World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

angol kliensre nem fogod tudni telepíteni.

Sziasztok az után érdeklõdnék hogy a bc megjelenésekor amit ausztriában lehet kapni példányt az ugye megegyezik a mo-n kaphatókkal?Vagyis az is tartalmaz angol nyelvezetet nem csak németet mert lényegesen közelebb van hozzánk Bécs mint teszem azt Bp. és tudomásom szerint csak kétféle verzió lessz az eu és az usa.

Meglett tegnap a 45 honor sõt kicsit túl is lett teljesítve 48k van összesen meg annyi mark hogy dunát lehetne velük rekeszteni és vadúl gondolkodom a Somi javallatán miszerint ne költsem el most várjam meg majd a 70-es cuccokat.Valahogy oylan érzés mint gyerekkoromban a sütemény amibõl már csak két darab van megisennem meg tartalékolnál belõle másnapra is😊
hát unstabble affliktion miatt a priestek kivesik a dispel gombot hál isten 😊 semelyik nem kockáztatja meg az 1500 dmgt meg az 5 sec silencét.
amugy curset bárki leszedhet... annak sose volt következménye...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

10% nerf 30 dmg tick corruptionon ,agony 15-20, unstable 20-25 dmg / tick
szal 3 másodpercenként 70 dmgvel kevesebb. ha ez olyan kevés akkor mért akarják a nyomik hogy nerfelve legyen? ja hogy életében nem láttak lockot mint te?! mind1 milyen castot is rerollolsz? megyek sirni forumra mert az a divat...

Syron
sõt pap még le is szedegetheti hot mellett a dotokat is

ami nekem nem tetszik még hogy 1 hot majdnem két dotot kigyogyit...
ha egy lock dotol wsgn csak kell egy druid vagy priest aki meg hotot oszt és fel se tünik hogy a dot ketyeg rajtad

Guest
Feldotolt ellenfelet maximum csak fearelni tudok, amit egyrészt sok kaszt/faj vagy meg tud törni, vagy meg tudja akadályozni hogy elcastoljam (ezért örültem az instant Howl of Terrornak mint majom a farkának), másrészt csúnyán rajta van a diminishing return, meg is szakadhat, sazl csak fearrel nem fogom kihúzni az említett ideig.

Syphon life önmagában elég sovány, Drain Life sok kaszt esetében csak lámák ellen használható, lévén chanellelt, szal valósággal kinálja magát counterspell/earthshock/kick/pummel/stb-re. Hogy ezeket sokan nem használják és utána meg mennek sírni arról nem a lockok tehetnek. Arról nem is szólva hogy olyan burst dps-e van igen sok kasztnak hogy Syphon/Drain Life-nak tickelni nincs idejük...
Count Adyn
Durvább<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
ha nem crassus akkor nem is erdekel <#nezze>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
jah ha már pvp 1 kis reklám :

warrior pvp muvi 😊 picit nagy, de minden perce megéri a letöltést.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
nem csak heallel lehet életben maradni pvpben, erre vannak a crowd control spellek, meg erre vannak a petjeid.

(bár siphon life, drainlife heal is 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Guest
Persze mindkét oldalon vannak színvonalas megnyilvánulások, az "Account cancelled" meg a másfélsoros "gg blizzard" stílusú kommentek ugyanúgy ott vannak a szeren, mint a "HAHAHAHHAHHA" meg az "ohhh sweet warlock tears" típusú hozzászólások.

Amire utalni akartam az az hogy jelenleg liveon elég kaotikus a helyzet, hiszem megkaptuk a 41 pontos talenteket, de nincs 61 talent pontunk, nincsenek lvl61-70-es skillek és itemek. Ezért nem is izgattam magam annyira. Persze anyáztam amikor pl. egy hunter vagy egy mage 3 lövésbõl leownzolt, de gondoltam majd lvl70-en elválik hogy melyik kaszt mennyire erõs és akkor majd igazítanak rajta. Ezért írtam pl. a rugó skilleket példának, hiszen jelenleg 2.0.1 alatt a rugók tényleg gyengébbek lettek casterek ellen, de BC-re ott lesznek az új skillek, talentek, a fegyverekrõl nem is szólva, amiknek köszönhetõen visszakapják jól megszokott terminátor szerepüket (de jó is lesz... -.-).
Erre suttyomban (mert a buffot anno persze gondosan beleírták patch noteba, itt meg úgy kellett kihúzni belõlük hogy egyáltalán ez nerf akar-e lenni vagy csak valami bug) jön ez a nerf, aminek ilyenformán semmi alapja nincs. Amint azt találóan írta ott vki, ez a béta teszterek arculcsapása, a lock DoTok két hónapja így voltak bétán és senkit sem zavartak, erre kijön livera ilyen felemás, értékelhetetlen körülmények mellett és lenereflik a sok sírás miatt, de persze a one-shotter kasztok/buildek senkit sem zavarnak...

