World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
Your ambush crits Crassus for 6.
Crassus dies.
You receive loot
You cast vanish.
<#idiota>

&#3237;_&#3237;

BEAST
nem , a cd galaxishoz megyunk satorozni meg ha mar arrafele jarunk Crassussal dedikaltatjuk a kieget <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

zero the hero
megy valaki ma este 576ba? ^_^

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

[HUN]Crassus
Restó talenttel 10 secet adnék😛😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

The Garrett
áááááá kár hogy Xserver nem megoldható 😄

100g megér 1 kikapást nekemis 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

[HUN]Crassus
100g-t adok arathoron Druidának ha lebír verni😛😊

villogni csak azóta tud, hogy megvan a démonölõ tabard <#idiota>

picket
Nerf plz! <#idiota>

Amúgy charge-ol, villog, csapkod, ugrál, nagy fegyvere van, néha pajzsa is, robosztus páncél (konzervdoboz feeling). Mi kell még hogy jól érezd magad? Akkor meg minek még sebzés? Kirakatba jó, mint a be pala <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Guest
Ja igen, azt elfelejtettem odaírni hogy a damage reduction maximálva van 75%-ban, így teljes a gondolatmenet 😊
k O T T A
félreírtam nagy bumm😄 nem nehéz😊

majd dumálunk este

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Hagyjuk mar ezt a temat. 😊 A feral maci megveri a warriort. Ez a jatek elejen is igy volt, csak azota szartak a druidakra, mostanaig. A feral rendben van (talan egy picit tul rendben is), a moonkin egy kicsit hibadzik, a resto meg koncepciohibas (legalabbis a talentreeje).

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

ehe, ez nagyon így van. 60-as sámli és 60-as mage gazdájaként mondom, hogy a warriorral a legélvezetesebb és sokoldalúbb a játék. fél évig MT voltam, prot talenttel, farmoltam furyval, állat volt, most pedig arms-al zúzok, pvp és pve egyaránt (BWL jórészt, alig van raid a nagy patch óta). és ezt is nagyon élvezem. Jobban, mint a sámlit vagy a maget akármilyen talenttel (azoknál is kipróbáltam mind a 3 ágat a 41 pontos talentek óta)
btw nem értem az ilyen "gyenge a warri" postokat: ha egy warri elhasználja a CD-it, bárkit lever jó eséllyel. nem tudom, miért írnak úgy az emberek a warriorról, mintha nem lenne neki recklessness, vagy retaliation. pedig ezek a képsségek vannak, csak sokan szerintem elfelejtik használni õket, vagy tartogatják az alkalomra, és így tényleg olyan, mintha ezek a skillek nem is léteznének, és így tényleg gyengének tûnhet a warri. nekem most 20 perces CD-je van ezeknek, +6 másodpercig tartanak, és nagyon keményen oda lehet csapni velük. spap, warlock, sámán, szinte mindegy, reckelssness-re fekszenek, ahogy kell. egy free action poti (vagy blessing of freedom) + recklessness pedig szinte IWIN gomb minden warrinak mass pvp-ben is.

a tõrös rugó is akkor veszélyes, ha elhasználja a CDit, nem tudom, miért ne lehetne a harcosnál is számolni ezekkel a képességekkel. 20 perc nagyon gyorsan letelik, egy normál insta run alatt is el lehet használni 2-szer 3-szor, egy gyors BG-n is egyszer-kétszer. mostanában DiM tribute runokat toltam pár guildtárs altjának. alap buffokkal leadtam a party sebzésének 30-35%-át (permanens elsõ hely dmg meteren), az ogre kinget a recklessness 16 másodperce alatt levertük (jórészt én). pedig a partyban velem együtt gearelõdött rugó és mágus klántárs main kari is volt. BWL-ben legutóbb 5. voltam a damage listán (3 rugó és egy mage elõzött meg, úgy, hogy néha tankolnom kellett addokat). szvsz nincs miért sírni a warriknak, mindig is jó class volt, mindig is jó class lesz 😊

capaszabi
persze nem:

http://www.wowwiki.com/Execute

picket
Szerintem nem hisszük el, mert van egy maximum a képletben (pont maci miatt <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

Ams
pont ap függõ

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Guest
1. Execute sebzése imho AP-független.

