World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PvP holy-val,és lesz kihivás.

Triathlon for life

Most loggoltam ki Dark Portalnal,és már nincs is harc. egy 70 elite ork beszél az elmult csatárol.

Triathlon for life

? 16. an nyilik 00:00 kor.(esetleg par perccel kesobb)

btw nem lesz semmifele extra event, ami most van portal harcos event annak lesz csak egy csettintesre vege.(aka atszoritjuk a demonokat a portalon tul es odaat epitik fel a kozos horda es alliance erok a vedvonalat.

"Will there be some sort of big ending to the Dark Portal Event that is going to happen at midnight? I don’t want to miss it if I’m in line getting my copy of the expansion.

There will be no final event as a part of the Dark Portal event. The event will run until the release of the expansion at which point players who have upgraded to the expansion will be able to go through the Dark Portal.

/signed (hu masodik)

warrior tenyleg az egyik legelvezetesebb class pvpben.

[HUN]Crassus
Csinaltam egy S priestet fel eve felvittem 60-ra osszekapartam vele 400+ shadow dmg-t,de GECI unalmas vele a kombat,dot fel pajzs fel,Mind blast, aztan fear es mind flay spam mig meg nem murdal az ellen semmi kihivas.....nem fogom kitorolni,mert farmolni bizonyos dolgokat nagyon jo vele,de ossze se lehet hasonlitani jatekelmenyben egy warriorral....
Szerintem ha megkerdeztek main warrikat 10 bol 9 meg ha van is valami "tapabb" altja akkor is a warriorra fog eskudni.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Azzal nagyon egyetertek,hogy a warriorral jatszani szerintem nagyon elvezetes meg akkor is ha frost novaban allva 3k-s spellkriteket kapsz az arcodba😊 2 ev alatt rengetegszer vettek csocsre,de akkor is aztmondom,hogy az egyik legszinesebb klassz a jatekban!
Vegyunk egy szimpla duel-t mondjuk druiddal: szinte az osszes letezo skillemet ellovom:harmstringelek ha kell piercing howlozom,Utom az MS-eket ha dodgeol overpower,ha helelni akar pummel,amint nincs CD-n az intercept akkor lassitom es tavolrol nekiszaladok,thunder clappel lassitom az attack speedjet,demoralizalom, Inti shouttal kiiktatom par masodpercre,sunderezem vagy ha szarasig vagyok rage-el mehet a Heroic is/armsoskent is hasznalando!!!/vagy a slam-spam😛 Szoval szinte mindent be kell vetnunk a legtobb classal szemben.Nincs egy papirforma mint pl egy mage-el akinek a fajt alapesetben a Birka--pom pyro-pyro,fire blast,cone of coldbol all 10 bol 8x😄
Egy warriornak mindig mast es mast kell tolnia ahogy a harci helyzet ott es akkor megkivanja....nerfelhetik meg jobban lezsarom szerintem akkor is az egyik legjobb klassz😛😄

[HUN]Crassus
hehe ez jooo!! tetszik!!TESZTELJUNK fiatalok😊 reggel ha hazamegyek melobol goto---Av kill farkas es test dmg😊
Bar az utobbi idok farmolasa soran tapasztalt SZANALMAS dmg elesem utan szerintem vicces lesz,hogy mennyit tol egy warri.....mint mar mondottam majdnem 2x akkora AP vel.....
2 napja 215-os MS-t is volt szerencsem medvebe verni es 189-es executeot kb 60/70 rage-el.....

Megha felteteleznenk is, hogy a macinak nagyobb a dps-e, egy rakas skillel nem rendelkezik amivel a warrior es a rogue igen, emiatt teljesen ertelmetlen az osszehasonlitas. Meg kell tapasztalni egy classt ahhoz hogy komolyabb velemenyt tudj mondani rola. Nekem szemely szerint a warrior sokkal nagyobb elmeny pvpben mint a feral druida, mert megha furcsan is hangzik sokkal konnyebb egy feral druidat kite-olni mint egy warrit, es nincs olyan burst dmg-e kozel sem. (Duelben mar izgalmasabb, mert ott van boven ido trukkozni, es ugye a druida a trukkozes mestere, amit group pvpben eleg nehezkes megvalositani.)

