World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm,egy kellemes nõi hang fogad az intróban a Német verzióban.Azthiszem az Angolban férfi hang van nemde?

★ 汤姆 李

The Garrett
ahhh 😊))

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PiszkosFred
CE-t csak az kaphat a CDGtol, aki anno elorendelte a jatekot. Most o egy olyan embert keres, aki elorendelte a jatekot, de nem kell neki CE, igy megadna neki a szamlaszamot, amivel o is tudna venni CE-t hajnalban. Ha jol ertettem.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

The Garrett
neharagudj de ebbol 1 szot se ertek. 😄

Valaki pls, gyorsan😄 segitsen rajtam😊)

The Garrett
igen, ezért nem vártam meg a kövi duelt 😄DDDD

Sziasztok, gyorsan kene nekem 1 olyan ember, aki meg anno elorendelte a wowbc-t, es akkor ilyen nyakpantot a cdgalaxistol..mert CE-t akarok venni,escsak akkor kapok CE-t, hogyha megadja valaki a kapott számla számát amit anno kapot😄 pls nagyon kene😞 de csak akkor adja oda az illeto, hogyha o nem CE-t akar venni😄 nagyon fontos lenne, es surgos, ugyhogy ha van ilyen irjon legyszives😄

Fenrir
Recklesness 30 perc cd 😛

A halál csupán a kezdet...

Nagyon-nagyon szépen köszönöm!!Sikerült😊
Gyerünk wow-ozni<#vigyor2>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

The Garrett
ja telleg 1x viszont durvan elvert egy Warr:
eltolt enrage nél deathwisht + reklessness -t, + resistelte a fight legelején a cicastunt + a macichargeot is a kozepe fele. aztan amikor 100 hp-n volt benyomta a lifegivinget és még igyis 35 hp ja maradt mikoris Õ nyert.

(😄DDDDDD)

Miutan megkértem hogy duelezzunk még1-t, aztmondta megvárja a CD ket, és majd utánna.

The Garrett
Melee classok ellen en se szoktam rootolni, max nagyon kivételes esetekben. Eddig kb 1x kellett kijonnom warrior / rogue ellen maciban magamratenni 1 hotot, az esetek 99% ban elég volt a maciheal ( frenzied reg.), vagy még az se kellett.

ha a valami ertelmesebb rogue ellen játszok pl, akkor kb 1000 hp ig leut mire valami mák folytán kijövök a folyamatos stun / blind stb bõl, és csak akkor élem tul ha sikerül travelformmal arrebbfutni es healelni 1-t.

Warriornak akkor van általában esélye ha nem marad ott korulottem folyamatosan, hanem kitáncol minden utés után, de nem megy kijjebb mint a charge minimum range.
a legtöbb warr. bambán megáll/ugral korulottem mintha az szamitana, és csapkod, mikozbe nem veszi észre hogy a saját hpja 2x ugy fogy mint az enyem... 😊

</theorycraft>

PiszkosFred
1. Ez egy MMO, havidijas fajtabol. Havidij alatt ertjuk azt, amiert havonta dijat kell fizetni.
2. A WoW kapcsan ezerszer le lett irva, hogy az account krealashoz mi kell. Sajnos ez a te figyelmetlenseged, hogy nem jartal utana korultekintobben.
3. Annyit megprobalhatsz, hogy fake kartyaszamot adsz meg, es elvezed az ingyen honapot, de akar igy, akar ugy, meg kell venned egy GC-t, vagy keritened kell egy dombornyomott kartyat (esetleg nem dombornyomott CC helyett par erste-s kartya is megfelel - de szinten jarj utana ezeknek, ezuttal korultekitobben)
4. Miert lenne gaz? Ez igy mukodik ide s tova 2 eve...

The Garrett
hat en osszesen 4 itemet fogok lecserelni 70ig 😄

[HUN]Crassus
Hát ha egy Armsos-t rootolgat akkor már ott el is baszta😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

picket
És holnap az elsõ zöld q rewardra le is cserélik, mint azt már fél éve megjósolták <#idiota>

&#3237;_&#3237;

The Garrett
megprobálkozhatsz kamu kártyaszámmal:
pl innen eggyel.

s0n1c
Egyenlõre a torta szeleteket vágják.
Hát ez k***a jó😞
Nah mindegy ennyit errõl egyenlõre.Azért ez így gáz.