2. Na számoljunk kicsit: 70 rage-es Execute alapból 600+55x15=1425 az critben 2850 (mindenféle talent vagy egyéb módosító nélkül, különben még több is). 380/2850=0.1333 vagyis a macinak 86.67%-os damage reductionjének kellett volna lennie. Szerinted elhisszük?
Gondolom felteheted sp1-re meg sima xp-re is, de azokban olyan biztonsági hibák vannak még, hogy pl. simán ellophatják az accountodat, és a microsoft se támogatja már jó ideje. Mondjuk úgy, hogy az sp2 az internetezés minimim igénye napjainkban.

icespeakyy
TBC-hez most akkor feltétlen kötelezõ a a windows sp2?? mert ha nem akkor nem töltöm le a javítást...

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

Dacid
Igen, ezt én is tapasztaltam bátyám warriorjával. 1600 AP vel (fullbuff+berserker) 380 as execute crit ment a maciba 70 rage-dzsel. Nagyot is néztem. 😊

Biztos sok druidaval jatszottal mar. 😉

PiszkosFred
Amikor a rougek levagtak, nem volt a kozelben egy kis szajfeny, vagy koromlakk, ami megmentette volna az eletet? ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Davidus
mekkora kamu😄 ha többet is tolna amit szerintem mkizárt... azt CATben tolná nem maciban. catben meg nincs se extra hp se extra armor.

V9ykn8_TZL0

Angol BC torrent

Ha éjfélkor már játszani akartok, töltsétek...
capaszabi
félreértések elkerülése végett tévedsz.

fullos felszerelésû feral több dps-t tol mint fullos felszerelésû fury warrior, mindemellett neki 4000-rel több hp-ja és 8000-rel több armorja van. ami miatt nem hiszed ezt el, az az hogy nem sok fullos feral druid van, mig fury warrit azért látsz néha.

tankos talentezésû druida valóban picikét gyengébben tankol mint a protos warri, az más kérdés hogy emellett a dps lista közepén van.

FOGJÁTOK MÁR FEL, NE AKARJATOK DPS-t __ÉS__ HPt __ÉS__ ARMORT EGY 1 ONE ! formában plz.

kisfigi
lejött

Destiny. The design is clearly ancient.

A félreértések elkerülése végett:
- Fullos felszerelésû fury warrior nagyobb dpst tol, mint egy feral druida
- Tankolásra talentezett feral druida!! ami nem teljesen ugyanaz amint a dps!! bizonyos helyzetekben tankolhat úgy, mint egy warrior, de minden más esetben a warrior lesz a jobb.
[HUN]Crassus
Fury nem jött be sosem😛 Igaz farmolni 2 karddal szoktam😄
Ja és a death wish izét már itt érzem a nyelvemen!😄

Fenrir
Képzeld el ugyanezt egy fury warriorral aki MS helyett a Bloodthirst-öt ,Deathwish-t, Rampage-et nyomja 😛

A halál csupán a kezdet...

kisfigi
off
hátte hogy kerülsz ide? 😄 nem is tudtam hogy wow-ozol
na majd megbeszéljük msn-en
off

kisfigi
WoW-2.0.4.6314-to-2.0.5.6320-enUS-patch.exe

ezt a patch-et be tudná linkelni vagy el tudná küldeni nekem valaki?
mert vmiért nem képes leszedni...(1 óraja tilti és 2mb)
elöre is köszi

Gorii
nem egybol 60 rol kezdi, rofl

k O T T A
egyszerre általában csak egy volt mögötte😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

aha rugok többes szám... nc

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

k O T T A
tényleg aki majd bc-zni fog
az a két új fajt 1es szintrõl kezdheti majd?
mert az kicsit dúrva lenne ha mindneki mászkálna h 65ös meg 70es vagyok full epik cuccban
te meg szenvedsz a 40es blood elfeddel😄
erre kiváncsi leszek
amúgy tnap bátyám warsongozott druifájával... hát mit mondjak úgy levágáták a rouge-ok ott röhögtem rajta

PvP holy-val,és lesz kihivás.

Triathlon for life

Most loggoltam ki Dark Portalnal,és már nincs is harc. egy 70 elite ork beszél az elmult csatárol.

Triathlon for life

? 16. an nyilik 00:00 kor.(esetleg par perccel kesobb)

btw nem lesz semmifele extra event, ami most van portal harcos event annak lesz csak egy csettintesre vege.(aka atszoritjuk a demonokat a portalon tul es odaat epitik fel a kozos horda es alliance erok a vedvonalat.

"Will there be some sort of big ending to the Dark Portal Event that is going to happen at midnight? I don’t want to miss it if I’m in line getting my copy of the expansion.

