World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
autohit crit 420
autohit 200

V9ykn8_TZL0

Davidus
kedvetekert nekimentem AV-n egy farkasnak

417 mangle hit
950 mangle crit

minden cucc pvp reward
4 a general setböl
2 kék
+donjulio, tuf stb
850AP macban

tessék most leverni egy AV farkast és várom a mortal strike számokat-.-

V9ykn8_TZL0

Davidus
ismételgessétek hátha igaz lesz

maci nagyobb DPSt tol mint a rugó meg a warrior

V9ykn8_TZL0

[HUN]Crassus
lehet te sem tudnad fekentartani a mentalitasod ha full lilaban 2x akkora AP-el fele akkorat sem utsz mint egy "szaros" bocs😛 hybrid medve aki tegnap lett 60-as kek/zold cuccban....
Lehet rossz a talalasa a dolgoknak,de szerintem qrvara igaza van!
Ami a bibi az a szomszed tehenes dolog,mert ha nekem rossz akkor legyen rossz masnak is az tenyleg nem koser.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

ezt én értem, és nincs is bajom azzal ha elveszik a dps-m, kell a francnak, elég az ha nem kell mindig healbotosat játszani... csak a mentalitása nem tetszik a postolónak, miszerint nekem ugyan nem lesz jobb (sõt, esetleg rosszabb), de dögöljön meg a szomszéd tehene...

[HUN]Crassus
Ja es dedikalok ejfeltol a CD galaxisnal! Fejre,mellre, Seggfejre egyarant lehet alairast kerni😄😛

TDC Geronimo
Látom tetszik az oldal

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

[HUN]Crassus
pedig van 1-2 nagyon tanulsagos...😛
jelenlegi kedvencem WSG-n SS Ally temetoben fotoztam😛 10 allys PREMADE fullos cuccokban all a temetojukben,de az osszes! Druidanal a zaszlo/maciban ofc/ 2 pala,2 pap healeli a tobbi meg szedi le a hordas PUG emberkeket sorra😞 Honorfarmkurvulas ally modra.... a poen az,hogy 3-2 re nyertunk😛 Igaz kellett hozza majdnem 50 perc es 2 recklessnesses😊Meg iszonyatos anyazas a BG csatornan,hogy valami regroupot meg healt kiburjunk csikarni a CL,FS,ES-t spemmelo onzo samanoktol😛

capaszabi
hát már svájc sem olyan mint régen, mióta crassus nem postol SSokat.

Lynx_TWL
OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!!!!!4
jön a BC

๏̯͡๏﴿

Tatyla
a kapu ugyis csak 17.-én 0.00-kor nyilik...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

capaszabi
a probléma a következõ:
a drudd maciban DPS-t is tol ÉS tankol
a warri protban 0 DPS-t tol ÉS tankol

azzal semmi gond hogy a druidnak lett dps-e. legyen is, de abban az alakban amire az ki lett találva (nubkin form /hello kitty form).
nem kéne 2 lovat egy seggel megülni mert nerfbunkót kaptok az orcátokba druudok 😄

Syron
lol 😄

[HUN]Crassus
aaaaa elbasssztam😊elkesteeeem😊 pedig svajci oram van banyek😄

TDC Geronimo
najó ne tudd meg bíszt is mit mûvel 😄DDD

[HUN]Crassus

24:00:00!!!!! COUNTDOWN!😊

BEAST
<#banplz>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
24 ÓRA!!!

V9ykn8_TZL0

tank druidaként ezzel még egyet is értenék, de
- azért egy tank általában staminába öltözik, nem demidzsbe (ezt valahol hallottam, nem tudom igaz-e), ezért a rogue amit ilyenkor le lehet demidzselni, az vagy lvl55-ös, vagy afk
- a fejlesztõk épp szembe mennek ezzel a dologgal, mivel a maul (nincs más attackja a medvének, csak a maul - meg a mangle) aggro építõ képességét pont a legutolsó peccsel csökkentették - gondolom azért, hogy ne tudjon minden medve perfektül tankolni, csak az, aki kitalentelte az_egész_feral ágat - ami egyébként egy helyes irány szerintem

Összességében véve, nekem nem fájna az, hogy 0 dps-t tolnék, de közben rendesen be tudnék tankolni mobot/bosst, azt viszont nem értem hogy a pistikének miért fáj az, hogy a medve tankolás közben sebez is. Örüljön neki hogy hamarabb lemegy a boss... Jahogy megint elverte pvp-ben egy druida? Az valószínüleg nem a mangle miatt volt.