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Oldern the 1st
Gear nélkül a legerõsebb, állítólag 😉

Davidus
na jó alvás. majd holnap reagálok a baromságaitokra😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
meg annak a macinak nyilvan nem olyan gearje volt mint nekem-.-
de mint tudjuk a maci zöld gearben 2x akkora APel rendelkezik mint a full epix warrior<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Oldern the 1st
"ismételgessétek hátha igaz lesz

maci nagyobb DPSt tol mint a rugó meg a warrior"

Ezek után senkit nem érdekel hogy az AV farkasba mennyit tolsz 😄

Davidus
te AV farkas vagy?

V9ykn8_TZL0

Oldern the 1st
Elég bénán tolod, crittelt már rám 1300-at maci úgy hogy 4,5k armorom volt moonkin formban. Úgyhogy ennyi.

Davidus
autohit crit 420
autohit 200

V9ykn8_TZL0

Davidus
kedvetekert nekimentem AV-n egy farkasnak

417 mangle hit
950 mangle crit

minden cucc pvp reward
4 a general setböl
2 kék
+donjulio, tuf stb
850AP macban

tessék most leverni egy AV farkast és várom a mortal strike számokat-.-

V9ykn8_TZL0

Davidus
ismételgessétek hátha igaz lesz

maci nagyobb DPSt tol mint a rugó meg a warrior

V9ykn8_TZL0

[HUN]Crassus
lehet te sem tudnad fekentartani a mentalitasod ha full lilaban 2x akkora AP-el fele akkorat sem utsz mint egy "szaros" bocs😛 hybrid medve aki tegnap lett 60-as kek/zold cuccban....
Lehet rossz a talalasa a dolgoknak,de szerintem qrvara igaza van!
Ami a bibi az a szomszed tehenes dolog,mert ha nekem rossz akkor legyen rossz masnak is az tenyleg nem koser.

ezt én értem, és nincs is bajom azzal ha elveszik a dps-m, kell a francnak, elég az ha nem kell mindig healbotosat játszani... csak a mentalitása nem tetszik a postolónak, miszerint nekem ugyan nem lesz jobb (sõt, esetleg rosszabb), de dögöljön meg a szomszéd tehene...

[HUN]Crassus
Ja es dedikalok ejfeltol a CD galaxisnal! Fejre,mellre, Seggfejre egyarant lehet alairast kerni😄😛

TDC Geronimo
Látom tetszik az oldal

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

[HUN]Crassus
pedig van 1-2 nagyon tanulsagos...😛
jelenlegi kedvencem WSG-n SS Ally temetoben fotoztam😛 10 allys PREMADE fullos cuccokban all a temetojukben,de az osszes! Druidanal a zaszlo/maciban ofc/ 2 pala,2 pap healeli a tobbi meg szedi le a hordas PUG emberkeket sorra😞 Honorfarmkurvulas ally modra.... a poen az,hogy 3-2 re nyertunk😛 Igaz kellett hozza majdnem 50 perc es 2 recklessnesses😊Meg iszonyatos anyazas a BG csatornan,hogy valami regroupot meg healt kiburjunk csikarni a CL,FS,ES-t spemmelo onzo samanoktol😛

capaszabi
hát már svájc sem olyan mint régen, mióta crassus nem postol SSokat.

Lynx_TWL
OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!!!!!4
jön a BC

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Tatyla
a kapu ugyis csak 17.-én 0.00-kor nyilik...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

capaszabi
a probléma a következõ:
a drudd maciban DPS-t is tol ÉS tankol
a warri protban 0 DPS-t tol ÉS tankol

azzal semmi gond hogy a druidnak lett dps-e. legyen is, de abban az alakban amire az ki lett találva (nubkin form /hello kitty form).
nem kéne 2 lovat egy seggel megülni mert nerfbunkót kaptok az orcátokba druudok 😄

Syron
lol 😄

[HUN]Crassus
aaaaa elbasssztam😊elkesteeeem😊 pedig svajci oram van banyek😄

TDC Geronimo
najó ne tudd meg bíszt is mit mûvel 😄DDD

[HUN]Crassus

24:00:00!!!!! COUNTDOWN!😊

BEAST
<#banplz>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
24 ÓRA!!!