Amúgy lvl70-en lesz tényleg érdekes, mindenkinek kb. duplaennyi hp-ja lesz, hunterek/warriorok/rugók duplaekkora dps-û fegyverekekkel fognak rohangálni, a lockok meg kapnak +200 spell dmg-et (amibõl ugye a Corruption meg sem fogja kapni a teljeset), vagyis a teljes (instant és nem insant) DoT készletnek kétszer végig kéne pörögnie valakin hogy megölje, próbálj 40+ mp-ig életben maradni egy nem healképes papírruhással...

Ami meg PvE-t illeti, Affli lockkal eddig nem (sem...) lehetett igazán dps-t osztani, 2.0.1 után ez változott hogy végre az Affli lock is kezdett dps-kasztra hasonlítani, ez az ami BC-vel véget fog érni mert mindenki más megtarthatja a buffolt dps-t, kivéve õk. Ami már csak azért is érdekes, mert a lock kaszt lényege a DoTok lennének erre a fejlesztõk mindent megtesznek hogy ne tudják õket használni...
gézé 😊
BEAST
ennyire nem mennek bele a reszletekbe mert arrol fogalmam sincs , de az biztos hogy a 100 ratyi lock mellett volt kb 3-4 akik tenyeket kozolve leirtak hogyan megy ez es hogy ettol meg nem fog semmi valtozni ... azt mondod minden dot megkapta a buffot , lock a fo dotos kari , meg a shadowpriest ... a mage meg a hunter foleg direct damage cuccokat hasznal , igaz fire magenek szep dotjai lehetnek , de attol meg ez van ... a shadow priest eddig is eros volt ... nerfet nekik is!4! 😄

... a live-on szerzett tapasztalatokrol meg csak annyit hogy nincs olyan kaszt amit ne tudna leverni valamelyik masik ... most az a baj hogy a hunter megol? ... persze hogy baj , de ez van , cserebe te meg levered kb az osszes tobbi kasztot 😊 , de mint mindig ez is helyzetfuggo ... liveon meg nincs se shadowstep , ami semmikeppen sem teszi tapossa a rugot , fun skillnek tunik , de ha nagyon valaki hataba akarok kerulni , igyis ugyis megtehetem 😊 .. tanulhato cloak of shadow sincs , viszont teny hogy nagyon hasznos kis skill lett ... viszont 66-os , 90% vedelmet ad es 5 masodpercig , nem vagyok lock , nem is leszek , de ez ellen is van build biztos vagyok benne , tehat megint nem jogos panaszkodas , a dot lockok meg valoszinuleg tulelik ezt a szornyu nagy csapast , pvpben ezutan is a hatterbol spamelik a dotokat es vakargatjak a tokuket , pveben meg 10%-kal kevesebb sebzest fognak kiosztani , ha anno ment 100%-kal , akkor most 100-110%-kal sem lehet gond ... vagy nem ertem , de tenyleg ... semmi ellensegeskedes nincs bennem most , kivetelesen meg kotekedni sem szeretnek ... de nem ertem azokat a lockokat akik meglatjak a 10%os nerfet es linkelgetik a "account cancelled" kepeket.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

l2read...

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

omg nerf huntards, már 72 talent pontjuk van!!

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Guest
Na álljon meg a menet... A buffot MINDEN DoT megkapta, nem csak a lock DoTok, a nerf viszont KIZÁRÓLAG Corruptionre és CoA-ra vonatkozik. Hogy még mindig erõsebb, mint volt, abban korántsem vagyok biztos, mert nem bétázom, de a leírás alapján ez egyáltalán nem biztos, mert a +20% a spell dmg bónuszra vonatkoztt, a 10% nerf meg a teljes sebzésre.

Ami a PvP-sírást illeti, PvP-ben eddig sem az Affli lockok voltak a durvák, lvl60-as tapasztalatok alapján ha valakit egy Demos vagy Destros lock meg tudott ölni, azt ugyanúgy meg fogja ölni ezután is. Mint azt ott többször is elírták, ez megint csak arra jó, hogy a lockoknak megkönnyítsék a talentezést, mert így csak két talentfa között kell dönteni...

