World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Crassus dies.
You receive loot
You cast vanish.
<#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
100g megér 1 kikapást nekemis 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Amúgy charge-ol, villog, csapkod, ugrál, nagy fegyvere van, néha pajzsa is, robosztus páncél (konzervdoboz feeling). Mi kell még hogy jól érezd magad? Akkor meg minek még sebzés? Kirakatba jó, mint a be pala <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
majd dumálunk este
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
btw nem értem az ilyen "gyenge a warri" postokat: ha egy warri elhasználja a CD-it, bárkit lever jó eséllyel. nem tudom, miért írnak úgy az emberek a warriorról, mintha nem lenne neki recklessness, vagy retaliation. pedig ezek a képsségek vannak, csak sokan szerintem elfelejtik használni õket, vagy tartogatják az alkalomra, és így tényleg olyan, mintha ezek a skillek nem is léteznének, és így tényleg gyengének tûnhet a warri. nekem most 20 perces CD-je van ezeknek, +6 másodpercig tartanak, és nagyon keményen oda lehet csapni velük. spap, warlock, sámán, szinte mindegy, reckelssness-re fekszenek, ahogy kell. egy free action poti (vagy blessing of freedom) + recklessness pedig szinte IWIN gomb minden warrinak mass pvp-ben is.
a tõrös rugó is akkor veszélyes, ha elhasználja a CDit, nem tudom, miért ne lehetne a harcosnál is számolni ezekkel a képességekkel. 20 perc nagyon gyorsan letelik, egy normál insta run alatt is el lehet használni 2-szer 3-szor, egy gyors BG-n is egyszer-kétszer. mostanában DiM tribute runokat toltam pár guildtárs altjának. alap buffokkal leadtam a party sebzésének 30-35%-át (permanens elsõ hely dmg meteren), az ogre kinget a recklessness 16 másodperce alatt levertük (jórészt én). pedig a partyban velem együtt gearelõdött rugó és mágus klántárs main kari is volt. BWL-ben legutóbb 5. voltam a damage listán (3 rugó és egy mage elõzött meg, úgy, hogy néha tankolnom kellett addokat). szvsz nincs miért sírni a warriknak, mindig is jó class volt, mindig is jó class lesz 😊
ಥ_ಥ
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
2. Na számoljunk kicsit: 70 rage-es Execute alapból 600+55x15=1425 az critben 2850 (mindenféle talent vagy egyéb módosító nélkül, különben még több is). 380/2850=0.1333 vagyis a macinak 86.67%-os damage reductionjének kellett volna lennie. Szerinted elhisszük?
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
V9ykn8_TZL0
fullos felszerelésû feral több dps-t tol mint fullos felszerelésû fury warrior, mindemellett neki 4000-rel több hp-ja és 8000-rel több armorja van. ami miatt nem hiszed ezt el, az az hogy nem sok fullos feral druid van, mig fury warrit azért látsz néha.
tankos talentezésû druida valóban picikét gyengébben tankol mint a protos warri, az más kérdés hogy emellett a dps lista közepén van.
FOGJÁTOK MÁR FEL, NE AKARJATOK DPS-t __ÉS__ HPt __ÉS__ ARMORT EGY 1 ONE ! formában plz.
- Fullos felszerelésû fury warrior nagyobb dpst tol, mint egy feral druida
- Tankolásra talentezett feral druida!! ami nem teljesen ugyanaz amint a dps!! bizonyos helyzetekben tankolhat úgy, mint egy warrior, de minden más esetben a warrior lesz a jobb.
Ja és a death wish izét már itt érzem a nyelvemen!😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
A halál csupán a kezdet...
hátte hogy kerülsz ide? 😄 nem is tudtam hogy wow-ozol
na majd megbeszéljük msn-en
off
Destiny. The design is clearly ancient.
ezt a patch-et be tudná linkelni vagy el tudná küldeni nekem valaki?
mert vmiért nem képes leszedni...(1 óraja tilti és 2mb)
elöre is köszi
Destiny. The design is clearly ancient.
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
az a két új fajt 1es szintrõl kezdheti majd?
mert az kicsit dúrva lenne ha mindneki mászkálna h 65ös meg 70es vagyok full epik cuccban
te meg szenvedsz a 40es blood elfeddel😄
erre kiváncsi leszek
amúgy tnap bátyám warsongozott druifájával... hát mit mondjak úgy levágáták a rouge-ok ott röhögtem rajta
Triathlon for life
Triathlon for life
btw nem lesz semmifele extra event, ami most van portal harcos event annak lesz csak egy csettintesre vege.(aka atszoritjuk a demonokat a portalon tul es odaat epitik fel a kozos horda es alliance erok a vedvonalat.
"Will there be some sort of big ending to the Dark Portal Event that is going to happen at midnight? I don’t want to miss it if I’m in line getting my copy of the expansion.
There will be no final event as a part of the Dark Portal event. The event will run until the release of the expansion at which point players who have upgraded to the expansion will be able to go through the Dark Portal.
warrior tenyleg az egyik legelvezetesebb class pvpben.
Szerintem ha megkerdeztek main warrikat 10 bol 9 meg ha van is valami "tapabb" altja akkor is a warriorra fog eskudni.
Vegyunk egy szimpla duel-t mondjuk druiddal: szinte az osszes letezo skillemet ellovom:harmstringelek ha kell piercing howlozom,Utom az MS-eket ha dodgeol overpower,ha helelni akar pummel,amint nincs CD-n az intercept akkor lassitom es tavolrol nekiszaladok,thunder clappel lassitom az attack speedjet,demoralizalom, Inti shouttal kiiktatom par masodpercre,sunderezem vagy ha szarasig vagyok rage-el mehet a Heroic is/armsoskent is hasznalando!!!/vagy a slam-spam😛 Szoval szinte mindent be kell vetnunk a legtobb classal szemben.Nincs egy papirforma mint pl egy mage-el akinek a fajt alapesetben a Birka--pom pyro-pyro,fire blast,cone of coldbol all 10 bol 8x😄
Egy warriornak mindig mast es mast kell tolnia ahogy a harci helyzet ott es akkor megkivanja....nerfelhetik meg jobban lezsarom szerintem akkor is az egyik legjobb klassz😛😄
Bar az utobbi idok farmolasa soran tapasztalt SZANALMAS dmg elesem utan szerintem vicces lesz,hogy mennyit tol egy warri.....mint mar mondottam majdnem 2x akkora AP vel.....
2 napja 215-os MS-t is volt szerencsem medvebe verni es 189-es executeot kb 60/70 rage-el.....
de mint tudjuk a maci zöld gearben 2x akkora APel rendelkezik mint a full epix warrior<#idiota>#idiota>
V9ykn8_TZL0
maci nagyobb DPSt tol mint a rugó meg a warrior"
Ezek után senkit nem érdekel hogy az AV farkasba mennyit tolsz 😄