy kaland, egér jobb kézbe, wasd mozgás(egér jobb gomb lenyomva)
a spellek, skillek et meg benyomod 0-9,öüó ig, meg F1-F12 és kész, bal kézzel mozogsz+spellekt nyomogatod😊

bence45
sziasztok, tudjátok mondtátok, hogy sokkal jobb hotkey-ekkel játszani, nah meg szeretném tanulni énis, és mivel már lassan 2 éve csak nyomogatok, meg szeretném kérdezni, hogy mi ennek a legegyszerübb módja, van-e ehez addon vagy vmi, és hogy warlock-al melyik spell-t mire érdemes állítani thx

Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU

MrStokes
Sztem WSG-n ki kellene egyenliteni a ket oldal letszamat, mint ahogy AV-n meg is csinaltak. Addig ne csatlakozhasson tobb ember az egyik felhez, mig a masiknal nincs uj jelentkezo.

AFK-zok ellen, nem tudom mit lehetne tenni.

Botond
Viszonylag gyakran. Az esetek mondjuk 5%ban,de elég sûrûn jókor. :-)
teggnap mekkora lol volt , wsg n profin rögtön az elsö 2 percbe kb bevittem 2 zászlot , a 3. -at már nem tuttam mert már sokan voltak ott
kb.6-7 en minimum , lényeg az h 2 öt bevittem sztem rekord idö alatt , ,mondom havernak h mennyunk a zászloért jött segiteni mert a sok köcsög else jött a zászloért csak az öléssel foglalkozott ,mindig középen voltak a füvön, nagyba orditom nekik h csináljanak is már vmit erre szarnak rá , utolso kisérletet teszek az uccso flag megszerzésére , felülröl leugrok , mert láttam , h csak egy csicska 25 ös priest ált a flag melett , nyirom a papot erre kb 4 rugo rejtözködésböl elö ambush és miegysmás 😄 You are die :@@@@ , hogy még jobban rávilágtsak a lényegre 2-0 ról 2-3 ra kikaptunk a sok noob miatt <#taps><#taps><#wink>

LF olyan ember aki a twisting nether szerverröl a BS re költözik.
ha valaki cserélne TN es goldot Bs goldra szintén érdekel!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Mighty
Vajon nagy felháborodás lenne az instant BG-khez szokottaknál, hogy csak akkor kezdõdhetne el egy-egy meccs, ha a csapat arány 70-80%-os? Ez megnövelné kicsit a que idõt.
Vagy BG prepare idõ 2 perc, AFK idõ meg 1,5 perc lenne. Így meg nem fordulna olyan sûrûn elõ, hogy egyik csapatban vannak 5-en, míg a másik fullon van.

Lehet fel kéne vetni suggestion fórumban az utóbbit? Az tûnik a kevésbé fájóbbnak szerintem.