Amúgy szintén liveon szerzett tapasztalatok alapján a hunter nevetséges, egy Silencing Shot alatt simán megöl, BM-es hunter a kedvenc piros állatkájával simán megesz reggelire, rugók majd Shadowsteppel és a tanulható Cloak of Shadow-val bármelyik castert röhögve leverik, stb stb... És akkor mit nerfelnek? A lock DoTokat...
BEAST
nem , de Devilking hsz-e is ugyanezt a szamot kapta ... sg ftw 😊

Lazarus
Aham.. én azthittem csillagkapu 😛
Dacid
ez is biztos nekem akart jönni?😄

BEAST
latom , elkerulte a figyelmedet egy par apro dolog ... enyhen szolva szanalmas az hogy tegyuk fel valaki mar lassan 2 eve lockkal jatszik , kap egy kb 20%-os damage buffot ... minden lock bologat hogy nagyon helyes , most kapnak egy kb 10%-os nerfet , meg mindig erosebb mint volt , mert nem 93% lesz ahogy a sok nub elsirta ... es mit valt ki ez a 10%-os nerf ... cancel account omgomg!4!4! ... ez egy vicc

Tafaya
Nem is értem szegény lockokat miért bántják, olyan gyengék.

Guest
Belenéztem a topikba, jó látni hogy az "ellentábor" jelentõs része tulajdonképpen nem is érti, hogy mirõl van szó, csak bejön röhögni a lockokon. Különösen magektõl, hunterekõl és rugóktól jó látni a "stfu you are overpowered, you have deserved it" stílusú commenteket...
igen, mi pár hete kezdtük el BWL-t, és múl szombaton esett le Nefarian, a harmadik raidünk végén 😊 ez 8 first kill, és ma megyünk ismerkedni AQ40-be 😊

BEAST
<#wow2>

mondjuk ezt jo tudni O_o

Tegnapelott volt az elso Razuvious kill-unk, raidelgetunk meg BC elott.

Ragnaros - Horda.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

The Chronicles of Narnia - The Lion the Witch and the Wardrobe film 😛

BEAST
tudom ajanlani a cancel account opciot , sok locknak megoldotta a problemajat :o

Megdöbbentõ mennyire azonos úton mennek ezek a folyamatok akkor is ha a két közösség amiben létrejönnek nem is tud egymásról.

Mi új guildet csináltnuk, de a lényeg ugyanez. 😊
Természetesen Devilkingnek ment.

Csakhogy érezd a teljességet: PVE reakció következik.
Nem 3 gombot nyomogattál hanem 4-et... Gyönyörködtet a változatosság varázsa. -200 dmg itt is óriási különbséget fog tenni.

Legalább emlékezz már mit írtál... a postod fele a pvprõl szólt. Tudj már legalább párosítani egy szöveget meg egy választ.
Ki beszélt "dotolok/elfutok" lockról? Vmiért csakis benned ötlött ez fel.

picket
Hû de sok minden történt ebben egy oldalnyi hozzászólásban!
Kis lépés egy Botondnak, de nagy lépés a wow community-nak, hogy végre kimondta: Aki puggal játszik (vagy egyedül merészel kalandozni Azeroth-on, egy mmo játékban, ahol sosem maradhatsz egyedül, mert az tilos, és nem working as intended!), az retardált (gonolom a 12 éves Vér István ebben a kontextusban a retardáltal egyenlõ). Majd bevallotta, hogy õ is az! Ez aztán nem semmi bátorság, hogy így felvállalod! <#idiota>

Aztán itt van a bg sor kérdése, meg a csapatok aránya, amiben néhányan összefüggést véltek felfedezni. A megoldás természetesen a karaktertransfer. De nem akárhogyan! Emberedet, elfedet, gnómodat és törpédet helyztesd át másik realmre a horda oldalra! Ott majd nem kell sorban állnod. Még okos ötletek?

