World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
es hol volt ez ab,wsg lehet volt 30%dmg buffja.
vagy 70es szinten?
May the force serve you well!
bubirol eszembe jut valami : purge , dispel.
felhunternek közel anyi manája van mint az impnek én azért használom azt.
hpm imp nélkül is van bár én föleg stamra gyurtam.
sajnos sokan képtelenek belátni hogy a bcben lévö hp messze több lesz mint most. aff lockként meg tulélni 50-60 secet... igen lehetséges de ahogy irtad az hogy elenfél meghal a halálod után nem vigasz...
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Btw lesz majd második rész a közeljövõben(?), mert láttam a videóban Shr-tõl egy üzenetet (sry, rossz szokásom 😄), ami nem volt valami bíztató :S
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
- The "Cloak of Shadows" cooldown has been reduced to 1 min, from 2 min. Now a trainable ability at level 66.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
mind ilyen népes outdoor gankelos helyen keszult, ahol eleg gyakran megfordulnak a videoban lévõk. 😊
meg shr mindig ilyen volt, ha hordást lát rögtön CSÁRDZS😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Wtb *Shr - 2* !!4 Most így hirtelen csak ennyit tudok írni 😊
1 kérdés:
Van a jelenetek között olyan, ami meg lett beszélve, vagy csak refelexbõl kaszabolja a gearelt emberkéket ^^? Gondolok itt most a két rugóra: Ginga, Xsjado
Nem kötözködni akarok, csak kérdem 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
grats, csak igy tovább -.-
bocs, ha kicsit erõs volt, de az ilyen diktatórikus vezetési stílustól okádnom kell...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
2db pallystun talentbõl, -25sec talent+PvPgear HoJból nem érvényes mindegyikre sajnos 😊
paladinom meg koreai open betaban volt level 47 ig huzta aztan lejart a beta, mar akkro is szerettem, azota meg csak megjobb lett a talent revamp ota meg most a bc ben😊 nem lesz itt gond:] nah meg a blood elf male nagyon popec, csak a sok benageza szemeben tunik gaynek, de miota felbuffoltak a modeljet az inkabb plazaboy😊
😄😄😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
de tudod jol hogy warlock az op es tudtad jol, hogy nerfelni fogjak, soot szeritnem meg ezutan is fogjak😊 a hunterrel, paladinnal es druiddal egyutt.
Én azért tartom életképesebbnek, mert sem a rogue kick sem a mage CS nem üt beléd 1,2kt.
És még 1,2k nem is olyan durva crit 😄
Gero ti meg eldönthetnétek Loprakkal együtt, hogy kell e az a BC ha megkaptad az üzit...köszcsá
on
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Igen, ez a probléma lényege, hogy egy dotos kaszttól pont a dotolós talentágat "veszik el", nem mindenki szeretne shadowmage lenni 😊
Voidvalkert (Affli talenten) sztem nem nagyon használnak, manája alig van szal Dark Pactre nem jó, bubi meg nem feltétlenül ér annyit. Fel Domination meg egyrészt 15 perc CD, másrészt talent (mint írtad is).
Nem azt mondtam h lehetetlen kihúzni 30-40 mp-ig, de nagyon nem egyszerû, most is a legnagyobb gond Affli talenten a túlélés (legalábbis bizonyos kasztok ellen), egy dolog hogy az ellen meghal de ha elõbb nekem villan fel a Release Spirit akkor ez csekély vigasz 😊
BC-ben nekem is több hp-m, az ellennek is több hp-ja lesz, eddig akár egál is lenne. Nekem a dotok miatt nincs burst dps-em, viszont a harc során végig hasonló dps-t tudok tolni. Kérdés hogy lvl70-en hogyan fognak viszonyulni a hp-k a burst dmg-hez. Ha a hp jobban fog nõni mint a dmg, akkor talán kevesebb lesz a három mp-es 100->0 nuke. Ha viszont ki tudnak nyomni annyi dmg-et burstben ami elég egy lvl70-es kari megöléséhez, akkor sok változás nem lesz, sõt...
Nem az a gondom, hogy nem én vagyok az I-WIN gombos Csáknorrisz PvP-ben. Vannak, akiket könnyebb megölni, vannak, akiket nehezebb, vannak, akik könnyebben megölnek, vannak, akik nehezebben, ez egy ilyen játék. A problémám az, egyrészt hogy sztem kismillió dolog van ami sokkal jobban borítja a játékegyensúlyt, mint ami most nerfeltek (már ha az borította egyáltalán). Másrészt a lock kaszt lényege a DoTok lennének, namost ehhez képest ezzel a talentággal bánik a legmostohábban Blizzard, nem véletlen hogy kevés az Affli lock és mindenki Felguarddal vagy Shadowfuryval rohangál. Nem fogom felkötni magam, hogy használhatatlan lett a lock (nem lett az), csak elszomorít hogy pont azt veszik el tõle ami a kasztjának sava-borsát adná...
May the force serve you well!
"A BC a jobbik csapat jutalma."
gondolom idaig mar nem sikerult eljutnod az olvasassal szal varom a kovetkezo okos postot az elso ket harom szavam kritikajaval 😄
es nem , ez nem dev/gm post , egy tester tapasztalatai aki lejegyezte ezeket mert statwh0re es szerinte sem katasztrofa mivel eddig is mas buildeket valasztottak pr0-k
ottvan a felhuntered amivel spelllockolhatsz, buffot szedhetsz le az ellenfélr, a spelllock alatt van idod kifutni rangebol esetleg stb...
ott a voidwalker amit beáldozhatsz és absorbol neked 1 rakat dmg-t, utanna akár instant idezhetsz ujat, ha ugy talentolsz és még1 absorb shielded van.
emellé jön a deathcoil fear stb, így pedig simán kibekkelhetsz akár 30sec+t is pvpben szerintem.
az meg hogy a warlock nem lesz isten barmilyen talentezessel, pettel pvpben... hat istenem, egyik class se az 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
csak hogy legyenek pontos adataid a nerfrol es a classrol amit annyira ismersz 😄
Corruption rank 7, trainable at level 60, base damage 822, for various +dmg:
+100, -2.9%
+200, -5.1%
+300, -6.8%
+400, -8.3%
+500, -9.5%
+600, -10.5%
+700, -11.3%
+800, -12.1%
+900, -12.8%
+1000, -13.9%