There will be no final event as a part of the Dark Portal event. The event will run until the release of the expansion at which point players who have upgraded to the expansion will be able to go through the Dark Portal.

/signed (hu masodik)

warrior tenyleg az egyik legelvezetesebb class pvpben.

[HUN]Crassus
Csinaltam egy S priestet fel eve felvittem 60-ra osszekapartam vele 400+ shadow dmg-t,de GECI unalmas vele a kombat,dot fel pajzs fel,Mind blast, aztan fear es mind flay spam mig meg nem murdal az ellen semmi kihivas.....nem fogom kitorolni,mert farmolni bizonyos dolgokat nagyon jo vele,de ossze se lehet hasonlitani jatekelmenyben egy warriorral....
Szerintem ha megkerdeztek main warrikat 10 bol 9 meg ha van is valami "tapabb" altja akkor is a warriorra fog eskudni.

[HUN]Crassus
Azzal nagyon egyetertek,hogy a warriorral jatszani szerintem nagyon elvezetes meg akkor is ha frost novaban allva 3k-s spellkriteket kapsz az arcodba😊 2 ev alatt rengetegszer vettek csocsre,de akkor is aztmondom,hogy az egyik legszinesebb klassz a jatekban!
Vegyunk egy szimpla duel-t mondjuk druiddal: szinte az osszes letezo skillemet ellovom:harmstringelek ha kell piercing howlozom,Utom az MS-eket ha dodgeol overpower,ha helelni akar pummel,amint nincs CD-n az intercept akkor lassitom es tavolrol nekiszaladok,thunder clappel lassitom az attack speedjet,demoralizalom, Inti shouttal kiiktatom par masodpercre,sunderezem vagy ha szarasig vagyok rage-el mehet a Heroic is/armsoskent is hasznalando!!!/vagy a slam-spam😛 Szoval szinte mindent be kell vetnunk a legtobb classal szemben.Nincs egy papirforma mint pl egy mage-el akinek a fajt alapesetben a Birka--pom pyro-pyro,fire blast,cone of coldbol all 10 bol 8x😄
Egy warriornak mindig mast es mast kell tolnia ahogy a harci helyzet ott es akkor megkivanja....nerfelhetik meg jobban lezsarom szerintem akkor is az egyik legjobb klassz😛😄

[HUN]Crassus
hehe ez jooo!! tetszik!!TESZTELJUNK fiatalok😊 reggel ha hazamegyek melobol goto---Av kill farkas es test dmg😊
Bar az utobbi idok farmolasa soran tapasztalt SZANALMAS dmg elesem utan szerintem vicces lesz,hogy mennyit tol egy warri.....mint mar mondottam majdnem 2x akkora AP vel.....
2 napja 215-os MS-t is volt szerencsem medvebe verni es 189-es executeot kb 60/70 rage-el.....

Megha felteteleznenk is, hogy a macinak nagyobb a dps-e, egy rakas skillel nem rendelkezik amivel a warrior es a rogue igen, emiatt teljesen ertelmetlen az osszehasonlitas. Meg kell tapasztalni egy classt ahhoz hogy komolyabb velemenyt tudj mondani rola. Nekem szemely szerint a warrior sokkal nagyobb elmeny pvpben mint a feral druida, mert megha furcsan is hangzik sokkal konnyebb egy feral druidat kite-olni mint egy warrit, es nincs olyan burst dmg-e kozel sem. (Duelben mar izgalmasabb, mert ott van boven ido trukkozni, es ugye a druida a trukkozes mestere, amit group pvpben eleg nehezkes megvalositani.)

Oldern the 1st
Gear nélkül a legerõsebb, állítólag 😉

Davidus
na jó alvás. majd holnap reagálok a baromságaitokra😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
meg annak a macinak nyilvan nem olyan gearje volt mint nekem-.-
de mint tudjuk a maci zöld gearben 2x akkora APel rendelkezik mint a full epix warrior<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Oldern the 1st
"ismételgessétek hátha igaz lesz

maci nagyobb DPSt tol mint a rugó meg a warrior"

Ezek után senkit nem érdekel hogy az AV farkasba mennyit tolsz 😄

Davidus
te AV farkas vagy?

V9ykn8_TZL0

Oldern the 1st
Elég bénán tolod, crittelt már rám 1300-at maci úgy hogy 4,5k armorom volt moonkin formban. Úgyhogy ennyi.