MrStokes
Hat igen, a loladinokat sem kell felteni a legutobbi nagy patch ota, biztos miattuk is megy a siras orrba-szajba.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

en nem ertem minek hoztad fel hogy hanyan vannan a "kontinens serveren" o_X mikor az 1. senkit sem erdekel 2. nem fog servercrasht okozni, mivel ezt szepen csinlja a technika, legyen 500 1000 v 3000ember, tokmind1...

akkor van servercrash amikor kozel - nem mondom hogy latotavolsagban, mert a server a jatekbeli latotavolsagnal egy pottyel (nem sokkal) tavolabb elkuldi az adatokat klienseknek a tobbiekrol , gebasz akkor van amikor annyi adatot kell kuldeni amitol lehal a vas -.-
ez szarul lett megcsinalva. voltam mar par mmo rpgben eventen ahol sokszaz ember osszejott es kurvalagos volt, de ilyet hogy sztem ilyen nem tul sok - mert 2-300 ember nem sok - elszalljon a server hat ezt eleg furanak talalom dehat a wow ilyen, en pl a kozelebe se megyek az ilyennek itt.

szal nem ertettem mit akartal mondani, sry ;d

anti hero

Davidus
mi a gond? lockhoz illik😄

V9ykn8_TZL0

Guest
Néha van, hogy "elkeverednek" a textúrák, és ilyenkor vicces dolgok születnek, pl. egy nõi NE modell fején egy gnóm férfi fej textúrája odabasz 😊

Majd elmúlik, de gondolom a \Cache\WDB törlése is megoldja a problémát.
Laky
erre valaki valamit? <#idiota>
elõször nem tudtam sírjak-e vagy nevessek <#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Jééézus, Rogue + Én loladin vs. 2 resto shaman = 13 perces küzdelem 😄
Rogue DPSelt én öltem a mana tide meg poison cleaning totemeket azt szép lassan beadták a derekukat <#ravasz1>

Ahh ilyen fightok kellenek a népnek <#idiota>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Count Adyn
<#eljen><#hehe><#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sound
én inkább arra gondoltam mint Naxx megnyitásnál, worldevent, konkrétan, tegneri malacokat kell befogni, tanaris, EPL, winterspring, ungoro, silithus, stb-be, hogy azokat abba az óriási mókuskerékbe beletegyük, és elég suflát termeljenek ahoz, hogy a Darkportal láthatatlan Iriszét kikapcsolva, és a féreglyuk stabilitását biztosítva ezzel.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

PiszkosFred
Draga belepojegy + 200kilos kidobolegenyek BL-SoS hataran? Vagy az olcsobb megoldas, ha odahivjak feketepakot es csonkapicit haknizni...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sound
meg volt oldva, hogy már kitaláltak valamit hogy ez egész erver ne BL-be összpontosuljon.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

TDC Geronimo
Sokan fognak szenvedni itt jövõ héten...

ez nem tanaris?😛

mondjuk az feltevesen ez nem valtoztat😊

talán fejtsd ki, mielõtt így beszolsz

clueless vagy -e
😞

anti hero

azon elgondolkodtatok-e már, hogy míg silithusban voltatok mondjuk 300an, addig kalimdor területén még hányszáz másik ember rohangált ugyanazon a kontinens serveren mellette? nyílván összeomlik.

Guest
Egyszerû, az embereke megveszik a BC-t, hazamennek, és bõszen nekiáll(ná)nak upgradelni az accountjukat. Az elsõ néhány %-nyi ember után meghal az account magagement, szal csak õk fognak tudni átmenni Outlandre, õket meg el fogja bírni a szerver.
2-300 emberes összeomlás után adódik a kérdés: írta vhol a Blizzard, vagy tudjuk, hogy milyen óvintézkedések lesznek, hogy ne ugyanez legyen minden szerveren 16-ától? Mert ha mindenki átmegy az elsõ zónába ebbõl a helyzetbõl még menekülni is nehéz.

jovan van kapas😄

Davidus
"6000+ health 60% damage reduction bear forms outdamaging their cat forms and even outdamaging rogues"

hazudozik a hülyegyerek-.-

V9ykn8_TZL0

Davidus
lofaszt:p

V9ykn8_TZL0

Davidus
ott van? world server down:o

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
Hát nem fér bele a képbe a fele se aki ott van kb de azért loptam egy pár shotot

egyebekent mennyi ember gyulekezett fel ? 2-300? nagoyn lol hogyennyitol osszeomlik a server lolz

anti hero

grats 😄 tudtam en hogy jokor kell leloggolni 😄

anti hero

TDC Geronimo
Na nepán world server is down :d

na nee
😊

anti hero

pfuj pala overpowered piece of shit DOBODEL?!?
<#mf1>

anti hero

TDC Geronimo
Én winterbe az 53-as palammal letoltam a 60-as shadowpapját... gg skilles a csávó :d

köszi!elég dúrva gépek...árban is😄
esetleg magyar oldalt nem tud valaki?