World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
417 mangle hit
950 mangle crit
minden cucc pvp reward
4 a general setböl
2 kék
+donjulio, tuf stb
850AP macban
tessék most leverni egy AV farkast és várom a mortal strike számokat-.-
V9ykn8_TZL0
maci nagyobb DPSt tol mint a rugó meg a warrior
V9ykn8_TZL0
Lehet rossz a talalasa a dolgoknak,de szerintem qrvara igaza van!
Ami a bibi az a szomszed tehenes dolog,mert ha nekem rossz akkor legyen rossz masnak is az tenyleg nem koser.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
jelenlegi kedvencem WSG-n SS Ally temetoben fotoztam😛 10 allys PREMADE fullos cuccokban all a temetojukben,de az osszes! Druidanal a zaszlo/maciban ofc/ 2 pala,2 pap healeli a tobbi meg szedi le a hordas PUG emberkeket sorra😞 Honorfarmkurvulas ally modra.... a poen az,hogy 3-2 re nyertunk😛 Igaz kellett hozza majdnem 50 perc es 2 recklessnesses😊Meg iszonyatos anyazas a BG csatornan,hogy valami regroupot meg healt kiburjunk csikarni a CL,FS,ES-t spemmelo onzo samanoktol😛
jön a BC

๏̯͡๏﴿
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
a drudd maciban DPS-t is tol ÉS tankol
a warri protban 0 DPS-t tol ÉS tankol
azzal semmi gond hogy a druidnak lett dps-e. legyen is, de abban az alakban amire az ki lett találva (nubkin form /hello kitty form).
nem kéne 2 lovat egy seggel megülni mert nerfbunkót kaptok az orcátokba druudok 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
- azért egy tank általában staminába öltözik, nem demidzsbe (ezt valahol hallottam, nem tudom igaz-e), ezért a rogue amit ilyenkor le lehet demidzselni, az vagy lvl55-ös, vagy afk
- a fejlesztõk épp szembe mennek ezzel a dologgal, mivel a maul (nincs más attackja a medvének, csak a maul - meg a mangle) aggro építõ képességét pont a legutolsó peccsel csökkentették - gondolom azért, hogy ne tudjon minden medve perfektül tankolni, csak az, aki kitalentelte az_egész_feral ágat - ami egyébként egy helyes irány szerintem
Összességében véve, nekem nem fájna az, hogy 0 dps-t tolnék, de közben rendesen be tudnék tankolni mobot/bosst, azt viszont nem értem hogy a pistikének miért fáj az, hogy a medve tankolás közben sebez is. Örüljön neki hogy hamarabb lemegy a boss... Jahogy megint elverte pvp-ben egy druida? Az valószínüleg nem a mangle miatt volt.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
akkor van servercrash amikor kozel - nem mondom hogy latotavolsagban, mert a server a jatekbeli latotavolsagnal egy pottyel (nem sokkal) tavolabb elkuldi az adatokat klienseknek a tobbiekrol , gebasz akkor van amikor annyi adatot kell kuldeni amitol lehal a vas -.-
ez szarul lett megcsinalva. voltam mar par mmo rpgben eventen ahol sokszaz ember osszejott es kurvalagos volt, de ilyet hogy sztem ilyen nem tul sok - mert 2-300 ember nem sok - elszalljon a server hat ezt eleg furanak talalom dehat a wow ilyen, en pl a kozelebe se megyek az ilyennek itt.
szal nem ertettem mit akartal mondani, sry ;d
anti hero
Majd elmúlik, de gondolom a \Cache\WDB törlése is megoldja a problémát.
elõször nem tudtam sírjak-e vagy nevessek <#idiota>#idiota>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Rogue DPSelt én öltem a mana tide meg poison cleaning totemeket azt szép lassan beadták a derekukat <#ravasz1>#ravasz1>
Ahh ilyen fightok kellenek a népnek <#idiota>#idiota>
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
mondjuk az feltevesen ez nem valtoztat😊
😞
anti hero
hazudozik a hülyegyerek-.-
V9ykn8_TZL0
anti hero
anti hero