Az is megtudhattuk, hogy ha 2 perc várakozásból elveszünk fél percet, akkor marad fél percünk! Vagyis 2-0,5=0,5. A matematika revolúciója, és mindez itt az sg fórum wow topikjában! Híresek leszünk! <#idiota> Ráadásul ez valami térferdítés is, mert bg-n kívül elveszel fél percet, vagyis fél perccel elõbb kell megnyomnia az "Enter battle" gombot, és ezzel a bg-nen lévõ 2 perc felkészülési idõ fél percre csökken! Fizikai Nobel-díjat neki! <#idiota>

De a nap fénypontja: 20 percet vársz ab-re? Akkor legyen még 10 perc felkészülési idõ! Amúgy akinek ilyen ötletei vannak, az szokott kisállatokat is kínozni? <#ticking>

Komolyan mondom lehídalok a sok hülyeségtõl, félreértelmezéstõl, elseolvasomcsakrinyálokrá hozzáállástól! Van még ember a földön, aki tv-ben humorosnak nevezett mûsorokat néz, vagy elolvassa egy napilap humor(nak nevezett) rovatát?! Ennél nincs jobb, amit itt összehoztok!
<#puszis><#taps>

&#3237;_&#3237;

MrStokes
Igy mar mindent ertek! <#idiota><#vigyor3>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

még mindig nem érted látom... PVE NERF
lvl70en tudod mi lesz a dotolok/elfutok lockal? megmondom. semmi. 750hp/3sec kajának hála

Dacid
poénnak akart menni de mind1 😊

Sephi
Naon ertelem hozzaszolas volt.

Majdnem az egesz guildemnek rendeltem meg. Fura mi?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Arról meg már ne is beszéljünk, hogy fél/egy hónap múlva meg a world of meleecraft lesz a sírás tárgya a bc-s fegyverek miatt.

Ne csináljuk már, úgy érzem kb. annyi hatása lesz ennek a nerfnek, hogy nem 9mp lesz még hátra a 4 dotból amikor lefekszik az ellen, hanem mondjuk 6mp... Nem az a -200 dmg okozza a különbséget amivel kevesebbet fog ütni 2 dot. Ezzel legalább betömhetik a sok whineoló száját. Más kérdés, hogy szvsz ugyanúgy fog folytatódni mert op marad a lock.

Dacid
akkor neked 39 acountod van?! <#idiota><#wilting><#crazya> menyni nálad a gold?<#zavart1>

Az élet nem habostorta 😄

Count Adyn
Keletkezett is szép kis topic belõle<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Dacid
Szerintem a 2.0 ás peccsben azért lett erõsítve a lock, hogy az afflis lock ott tudjon lenni dámágéban a destro vagy akár sm/ruin os lockokkal egyetemben(PvE). Az más kérdés h gíy egy T2 es lockot nem nagyon lehet leverni aki destro 😄 (Death coil+immolate+searing pain+conf+sádófury és ah akartok dotoltok😄 én mondjuk altommal nem nagyon szoktam dotolni én egy mágus ivadék vagyok😊)

Az Elemental Gankery még mindíg raidel, ha minden jól megy FBK is lesz BC-ig még Naxxban.

Ragnaros-Eu.

Mondjuk ennek az volt az ára, hogy elõször kivágtam 3 shadowpapot, meg néhány hangadó PvP freaket a 2.0 után és velük ment még pár spanjuk, de megérte.

Count Adyn
😄DD

ja az kimaradt hogy 2 évig miért volt jó hogy a +dmg 100%át megkapták a dotok, és most hirtelen miért lett overpowered?

Sephi
Dupla post ruley!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ma rendeltem 39 darab TBC-et... felhivtak a cegtol hogy komolyan gondolom e. Asztam "Ja" mire a csavo aszonta hogy ez nagyon meggyozo valasz volt 😄DD

elmondom mi a baj ezzel a dot nerfel. az hogy a betaban végre élvezhetõvé/életképessé tették az affliction treet, és ezt most megint elvették/elbaszták.
pveben jó volt végre nem 3 gombot nyomogatni, és végre nem azt érezni hogy egy kurva mage vagyok. még ígyse volt olyan nagy különbség dmgben a többi buildhoz képest, de most ezzel a nerfel gyakorlatilag szarabb lett megint.
pvpben meg a többi build eddig is jobb volt, az nem fog változni. viszont az hogy a sok kis 12 éves pöcs sírása miatt változtatnak olyan dolgokon ami egyértelmûen nem 60ra van balanceolva az neveztséges.
a kérdés hogy a hunter sebzésén miért nem változtattak, mikor az enyhén szólva is kibaszott durva most?
vagy a rugo új iwin gombján?

a legjobban talán ez a hozzászólás ragadja meg a lényeget:
"The message you are sending is that PvP isn't fought in game anymore, it's fought on the message boards. Apparently, if we want a counter to, say, Cloak of Shadows, we shouldn't look in game. We just have to start bombarding the general boards with whine-posts."