World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Triathlon for life
Triathlon for life
btw nem lesz semmifele extra event, ami most van portal harcos event annak lesz csak egy csettintesre vege.(aka atszoritjuk a demonokat a portalon tul es odaat epitik fel a kozos horda es alliance erok a vedvonalat.
"Will there be some sort of big ending to the Dark Portal Event that is going to happen at midnight? I don’t want to miss it if I’m in line getting my copy of the expansion.
There will be no final event as a part of the Dark Portal event. The event will run until the release of the expansion at which point players who have upgraded to the expansion will be able to go through the Dark Portal.
warrior tenyleg az egyik legelvezetesebb class pvpben.
Szerintem ha megkerdeztek main warrikat 10 bol 9 meg ha van is valami "tapabb" altja akkor is a warriorra fog eskudni.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Vegyunk egy szimpla duel-t mondjuk druiddal: szinte az osszes letezo skillemet ellovom:harmstringelek ha kell piercing howlozom,Utom az MS-eket ha dodgeol overpower,ha helelni akar pummel,amint nincs CD-n az intercept akkor lassitom es tavolrol nekiszaladok,thunder clappel lassitom az attack speedjet,demoralizalom, Inti shouttal kiiktatom par masodpercre,sunderezem vagy ha szarasig vagyok rage-el mehet a Heroic is/armsoskent is hasznalando!!!/vagy a slam-spam😛 Szoval szinte mindent be kell vetnunk a legtobb classal szemben.Nincs egy papirforma mint pl egy mage-el akinek a fajt alapesetben a Birka--pom pyro-pyro,fire blast,cone of coldbol all 10 bol 8x😄
Egy warriornak mindig mast es mast kell tolnia ahogy a harci helyzet ott es akkor megkivanja....nerfelhetik meg jobban lezsarom szerintem akkor is az egyik legjobb klassz😛😄
Bar az utobbi idok farmolasa soran tapasztalt SZANALMAS dmg elesem utan szerintem vicces lesz,hogy mennyit tol egy warri.....mint mar mondottam majdnem 2x akkora AP vel.....
2 napja 215-os MS-t is volt szerencsem medvebe verni es 189-es executeot kb 60/70 rage-el.....
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
de mint tudjuk a maci zöld gearben 2x akkora APel rendelkezik mint a full epix warrior<#idiota>#idiota>
V9ykn8_TZL0
maci nagyobb DPSt tol mint a rugó meg a warrior"
Ezek után senkit nem érdekel hogy az AV farkasba mennyit tolsz 😄
417 mangle hit
950 mangle crit
minden cucc pvp reward
4 a general setböl
2 kék
+donjulio, tuf stb
850AP macban
tessék most leverni egy AV farkast és várom a mortal strike számokat-.-
V9ykn8_TZL0
maci nagyobb DPSt tol mint a rugó meg a warrior
V9ykn8_TZL0
Lehet rossz a talalasa a dolgoknak,de szerintem qrvara igaza van!
Ami a bibi az a szomszed tehenes dolog,mert ha nekem rossz akkor legyen rossz masnak is az tenyleg nem koser.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
jelenlegi kedvencem WSG-n SS Ally temetoben fotoztam😛 10 allys PREMADE fullos cuccokban all a temetojukben,de az osszes! Druidanal a zaszlo/maciban ofc/ 2 pala,2 pap healeli a tobbi meg szedi le a hordas PUG emberkeket sorra😞 Honorfarmkurvulas ally modra.... a poen az,hogy 3-2 re nyertunk😛 Igaz kellett hozza majdnem 50 perc es 2 recklessnesses😊Meg iszonyatos anyazas a BG csatornan,hogy valami regroupot meg healt kiburjunk csikarni a CL,FS,ES-t spemmelo onzo samanoktol😛
jön a BC

๏̯͡๏﴿
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
a drudd maciban DPS-t is tol ÉS tankol
a warri protban 0 DPS-t tol ÉS tankol
azzal semmi gond hogy a druidnak lett dps-e. legyen is, de abban az alakban amire az ki lett találva (nubkin form /hello kitty form).
nem kéne 2 lovat egy seggel megülni mert nerfbunkót kaptok az orcátokba druudok 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
- azért egy tank általában staminába öltözik, nem demidzsbe (ezt valahol hallottam, nem tudom igaz-e), ezért a rogue amit ilyenkor le lehet demidzselni, az vagy lvl55-ös, vagy afk
- a fejlesztõk épp szembe mennek ezzel a dologgal, mivel a maul (nincs más attackja a medvének, csak a maul - meg a mangle) aggro építõ képességét pont a legutolsó peccsel csökkentették - gondolom azért, hogy ne tudjon minden medve perfektül tankolni, csak az, aki kitalentelte az_egész_feral ágat - ami egyébként egy helyes irány szerintem
Összességében véve, nekem nem fájna az, hogy 0 dps-t tolnék, de közben rendesen be tudnék tankolni mobot/bosst, azt viszont nem értem hogy a pistikének miért fáj az, hogy a medve tankolás közben sebez is. Örüljön neki hogy hamarabb lemegy a boss... Jahogy megint elverte pvp-ben egy druida? Az valószínüleg nem a mangle miatt volt.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
akkor van servercrash amikor kozel - nem mondom hogy latotavolsagban, mert a server a jatekbeli latotavolsagnal egy pottyel (nem sokkal) tavolabb elkuldi az adatokat klienseknek a tobbiekrol , gebasz akkor van amikor annyi adatot kell kuldeni amitol lehal a vas -.-
ez szarul lett megcsinalva. voltam mar par mmo rpgben eventen ahol sokszaz ember osszejott es kurvalagos volt, de ilyet hogy sztem ilyen nem tul sok - mert 2-300 ember nem sok - elszalljon a server hat ezt eleg furanak talalom dehat a wow ilyen, en pl a kozelebe se megyek az ilyennek itt.
szal nem ertettem mit akartal mondani, sry ;d
anti hero
Majd elmúlik, de gondolom a \Cache\WDB törlése is megoldja a problémát.
elõször nem tudtam sírjak-e vagy nevessek <#idiota>#idiota>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Rogue DPSelt én öltem a mana tide meg poison cleaning totemeket azt szép lassan beadták a derekukat <#ravasz1>#ravasz1>
Ahh ilyen fightok kellenek a népnek <#idiota>#idiota>
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
mondjuk az feltevesen ez nem valtoztat😊
😞
anti hero