V9ykn8_TZL0

tank druidaként ezzel még egyet is értenék, de
- azért egy tank általában staminába öltözik, nem demidzsbe (ezt valahol hallottam, nem tudom igaz-e), ezért a rogue amit ilyenkor le lehet demidzselni, az vagy lvl55-ös, vagy afk
- a fejlesztõk épp szembe mennek ezzel a dologgal, mivel a maul (nincs más attackja a medvének, csak a maul - meg a mangle) aggro építõ képességét pont a legutolsó peccsel csökkentették - gondolom azért, hogy ne tudjon minden medve perfektül tankolni, csak az, aki kitalentelte az_egész_feral ágat - ami egyébként egy helyes irány szerintem

Összességében véve, nekem nem fájna az, hogy 0 dps-t tolnék, de közben rendesen be tudnék tankolni mobot/bosst, azt viszont nem értem hogy a pistikének miért fáj az, hogy a medve tankolás közben sebez is. Örüljön neki hogy hamarabb lemegy a boss... Jahogy megint elverte pvp-ben egy druida? Az valószínüleg nem a mangle miatt volt.

MrStokes
Hat igen, a loladinokat sem kell felteni a legutobbi nagy patch ota, biztos miattuk is megy a siras orrba-szajba.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

en nem ertem minek hoztad fel hogy hanyan vannan a "kontinens serveren" o_X mikor az 1. senkit sem erdekel 2. nem fog servercrasht okozni, mivel ezt szepen csinlja a technika, legyen 500 1000 v 3000ember, tokmind1...

akkor van servercrash amikor kozel - nem mondom hogy latotavolsagban, mert a server a jatekbeli latotavolsagnal egy pottyel (nem sokkal) tavolabb elkuldi az adatokat klienseknek a tobbiekrol , gebasz akkor van amikor annyi adatot kell kuldeni amitol lehal a vas -.-
ez szarul lett megcsinalva. voltam mar par mmo rpgben eventen ahol sokszaz ember osszejott es kurvalagos volt, de ilyet hogy sztem ilyen nem tul sok - mert 2-300 ember nem sok - elszalljon a server hat ezt eleg furanak talalom dehat a wow ilyen, en pl a kozelebe se megyek az ilyennek itt.

szal nem ertettem mit akartal mondani, sry ;d

anti hero

Davidus
mi a gond? lockhoz illik😄

V9ykn8_TZL0

Guest
Néha van, hogy "elkeverednek" a textúrák, és ilyenkor vicces dolgok születnek, pl. egy nõi NE modell fején egy gnóm férfi fej textúrája odabasz 😊

Majd elmúlik, de gondolom a \Cache\WDB törlése is megoldja a problémát.
Laky
erre valaki valamit? <#idiota>
elõször nem tudtam sírjak-e vagy nevessek <#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Jééézus, Rogue + Én loladin vs. 2 resto shaman = 13 perces küzdelem 😄
Rogue DPSelt én öltem a mana tide meg poison cleaning totemeket azt szép lassan beadták a derekukat <#ravasz1>

Ahh ilyen fightok kellenek a népnek <#idiota>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Count Adyn
<#eljen><#hehe><#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sound
én inkább arra gondoltam mint Naxx megnyitásnál, worldevent, konkrétan, tegneri malacokat kell befogni, tanaris, EPL, winterspring, ungoro, silithus, stb-be, hogy azokat abba az óriási mókuskerékbe beletegyük, és elég suflát termeljenek ahoz, hogy a Darkportal láthatatlan Iriszét kikapcsolva, és a féreglyuk stabilitását biztosítva ezzel.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

PiszkosFred
Draga belepojegy + 200kilos kidobolegenyek BL-SoS hataran? Vagy az olcsobb megoldas, ha odahivjak feketepakot es csonkapicit haknizni...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sound
meg volt oldva, hogy már kitaláltak valamit hogy ez egész erver ne BL-be összpontosuljon.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

TDC Geronimo
Sokan fognak szenvedni itt jövõ héten...

ez nem tanaris?😛

mondjuk az feltevesen ez nem valtoztat😊

talán fejtsd ki, mielõtt így beszolsz

clueless vagy -e
😞

anti hero

azon elgondolkodtatok-e már, hogy míg silithusban voltatok mondjuk 300an, addig kalimdor területén még hányszáz másik ember rohangált ugyanazon a kontinens serveren mellette? nyílván összeomlik.