PiszkosFred
A termék használatbavételekor egy internetes account-ot (felhasználói fiókot) kell létrehozni, melynél jelezni kell elõre a fizetési módot – ez késõbb módosítható. Ez azt jelenti, hogy már ekkor meg kell adni vagy egy internetes fizetésre alkalmas bankkártya számát, vagy egy feltöltõ kártya számát. Amennyiben nincs megfelelõ bankkártya, úgy a játékhoz elõre meg kell venni egy feltöltõkártyát, természetesen azonban az így vett 60 napos játéklehetõség hozzá adódik az ingyenes hónaphoz, azaz így gyakorlatilag 3 hónap "kifizetett" játékidõ áll majd a vásárló rendelkezésére.

A fentiek miatt: ha nincsen se bankkártya, se feltöltõkártya, akkor magával a játékkal játszani sem lehet, az ingyenes egy hónap csak a kártyaszám megadása után kezdhetõ meg!

Fenrir
Sajnos :\

PiszkosFred
Az okes, de nincs osszefugges a HW/GM cuccok es a "skilles/lama" kozott ;] A felszemu, szinvak, 5 eves, egyszamjegyu IQval rendelkezo Ver Istvan is megszerezheti mostmar ezeket azzal, ha csak bemegy BGre nehanapjan.

??
Itt van elõttem a dobozban a key.Csak aktiválni szeretném az elsõ ingyenes hónapot!!

Botond
A prokon t0,5 van. -.-
mert ez egy havidíjas játék, ha nem tudod sehogy fizetni akkor ne játssz vele 1 hónapot se.

Miért kéri a gamecard-ot vagy a különbözõ kártyákat mikor crealni szeretném a accot?Nem enged tovább.

Fenrir
Nem, de sok szép statot ad és a setbónusz sem olyan rossz.

PiszkosFred
Mondjuk az is lehet, hogy mind láma volt, de sok hwl cucc lógott rajtuk.

HWL/GM cucc nem mervado, boldog-boldogtalan abban rohangal...

Davidus
ja

V9ykn8_TZL0

Fenrir
Tegnapelõtt duelezgettem druidákkal, ha nem spammolta rajtam a rootolást akkor megettem, mindegy hogy muki, macska vagy medve volt. Mondjuk az is lehet, hogy mind láma volt, de sok hwl cucc lógott rajtuk.

Shadowpriest még mindig verhetetlen duelben :\

Ezzel esetleg menne??
Link

bodesz
jaja
a warcraft mappájában a WTF mappán belül Config.wtf filet kell szerkeszteni(ha nincs csinálj egy txt majd késöbb nevezd át pl totalcommanderrel h wtf legyen a kiterjesztés) nah szal ennek kell bennelennie asszem : SET locale "enGB".meg asszem vmi nyelvet lehet váltani h belépsz wow-eu n az accodba de az nemvágom mitváltoztat sztem csak kiírásokat stb.

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

TDC Geronimo
na már most lehalt upgrade oldal...mi lesz itt 8 óra múlva :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szuper!Megoldható.
Hol is van az account oldal?

Az account oldalon van link a kulonbozo nyelvu csomagokra.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

Tatyla
köcce

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

abban a helyiségben, ahol az NE csajboss is van (nevére nem emléxem).
a földszinten van egy moonwell, akörül áll pár npc.
azok egyikénél lehet tanulni darna-ba a portal-t...

picket
Portál (amivel másokat is tudsz) Darnassus-ba lvl60 a templomban. Egyszemélyes teleport lvl50. (remélem jól emlékszem <#crazya>)

&#3237;_&#3237;

picket
Nem, de a többihez repu kell, ami 40-esen valószínûleg még nincs meg.

&#3237;_&#3237;

Tatyla
ja egy másik kérdés is darnassus felé hol tanulható a portálnyitás?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Beszereztem ma délelõtt 1 origi példányt a wow-ból de sajna német😞
Tudok tenni az ellen valamit,hogy Angolra varázsoljam??

Tatyla
gnóm 40-en csak vascsirkét vehet?

Botond
Lynx érdeme,de htx az õ nevében is.
Botond
A veled egyidõs dolgok nem számítanak. -.-
Kriger
Klassz az új logód.

TDC Geronimo
hát nem tudom én játszok ;o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

capaszabi
minden realm lehalt. gz

Botond
l2p
The Garrett
jah ugyanezt csinalom 😄

BEAST
<#vigyor2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nem is annak szántam n00b <#hehe>
ne kötözködj, merpofonlesz <#mf2>